- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.501
çiçek amatist çok tatlı bebişler .amatist kocaman olmuş ege abi oluyor artık:)
kelebek seninkini göremedim ama canım
oyy yerim ben ipektoşuu maşallah kuzumaaa
oyy oyy damadım benim yakışımlımm maşallahh sanaaa
sağolun kızlar büyümüş dimi oğlum hehe.dünür nerdesin kaç gündür yaw.oğlum soruyo baldızı nasıl olmuş diye opuyorumnanaktan
bana kalsa direk çekim ama çektire çektire diş kalmayacak ağzımda dolgu vardı heralde hava alıyo :sinifsinif:ayyy canım yaa ...
çok geçmiş olsun...
bende hamileliğimde ve lohusalığımda yaşadım....
allah yardımcın olsun...
çürükmü dolgu falan mı ?
var cnm denneyim bi bakalım .. sayfalarımız çiçek açmış yine bebeklerin hepsini gördüm maşalalh hepsine artık bebek resmi görünce kimin bebesi biliyoruum tanıdık iyice hepsinigeçmiş olsun narevde karanfil varsa ağrayan dişine koy bastır.ağrısını hafifletiyor hatta geçici olarak kesiyor
teşkler emelcim aldımm ... iyi geceler kızlarr keyfim hiç yok diş ağrısı çekiyorum sabahtan beri geçmedi geçmiyecek heralde ...sizler nasılsınız
iyiyiz teyzesi...bizimde 4 ayımız yarın bitiyo:..malum aşımızda var...
sen naptın aşı oldunuz mu....
damadım nasıl napıyo bakem......
Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..
gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm
paşalara kocaman bir maşallah hepsi biribirinden tatlı allah nazarlardan saklasın....benim oğlumu da bu ayki aşı çok etkiledi.2 gün ateş ve huzursuzluk yaptı.
geceyi biz de çok kötü geçirdik. artık bu aydan itibaren gündüz uykuları azalacakmış kızlar. ben de oğlumun resmini göndereyim size
bizim aşı cuma günü bakalım bugünden başladı bende sitresi
bizimde yarın aylık kontrolümüz var bakalım neler dicek dr amcamız
paşamda uyuyo çok şükür keyfi iyi
sana bir resim çekip gösterecektim ama fırsatım olmadı daha
geçen akşam eşime anlatıyorum topikte zeynep berra var böyleböyle die
kociş sanki kendine alacak gibi sorular soruyo
güzelmi,ayın kaçında doğmuş,nerde oturuyo
ben komşu kızını aldım oda şehir dışına gitmesin falan filankaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
walla canım foto bekliyorum nütfeeeennnnnn...
bizde yarın önce aşıya sonra benim tahlilimi yaptırmaya
sonrada kızların dr gidecez....
bakalım inş bizimde ateşimiz olmaz....
yarın fırsat bulursa çekmeye çalışırım:Saruboceq:
hayırdır sen ne tahlili yaptırıyosun
ben de iyiyim canımmopuyorumnanaktan...Berrak artık huysuzlaştı pestilimi çıkarıyor...zar zor yeni uyuttum...senin prensesler nasıl?iyiyim canım çok şükür sen nasılsın...
berrakımız nasıl....
nihayet rastgeldik burda..... Şeniz Şeniz Şeniz
biraz huysuz şimdi uyuttum kaçtım buraya..senin paşan nasıll?saol canım şükür iyiyiz.fıstık nasıl
ben de iyiyim canımmopuyorumnanaktan...Berrak artık huysuzlaştı pestilimi çıkarıyor...zar zor yeni uyuttum...senin prensesler nasıl?
inş....
önemli bişi değil canım yaa...
bende hamilelikte hipotroidi çıktı da onun kotrolu oluyo her ay
o yüzden önceden testlerimi yaptırıp gidiyorum hastaneye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?