2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Huricim daha önce yazmadım sanırım oğluşumun adı Arda.
ben dün en son saat 16 da sitedeydim baya bi yazmışsınız hepsi karıştı:) bu yüzden alıntı yapamadım bizim resmimize yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkürleeerr:)

günaydın annecikler aramıza yeni katılanlarmı olmuş ben daha evel hiç konuşmamıştım stella kelebek hoşgeldiniz diyim geçde olsa hürrem kızının egzeması ne durumda en son doktora götürcektin nasıl iyileştimi nur 84 şu günaydınların sabahlarımızı neşelendiriyo opuyorumnanaktan

slm nar. siteye daha önce hep giriodum ama yazamıyordum.yani yeni katıldım sayılır. burada paylaşımlar çok güzel epey bişiler öğreniyor insan. valla her sabah siteye girmeden edemiyorum:)

hosbulduk narcim
sanirim daha once konusmamistik, ben de pek eski sayilmam.
guzel sohbetlerimiz olsun insallah.

hosbulduk narcim
sanirim daha once konusmamistik, ben de pek eski sayilmam.
guzel sohbetlerimiz olsun insallah.

slm nar. siteye daha önce hep giriodum ama yazamıyordum.yani yeni katıldım sayılır. burada paylaşımlar çok güzel epey bişiler öğreniyor insan. valla her sabah siteye girmeden edemiyorum:)
aynen bende öle işler beni bekler ben burda nasıl olcaksa

arkadaşlar benim oğluşun uykuları çok düzensizleşti.son 3 gecedir saat 3 te uyanıyor gözler cin gibi:) saat 5 e kadar oturuyoruz. akşamları biraz geç yatırmak istiyorum ama dayanamıyor 8 de uyuor gece 11 gibi uykusunda emziriyorum. e 3 e kadar uykusunu almış oluyor:) napcam yaaafff

aynen bende öle işler beni bekler ben burda nasıl olcaksa

narcım benim de dünya kadar işim var oğluş uyurken pc açık hem iş yapıyorum hem de ara ara bakıorum neler yazmışsınız die. oğluşum uyanınca mecbuen kapatıyorum.benimki gece uyumadı yine.şimdi uyuyor:)

gece çayını denedinmi hiç ben aldım milupanın ama bu ara ek besin başladım bide onu yüklemek istemiyorum gerçi maşallah bizim ihtiyacımız yok 12 de emziriyorum sabaha kadar uyuyuyo sabahta emip yine uyku istiyo on ikiye kadar ayılamıyo çocuk günüdzde çok uyuyo tembel adam benimkii

yok canım denemedim. etkili oluyor mu? sen kullandın sanırım. bir yan etkisi falan olurmu? çok soru sordum yaaf:) maşaallah senin oğluş ne güzel uyuyor

bana kalsa direk çekim ama çektire çektire diş kalmayacak ağzımda dolgu vardı heralde hava alıyo :sinifsinif:
cnm ya geçmiş olsun aynı sorun bendede var ama korkuyorum doktora gitmeye ara ara başlıyor ağrılar ağrı kesiciyle geçiştiriyorum ama çok zor anlayabiliyorum seni

cnm sende hergün bir saat uykusunu geciktir mesela oyunla falan bir gün 9 da yatır diğergün 10 da diğer gün 11 öyle öyle alışır benimkide öyleydi bu şekilde düzelttim uyutmamak için evin içinde dolaştırabilirsin yerimseniben umarım işe yarar

yok canım denemedim. etkili oluyor mu? sen kullandın sanırım. bir yan etkisi falan olurmu? çok soru sordum yaaf:) maşaallah senin oğluş ne güzel uyuyor
yok daha kullanmadım sanmam yan etkisi olsun rahatlatıcı bi çay bu benim oğluş uykusu iyi uslu ama hep biri onunla konuşsun istiyo yanında oturan biri varsa kucak bile istemez konuşur kendi kendine

cnm bide anason verdim ben doktora sordumda verdim oda uyku veriyor ama çoğu anne korkuyor rakının hammaddesi olduğu için ben bir zararı olduğunu düşünmüyorum doktorada soararak verdim cnm istersen sende sor ve anasonu dene

ewt ya benimde bi aydır ağrıyo korkuyorum hem dolgu yenilenecek galiba hemde denizi kme bırakcam hastaneye götürsem bi sürü hastalık var işim uzun sürerse aman işte korkuyorumda bahaneler bahaneler

gece çayındada var anason nane lavanta melisa kekik aşırıya kaçmadıktan sonra bişi olmazz içelim güzelleşelimmm :içelim::dance:

herkese günaydın arkadaşlar:)

herkese gunydin.

yeni fotolar da supper, masallah hepsine.

çiçeks kan damlasi ferrosanal 3.20 bence de hiç taksiye binme.

calisan annelerimize coook kolay gelsin, ii calismalar.

günaydın kızlar

Günaydınnnnnnn hepinize, nasılsınız inşallah :1hug:
Ben iyiyim bugün daha açılamadım ama olsun. Burası acayip gergin, herkes birbiriyle kavga etmiş sabah bi geldim millet barut gibi. :bbo:. Arada kaldım yaaa herkese tamam boşver diyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

kaç gündür boğazım ağrıyordu dün gece ciğerlerime doğru taşınmış hastalık öksürük ve gıcık başladı. gıcık oldum bitecek derken devam ediyor.korkuyorum oğluşa geçeceğinden

Daha iyiyiz sürekli nemlendirici sürüyoruz kortizonlu kremi çok zorda kalınca sürüyorum vucudu pütür pütür ama yaraları kapandı çok şükür alerjik dedi ama neye alerjik hala bulamadık sütten başka bişey vermiyorum ek gıdatya geçmekten korkuyorum valla ilgin için teşekkürler teyzesii a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…