- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.521
15 temmuz da doğum yapmıştım canımm...3 gün sonra 4 aylık olacağız..inşaallah dediğin gibi ay dönümündendir...çok zor uyuyor hep kucak istiyor..babasında bile durmuyor bana yapışık duracak..aslında seviyorum hep ben de durmasını ama her zaman insan bunalıyor...yani tuvalate gitmek bile lüks oldu bana...yaa zaman zaman olurmuş huy değişimi...
özelliklede ay dönümlerinde olurmuş...
sen ayın kaçında doğum yapmıştın....
mesela berrada dünden beri çok değişti..
inşallah çabuk atlatırsınız....
hııımm geçmiş olsun canım
biraz huysuz şimdi uyuttum kaçtım buraya..senin paşan nasıll?
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınŞeniz...Sanki pek neşen yok yoksam ben mi öle anladımiyi geceler kızlarr nasılsınız
iyi geceler kızlarr nasılsınız
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınŞeniz...Sanki pek neşen yok yoksam ben mi öle anladım
aynen canım biz de öyleyiz benim de pestilim çıkıyor..gündüz pek uyku yok gecede 00.00 kadar ayakta...büyüdüler ondan mı böyleler yoksa hafsanın dediği gibi ay dönümü ondan mı?hoşbuldum canımmm
ya biraz yorgunum tatlım
kızım gündüz hiç uyumuyo hemen hemen
sabahta çok erken kalkmaya başladı cadılmaz:
sanki büyük insan gibi 23 30 a kadar da uyutamadık
nasıl dayanıyo bilmem bende hal kalmadı
kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor kalmak isterdim ama dayanamıyommirmirmirmir...hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktaniyi geceler Allah rahatlık versin...
Selam kızlar kızı uyuttum geldim.
Aynen benimki de 2 gündür gündüzleri 30-40 dk uyuyor. O da 2 kere falan. Dün gece de 4-5 kez kalktım. Normalde 3. aydan sonra geceleri kalkmaz olmuştu. Huy değiştiriyorlar galiba. Böyle giderse ayvayı yerim.
Geçmiş olsun canım. İyi yaptırmışsın. İleride çocukalara stres oluyor.
Geçmiş olsun Dilara. Şevval galiba Eylül'ü kıskanıyor. Senin işin zor. Ona daha fazla zaman ayırırsan belki kardeşini ellemekten vazgeçer.
Maşallah İpeğe çok tatlı olmuşşş. Yerim kız ben bunu. Esmer bomba.
Ben sadece anne sütü veriyorum. 6. aydan sonra inşallah.
Arada meyve pürelerinin tadına baktırıyorum o kadar.
Maşallah seninki çocuk olmuş resmen. Bebekliği atlatmış bile.
Benimki de sürekli salyalı geziyor. Günde 2-3 mendil ıslatıyor desem yeridir.
demetcim aşı biraz ateş yapıyor gibi. Aşı sonrasında calpol vermiştim. 8 saat sonra 1 çaykaşığı daha verdim çok yükselmedi. Bu arada bize de flour vermedi. Bu dr'ların hepsi bir enteresan.
Kızlar çok tatlı bebeişleriniz maşallah. İkisini de yirim yirim ben. Amatist seninki tam tosunpaşa olmuş. Benim kız da sürekli karın kaslarını çalıştırıyor. Sanki kalkıp gezmişliği var da.
O zamanlarda gelicek inşallah böyle aşamalarını gördükçe içim gidiyo benim not edicem defterimiz var fırsat bulamadım henüz.Tarihleri unutmadan yazmak lazım
Demetim hoşgeldinnnnnn, bi görünüp bi kaybolmuşsun yaw. Biz gecelere yetişemiyoruz artık yattığım yeri bilmiyorum valla kaydirigubbakcemile3 .Sabah 6 - 6.30 - 7 gibi güne başlıyoruz bünye dayanmıyoo
Umarım Zehracık da iyidir çok öp benim için
ah kızlar dün gece ipek 2 de bi uyandı 5 e kadar ağladı ...uyuyor 5 dakkaya ağlamaya başlkıyor resmen çıldırdık eşimle en sonunda fitil attım uyudu sabah 7 de başladı yine ağlamaya 11 e kadar zapettim 11 de eşim aldı artık kahvalt ıhazırladılar ben uyudum 1 de kahvaltı yaptım ama pilim bitmişti..
neden olduğunu anlayamadım huzursuz işte dünden beri geceyede yansıdı....dişlerden şüpeleniyorum ama bakalım cuma olsunda ne diyo doktorumuz....
alıntılarıma geçeyim hemende kızıma ıhlamur içiricem...
hihoyyyt
canım hjepsini denedim ağızına bile sokmadı ...bundan verdim önce 2 numara yeşilini aldım aldı bire iki kez attı tyabiki bir kaç gün de bununla uğraştım bunu sanki alacak gibiydi çünkü 2 dakkada olda ağızında tutuyordu sonra alıştı yeşilini eskitti şimdi kırmızıyı kullanıyoruz ablası....
nerelerdesin sen oğlan nasıl de bakalım...çocuklar nasıllar aklıma geliyorsun arada....
