- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.681
Anammmm ne tatlı bisi bu annesi 41 kere masallah sapkasını yirim, ayak leblebilerini (parmak oluyo bu kaydirigubbakcemile3) de yirim gelmiim oraya opuyorumnanaktan
burdayım cnm ya ugrasıyorum alyacımla gece gündüz canhıraş vallla delikafadulden ilk bebek buldumcugu yerimseniben yok yahuuu egecikkk bilas iri kemikli o zamannnn kaydirigubbakcemile3 şişko işte ısırcam ısırcammmmm lülülülülülü
günaydın kızlar
kaç gündür boğazım ağrıyordu dün gece ciğerlerime doğru taşınmış hastalık öksürük ve gıcık başladı. gıcık oldum bitecek derken devam ediyor.korkuyorum oğluşa geçeceğinden
bizde bu gün aşıya gittik...
kızım 7 kg olmuş çok şükür bu ay 600 gr aldı...
geçen aylarda hiç kilo almamıştı....
boyuda 66 cm...
aşıdan sonra dr amcamıza gitttik...
ço şükür beğendi gelişimide iyii dedi....
meyve tattırmaya başla fakat öğün olarak verme dedi...
yoğurt ta tattırabilirsin dedi...
bi hafta sadece 1 çeşit ver ve onu da günde sadece 1 kere tadımlık ver dedi....
yemeğe geçmekten çok korkuyodum geldi artık zamanı....
hadi hayırlısı inş...
kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
Kızı emzirdim geldim şimdi evden benimle beraber çıktı kaynanamda evden aldı kucağına idili gezmeye üstelik yağmur yağıyo kırmak istemiyorum ama hasta olucam ben bu sinirle içime ata ata kaç kez ima ettim odun olsa anlar insan ya gezmeye gitmelerini istemiyorum millet hastalıktan kırılıyo bugün yanlız gittiler ama diyorki cuma günüm var güzel elbise getir giydireyim kızıma 30 kişinin içine sokacak milletin kucağında birde hep çocuklular okula giden çocukları var hastalanır diye korkuyorum.
Ekstra olarak kıskanıyorumda ben kızımla hiç vakit geçiremiyormuşum gibi geliyor idille dışarı çıktığımız ya bir ya iki vakit yok off bağazım düğüm düğüm oldu
kızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
Bizimkide der sürekli gezmek istiyo diye ben yüz vermiyorum ama başıma çıkıyo laf söyelyemem ben ya annem olsa çoktan söylenip sustururdum ama kaynana anneye benzemiyo eşime dedim yapmasın diye ben diyemem sen kendin de diyo bende kalbi kırılır falan dedim o zaman benimde yüzüm sizinkilere gülmez diye tehdit ediyo aslında yapmaz ama söylemesi bile moralimi bozmaya yetiyo
ağlama yaa kıyamam ben sana iki hafta öncede ege aynı şekildeydi. benim doktorumda tahlil yaptırdı temiz çıktı viralmiş aynı şey sanda denmiş bak 3 güne kalmaz düzelir merak etme egenin ateşi 1,5 gün sonra düştü ama ben fitili 3.günü akşam kestim ertesi günde akşam bir tane koydum bişiciği kalmadı. şimdi ben öksüyorum dün gece oda arada öksürdü ama toplayacak kendini biliyorum.sakin ol gülüm. :1hug:
günaydın kızlar
kaç gündür boğazım ağrıyordu dün gece ciğerlerime doğru taşınmış hastalık öksürük ve gıcık başladı. gıcık oldum bitecek derken devam ediyor.korkuyorum oğluşa geçeceğinden
merabalar arkadaşlar güzel bi gün olsun inşallah
sabah benim göğsüme bişiler olmuştu çok acıyodu heralde dedim süt doldu emzirdim ama yinede geçmedi bende eşime söyledim pompa aldırdım onla sağdım biraz öle rahatladı
hayret bişi yaaaaa
doğumdan beridir değil pompaya nerdeyse süt yapacak biçok şeye ihtiyacım vardı hep gıdım gıdım dı sütüm şaştım valla
neyse dünde pc bozuktu giremedim şimdi eşimin pc sindeyim
huricim emzik tavsiyen için çok saol en kısa zamanda bulup onuda denicem
narcım dişin ağrıyomuş geçmiş olsun korkma git bence baksana oda çekilcek hale gelirse ağzında diş kalmayacak
dünden filizde oğluşunu koymuştu gördüm çok tatlı gülmüş maşallah
hakkatende dün prenslerin günü oldu neyapsak bugünde prenseslerimi koysakki
dünden aklımda kalanlar böyleydi ama geçmşişe bidaha dönemicem unuttuğum bişi varsa kusura bakmayın
şimdi bugününe döneyim bari
bizde bu gün aşıya gittik...
