- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.481
geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee
selamlar kızlar dilaracım şevvale çok geçmiş olsun oda daha ufak sayılır annesi iyiki okul var yoksa çok zorlanırdın gaydin geçmiş olsun damatlığını askerliğinide görmek nasip etsin ALLAH bizde ek besine başladık meyve püresi muhallebi veriyorum geçen hafta yoğurdu tatdırmıştım bu gün mayaladım birazdan yiyecek yavaş yavaş kahvaltıda hazırlamaya başlıycammm herbikes iyiydir umarım opuyorumnanaktan
gözünüz aydın oğlunuz erkek olmuş :)
geçmiş olsun şevvale yaa valla aşıda oldu bi düzelmedi hakkaten
canım bol bol c vitamini takviye yap kıza hemde bak tam mevsimindeyiz
kız zilli anan yakamadı şu topikleri senmi devraldınlülülülülülü
asıl ben gelmiyeyeim oraya yerim senin ağzını opuyorumnanaktan
selam kızlar
3 gündür internet yoktu dün gece geldi
altyapı çalışması vermış
ayy deli oldum nasıl alışmışız bu merete yahuukaydirigubbakcemile3
nasılsınız kuzucuklar nasıl
biz bugün 4. ayımızı bitirdik çok şükür
kontrolümüzde iyice muayne etti doktorumuz
çok şükür herşey yolunda
yalnız çok kilo alamamış kuzucum
6 800 dü geçen ay 7 400 olmuş
bunada şükür
büyüdükçe kilo alımı azalacak dedi dr gayet iyi dedi içimi rahatlattı
ek gıdalara başlıyoruz dedi
yağsız tuzsuz çorbalar
muhallebi
yoğurt
ve meyve suları verebilirsin dedi
yoğurdu devam sütüyle yap dedi
bu akşam mayaladım bakalım nasıl olacakCADIARZU
devit e devam 5 damla olarak
santafer kan damlası ay*2 hesabıyla 8 damla
zymafluor verdi hergün 1 tablet eritilip içirilecek
flour dişlerinin çürümemesi içinmiş
bu arada geçmiş çooooooooook birikmiş okumaya zaman yetmez
yalnız ipektoşu gördüm hurişşşş yerim ben bu masum güzelliğiii
sizler nasılsınız kızlar inşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan
huriş hazır meyve pürelerinin ufak kavanozuna yaptım sütü el yakacak kadar ısıttım kavanoza koydum çay tabağında bi tatlı kaşığı yoğurtla az o ısıttığım sütten ekleyip karıştırdım akacak kıvamdayken kenarından yavaş yavaş sütün içinebıraktım sonra çok sarsmadan ağzını kapatıp bezle sardım ve kalorifer üstüne koydum gayet kalıp gibi oldu bi tarif daha vereyim bunuda kendimize çok yampmışımdır oda güzel tutar aynen ısıstıp mayalayacağım kaba koyup ayrı bi yerde yoğurt ve sütü karıştırıp mayalayacağım kabın kapağına döküp her yanınna sıva sonra kapat sar beze sıcakta beklet o kendi yavaş yavaş kapaktan damlayarak mayalanıyo buda güzel oluyo denersin cokacimcoook
Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..
gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm
Selam kızlar kızı uyuttum geldim.
Aynen benimki de 2 gündür gündüzleri 30-40 dk uyuyor. O da 2 kere falan. Dün gece de 4-5 kez kalktım. Normalde 3. aydan sonra geceleri kalkmaz olmuştu. Huy değiştiriyorlar galiba. Böyle giderse ayvayı yerim.
Geçmiş olsun canım. İyi yaptırmışsın. İleride çocukalara stres oluyor.
Geçmiş olsun Dilara. Şevval galiba Eylül'ü kıskanıyor. Senin işin zor. Ona daha fazla zaman ayırırsan belki kardeşini ellemekten vazgeçer.
Maşallah İpeğe çok tatlı olmuşşş. Yerim kız ben bunu. Esmer bomba.
Ben sadece anne sütü veriyorum. 6. aydan sonra inşallah.
