2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yeee yeee . yemek serbest :)) :lepi: ben kaçıyorum iyi geceler kızlar

geçmiş olsun dedim mi bu mesajına gündüzlryin hatırlayamadım uykum var şimdi çok , bi daha diyeyim dedimse de , çooooooooook geçmiş olsun canım ..
ayva yaprağı-kuşburnu-elma kabuğunu kaynatıp iç , bir de azcık tereyağını eritip 1 yk kadar dut pekmezine karıştırıp iç , çok ii geliyor gıcık öksürüğe .. ha bir de mutlak dr.a görün benimki de geçmeyince dr.a gittim alerjik çıktı , 2 tane spreyle düzeldim ve yeniden doğdum desem yeri :)

maşallah kızına canım
ucundan kıyısından da olsa ek gıdalara geçmişsiniz bu da güzel yerimseniben

kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))

gözün aydın canımmmmm Şeniz

ah şu KVler yok muuuuuuuuuuuuuuuuu kötükedihüso
Allah onları bildiği gibi yapsın :Saruboce
q:

geçmişi ancak okudum ve mesajını gördüm şimdi canım
çokkkkkkkkkkkk geçmiş olsun , inşallah atlatacak Serramız , sen iyi ol , onun sana ihtiyacı var .. elinden geldiğince hissettirmemeye çalış üzüntünü endişeni , bebekler çabucak hissedermiş ..
dualarımız Serra prensesimle , Allah oa acil şifalar sana da olumlu düşünme gücü versin canım :teselli:

eşin de ayrı dayak istiyormuş ama haaaaa klava:

Egemize de geçmiş olsun canım a.s.

canım yaa çok geçmiş olsunnn
ıhlamur yap kendine içine zencefil karanfil ve çubuk tarçın da koy hatta elma kabuğu
gıcık öksürüğü gibiyse bir çay kaşığı tereyağını köpük köpük olana kadar ısıt sonra pekmezle karıştır öksürdükçe kaşıkla iç bu gerçekten çok iyi kesiyor öksürüğü canım
inşallah çabucak geçer

canım maşallah de kendin bile nazar edersin aman haalmaz:

oyyyyy maşallah prensesime kocaman olmuşşş
çok iyi kilosuda boyuda canımm
doyumluk değil ama bence azar azar tattır

ay ivit çok mutlu oluyorum..hehehe yuvaya gittiğinde sınıfın erkekleri ipeğe aşık oluyormuş delikafadulden

maşallaahhh zehramıza tütütütüt

çok teşekkürler teyzoşlarıııııııopuyorumnanaktan

kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))

ayyyy diloşummmmmm hadi gözün aydınnnn çok sevindimmmmmmmmmŞeniz

çok sinir bir durum
biz kuzularımızı gözümüzden sakınıyoruz
kırsın bacağını otursun yahu hasta edecek idiliklava:
eşine de çok kızdım valla canım
bence sen ona öyle bir konuşma yap ki silkelensin ve kendine gelsinn:mymeka:

bitanemmmm kıyamam yaaaa inan çok üzüldümmmmm
yavrum benim :gitme:
Rabbim acil şifalar versin serramaa inşallahhh şu an ateşi düşmüş mışıl mışıl uyuyordurrrr:Saruboceq:
lütfen canım sen güçlü olacaksın ki kızına bakabilesin demi

hayatım benim oğlan hala sebze yemez ağzına bile sürmez:umursamaz:
peynir zeytin reçel domates salatalık meyveeeee hiçbirini yemezzzzz:mymeka::gitme:
yedikleri sayılacak kadar azklava:

ayy bizim cadıda bayılıyo peynire yaaaakaydirigubbakcemile3
maşallah egeyee

Arkadaşlar selam,

Ben badem...

Yine temmuz annesi oluyorum.......

bademcimmmm nasıl sevindim anlatamammmm Rabbim in izniyle inşallah yavrularını bu sefer alacaksın kucağına sağlıklaaaaa:Saruboceq:
ayy kızz yavrularını dedimmm Allah mı söyletti neeeekaydirigubbakcemile3

canım sen nerelerdesin özlettin kendini vallaa
oğlunda çok yakışıklı maşallahhhhhhh

hayır canım devam sütüyle mayalıyorum doktorumuz öyle söyledi
küçük kavanoza devam sütünü yapıp koyuyorum eli hafif ısıracak sıcaklıktayken bir çay kaşığı yoğurdu çırpıp ekliyorum dipten azıcık karıştırıp kapatıyorum ağzını
mutfak havlusuna sarıp peteğin üstüne koyuyorum 5 saat sonra dolaba alıyorum

sevindim karenim yaaaa inşallah şu an normale dönmüştür canımmmm:Saruboceq:

geçmişi oku oku bitmedi anca bugünkü yazdığım ilk mesaja gelebildim :))))
şimdi de uykum geldi , ne kısır döngü bi şeymiş bu yaa :))
yarın da bugün yazılanlara yetişirim :))
iyi geceler