kızım 7 kg olmuş çok şükür bu ay 600 gr aldı...
geçen aylarda hiç kilo almamıştı....
boyuda 66 cm...
aşıdan sonra dr amcamıza gitttik...
ço şükür beğendi gelişimide iyii dedi....
meyve tattırmaya başla fakat öğün olarak verme dedi...
yoğurt ta tattırabilirsin dedi...
bi hafta sadece 1 çeşit ver ve onu da günde sadece 1 kere tadımlık ver dedi....
yemeğe geçmekten çok korkuyodum geldi artık zamanı....
hadi hayırlısı inş...
ay ivit çok mutlu oluyorum..hehehe yuvaya gittiğinde sınıfın erkekleri ipeğe aşık oluyormuş delikafadulden
maşallaahhh zehramıza tütütütüt
afiyet olsun öykümeeeopuyorumnanaktan benim küçük sıpam baya kıskanıyo gece bile uykuda sayıklıyo yavrum ihmalde etmiyoruz ne isterse yapıyoruz ediyoruz oyunlar oynuyoruz ama yinede hep onla ilgilenlim onu sevelimm öylee eylülü biraz sevelim o boklu dimi anne he işiyo altına ben yapmıyorumki sevmeyin onu iştee bişeyler veriyorum eylülee bende yicem diyo ama verdiğimdede geri çıkartıyo tadı güzel değilmişş o derecede kıskanıyoruzz..((
kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
Kızı emzirdim geldim şimdi evden benimle beraber çıktı kaynanamda evden aldı kucağına idili gezmeye üstelik yağmur yağıyo kırmak istemiyorum ama hasta olucam ben bu sinirle içime ata ata kaç kez ima ettim odun olsa anlar insan ya gezmeye gitmelerini istemiyorum millet hastalıktan kırılıyo bugün yanlız gittiler ama diyorki cuma günüm var güzel elbise getir giydireyim kızıma 30 kişinin içine sokacak milletin kucağında birde hep çocuklular okula giden çocukları var hastalanır diye korkuyorum.
Ekstra olarak kıskanıyorumda ben kızımla hiç vakit geçiremiyormuşum gibi geliyor idille dışarı çıktığımız ya bir ya iki vakit yok off bağazım düğüm düğüm oldu
kızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
saolasın canım....
ya ben büyük kızdan çok çektim yemek konusunda....
o yüzden korkuyorum bu da onun gibi olacak diye....
bide ben tembelliği seviyorum beaa.....mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
şimdi kim uğraşacak tekrardan yok mamayı ez ,çırp , pişir....
sıcak oldu soğuk oldu....
walla sütüm olsa heralde okula gidene kadar başka hiç bişe vermem..
bu arada dişin nasıl oldu senin....
bende tattırıyorum her şeyi ki ek gıda vermedi doktorumuz daha. bir peynir yiyişi var görmeyin kılzar minnacık bir parçayı bir çiğniyor ki sanki ağzında bir somun ekmek var sanırız.birde bardaktan içmeye bayılıyor.
Arkadaşlar selam,
Ben badem...
Yine temmuz annesi oluyorum.......