Arada meyve pürelerinin tadına baktırıyorum o kadar.
Maşallah seninki çocuk olmuş resmen. Bebekliği atlatmış bile.
Benimki de sürekli salyalı geziyor. Günde 2-3 mendil ıslatıyor desem yeridir.
demetcim aşı biraz ateş yapıyor gibi. Aşı sonrasında calpol vermiştim. 8 saat sonra 1 çaykaşığı daha verdim çok yükselmedi. Bu arada bize de flour vermedi. Bu dr'ların hepsi bir enteresan.
Kızlar çok tatlı bebeişleriniz maşallah. İkisini de yirim yirim ben. Amatist seninki tam tosunpaşa olmuş. Benim kız da sürekli karın kaslarını çalıştırıyor. Sanki kalkıp gezmişliği var da.
ah kızlar dün gece ipek 2 de bi uyandı 5 e kadar ağladı ...uyuyor 5 dakkaya ağlamaya başlkıyor resmen çıldırdık eşimle en sonunda fitil attım uyudu sabah 7 de başladı yine ağlamaya 11 e kadar zapettim 11 de eşim aldı artık kahvalt ıhazırladılar ben uyudum 1 de kahvaltı yaptım ama pilim bitmişti..
neden olduğunu anlayamadım huzursuz işte dünden beri geceyede yansıdı....dişlerden şüpeleniyorum ama bakalım cuma olsunda ne diyo doktorumuz....
alıntılarıma geçeyim hemende kızıma ıhlamur içiricem...
hihoyyytalkisalkisalkis
canım hjepsini denedim ağızına bile sokmadı ...bundan verdim önce 2 numara yeşilini aldım aldı bire iki kez attı tyabiki bir kaç gün de bununla uğraştım bunu sanki alacak gibiydi çünkü 2 dakkada olda ağızında tutuyordu sonra alıştı yeşilini eskitti şimdi kırmızıyı kullanıyoruz ablası....
nerelerdesin sen oğlan nasıl de bakalım...çocuklar nasıllar aklıma geliyorsun arada....
günaydın şekerparem
hepimiz içinde bir çocuk vardır muhakkak ...ben hiç unutmuyorum çocukluğumu dün gibi....
teşekkür ederim tatlımmm
onun o büzüşmüş dudaklarını yirim bennn....sarışın bombaa maşallahh ...deli oluyorum o sesleri duyunca ağızını burnunu büzükleyesim geliyor delikafadulden
ege tosunnn baklavamı yapıyon len karnına...buz torbasıyla mekik çek daha güzel olur....tosuuunnnnnn.....kaydirigubbakcemile2 sportik erkek maşallah
yok canım bize doktorumzu tam tersini söyledi geceleri agzıyla uğraşma yatağının altına yastık koy rampa olsun emzir yatır dedi bişey cik olmaz dedi...ben hiç gazını çıkarmıyorum kendi çıkarıyor arada çok sıkışırsa gündüzleri ben yardımcı oluyorum taiki...
kızım bu sana benziyor ya ..sanki senin küçüklüğün seni tam tanımıyorum ama resimlerinden sana benzettim maşallahhh tosunumuzaaa...
ben kızızmın ıhlamurunu içirip geliyorum...
