- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.861
ya kızlar ben şimdi sizle bişi paylaşmak istiyorum vede sizden destek almak istiyorum
bu anlatacaklarım size saçmada gelebilir tabi
neyse anlatayım bari
şimdi geçen kış malum hamileydik
ve benim hamileliğim malesef resmen sürünerek geçti kusmaktan dermansız kaldım serumlar yedim kokulardan nefret ettim düşünün kızımın bile kokusu beni mahvediyodu ve ben ölece kış boyunca koltuğun bi köşesinde kıvrandım durdum
yani anlıcanız çok kötü bi kış geçirdim
ve ben bu kışı şuan oturduğum odada geçirdim
yaz boyuda koca salonda at koşturduk durduk
şimdi tekrar bu odaya dönmek beni çok gerdi
evin şeklini değiştirdim bişiler ekledim bişiler eksilttim ama bu iticilik gitmedi ve ben hep o kabus dolu günlere dönüyorum
normal bişimi değilsede öyleysede bi akıl verin nasıl başedebilirim
slm kızlar bende uyudu diye üzülüyorun ne yapacağım bilmiyorum yaaaaaaa 8 de uyudu 1e kadar aralıksız uyuyor tam ben uyuyorum o kalkıyor ondan sonra sabah a kadar 2 saatte bir mamaya kalkıyor 5 30 yada 6 gibide uyanıyor artık allahtan babamızda uyanıyor alıyor kızını kalkıyor 7 30 a kadar bakıyor sonra beni kaldırıyor bir yere fgidemiyoruz çünki erken uyuyor 11 12 gibi alışsa uyumaya çok iyi olacak kardeşimin kızı bir ay küçük 12 de uyuyormuş sabah sekize kadar ne güzel
Ben yoğurt mayalıyorum. tadı da gayet güzel. daha doğrusu annem mayalıyor. ekşi olmasının nedeni sütün sıcak olmasıymış. yani sütü ılık mayalarsan tatlı oluyor. sanırım muhallebiyi soruyorsun. benim doktor hazır al dedi. şimdi yapamazsın çünkü inek sütü içemez dedi. evde yapılanı önermiyorum dedi. hazır alıyorum. milupanın 4. aydan itibaren olanı var onu aldım veriyorum. şeker kesinlikle kullanma dedi bana. zaten çok kilo yapar onlar.
bir de yoğurdu günlük sütten yapıyorum. hergün mayalıyorum.
... canım seni sormalı...
bende şöle bi bakıp çıkıcam
taa dün geceden beri ütü yapacam sorsan hala bişi yapmadım....
yarına gömlek kalmadı
ben iyisimi ütüye koyulayım
gece yorgun düşmezsem gelirim cnm....
uyumuyoooo, uyumuyoooooo oooof delircem yaaaa!!!
ya kızlar ben şimdi sizle bişi paylaşmak istiyorum vede sizden destek almak istiyorum
neyse anlatayım bari
ve benim hamileliğim malesef resmen sürünerek geçti kusmaktan dermansız kaldım serumlar yedim kokulardan nefret ettim düşünün kızımın bile kokusu beni mahvediyodu ve ben ölece kış boyunca koltuğun bi köşesinde kıvrandım durdum
evin şeklini değiştirdim bişiler ekledim bişiler eksilttim ama bu iticilik gitmedi ve ben hep o kabus dolu günlere dönüyorum
Karencim sutu kaynbattiktan sonra ilit. sonra bir kac kasik yogut ve 1 tatli kasigi seker a icine. 7-8 saat beklet agzi gozu kapali. sonra at dolaba,. mumkunse 1 gun de oyle beklesin.
bence eksi yogurdu bebege yedirme. cunku sevmezse bir daha hic yemeyebilir.
günaydın kızlar,
hafsa, filizusta,demett,blue,hüzünylı,nur84,selsin,ecetuba,karen 81, priene maşallah prens ve prensenslere hepsi çok güzeller.atlatığım varsa özür dilerim
sağol canım teşekkürler
valla ben daha adet olmadım bir ay önce takdırdım.canım yandı yanmadı desem yalan olur. takdırdığımdan bu yana her gün mıy mıy bir kanama geliyor sanırım bana uymadı doktorum biraz daha bekleyelim falan diyo. 15 gün daha bekleyeceğiz olmazsa çıkaracak galiba. aslında güzel bişi vucudun kabul ederse unutyorsun.inşallah seninki kabul eder.bence dene
yok canım benim bel değil sırt ..sürekli sırtım belim ağrıyor..
hani eşekler toprak yolda sırt üstü yatarlar sola sağa dönerler öyle yaptığımda düzeliyor birazkaydirigubbakcemile3..sırtımın kemikleri çok ağrıyor..
ayneeeeeen.
