- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.641
kızlar sorum olacak ama spiral taktırma konusunda bilgisi olan var mı
gecmiş olsun filiz atese dikkat et aman..
Herkese selamm ,umarım iyisinizdir.
Ben dökülüyorumdün akşamdan beri kemiklerim birbirine batıp duruyor parol aldım sadece o biraz iyi geliyor.Şimdi işteyim ve birsürüde iş var.Neyseki az kaldı dayanıyorum..
hoşbulduk canım
bebeğimi aşıdan getirdim canım ya
Herkese selamm ,umarım iyisinizdir.
Ben dökülüyorumdün akşamdan beri kemiklerim birbirine batıp duruyor parol aldım sadece o biraz iyi geliyor.Şimdi işteyim ve birsürüde iş var.Neyseki az kaldı dayanıyorum..
ayne canım cok gecmıs olsun bende bırturlu toparlayamıyorum kendımı yalnız basıma hıc bırsey gelmıyor elımden allah yarımcımız olsun.....
selamlar herkesee yine sayfalar şenlenmiş bebişlerle hepsine kocaman MAŞALLAH .... filiz aşı olmuşsunuz geçmiş olsun bizde pazartesi gitcez aşıya(çiçeks geçmiş olsun bir an ewel iyileş inş. bende grip oldum ama ağır değilim şükürkiii ..eyetkiner ALLAH kavuştursun eşin antalyadaymışş .. herkese güzell günlerrrrrropuyorumnanaktangünün yarısı olmuş :)
canım geçmiş olsun kuzucuğa umarım atlatırsınız ağrısız ateşsiz...
geçmiş olsun canım dikkat et vallahi artık sokağa çıkmaya korkuyorum şu grip meselesinden dolayı:gitme:
Sağolun kızlar oğluş bulaştırdı sanırım bana :) . Ev revire döndü bizim kardeşim bi yandan,oğluş ben bi yandan. Sıcak limonlu su içtim onuda hiç sevmiyorumm kafamçokkarıştı . Bide oğlumu özledim :kedi:
filizcim ben taktırdım canım
canım geçmiş olsun kuzucuğa umarım atlatırsınız ağrısız ateşsiz...
geçmiş olsun canım dikkat et vallahi artık sokağa çıkmaya korkuyorum şu grip meselesinden dolayı:gitme:
kızlar sizin bebişler kaç cc mama yiyo
hafsacım kolay gelsin canımm hadi bakalım belki akşam pikaçuyu kovalarsın sendekaydirigubbakcemile3:jeyyar:
kikoşş gördüm seni hoş geldin evine şekerrropuyorumnanaktan
hava nasıl orda çok yağış olacak diyolardı yağıyomu?
selamlar herkesee yine sayfalar şenlenmiş bebişlerle hepsine kocaman MAŞALLAH .... filiz aşı olmuşsunuz geçmiş olsun bizde pazartesi gitcez aşıya(çiçeks geçmiş olsun bir an ewel iyileş inş. bende grip oldum ama ağır değilim şükürkiii ..eyetkiner ALLAH kavuştursun eşin antalyadaymışş .. herkese güzell günlerrrrrropuyorumnanaktangünün yarısı olmuş :)
nasıl zor mu tatlım ağrısı çok oluyo mu ilerde çıkarma olanağı var demi hasta olmaya gerek var mı takılacağı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?