2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Herkese selamm ,umarım iyisinizdir.
Ben dökülüyorum dün akşamdan beri kemiklerim birbirine batıp duruyor parol aldım sadece o biraz iyi geliyor.Şimdi işteyim ve birsürüde iş var.Neyseki az kaldı dayanıyorum..

ayne canım cok gecmıs olsun bende bırturlu toparlayamıyorum kendımı yalnız basıma hıc bırsey gelmıyor elımden allah yarımcımız olsun.....

selamlar herkesee yine sayfalar şenlenmiş bebişlerle hepsine kocaman MAŞALLAH .... filiz aşı olmuşsunuz geçmiş olsun bizde pazartesi gitcez aşıya (çiçeks geçmiş olsun bir an ewel iyileş inş. bende grip oldum ama ağır değilim şükürkiii ..eyetkiner ALLAH kavuştursun eşin antalyadaymışş .. herkese güzell günlerrrrrropuyorumnanaktangünün yarısı olmuş :)

hoşbulduk canım
bebeğimi aşıdan getirdim canım ya

canım geçmiş olsun kuzucuğa umarım atlatırsınız ağrısız ateşsiz...

geçmiş olsun canım dikkat et vallahi artık sokağa çıkmaya korkuyorum şu grip meselesinden dolayı:gitme:

ayne canım cok gecmıs olsun bende bırturlu toparlayamıyorum kendımı yalnız basıma hıc bırsey gelmıyor elımden allah yarımcımız olsun.....

geçmiş olsun canım dikkat et vallahi artık sokağa çıkmaya korkuyorum şu grip meselesinden dolayı:gitme:

Sağolun kızlar oğluş bulaştırdı sanırım bana :) . Ev revire döndü bizim kardeşim bi yandan,oğluş ben bi yandan. Sıcak limonlu su içtim onuda hiç sevmiyorumm kafamçokkarıştı . Bide oğlumu özledim :kedi:

çiçekscim çok dikkat et cnm...
inşallah hafif atlatırsın....
benimde bugün eşimin doğum günü...
akşama bikaç hazırlık yapıyorum ...sürpriz....
dışarda fırtına var kızlarla mecbur çıkam gerekti markete gittim
neyseki yakın dı kızlarada ilk defa kışlık paltolarınmı giydirdim...
ben kaçar hepinizi öpüyorum...
daha bissürü işim var.....
gece gelebilirsem görüşüreüz....bybybyby

kızlar sizin bebişler kaç cc mama yiyo

hafsacım kolay gelsin canımm hadi bakalım belki akşam pikaçuyu kovalarsın sendekaydirigubbakcemile3:jeyyar:

inş tatlım şimdilik ateş yok şimdi emzirdim geldim süt iznimi kullandım

slm arkadaşlar hoşbuldummmmmmm
çok saolun iyi dilekleriniz için cavap yazamadım kusura bakmayın evdi eşyalardı çocuklardı derken ara ara girebildim artık

bisürü artist gördüm hepside çok şeker olmuşlar maşallah hepsine

hasta olan arkadaşlarım ve melekleri hepinizede çok çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatırsınız

kızlar sizin bebişler kaç cc mama yiyo

hafsacım kolay gelsin canımm hadi bakalım belki akşam pikaçuyu kovalarsın sendekaydirigubbakcemile3:jeyyar:

tatlım mamayı bilmiyorum ama dün ben toplamda 600 cc anne sütü verdim benimki emmiyo sağıpta veriyom ondan biliyom ilave olarak 90 cc lik yoğurt verdim.maşallah oğluma.

kikoşş gördüm seni hoş geldin evine şekerrropuyorumnanaktan

hava nasıl orda çok yağış olacak diyolardı yağıyomu?

hoşbuldum canım saolasın
valla bizde dün haberlerde şok olduk
yok böle bişi ya fırtına felan
ben merkezdeyim ama hafiften bi esinti ve yağmur yağdı arkasınada güneş doğdu
havada sıcacık valla

sen nasılsın canım kızlar nasıllar
şevvali yolladınmı okula

sağol canım inş sizde ateşsiz geçirirsiniz.

nasıl zor mu tatlım ağrısı çok oluyo mu ilerde çıkarma olanağı var demi hasta olmaya gerek var mı takılacağı gün

canım biraz ağrılı oldu benimki
ben hastalığımın 3. gününde gittim taktırmaya normal doğum mu yaptın bilmiyorum ama normal yaptıysan o sancının binde biri bile değil
çıkarma olanaı tabiki var istediğin zaman çıkarttırıyorsun 6 ayda bi kontrolün var zaten
yalnız benim adet zamanı kanamamı biraz artırdı
ama rahatlık olduğunu söyleyebilirim
her korunma yönteminde olduğu gibi %1lik bi risk var ama oda kadere
benim drum en güvenli yöntem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…