- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.661
canım biraz ağrılı oldu benimki
ben hastalığımın 3. gününde gittim taktırmaya normal doğum mu yaptın bilmiyorum ama normal yaptıysan o sancının binde biri bile değil
çıkarma olanaı tabiki var istediğin zaman çıkarttırıyorsun 6 ayda bi kontrolün var zaten
yalnız benim adet zamanı kanamamı biraz artırdı
canım biraz ağrılı oldu benimki
ben hastalığımın 3. gününde gittim taktırmaya normal doğum mu yaptın bilmiyorum ama normal yaptıysan o sancının binde biri bile değil
çıkarma olanaı tabiki var istediğin zaman çıkarttırıyorsun 6 ayda bi kontrolün var zaten
yalnız benim adet zamanı kanamamı biraz artırdı
ama rahatlık olduğunu söyleyebilirim
her korunma yönteminde olduğu gibi %1lik bi risk var ama oda kadere
benim drum en güvenli yöntem dedi
sen ne zaman gidiyorsun,oraya taşınmanız kesinleştimi,eğer kesinleşti ise halaa çalışıyormusun...günaydınllar..
bebişler çok güzell maşallahh allah korusun olnları..
kocişim gitti dün akşam bu sabah antalya da aradı kahvaltı yapıyorum dedi.. inşallah herşey yoluında gider...
maşallah de maşallah..evet canım kendi kendine uyuyor geceleri 10da yataında uyur
gündüzleride benimle oynarken uyuyup kalıyor
geçmiş olsun çiçeğum...Herkese selamm ,umarım iyisinizdir.
Ben dökülüyorumdün akşamdan beri kemiklerim birbirine batıp duruyor parol aldım sadece o biraz iyi geliyor.Şimdi işteyim ve birsürüde iş var.Neyseki az kaldı dayanıyorum..
aynen çanım çamaşırlar çamaşır teli ile bir sola bir sağa koşturuyorum tatlım...bende balkonu eve kattım çamaşır asacak yerim yok kış gelince....artık sabah asıyorum akşama kadar odada kapalı kalıyor .akşam ipek uyuyunca salona peteğe asıyorum...herkese merhaba....
istanbul yine yağışlı artık şu yagmur dursa çamasır bıle asamıyorum kurumuyor bı turlu....
tatlım mamayı bilmiyorum ama dün ben toplamda 600 cc anne sütü verdim benimki emmiyo sağıpta veriyom ondan biliyom ilave olarak 90 cc lik yoğurt verdim.maşallah oğluma.
hoşbuldum canım saolasın
valla bizde dün haberlerde şok olduk
yok böle bişi ya fırtına felan
ben merkezdeyim ama hafiften bi esinti ve yağmur yağdı arkasınada güneş doğdu
havada sıcacık valla
sen nasılsın canım kızlar nasıllar
şevvali yolladınmı okula
filizcim sen beşibiyerdeye başladınmı nasıl gidiyo
bide nurcum sendin galiba bi kreme başlamıştın varmı bi etkisi lahana suyuda işe yarıyomu
filizcim sen beşibiyerdeye başladınmı nasıl gidiyo
bide nurcum sendin galiba bi kreme başlamıştın varmı bi etkisi lahana suyuda işe yarıyomu
hurişş nerelerde sürttün kızz nerdeydin bakimmm:hulya:
şifaa olsun paşayaa canım benimkide en az günde 600 cc mama yiyo yanında meyve püresi pirinçli muhallebi felanda yiyo demekki normall
kızlarım iyice canım ufaklığım uyuyoo bende takılıyorum tv bi buraya öyle gidiyo şevvalde okulda günümüz geçiyo böyle şükür:)
diloşum benim kız
sabah 6da bi 120 içiyor ondan saat akşam 10a kadar 2.5 saatte bi 120 içiyor gece de saat 1de bi 120 içiyor
yani toplaöm 7 kere 120 cc içiyor
bazende aralarda mama saatinde püre falan veriyorum
burdayımm kociş evde ya.yazlık kışlık yapıyoruz dolaplarımız ıayarlıyoruz ..allahım yazlıklar giyilmeden kaldırıldı kışlıklarda indirilemedi bütün valizler doldu taştı.çünkü hiç bir şeyim olmuyooooorrrrr
burdayımm kociş evde ya.yazlık kışlık yapıyoruz dolaplarımız ıayarlıyoruz ..allahım yazlıklar giyilmeden kaldırıldı kışlıklarda indirilemedi bütün valizler doldu taştı.çünkü hiç bir şeyim olmuyooooorrrrr
benim kızda 3 saat dolmadan almıyo 3 saatide biraz geçiyo bazen her seferinde 150 içiyo yani 6 kere felan içiyo yatana kadar arada aynen meyve püresi muhallebi veriyorum bazen yoğurt böyle gidiyo ama seninki 2,5 saate gayet güzel içiyo maşallahh ilaydayaaopuyorumnanaktan
ya canım sen değilsen ozaman filizustaydı galibatatlım ya anlayamadım beşibiyerde
maşallah tatlım ya iyi içiyomuş.
kızlar 2 kilo vermişimm :lepi: boğazımdan kesmiyorum sadece akşam en geç meyve dahil 8 kadar vakit koydum kendime akşamlarıda ekmek hiç yemiyorum 13 gün oldu ekmek yemiyorum ama sofrada ne varsa ekmeksiz herşeyden dolu dolu yiyorumhee ekmeği sadece akşam yemeğinde yemiyorum saabh 2 3 dilim kepek ekmeği öylende öyle beyaz ekmeğe elveda dedim
inşallah bayrama kadarda 2 kilo daha giderde biraz moral olur banasositososito
banada iyi gibi geldi ama geçen gün bi akrabam geldi onunda 7 aylık bebeği var bana dediki bu kadar sütle çocuk doyarmı benimksenniki kadarken 2 biberon birden içiyo bende dedim benim çocuktamı var bi sorun üzülüyorum böyle evime gelipte az yiyo büyümemiş deyenlerde var sinir olyuorum maşallah herşeyi normal gidiyo gayet normal iyyo daha nasıl yer bi bebek değilmi böyle insanlar konuşunca paronayak oluyorum:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?