günaydın şekerparem
hepimiz içinde bir çocuk vardır muhakkak ...ben hiç unutmuyorum çocukluğumu dün gibi....
teşekkür ederim tatlımmm
onun o büzüşmüş dudaklarını yirim bennn....sarışın bombaa maşallahh ...deli oluyorum o sesleri duyunca ağızını burnunu büzükleyesim geliyor d
ege tosunnn baklavamı yapıyon len karnına...buz torbasıyla mekik çek daha güzel olur....tosuuunnnnnn..... sportik erkek maşallah
yok canım bize doktorumzu tam tersini söyledi geceleri agzıyla uğraşma yatağının altına yastık koy rampa olsun emzir yatır dedi bişey cik olmaz dedi...ben hiç gazını çıkarmıyorum kendi çıkarıyor arada çok sıkışırsa gündüzleri ben yardımcı oluyorum taiki...
kızım bu sana benziyor ya ..sanki senin küçüklüğün seni tam tanımıyorum ama resimlerinden sana benzettim maşallahhh tosunumuzaaa...
ben kızızmın ıhlamurunu içirip geliyorum...
bizi sağlık ocağı asıya 4,5 aylıkken cağırdı aşılar ozaman geliyormuş .inş bişi olmaz
oyy yerim ben ipektoşuu maşallah kuzumaaa
sağol canım benim bugün kızla uğraştım doktora felan götürdüm bi sürü ilaçla geldikk
sağolasın canımmm birazdaha iyiyiz ilaçlara devam c vitamini destek vericem tabikii:çok üzgünüm:
maşallahh paşanaaa:n:
maşallahh canım öyküye gayet güzel gidiyoo ya eskiler ne yaparmış internetsin tvsiz elktiriksizz bunada şükür:))))
hee unutmadan geçen gece seni gördüm rüyamda 2 gün oldu göreli istanbula geliyosun ve çat kapı geçrken bana uğruyodun canım üzerindede eşofmalrın vardıı çok sıkıldım burda dinleneyim diyosun bende sanki her zmana gelio gidiyomuşuz gibi diyorumki gel canım buyur odan hazır istediğin kadar kalabilirsin diyorumm hayır olaaa:)))istanbula uğrarsab kapım her zman açık canımcımmmŞeniz
tarifin çok güzelmiş canım denicemmm canım çekti vallahiii
maşallahh canım çok tatlı yaaaacokacimcoook::
oyy oyy damadım benim yakışımlımm maşallahh sanaaa:
maşallahh oğlunaa çok tatlı canımm::
evet canım kıskanıyor olabilir daha iyi şevval ama doktora götürdüm yine ilaçlarrr öfff
oyy ipeğimin huyu değişiyoo huysuz bi kız oldu hee inşalah düzelir canımmm:
maşallahh canımm yerim bunuu:
iyi akşmlar canım bugün katılamadım pek evde değildimm bi doktora çıktık 3 satte anca geldim eveee::
slm herkese bi kaç gündür giremiyordum geçmiş baya bi birikmiş bebişler çok tatlı maşallah allah hepsini nazralardan korusun atladığım varsa kusura bakmasın ltfn hızlı hızlı okudum 1 saatte zor bitirdim a.s.
cnm çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım bu aralar
maşallah cnm kızın çok tatlı saçlarına ve gözlerine bayıldım
maşallah demetcim kızına
heyttt oğlumun nişanlısına kim yan gözle bakıyor gelmesin oğlum oraya fena olurklava:
:roflol::roflol:
cnm teşekkür ederim ama dediğin saatte ben nette değildim sanırım diğer bluee bu sonunda çift e var onun a.s
maşallah cnm oğluna bizimkide aynı hiç durmadan ses çıkarıyor
maşallah bebişlerinize allah nazarlardan esirgesin
iyiyiz teyzesi...bizimde 4 ayımız yarın bitiyo:..malum aşımızda var...
sen naptın aşı oldunuz mu....
damadım nasıl napıyo bakem......
teşkler emelcim aldımm ... iyi geceler kızlarr keyfim hiç yok diş ağrısı çekiyorum sabahtan beri geçmedi geçmiyecek heralde ...sizler nasılsınız
filiz maşallah oğluşuna....
çok şeker...
sanada iii geceler tatlım...
damadıma ii bak Şeniz
hoşdeldin dimeeetttt Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
biraz fazla mı öptüm ne :kedi: :kedi:
çok pardon kızlar sayfayı bozdum
boyutu küçülttüm ama yine böyle oldu kusura bakmayın
tekrardan ii geceler
aynen canım biz de öyleyiz benim de pestilim çıkıyor..gündüz pek uyku yok gecede 00.00 kadar ayakta...büyüdüler ondan mı böyleler yoksa hafsanın dediği gibi ay dönümü ondan mı?
kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor kalmak isterdim ama dayanamıyommirmirmirmir...hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktaniyi geceler Allah rahatlık versin...
günaydın. zaten günaydın dedikten sonra pek de giremiyorum. malum iş yerindeyiz.
çok pardon kızlar sayfayı bozdum
boyutu küçülttüm ama yine böyle oldu kusura bakmayın
tekrardan ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?