2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağol canım sezeryandı benim. gidecez bizde ama doktoru aramaya biraz korkuyom işte

evet canım risk var ama en etkili yöntem sanırım o.

hafsacım eşinin doğumgünüymüş tebrik ederim nice hayırlı yaşlara inşallah

ececim mevlüdünüz olmuş allah kobul etsin

filizcim sen beşibiyerdeye başladınmı nasıl gidiyo

bide nurcum sendin galiba bi kreme başlamıştın varmı bi etkisi lahana suyuda işe yarıyomu

günaydınllar..

bebişler çok güzell maşallahh allah korusun olnları..

kocişim gitti dün akşam bu sabah antalya da aradı kahvaltı yapıyorum dedi.. inşallah herşey yoluında gider...
sen ne zaman gidiyorsun,oraya taşınmanız kesinleştimi,eğer kesinleşti ise halaa çalışıyormusun...

evet canım kendi kendine uyuyor geceleri 10da yataında uyur
gündüzleride benimle oynarken uyuyup kalıyor
maşallah de maşallah..
ipeğinde uykusu düzene girdi...
hafta sonları babannesi biraz bozuyor ama hemen eskiye dönüyor çok şükür..

geçmiş olsun çiçeğum...

herkese merhaba....
istanbul yine yağışlı artık şu yagmur dursa çamasır bıle asamıyorum kurumuyor bı turlu....
aynen çanım çamaşırlar çamaşır teli ile bir sola bir sağa koşturuyorum tatlım...bende balkonu eve kattım çamaşır asacak yerim yok kış gelince....artık sabah asıyorum akşama kadar odada kapalı kalıyor .akşam ipek uyuyunca salona peteğe asıyorum...

diloşum benim kız
sabah 6da bi 120 içiyor ondan saat akşam 10a kadar 2.5 saatte bi 120 içiyor gece de saat 1de bi 120 içiyor
yani toplaöm 7 kere 120 cc içiyor
bazende aralarda mama saatinde püre falan veriyorum

tatlım mamayı bilmiyorum ama dün ben toplamda 600 cc anne sütü verdim benimki emmiyo sağıpta veriyom ondan biliyom ilave olarak 90 cc lik yoğurt verdim.maşallah oğluma.

şifaa olsun paşayaa canım benimkide en az günde 600 cc mama yiyo yanında meyve püresi pirinçli muhallebi felanda yiyo demekki normall

kızlarım iyice canım ufaklığım uyuyoo bende takılıyorum tv bi buraya öyle gidiyo şevvalde okulda günümüz geçiyo böyle şükür:)

filizcim sen beşibiyerdeye başladınmı nasıl gidiyo

bide nurcum sendin galiba bi kreme başlamıştın varmı bi etkisi lahana suyuda işe yarıyomu

valla canım hala küfe gibiyim yok bi değişiklik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hurişş nerelerde sürttün kızz nerdeydin bakimmm:hulya:

burdayımm kociş evde ya.yazlık kışlık yapıyoruz dolaplarımız ıayarlıyoruz ..allahım yazlıklar giyilmeden kaldırıldı kışlıklarda indirilemedi bütün valizler doldu taştı.çünkü hiç bir şeyim olmuyooooorrrrr

normal güzelim ya ne kadar mideleri var zaten.

diloşum benim kız
sabah 6da bi 120 içiyor ondan saat akşam 10a kadar 2.5 saatte bi 120 içiyor gece de saat 1de bi 120 içiyor
yani toplaöm 7 kere 120 cc içiyor
bazende aralarda mama saatinde püre falan veriyorum

benim kızda 3 saat dolmadan almıyo 3 saatide biraz geçiyo bazen her seferinde 150 içiyo yani 6 kere felan içiyo yatana kadar arada aynen meyve püresi muhallebi veriyorum bazen yoğurt böyle gidiyo ama seninki 2,5 saate gayet güzel içiyo maşallahh ilaydayaaopuyorumnanaktan

kolay gelsin tatlım
aynensenağlama hiçbişey olmuyo işe başlarken bikaç bişey aldım onla idare ediyom şimdilik

oo işin var senin nefret ediyorum dolap düzenlemekten severim düzenlemeyide şu yazlık kaldır kışlık koy her sene bu olaya kasılıyorum bende indirdim kocişin tam 13 gömeliği var ütülencek kışlık beni bekliyooo delircemm:mymeka:

maşallah tatlım ya iyi içiyomuş.

