2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canim benim arkadasim da kanamali bir hamilelik gecirm,isti ve 6-7 ay boyunca hep ayni koltukta yatti. dogum yapinca o odayi da o koltugu da gormekten nefret ediyordu.

canim eger durumunuz musaitse yeni esyalar al ya da mesela salon koltuklarini oturma odana getir. odayi yeni efektli boyalar ile boyat. boyle simlisi var veya cok hos duvar kagitlari var. bir duvari baska digerini baska yap. aksesuarlar al duvarlara.

guzel hatiralar ile doldur odayi:) kotu gunleri unut.

canim benim kizin da uyku duzeni cok iyiydi, bozuldu.

eskiden 11 de yatardi 3 te kalkadi tekrar yatardi 7 de falan uyanirdi. yani bir kere kalkardim gece.

artik malesef cok sik uyanmaya basladi.

ben de annemin sozunu dinledim. artik koynumda uyutuyorum. ben degil ama kardeslerimi hep koynunda buyutmus annem. cok rahatti diyor. ayirmakta da problem yasamamis. ben de ilk emerek uyutuyorum. sonra yatagina koyuyorum. gece uyaninca da yanima aliyorum. sabaha kadar koyun koyuna yatiyoruz. ayrica benim kokumla aha guzel uyuyor. yani uyanmiyor irkilmiyor. cunku guvende:) :lepi:

belki ikinci cocugumu bu sekilde buyutemeyecegim belki calisacagim o yuzden bu cocugumu etrafin soylediklerine kulak tikayarak buyutuyorum. bakalim yataktan ayirma konusunda ne olacak bilmiyorum cok da sorun yasayacagimi sanmiyorum.

Karencim sutu kaynbattiktan sonra ilit. sonra bir kac kasik yogut ve 1 tatli kasigi seker a icine. 7-8 saat beklet agzi gozu kapali. sonra at dolaba,. mumkunse 1 gun de oyle beklesin.

bence eksi yogurdu bebege yedirme. cunku sevmezse bir daha hic yemeyebilir.

burcucum cok iyi yapıyosun hangi hazır pirinç unu, milupanın ki mi?bende yapaım bari..dr oetker inkini almış eşim marketten..ya bu arada burcucum sana bişi sorucam özelden atarım canım..

canım kolay gelsin bende hiç sevmem utuyuuuu..:=(

uyumuyoooo, uyumuyoooooo oooof delircem yaaaa!!!

gaz olabilir mi acaba ebushcum..??

tatlım odayı komple değiştir dekorundan boyasına...atmosferi değişirse sende unutursun..birde renk seçimine dikkat et sana enerji verecek renkleri sec veya huzur verecek renkler..bu da önemli zannımca..

evet kibelecim kaynattıktan sonra o sıcagı ile mayladım sanırım.:=(.senin tarif baya uzun zaman alıyomus canım yaa..seker niçin atılıyo, bozmaz mı ki? ama denicem..tesekkurler canım..

iyi geceler bayanlar
canım çok sıkılıyor ya ....
ne denediysek yok yokk yokkkk
bugün 5. gn ve hala kaka çıkışı yok oğlmda ...
bugün artık daralttı meleğimi bu durum ve çok mızmızdı , dudağını bükerek ve resmen yardım istercesine ağlıyordu , mızıklanıyordu .. içim parçalandı ... yapacak bir şey yok ..
z.yağı ve dereceyle uyardım , ı-ıhh
z.yağı içirdim , yine ı-ıhh
fitil verdim yine tık yok
uykusu geliyor , uyuyamıyor yavrum huzuruzluktan , sıkıntıdan .. şimdi yeniden daldı ve yatırdım karyolasına , inşallah bu kez uyanmaz diye dua ederek ..

siz de bezeri şeyler yaşadını mı ???

canım ben bu durumlarda zyaglı maydanoz sapı ile uyarıyodum ve yapıyodu..ama sende denemişsin..fitiller var onlardan kullansan arasımıza belki fayda eder..