aa çıkmadı mı bi daha göndereyim o zaman :)
iyi akşmlar canım bugün katılamadım pek evde değildimm bi doktora çıktık 3 satte anca geldim eveee:mymeka:Kızlar çıkma vaktim geldi,inşallah bu gece uyuruz. Yazarken bile esniyorum :) hepinize iyi akşamlar, çok öpüyorummmmm
bizimde cumartesi günü aşımız inş sorunsuz atlatırız
huricim ya bu manyak ticker kafayı yedi seninkini değiştirdi ne yaptım ben yaa özür dilerim email adresimi açtım sonra senin ki ile benimki çıktı sonra yeniden düzenledim ay ne olcak şimdi??Sen düzelt bari vaktim yok benim(
cnm çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım bu aralarsağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:
maşallah cnm kızın çok tatlı saçlarına ve gözlerine bayıldım
geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee
maşallah demetcim kızınaselam kızlar
3 gündür internet yoktu dün gece geldi
altyapı çalışması vermış
ayy deli oldum nasıl alışmışız bu merete yahuukaydirigubbakcemile3
nasılsınız kuzucuklar nasıl
biz bugün 4. ayımızı bitirdik çok şükür
kontrolümüzde iyice muayne etti doktorumuz
çok şükür herşey yolunda
yalnız çok kilo alamamış kuzucum
6 800 dü geçen ay 7 400 olmuş
bunada şükür
büyüdükçe kilo alımı azalacak dedi dr gayet iyi dedi içimi rahatlattı
ek gıdalara başlıyoruz dedi
yağsız tuzsuz çorbalar
muhallebi
yoğurt
ve meyve suları verebilirsin dedi
yoğurdu devam sütüyle yap dedi
bu akşam mayaladım bakalım nasıl olacakCADIARZU
devit e devam 5 damla olarak
santafer kan damlası ay*2 hesabıyla 8 damla
zymafluor verdi hergün 1 tablet eritilip içirilecek
flour dişlerinin çürümemesi içinmiş
bu arada geçmiş çooooooooook birikmiş okumaya zaman yetmez
yalnız ipektoşu gördüm hurişşşş yerim ben bu masum güzelliğiii
sizler nasılsınız kızlar inşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan
heyttt oğlumun nişanlısına kim yan gözle bakıyor gelmesin oğlum oraya fena olurbekleris tatlım yakısıklının fotolaarını..ama bastan söliim benim kız nişanlı bluenun oglu yiğitle:=)))
:roflol::roflol:evett yaa cam silince ya da eşim arabayı yıkattırınca kesin yağıyo vallaaaaakaydirigubbakcemile3
kızlar 6. 4. ay hikaye diş için
eşim laborant biliyorsunuz
bebeklerden kan almaya çıkmış bi gün yeni doğanlardan
bebiş gülmüş o sırada uykusunda
bi baktım diyo ağzında bişi var
hemen bebişin babasına demiş ağzında bişey var ama diş olamaz heralde
abi bu dişiyle doğdu demiş adam
anammmmmm ben olsam korkardım heeee doğduğunda dişi olsaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
cnm teşekkür ederim ama dediğin saatte ben nette değildim sanırım diğer bluee bu sonunda çift e var onun a.sblue hoşgeldin canımmm
kızzzz o ne yakışıklı bir delikanlı öyleeeee maşallahh subhanallahhhh
maşallah cnm oğluna bizimkide aynı hiç durmadan ses çıkarıyorBenim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..
gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm
maşallah bebişlerinize allah nazarlardan esirgesinbenim oğlumu da bu ayki aşı çok etkiledi.2 gün ateş ve huzursuzluk yaptı.
geceyi biz de çok kötü geçirdik. artık bu aydan itibaren gündüz uykuları azalacakmış kızlar. ben de oğlumun resmini göndereyim size
bizde seni öpüyrouz topiğin uykuları siizin olsun,uyusunda büyüsün eymen
maşallahh canım çok tatlı yaaaacokacimcoook
iyi akşmlar canım bugün katılamadım pek evde değildimm bi doktora çıktık 3 satte anca geldim eveee:mymeka:
slm herkese bi kaç gündür giremiyordum geçmiş baya bi birikmiş bebişler çok tatlı maşallah allah hepsini nazralardan korusun atladığım varsa kusura bakmasın ltfn hızlı hızlı okudum 1 saatte zor bitirdim a.s.
maşallah cnm oğluna bizimkide aynı hiç durmadan ses çıkarıyor
teşkler emelcim aldımm ... iyi geceler kızlarr keyfim hiç yok diş ağrısı çekiyorum sabahtan beri geçmedi geçmiyecek heralde ...sizler nasılsınızNarcım ben sana Özelden yolladım lİnkİnİ...
hoşbulduk canım
berramız nasıl
teşkler emelcim aldımm ... iyi geceler kızlarr keyfim hiç yok diş ağrısı çekiyorum sabahtan beri geçmedi geçmiyecek heralde ...sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?