kızlar 2 kilo vermişimm :lepi: boğazımdan kesmiyorum sadece akşam en geç meyve dahil 8 kadar vakit koydum kendime akşamlarıda ekmek hiç yemiyorum 13 gün oldu ekmek yemiyorum ama sofrada ne varsa ekmeksiz herşeyden dolu dolu yiyorumhee ekmeği sadece akşam yemeğinde yemiyorum saabh 2 3 dilim kepek ekmeği öylende öyle beyaz ekmeğe elveda dedim
inşallah bayrama kadarda 2 kilo daha giderde biraz moral olur banasositososito

tatlım ya anlayamadım beşibiyerde
ya canım sen değilsen ozaman filizustaydı galiba
beşibiyerde çayına başlıcaktı

canım allah kolaylık versin bende hallettim o işi aynen benimde yazlıklar ölece geri girdiler
bide 3 hafta yoktumya olan eşya banyoda yığılmış dünden beri habire makine çamaşır yıkıyo asacak benimde yer kalmadı daha bunların katlanması ütüsü var allahım yaaaaa

bu arada gece gene sırtın ağrımış şimdi nasıl oldun

maşallah tatlım ya iyi içiyomuş.

banada iyi gibi geldi ama geçen gün bi akrabam geldi onunda 7 aylık bebeği var bana dediki bu kadar sütle çocuk doyarmı benimksenniki kadarken 2 biberon birden içiyo bende dedim benim çocuktamı var bi sorun üzülüyorum böyle evime gelipte az yiyo büyümemiş deyenlerde var sinir olyuorum maşallah herşeyi normal gidiyo gayet normal iyyo daha nasıl yer bi bebek değilmi böyle insanlar konuşunca paronayak oluyorum:mymeka:

aferim diloş alkisalkisalkis
inşallah hep böle 2şer 2şer gider şu kilolarhihoyyyt

canım ya daha ne olsun boşver milleti sen bebeğini daha iyi tanırsın
QUOTE=kikoleyim;9922347]ya canım sen değilsen ozaman filizustaydı galiba
beşibiyerde çayına başlıcaktı

canım allah kolaylık versin bende hallettim o işi aynen benimde yazlıklar ölece geri girdiler
bide 3 hafta yoktumya olan eşya banyoda yığılmış dünden beri habire makine çamaşır yıkıyo asacak benimde yer kalmadı daha bunların katlanması ütüsü var allahım yaaaaa

bu arada gece gene sırtın ağrımış şimdi nasıl oldun[/QUOTE]

anladım canım ben değilim
QUOTE=Dilara80;9922292]kızlar 2 kilo vermişimm :lepi: boğazımdan kesmiyorum sadece akşam en geç meyve dahil 8 kadar vakit koydum kendime akşamlarıda ekmek hiç yemiyorum 13 gün oldu ekmek yemiyorum ama sofrada ne varsa ekmeksiz herşeyden dolu dolu yiyorumhee ekmeği sadece akşam yemeğinde yemiyorum saabh 2 3 dilim kepek ekmeği öylende öyle beyaz ekmeğe elveda dedim
inşallah bayrama kadarda 2 kilo daha giderde biraz moral olur banasositososito
[/QUOTE]

kim tutar dilara seni hadi bakalım darısı başıma hala alıyorum vermek şurda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…