- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.541
günaydın annecikler aramıza yeni katılanlarmı olmuş ben daha evel hiç konuşmamıştım stella kelebek hoşgeldiniz diyim geçde olsa hürrem kızının egzeması ne durumda en son doktora götürcektin nasıl iyileştimi nur 84 şu günaydınların sabahlarımızı neşelendiriyo opuyorumnanaktan
günaydın annecikler aramıza yeni katılanlarmı olmuş ben daha evel hiç konuşmamıştım stella kelebek hoşgeldiniz diyim geçde olsa hürrem kızının egzeması ne durumda en son doktora götürcektin nasıl iyileştimi nur 84 şu günaydınların sabahlarımızı neşelendiriyo opuyorumnanaktan
hosbulduk narcim
sanirim daha once konusmamistik, ben de pek eski sayilmam.
guzel sohbetlerimiz olsun insallah.
aynen bende öle işler beni bekler ben burda nasıl olcaksaslm nar. siteye daha önce hep giriodum ama yazamıyordum.yani yeni katıldım sayılır. burada paylaşımlar çok güzel epey bişiler öğreniyor insan. valla her sabah siteye girmeden edemiyorum:)
aynen bende öle işler beni bekler ben burda nasıl olcaksa
gece çayını denedinmi hiç ben aldım milupanın ama bu ara ek besin başladım bide onu yüklemek istemiyorum gerçi maşallah bizim ihtiyacımız yok 12 de emziriyorum sabaha kadar uyuyuyo sabahta emip yine uyku istiyo on ikiye kadar ayılamıyo çocuk günüdzde çok uyuyo tembel adam benimkiiarkadaşlar benim oğluşun uykuları çok düzensizleşti.son 3 gecedir saat 3 te uyanıyor gözler cin gibi:) saat 5 e kadar oturuyoruz. akşamları biraz geç yatırmak istiyorum ama dayanamıyor 8 de uyuor gece 11 gibi uykusunda emziriyorum. e 3 e kadar uykusunu almış oluyor:) napcam yaaafff
gece çayını denedinmi hiç ben aldım milupanın ama bu ara ek besin başladım bide onu yüklemek istemiyorum gerçi maşallah bizim ihtiyacımız yok 12 de emziriyorum sabaha kadar uyuyuyo sabahta emip yine uyku istiyo on ikiye kadar ayılamıyo çocuk günüdzde çok uyuyo tembel adam benimkii
cnm ya geçmiş olsun aynı sorun bendede var ama korkuyorum doktora gitmeye ara ara başlıyor ağrılar ağrı kesiciyle geçiştiriyorum ama çok zor anlayabiliyorum senibana kalsa direk çekim ama çektire çektire diş kalmayacak ağzımda dolgu vardı heralde hava alıyo :sinifsinif:
arkadaşlar benim oğluşun uykuları çok düzensizleşti.son 3 gecedir saat 3 te uyanıyor gözler cin gibi:) saat 5 e kadar oturuyoruz. akşamları biraz geç yatırmak istiyorum ama dayanamıyor 8 de uyuor gece 11 gibi uykusunda emziriyorum. e 3 e kadar uykusunu almış oluyor:) napcam yaaafff
yok daha kullanmadım sanmam yan etkisi olsun rahatlatıcı bi çay bu benim oğluş uykusu iyi uslu ama hep biri onunla konuşsun istiyo yanında oturan biri varsa kucak bile istemez konuşur kendi kendineyok canım denemedim. etkili oluyor mu? sen kullandın sanırım. bir yan etkisi falan olurmu? çok soru sordum yaaf:) maşaallah senin oğluş ne güzel uyuyor
narcım benim de dünya kadar işim varoğluş uyurken pc açık hem iş yapıyorum hem de ara ara bakıorum neler yazmışsınız die. oğluşum uyanınca mecbuen kapatıyorum.benimki gece uyumadı yine.şimdi uyuyor:)
cnm ya geçmiş olsun aynı sorun bendede var ama korkuyorum doktora gitmeye ara ara başlıyor ağrılar ağrı kesiciyle geçiştiriyorum ama çok zor anlayabiliyorum seni
cnm sende hergün bir saat uykusunu geciktir mesela oyunla falan bir gün 9 da yatır diğergün 10 da diğer gün 11 öyle öyle alışır benimkide öyleydi bu şekilde düzelttim uyutmamak için evin içinde dolaştırabilirsin yerimseniben umarım işe yarar
gece çayındada var anason nane lavanta melisa kekik aşırıya kaçmadıktan sonra bişi olmazz içelim güzelleşelimmm :içelim::dance:cnm bide anason verdim ben doktora sordumda verdim oda uyku veriyor ama çoğu anne korkuyor rakının hammaddesi olduğu için ben bir zararı olduğunu düşünmüyorum doktorada soararak verdim cnm istersen sende sor ve anasonu dene
herkese günaydın arkadaşlar:)
herkese gunydin.
yeni fotolar da supper, masallah hepsine.
çiçeks kan damlasi ferrosanal 3.20 bence de hiç taksiye binme.
calisan annelerimize coook kolay gelsin, ii calismalar.
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?