teşekkür ederiz teyzesiiiiiopuyorumnanaktan
canım aslında o kadar vermiyordum ek gıdayı fakat küçük cadım çok sevdi yoğurdu verdikçe istedi bi baktım kavanozun içinde bi parmak kalmışşşkaydirigubbakcemile3
sadece tadımlık veriyorum diğerlerinden
artık öğünlerde masadaki yerini aldı öykü zehra hanım mama sandalyesini çok sevdi
yalnız biz bişiler yedikçe yutkunuyo cadı bende kıyamıyorum eccük tattırıyorum en zararsızlarındannn

bugüm ülkerin gogly muzlu pirinç unundan muhallebi yaptım hiçççç sevmediiiilmaz:
2-3 kaşık zor yedi
benim kızım tatlıları pek sevmicek anlaşılanzemuszemus

bu arada bennnnnnnnnnnn geldimmmmm nihayettttttttttzemuszemus
geçmişten anca koptummmmkaydirigubbakcemile2
nasılsınız bakalım kuzular nasıl

geçmiş olsun canımmm .. inşallah çabucak düşer ateşi prensesin
aşıdan sonra oldu dimi :bbo:

mantıklı hakkaten .. benim de çocuk dr.u arkadaşım 2 yaşına kadar yaptırabilirsin bebeklik döneminde , ben ce 2 yaşına yakınken yaptır dedi .. ben de öyle yapıcam sanırım , yine de bi konuşalım da dr.umuzla fisfisfis

maşallahhhhh kuzuya yaaaaa

10 güne kadar normalmiş canım ama bebeklerden önce biz huzursuzlanıyoruz değil mi yerimseniben
benimki 2 haftadır 5-6 günde 1 yapıyor mesela :sm_confused:

canım ben de geçmişten kopup geldim ama uykum da geldi çok , kaçıyorum
iyi geceler cümleten opuyorumnanaktan

geçmişi oku oku bitmedi anca bugünkü yazdığım ilk mesaja gelebildim :))))
şimdi de uykum geldi , ne kısır döngü bi şeymiş bu yaa :))
yarın da bugün yazılanlara yetişirim :))
iyi geceler

ayy sorma canım yaa geçmişe dalınca muhabbette olmuyor
iyi geceler o zaman sanaa:gitme:

demet hoş geldin teşekkür ederiz teyzesi güzel sözlerin için denizimde bütün annişleri öpüyomuş tezeleri

hoşbuldum canım nasılsın dişin nasıl olduu

o denizini yer yer de bitiririm öpe koklayaaaaaaopuyorumnanaktan
hehehhhh adaş benim kızla senin oğlan bizimkinin de göbüş adı denizzzz:lepi:Şeniz

canım ben de geçmişten kopup geldim ama uykum da geldi çok , kaçıyorum
iyi geceler cümleten opuyorumnanaktan
iyi geceler star dust oğluma yaptığın yorum için teşekkür ederim a.s.
hehehe biliyom adaşmışlar temmuz bebişleri arasında üç veya dört deniz oldu :dance:

iyi geceler star dust oğluma yaptığın yorum için teşekkür ederim a.s.

hehehe biliyom adaşmışlar temmuz bebişleri arasında üç veya dört deniz oldu :dance:

aman canım ihmal etme

benimde en nefret ettiğim bir kadın doğumcuya gidip o aptal masaya yatmaklaelaelaelaelae
ikiiiiiiiiiiiii dişçi koltuğuuuuuuuukafamçokkarıştı

aman canım ihmal etme

benimde en nefret ettiğim bir kadın doğumcuya gidip o aptal masaya yatmaklaelaelaelaelae
ikiiiiiiiiiiiii dişçi koltuğuuuuuuuukafamçokkarıştı
aynen gitmekte en zorlandığım iki doktor ... bi atlatsam şu diş olayını çok rahatlıyacam .. demet bişi sorucam yiğitin okulundan kağıt geldimi domuz gribi aşısı olsun veya olmasın diye imza için yada yaptıracanmı ben yaptırmayı düşünmüyorum vitaminini tam alması için dikkat ediyorum

yok canım gelmedi kağıt falan
ama gelsede ben yaptırtmayı düşünmüyorum
eşim de olmadı hastanede yaptılar çalışanlara
ne idüğü belli olmayan bi aşı
birde kağıt imzalatıyolarmış her türlü şeyi kabul ediyorum gibilerinden aşı olanlara
ağzına karanfil ver yanınada
karanfil tüm mikroğları öldürüyormuş ibrahim saraçoğlu söyledi
yanına da ver ara ara atsın ağzına
Allah a emanet kuzularımız

AAA BİLMİYODUMBAK İYİ OLDU BENDE BU GÜN ZENCEFİLİ BALLA KARIŞTIRIP BİRER KAŞIK HERGÜN VERİLECEKMİŞ ONU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM İYİ OLDU KARANFİLDE VERİRİM .. ZATEN GRİP AŞILARI GRİP SALGINI BAŞLAMADAN YAPILIR ZATEN VAR ŞU AN GRİP ORTALIKTA ARTIK FAYDAI OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM VE GERÖEKTEN NE OLDUĞU BELİRSİZ KADERDENE VARSA ONU GÖRCEZ ALLAH KORUSUN TÜM YAVRULARI:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…