gözün aydın cnm ne mutlu sanagünaydınn bugün babam geldi izmirden torun sevmeye...Çok mutluyum aması da olmasa
geçmiş olsun cnma.s.selamlar hihoyyyt
nasılsınız bakalım yerimseniben
temizliğe kadın geldi temizledi gitti kaydirigubbakcemile2
hazır oğluşum da uyuyorken fırsat bu fırsat deyip bi koşu geldim yanınıza
sabahleyin dışarı çıktım bi sebepe , yanağımı bi şey ısırdı , hemen o bölge şişti , yanağım tamamen kızardı , dr.u aradım bi panikle süte geçer mi diye sormak için , olmazmış , ama o bölgeye de bi şey sürme dedi ..
bu arada benim paşam en son ctesi tatasını yaptı halen tık yok :sinifsinif:
az önce dr.unu aradım yine , gliserin fitilin yarısını z.yağına batırıp uygulmamı söyledi , akşama eşim alacak . bakalım akşama kadar yapmazsa ilk fitilni yiyecek paşam :bbo:
gözün aydın cnmyaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((
neyse anlatayım bari
cnm benimde hamileleiğim aynı seninki gibi geçti herşeyden tiksindim dediğin gibi sürekli yattığım koltuğu görmek istemiyordum ama odanın şeklini değiştirdim biraz daha rahatlattı beni bu ama şuan kaliroferler yanmaya başladı onun kokusu bile bana eski günleri hatırlatıyo sanırım yapacak başka bişey yok alışmaya çalışmak vede çok takmamak lazım:1rolleyes:
gözün aydın anacın gelmiş canım
ah allah kolaylık versin canım sizin işte hakkaten zor ama emme izniniz olur inşallah
süt iznimi toplu kullandım canım. kullanmasaydım eylül ayında başlayacaktım. yani süt izni yok. olsa da benim işimde pek işe yaramıyor. sabah geç gitmek olabilirdi belki. akşam çıkma şansım olmazdı. çünkü çıkış saatimiz belli değil.
burcucum sana özelden msj attım bakabilir misin..
bluecum merhaba canım..yiğit nasıl aşkitomuz:=))
iyi geceler bayanlar
canım çok sıkılıyor ya ....
ne denediysek yok yokk yokkkk
bugün 5. gn ve hala kaka çıkışı yok oğlmda ...
bugün artık daralttı meleğimi bu durum ve çok mızmızdı , dudağını bükerek ve resmen yardım istercesine ağlıyordu , mızıklanıyordu .. içim parçalandı ... yapacak bir şey yok ..
z.yağı ve dereceyle uyardım , ı-ıhh
z.yağı içirdim , yine ı-ıhh
fitil verdim yine tık yok
uykusu geliyor , uyuyamıyor yavrum huzuruzluktan , sıkıntıdan .. şimdi yeniden daldı ve yatırdım karyolasına , inşallah bu kez uyanmaz diye dua ederek ..
siz de bezeri şeyler yaşadını mı ???
iyi geceler bayanlar
bugün artık daralttı meleğimi bu durum ve çok mızmızdı , dudağını bükerek ve resmen yardım istercesine ağlıyordu , mızıklanıyordu .. içim parçalandı ... yapacak bir şey yok ..
uykusu geliyor , uyuyamıyor yavrum huzuruzluktan , sıkıntıdan .. şimdi yeniden daldı ve yatırdım karyolasına , inşallah bu kez uyanmaz diye dua ederek ..
bu arada ben de bu hafta işe başlayanlardan oldum .. salı günü ,ilk gün zor geçti , sabah gecikme durumu yaşıycaktık az kalsın ama ii de oldu , yoksa dramatik bi şekilde ayrılırdım heralde oğluşumdan .. eve geldiğmdeyse ben onu öptüm öptüm , o da boynuma gömdü başını önce , bi oyana bi bu yana sürterek ağzını yüzünü , kendince öpücüklere boğdu beni :asigim:
onları daha yi şartlarda byütmek için , vars bir işimiz ve çalışma imkanımız , mecburuz çalışmaya turkbayragi
canım ben bu durumlarda zyaglı maydanoz sapı ile uyarıyodum ve yapıyodu..ama sende denemişsin..fitiller var onlardan kullansan arasımıza belki fayda eder..
burcucum sana özelden msj attım bakabilir misin..
bluecum merhaba canım..yiğit nasıl aşkitomuz:=))
iyi geceler bayanlar
bu arada ben de bu hafta işe başlayanlardan oldum .. salı günü ,ilk gün zor geçti , sabah gecikme durumu yaşıycaktık az kalsın ama ii de oldu , yoksa dramatik bi şekilde ayrılırdım heralde oğluşumdan .. eve geldiğmdeyse ben onu öptüm öptüm , o da boynuma gömdü başını önce , bi oyana bi bu yana sürterek ağzını yüzünü , kendince öpücüklere boğdu beni :asigim:
onları daha yi şartlarda byütmek için , vars bir işimiz ve çalışma imkanımız , mecburuz çalışmaya turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?