Canım çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin...Valla içim titredi Serracığımıza...Ama üzülme bak gör atlatacak .Başka arkadaşlarda yaşamış benzer durumlar,onlarda atlatmış.Serra da iyileşecek annesi.Dualarım sizinle...
çok saol canım
demetçiğim nasıl yapmıştın yoğurdu sütmü mkullandın yani
saolun güzel anneler
canım çook geçmiş olsun.sen kendini üzersen biliyosunki buda ona yansır.içini ferah tut inşlh enkısa zamanda düzelir fıstığımız
arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinizi okudum..moral verdiğiniz için desteğiniz için çoooook tesekkurler..
biraz önce tekrar ölçtüm atesin..inş düşücek..tam normal değil ama azcık düşmüş şükür...benim gibi tecrubeleri olan anneler..gercekten yasadıklarınızın etkisi pratikte yazılarınızdakinden daha cokmus...yani cok zor b durummus anne olarak..Allah tekrar yasatmasın..
mutlaka yardımcı olacak tecrübeli anneler vardır.ben olsam saate bakmam mama almaya çıkardım....[/QUOTE
canım çıkamam çünkü şehrin çok dışındayız.yani araba olmadan gitmem mümkün değil.ama çaresini buldum.anneme de ulaşamayınca komsunun oğluna rica ettim.yazdım eline verdim kağıdı.sağlsun gitmiş almıs gelmiş.bizim cadı mamayı yiyince kendine geldi.vıcır vıcır etmeye başladı.
sorunu çözmene sevindim canımm kıyamam ben kuzuyaaa inşallah sütün de düzelir yarına
telaş yapma canım benimde öyle olmuştu 2-3 gün
sonra düzeldi çok şükürrr
stres ve üzüntü çok etkiliyor aklında olsun
canım çok geçmiş olsun bu aralar hastaneye çok çocuk yatıyor domuz gribinden yanlış anlama öyledir demiyorum allah korusun ama yinede bir ınfluenza testi baktırmanı öneririm normal grip gibi zaten tamiflu diye ilacı var çok şükür çocuklar iyi.
bu arada bizlerde aşılandık hadi hayırlısı.
sibelcim nasılsın eskisi gibi gelmiyorsun ada nasıl öp benim için
yaptığım bazı alıntılar uçtu birden nasıl oldu anlamadım .. aklımda kaldığı kadarını yazayım
amatist ; canım ya dr.unuz neden 3 ya geçince sünneti önermedi size ??
diloşumm ; şevval böcüüne geçmiş olsun .. tatlım minik kelebek hasta ve ilgiye daha fazla ihtiyacı varken sen de diğer kelebeği kollayınca ona bozulmuş ve hazmedememiş demekki ... am sen de ne düşünsen , ne söylesen haklısın ,ikisinin de annesisin sonuçta :sm_confused: zor , Allah yardım etsin canım :teselli:
yesinler seni fıstıkkkkkkkkk:asigim:
hayırlı olsun ek gıdalarınız , serra prensese yarasın , sağlıklı kocaman bir kız olsun :asigim:
ay demek beyaz beyaz çıkmaya da başladılardişli mişli resimlerini de görmek isteriz paşanın yerimseniben
hayırlı olsun ek gıdalarınız demetimmmmm :teytey:
öykü böcüüüne yarasın inşallah
bu yazdığın ilaçlar felan ek gıdalara geçince mi başlanıyor , Devit 4 damal felan :uhm:
bizim Aras böcüüü de huzursuz , 1 saat önce yüzüme öyle bir saldırışı vardı ki :))
bir eliyle yanağımı tuttu sıktı parmaklarıyla sımsıkı , ağzını da kitledi çeneme , kemir Allah kemir, zannedersin pirana kaptı çenemi :))) diş kaşıyıcısını veriyorum , ı -ıhh , ona pek itibar etmiyor .. varsa yoksa benim çenem ve parmaklarım yada kendi eli , elizabethi :))))
teşekkürler tatlımmmmmm
canım sen devit kullanmıyormusun zaten
5 damlaya çıkarttık zaten kullanıyorduk
4. ay bittiği için kan damlasına başladık ay*2 hesabıyla günde 8 damla
dişlerinin çürümemesi için de flour günde 1 tablet
her dr vermiyormuş ben özellikle söyledim o da zaten verecektim dedi
slm kızlarrrr...
bizde zor bi gece geçiriyoruz...
bugün aşımız vardı kızım akşama kadar iyiydi
hatta akşama da misafirim vardı
tam misafirler gelmeden ateşlendi...