bu arada ben de bu hafta işe başlayanlardan oldum .. salı günü ,ilk gün zor geçti , sabah gecikme durumu yaşıycaktık az kalsın ama ii de oldu , yoksa dramatik bi şekilde ayrılırdım heralde oğluşumdan .. eve geldiğmdeyse ben onu öptüm öptüm , o da boynuma gömdü başını önce , bi oyana bi bu yana sürterek ağzını yüzünü , kendince öpücüklere boğdu beni :asigim:
onları daha yi şartlarda byütmek için , vars bir işimiz ve çalışma imkanımız , mecburuz çalışmaya turkbayragi

canim gercekten kakasi olduguna inaniyorsan ve fitil de ise yaramadi ise dr a gotur. bazen benim kiz da 4.5 gunde 5 gunde yapiyordu. diyorum kakasi gelmedi heralde. mizmizlaniyor ama ondan mi bilmiyorum.

benm bir kere fitille yaptirdim kakasi her zmanakinden kati idi. eger fitil ile de yapmadiysa dr a gotur canim. o yaptirir. onlar biliyorlar taktikleri.

canim Allah cidden kolaylik versin. gercekten uzuluyorum kuzucuklar annelerinden ayrilinca.

ben zaten ABD ye giderken calismayi biraktigim icin buraya donunce baslamadim ama calisiyor olsaydim ben de sizler gibi olacaktim.

Eda 1 yasina gelinceye kadar dusunmuyorum ama Edayi emzirirken bile ikinci cocugumda bu sekilde olamayacagini dusunuyorum ve uzuluyorum simdiden. cunku
ben de mecburum calismaya. yoksa biz birikim falan yapamayiz esimin maasi ile. sagolmasinlar yiyici cok.

ya hic ise baslamadan ikinciyi yapacam ve en az iki sene daha calismayacagim

ya da baslayacagim uzunca bir sure ikinciyi yapmayacagim. en azindan is degistirene ya da ne bileyim isten ayrilana kadar.

zor yaaa Allah kolaylik versin.

canım ben bu durumlarda zyaglı maydanoz sapı ile uyarıyodum ve yapıyodu..ama sende denemişsin..fitiller var onlardan kullansan arasımıza belki fayda eder..

kullandım canım yaa , hatta z.yağına batırıp öyle uyguladım , neredeyse 5 saat olmuş , hala yok .. inşallah gece uygusunda yapar
nette araştırdım , normalmiş bu durum .. günde 7-8 kere de yapabilirmiş , 7-8 günde 1 de .. barsakları ve boşaltım sistemi sistemini oturmya çalışıyormuş .. aslında bizim bu fitil uygulamalarımız , z.yğı içirmemiz vs. yanlışmış , çünkü oluşmaya çalıan sisteme müdahale ettiğimiz için bu kez barak tembeleşiyormuş vs. vs.. eğer huzursuzluk varsa fitil vb. uygulanabilir son çare olarak dyor yaıda .. e bizde de bugün başladı huzursuzluk , biz de verdk ftili bekliyoruz .. geçen hafta da 4 gün yapmamışı , eşim için refakatçi kaldığımız gece acildei çocuk dr.una göündük , o da " 10 güne kadar yapmaması normal " demişti ..
bunları okuyunca " eee ne endişeleniyosun madem bunları duyduysan " diyenimiz var d mi :umursamaz: anneyim , siz de annesiniz böyle şeyler bazen nedenini hatta işe yaramasa da çözümünü bilseniz de endşlendriyor insanı .. çünkü elinizden bir şey gelmemesi kadar insanı kahreden bir şey daha yokkk ...

tatlı uykular kuzucuga..serrada babasıyla konusuyor oyun oynuyor ..:=)bizim kız 1 den önce yatmaz :=)sabahda 11 den önce kalkmaz..

kibelecim öncelikle merhaba bende temmuz annesiyim yazışmaları devamlı takip ediyorum ancak katılımda bulunamıyorum maalesef .....
kayınvalidenin ağzına implantmı çakılacakki 11 milyar fiyat çıkartıyorlar?

canım ya kıyamam oğluna nasılda gazı vardrı canı yanıyo belkide benim kızda bi ara uyarmadan kakasını yapamıyodu zeytin yağlı maydanoz sapı sokuyodum o zmana yapıyodu bi sana uymaz belki ama kesin çözüm fitil gibi sabunu kes ve koy popişine 5 dakika sonra çıkartıyo cidden yap bakalım hem oğlun hem sen rahatlarsınn:teselli:

işede başlamışsın hayırlısı olsun artık herşey minikler için üzme kendinii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…