2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kızlar çıkma vaktim geldi,inşallah bu gece uyuruz. Yazarken bile esniyorum :) hepinize iyi akşamlar, çok öpüyorummmmm

bu arada alıntı yapacak vaktim yok emirhan dönenecesine bakarken yazıyorum.Huricim senin kipekte maşallah tam yemelik çok tatlı ve güleryüzlü.Oğlum benle babasının karışımı sağolasın..
Kelebek83 oğlun kocaman olmuş maşallah,allah hep güldürsün
isimleri tam öğrenemedim yakında öğrenirim.Benim adımda selin

geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee

oyy yerim ben ipektoşuu maşallah kuzumaaa

sağol canım benim bugün kızla uğraştım doktora felan götürdüm bi sürü ilaçla geldikk

sağolasın canımmm birazdaha iyiyiz ilaçlara devam c vitamini destek vericem tabikii:çok üzgünüm:

DÜNYAYI BANA VERSELER GENEDE İSTEMEM YALNIZ SENSİN BENİM YÜZÜMÜ GÜLDÜREN,GÖZLERİMDE TÜTEN BİR AŞKTIN SEN YILLARDIR BEKLEDİĞİM AŞKKKK

maşallahh paşanaaa

maşallahh canım öyküye gayet güzel gidiyoo ya eskiler ne yaparmış internetsin tvsiz elktiriksizz bunada şükür:))))

hee unutmadan geçen gece seni gördüm rüyamda 2 gün oldu göreli istanbula geliyosun ve çat kapı geçrken bana uğruyodun canım üzerindede eşofmalrın vardıı çok sıkıldım burda dinleneyim diyosun bende sanki her zmana gelio gidiyomuşuz gibi diyorumki gel canım buyur odan hazır istediğin kadar kalabilirsin diyorumm hayır olaaa:)))istanbula uğrarsab kapım her zman açık canımcımmmŞeniz

tarifin çok güzelmiş canım denicemmm canım çekti vallahiiicokacimcoook

Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..

maşallahh canım çok tatlı yaaaacokacimcoook

bu da benim oğluşum oturtsak bile halen doğrulmaya çalışıyor. karın kaslarını çalıştıryor çocuğum göbek olmasın diye kaydirigubbakcemile3

oyy oyy damadım benim yakışımlımm maşallahh sanaaa

gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm

maşallahh oğlunaa çok tatlı canımm

evet canım kıskanıyor olabilir daha iyi şevval ama doktora götürdüm yine ilaçlarrr öfff

oyy ipeğimin huyu değişiyoo huysuz bi kız oldu hee inşalah düzelir canımmm:teselli:

aa çıkmadı mı bi daha göndereyim o zaman :)

maşallahh canımm yerim bunuu

Kızlar çıkma vaktim geldi,inşallah bu gece uyuruz. Yazarken bile esniyorum :) hepinize iyi akşamlar, çok öpüyorummmmm
iyi akşmlar canım bugün katılamadım pek evde değildimm bi doktora çıktık 3 satte anca geldim eveee:mymeka:

huricim ya bu manyak ticker kafayı yedi seninkini değiştirdi ne yaptım ben yaa özür dilerim email adresimi açtım sonra senin ki ile benimki çıktı sonra yeniden düzenledim ay ne olcak şimdi??Sen düzelt bari vaktim yok benim(

hiçç bişiy anlamadım kısss .ne ticker ne değişti kim kiminkini değiştirdi hehehehe

slm herkese bi kaç gündür giremiyordum geçmiş baya bi birikmiş bebişler çok tatlı maşallah allah hepsini nazralardan korusun atladığım varsa kusura bakmasın ltfn hızlı hızlı okudum 1 saatte zor bitirdim a.s.

sağol canım bende iyiyim eylülümde iyi şevvalim hasta 2 gündür okula göndermedim grip oldu çokfena öksürük felan ateşide oluyoo bakalım inşallah atlatır kuzucuğum:çok üzgünüm:
cnm çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım bu aralar

geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee
maşallah cnm kızın çok tatlı saçlarına ve gözlerine bayıldım
maşallah demetcim kızına
bekleris tatlım yakısıklının fotolaarını..ama bastan söliim benim kız nişanlı bluenun oglu yiğitle:=)))
heyttt oğlumun nişanlısına kim yan gözle bakıyor gelmesin oğlum oraya fena olur klava:
:roflol::roflol:
blue hoşgeldin canımmm

kızzzz o ne yakışıklı bir delikanlı öyleeeee maşallahh subhanallahhhh
cnm teşekkür ederim ama dediğin saatte ben nette değildim sanırım diğer bluee bu sonunda çift e var onun a.s
Benim paşam bugünlerde söylenmeyi öğrendi, aaa uuuuuu gibi sesler çıkararak söyleniyo resmen,önceden beri var ama bu ses tonu daha farklı :) resmen kızıyo adam ya, bu fotoda yine söylenirken..

maşallah cnm oğluna bizimkide aynı hiç durmadan ses çıkarıyor

bu da benim oğluşum oturtsak bile halen doğrulmaya çalışıyor. karın kaslarını çalıştıryor çocuğum göbek olmasın diye kaydirigubbakcemile3

gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm

maşallah bebişlerinize allah nazarlardan esirgesin

bizde seni öpüyrouz topiğin uykuları siizin olsun,uyusunda büyüsün eymen

Sağol canım, şu anda asayiş berkemal, bende ilk defa bu saate kaldım ama gözümden uyku akıyo :)

maşallahh canım çok tatlı yaaaacokacimcoook

iyi akşmlar canım bugün katılamadım pek evde değildimm bi doktora çıktık 3 satte anca geldim eveee:mymeka:

Sağol diloş teyzesi , sizede geçmiş olsun tekrar :1hug:

Sağol canım iyice hareketlendiler artık, bikaç gündür bende mi bi duygusallık var acaba koca adam oldu sanki :gitme:

bu akşam eve gelirken Ali Eymen'e ülkerin muzlu pirinç unundan aldım.Artık mamayı ciddi ciddi reddediyor, annemde zorlanıyor gündüzleri.Geldiğimde yine mızmızdı oyaladık biraz iyice acıkmasını bekledim. Sonra pirinç ununu yaptım o kadar sevdiki, yalnız karnını doyuracak kadar yedi mi ondan emin olamıyorum.Emerek uyudu sonra sanırım yetmiştir, aç olsa bağırır dimi :)

Haydin ben gidiyorum, şimdi ben giderim siz dökülürsünüz. Dizi mi izliyosunuz bakiim kırk yılın başı geldim şuraya kimsecikler yok :sinifsinif::sinifsinif: aldım başımı gidiyorum, dahada gelmicem bu gece opuyorumnanaktansositososito

teşkler emelcim aldımm ... iyi geceler kızlarr keyfim hiç yok diş ağrısı çekiyorum sabahtan beri geçmedi geçmiyecek heralde ...sizler nasılsınız

ayyy canım yaa ...
çok geçmiş olsun...
bende hamileliğimde ve lohusalığımda yaşadım....
allah yardımcın olsun...
çürükmü dolgu falan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…