38 civarıda hep ateşi.....
misafirler geldi gitti ama bebişimin ateşi hala düşmedi.....
bu gece başındayım...
inşallah gece daha kötü olmaz.....
offf yaaa kıyamammmm
çok geçmiş olsun hafsacımm
aman sürekli kontrol et fitil ver
inşallah düşer geceyi rahat geçirirsinizzzz
bizimde yarın aşılarımız bakalım napıcaz:gitme:
kızlar isimlerinizi unturum diye toptan tesekkurler gecmiş olsun dileklerinze..atesimiz 38 den 37.5 a dustu sukur ama bu sefer attıgım fitilleri 20 dak içinde sulu kaka olarak atıyor..4. kakası bu bugun..bu da sorun mu acaba? yoksa fitilden mi oluyor arkadaslar??
hafsacım Allahım korusun berramızı canım dert etme..aşı sonrası ates inş kısa surede gecicektir..fitil atarsın ..
canım fitilden de olabilir fitil atınca genelde yapıyorlar
birde peşpeşe yapınca e tabi sulu oluyor
ama devam ederse mutlaka dr una sor
demetcim haarikasın ya , 63 oldun demek ve ne makarna-pilav ve ekmek yedin öyle mi delikafadulden
azmine hayranım heykeli dikilecek kadın opuyorumnanaktan
hehe
kikoşum ben 3.sünü bilem oldum zemuszemus
adetimin adeti değişti kaydirigubbakcemile3
6 gün boyunca sürekli geldi desem yeri
normalde sadece ilk 2 gün gelirdi yoğun bir şekilde , diğer günleri bir kaç günlük pedle atlatırdım
teşekkürler canımmmmmm ayy bak nasıl şimardım şincik heeezemuszemus:roflol:
anacım benim heykelim meydanlara da sığmaz çaktırmaaaaaaasırnaşık şey
kurban olurummmmm seni yaratanaaaaaaaaaa
Allahım maşallahhhh maşallahhhhh tosunuma tombalağımaaaaaaa
Karencim ve diloşummm ya cok cok geçmiş olsun, serrracıımda şevvade rahatsızmış allah her ikisinede acil şifalar versin :çok üzgünüm:
hoşgeldin bidenemmmmmmmm canımmmmmmm
nasılsın bakalımmm topacım Alya m nasılllllllllllllŞeniz
kızlar merhabalar,oğluşum 5 temmuz doğumlu.anne sütü alıyor hiç ek gıda vermedim.ama 6 gündür kaka yapamıyor.yarın 1 hafta olacak.normal midir? bol bol gaz çıkarıyor.çok aşırı bir huzursuzluğu yok.ama süre çok uzun geldi bana.dün ve bugün birer çay kaşığı zeytin yağı içirdim.karnını ovdum ama fayda etmedi.öneriniz var mı?ne yapabilirim??
canım sadece anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal diyor dr lar hele de bebekte rahatsızlık yoksa o yüzden endişelenme canım[/COLOR]
maşallah paşaya çok tatlıymışşşşşşşşşş:asigim:
aa bak bilmiyordum bunu , iii oldu kıs öğrendiğim yerimseniben
oy oyyy oyyyy , afiyet bal şeker olsun , yarasın öykücüğe :asigim:
şekercim şşinciiiii tek seferde yediği zaman 1 öğün yerine mi geçiyor bu ek besinler , ondan ne kadar zaman sonra diğer öğüne geçiyorsunuz yada emziriyorsunuz ??
ben de heralde nikini değiştiren arkadaşlardır demiştim içimden , yeni katılmış demek arkadaşlarımız , ben de hoşgeldiniz diyorummm opuyorumnanaktan
slm kızlarrrr...
bu gece başındayım...
valla ayşeciğim tam 3 ayı doluğunda umutla doktor aradım ege üniversitesinden bir profesör çocuk cerrahını tavsiye ettiler.hemen aradım doktor bana dediki 3 ay dolmadan hareketsiz oldukları için lokal uyuşturmayla yapıyoruz ama 3.aydan sonra bebekler daha hareketli oldukları için lokal değil genel anestezi altında olmaları uygundur.bu dönemdede bebek küçükolduğu için problem de yoksa genel anestezi yapmayı istemiyorum.8.aydan sonra isterseniz yaparım onun dışında ben yapmam ama yapan doktor muhakak vardır dedi.bende ona inadım mantıklı geldi
kızlar merhabalar,oğluşum 5 temmuz doğumlu.anne sütü alıyor hiç ek gıda vermedim.ama 6 gündür kaka yapamıyor.yarın 1 hafta olacak.normal midir? bol bol gaz çıkarıyor.çok aşırı bir huzursuzluğu yok.ama süre çok uzun geldi bana.dün ve bugün birer çay kaşığı zeytin yağı içirdim.karnını ovdum ama fayda etmedi.öneriniz var mı?ne yapabilirim??
teşekkür ederiz teyzesiiiiiopuyorumnanaktan
canım aslında o kadar vermiyordum ek gıdayı fakat küçük cadım çok sevdi yoğurdu verdikçe istedi bi baktım kavanozun içinde bi parmak kalmışşşkaydirigubbakcemile3
sadece tadımlık veriyorum diğerlerinden
artık öğünlerde masadaki yerini aldı öykü zehra hanım mama sandalyesini çok sevdi
yalnız biz bişiler yedikçe yutkunuyo cadı bende kıyamıyorum eccük tattırıyorum en zararsızlarındannn
bugüm ülkerin gogly muzlu pirinç unundan muhallebi yaptım hiçççç sevmediiiilmaz:
2-3 kaşık zor yedi
benim kızım tatlıları pek sevmicek anlaşılanzemuszemus
bu arada bennnnnnnnnnnn geldimmmmm nihayettttttttttzemuszemus
geçmişten anca koptummmmkaydirigubbakcemile2
nasılsınız bakalım kuzular nasıl
geçmişi oku oku bitmedi anca bugünkü yazdığım ilk mesaja gelebildim :))))
şimdi de uykum geldi , ne kısır döngü bi şeymiş bu yaa :))
yarın da bugün yazılanlara yetişirim :))
iyi geceler
demet hoş geldin teşekkür ederiz teyzesi güzel sözlerin için denizimde bütün annişleri öpüyomuş tezeleri
iyi geceler star dust oğluma yaptığın yorum için teşekkür ederim a.s.canım ben de geçmişten kopup geldim ama uykum da geldi çok , kaçıyorum
iyi geceler cümleten opuyorumnanaktan
hehehe biliyom adaşmışlar temmuz bebişleri arasında üç veya dört deniz oldu :dance:ayy sorma canım yaa geçmişe dalınca muhabbette olmuyor
iyi geceler o zaman sanaa:gitme:
hoşbuldum canım nasılsın dişin nasıl olduu
dişim şimdilik ağrımıyor ama sonuçta gitmem lazım bi problem var kesin cesret toplayıp gitcem
o denizini yer yer de bitiririm öpe koklayaaaaaaopuyorumnanaktan
hehehhhh adaş benim kızla senin oğlan bizimkinin de göbüş adı denizzzz:lepi:Şeniz
iyi geceler star dust oğluma yaptığın yorum için teşekkür ederim a.s.
hehehe biliyom adaşmışlar temmuz bebişleri arasında üç veya dört deniz oldu :dance:
aynen gitmekte en zorlandığım iki doktor ... bi atlatsam şu diş olayını çok rahatlıyacam .. demet bişi sorucam yiğitin okulundan kağıt geldimi domuz gribi aşısı olsun veya olmasın diye imza için yada yaptıracanmı ben yaptırmayı düşünmüyorum vitaminini tam alması için dikkat ediyorumaman canım ihmal etme
benimde en nefret ettiğim bir kadın doğumcuya gidip o aptal masaya yatmaklaelaelaelaelae
ikiiiiiiiiiiiii dişçi koltuğuuuuuuuukafamçokkarıştı
aynen gitmekte en zorlandığım iki doktor ... bi atlatsam şu diş olayını çok rahatlıyacam .. demet bişi sorucam yiğitin okulundan kağıt geldimi domuz gribi aşısı olsun veya olmasın diye imza için yada yaptıracanmı ben yaptırmayı düşünmüyorum vitaminini tam alması için dikkat ediyorum
AAA BİLMİYODUMBAK İYİ OLDU BENDE BU GÜN ZENCEFİLİ BALLA KARIŞTIRIP BİRER KAŞIK HERGÜN VERİLECEKMİŞ ONU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM İYİ OLDU KARANFİLDE VERİRİM .. ZATEN GRİP AŞILARI GRİP SALGINI BAŞLAMADAN YAPILIR ZATEN VAR ŞU AN GRİP ORTALIKTA ARTIK FAYDAI OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM VE GERÖEKTEN NE OLDUĞU BELİRSİZ KADERDENE VARSA ONU GÖRCEZ ALLAH KORUSUN TÜM YAVRULARI:Saruboceq:yok canım gelmedi kağıt falan
ama gelsede ben yaptırtmayı düşünmüyorum
eşim de olmadı hastanede yaptılar çalışanlara
ne idüğü belli olmayan bi aşı
birde kağıt imzalatıyolarmış her türlü şeyi kabul ediyorum gibilerinden aşı olanlara
ağzına karanfil ver yanınada
karanfil tüm mikroğları öldürüyormuş ibrahim saraçoğlu söyledi
yanına da ver ara ara atsın ağzına
Allah a emanet kuzularımız
geçmiş olsun cnm
gözün aydın dilaracım benimde annem geldi bugün p tesi sınavlarım başlıyor
ahh cnm ya çok geçmş olsun. sana ve kızına bol bol dua edicem düzelir inş annesi üzülme ben öyle bir durum yaşamadm şimdiye kadar inş yaşamamda. çok zordur eminim cnm
hürremcim işine karışmak gibi olmasın ama bence hata eşinde ne demek ya bende senin ailene yüz çeviririm. bırak o zaman çalışma sende çocuğuna bak sen kızını ve yuvanı düşündüğün için çalışıyorsun ondan ayrı kalmaya razı oluyorsun ama eşin yine kızın için aynı yada benzer fedekarlığı gösterip annesine bişey demiyor çok ilginç o zaman sende eşini dinleme cnm kendin söyle hiçbirşey yavrundan kıymetli değerli değil yazık yavrucak bir hastalık kapsa daha mı iyi olacak allah korusun bu arada.
cnm iyi almışsın mama bende sana özelden msj yazmıştım
yaptığım bazı alıntılar uçtu birden nasıl oldu anlamadım .. aklımda kaldığı kadarını yazayım
amatist ; canım ya dr.unuz neden 3 ya geçince sünneti önermedi size ??
diloşumm ; şevval böcüüne geçmiş olsun .. tatlım minik kelebek hasta ve ilgiye daha fazla ihtiyacı varken sen de diğer kelebeği kollayınca ona bozulmuş ve hazmedememiş demekki ... am sen de ne düşünsen , ne söylesen haklısın ,ikisinin de annesisin sonuçta zor , Allah yardım etsin canım :
yesinler seni fıstıkkkkkkkkk:asigim:
hayırlı olsun ek gıdalarınız , serra prensese yarasın , sağlıklı kocaman bir kız olsun :asigim:
ay demek beyaz beyaz çıkmaya da başladılardişli mişli resimlerini de görmek isteriz paşanın yerimseniben
hayırlı olsun ek gıdalarınız demetimmmmm :teytey:
öykü böcüüüne yarasın inşallah
bu yazdığın ilaçlar felan ek gıdalara geçince mi başlanıyor , Devit 4 damal felan :uhm:
bizim Aras böcüüü de huzursuz , 1 saat önce yüzüme öyle bir saldırışı vardı ki :))
bir eliyle yanağımı tuttu sıktı parmaklarıyla sımsıkı , ağzını da kitledi çeneme , kemir Allah kemir, zannedersin pirana kaptı çenemi :))) diş kaşıyıcısını veriyorum , ı -ıhh , ona pek itibar etmiyor .. varsa yoksa benim çenem ve parmaklarım yada kendi eli , elizabethi :))))
slm kızlarrrr...
bu gece başındayım...
geçmiş olsun canım inşalalh sabaha bişeyciği kalmazz..
Karencim ve diloşummm ya cok cok geçmiş olsun, serrracıımda şevvade rahatsızmış allah her ikisinede acil şifalar versin :çok üzgünüm:
yerim ben bunu maşallahh yaaa nasılda tatlı olmuşş yakışıklı paşaaaaaopuyorumnanaktan
geçmiş olsun dedim mi bu mesajına gündüzlryin hatırlayamadım uykum var şimdi çok , bi daha diyeyim dedimse de , çooooooooook geçmiş olsun canım ..
ayva yaprağı-kuşburnu-elma kabuğunu kaynatıp iç , bir de azcık tereyağını eritip 1 yk kadar dut pekmezine karıştırıp iç , çok ii geliyor gıcık öksürüğe .. ha bir de mutlak dr.a görün benimki de geçmeyince dr.a gittim alerjik çıktı , 2 tane spreyle düzeldim ve yeniden doğdum desem yeri :)
maşallah kızına canım
ucundan kıyısından da olsa ek gıdalara geçmişsiniz bu da güzel yerimseniben
gözün aydın canımmmmm Şeniz
ah şu KVler yok muuuuuuuuuuuuuuuuu kötükedihüso
Allah onları bildiği gibi yapsın :Saruboceq:
geçmişi ancak okudum ve mesajını gördüm şimdi canım
çokkkkkkkkkkkk geçmiş olsun , inşallah atlatacak Serramız , sen iyi ol , onun sana ihtiyacı var .. elinden geldiğince hissettirmemeye çalış üzüntünü endişeni , bebekler çabucak hissedermiş ..
dualarımız Serra prensesimle , Allah oa acil şifalar sana da olumlu düşünme gücü versin canım :teselli:
eşin de ayrı dayak istiyormuş ama haaaaaklava:
Egemize de geçmiş olsun canım a.s.
canım yaa çok geçmiş olsunnn
ıhlamur yap kendine içine zencefil karanfil ve çubuk tarçın da koy hatta elma kabuğu
gıcık öksürüğü gibiyse bir çay kaşığı tereyağını köpük köpük olana kadar ısıt sonra pekmezle karıştır öksürdükçe kaşıkla iç bu gerçekten çok iyi kesiyor öksürüğü canım
inşallah çabucak geçer
canım maşallah de kendin bile nazar edersin aman haalmaz:
oyyyyy maşallah prensesime kocaman olmuşşş
çok iyi kilosuda boyuda canımm
doyumluk değil ama bence azar azar tattır
çok teşekkürler teyzoşlarıııııııopuyorumnanaktan
ayyyy diloşummmmmm hadi gözün aydınnnn çok sevindimmmmmmmmmŞeniz
çok sinir bir durum
biz kuzularımızı gözümüzden sakınıyoruz
kırsın bacağını otursun yahu hasta edecek idiliklava:
eşine de çok kızdım valla canım
bence sen ona öyle bir konuşma yap ki silkelensin ve kendine gelsinn:mymeka:
bitanemmmm kıyamam yaaaa inan çok üzüldümmmmm
yavrum benim :gitme:
Rabbim acil şifalar versin serramaa inşallahhh şu an ateşi düşmüş mışıl mışıl uyuyordurrrr:Saruboceq:
lütfen canım sen güçlü olacaksın ki kızına bakabilesin demi
hayatım benim oğlan hala sebze yemez ağzına bile sürmez:umursamaz:
peynir zeytin reçel domates salatalık meyveeeee hiçbirini yemezzzzz:mymeka::gitme:
yedikleri sayılacak kadar azklava:
ayy bizim cadıda bayılıyo peynire yaaaakaydirigubbakcemile3
maşallah egeyee
bademcimmmm nasıl sevindim anlatamammmm Rabbim in izniyle inşallah yavrularını bu sefer alacaksın kucağına sağlıklaaaaa:Saruboceq:
ayy kızz yavrularını dedimmm Allah mı söyletti neeeekaydirigubbakcemile3
canım sen nerelerdesin özlettin kendini vallaa
oğlunda çok yakışıklı maşallahhhhhhh
hayır canım devam sütüyle mayalıyorum doktorumuz öyle söyledi
küçük kavanoza devam sütünü yapıp koyuyorum eli hafif ısıracak sıcaklıktayken bir çay kaşığı yoğurdu çırpıp ekliyorum dipten azıcık karıştırıp kapatıyorum ağzını
mutfak havlusuna sarıp peteğin üstüne koyuyorum 5 saat sonra dolaba alıyorum
sevindim karenim yaaaa inşallah şu an normale dönmüştür canımmmm:Saruboceq:
sorunu çözmene sevindim canımm kıyamam ben kuzuyaaa inşallah sütün de düzelir yarına
telaş yapma canım benimde öyle olmuştu 2-3 gün
sonra düzeldi çok şükürrr
stres ve üzüntü çok etkiliyor aklında olsun
sibelcim nasılsın eskisi gibi gelmiyorsun ada nasıl öp benim için
teşekkürler tatlımmmmmm
canım sen devit kullanmıyormusun zaten
5 damlaya çıkarttık zaten kullanıyorduk
4. ay bittiği için kan damlasına başladık ay*2 hesabıyla günde 8 damla
dişlerinin çürümemesi için de flour günde 1 tablet
her dr vermiyormuş ben özellikle söyledim o da zaten verecektim dedi
offf yaaa kıyamammmm
çok geçmiş olsun hafsacımm
aman sürekli kontrol et fitil ver
inşallah düşer geceyi rahat geçirirsinizzzz
bizimde yarın aşılarımız bakalım napıcaz:gitme:
canım fitilden de olabilir fitil atınca genelde yapıyorlar
birde peşpeşe yapınca e tabi sulu oluyor
ama devam ederse mutlaka dr una sor
teşekkürler canımmmmmm ayy bak nasıl şimardım şincik heeezemuszemus:roflol:
anacım benim heykelim meydanlara da sığmaz çaktırmaaaaaaasırnaşık şey
kurban olurummmmm seni yaratanaaaaaaaaaa
Allahım maşallahhhh maşallahhhhh tosunuma tombalağımaaaaaaa
hoşgeldin bidenemmmmmmmm canımmmmmmm
nasılsın bakalımmm topacım Alya m nasılllllllllllllŞeniz
canım sadece anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal diyor dr lar hele de bebekte rahatsızlık yoksa o yüzden endişelenme canım
teşekkür ederim canlarım hepinizeeeeŞeniz
diloşum hoşgeldinnnnnŞeniz
şevval nasıl oldu tatlım
bizimkileri toparlayayım kanepelerden
sağol canım iyi biraz daha arada öksürüyo balgam atıyoo biraz zorluyo onuu benimde uykum kaçtı yaa sağolsun eşim yaraamzlık yaptı durmadııı:kedi:naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?