2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selamlar resim koyacam inş. büyük olmaz hazırladım taze taze gelcekte 320*240 büyük olmaz dimi kızlar o kaaa yükledim bekletiyomm

kızlar isimlerinizi unturum diye toptan tesekkurler gecmiş olsun dileklerinze..atesimiz 38 den 37.5 a dustu sukur ama bu sefer attıgım fitilleri 20 dak içinde sulu kaka olarak atıyor..4. kakası bu bugun..bu da sorun mu acaba? yoksa fitilden mi oluyor arkadaslar??

hafsacım Allahım korusun berramızı canım dert etme..aşı sonrası ates inş kısa surede gecicektir..fitil atarsın ..

oy geçmiş olsun hafzacım bu geçen aşıların tekrarı heralde ondan bütün minikler azcık ateşlendi fitil attınmı yarım çok da giydirme geceyi rahat geçirirsiniz inş.

demetcim haarikasın ya , 63 oldun demek ve ne makarna-pilav ve ekmek yedin öyle mi delikafadulden
azmine hayranım heykeli dikilecek kadın opuyorumnanaktan

hehe
kikoşum ben 3.sünü bilem oldum zemuszemus
adetimin adeti değişti kaydirigubbakcemile3
6 gün boyunca sürekli geldi desem yeri
normalde sadece ilk 2 gün gelirdi yoğun bir şekilde , diğer günleri bir kaç günlük pedle atlatırdım

valla ayşeciğim tam 3 ayı doluğunda umutla doktor aradım ege üniversitesinden bir profesör çocuk cerrahını tavsiye ettiler.hemen aradım doktor bana dediki 3 ay dolmadan hareketsiz oldukları için lokal uyuşturmayla yapıyoruz ama 3.aydan sonra bebekler daha hareketli oldukları için lokal değil genel anestezi altında olmaları uygundur.bu dönemdede bebek küçükolduğu için problem de yoksa genel anestezi yapmayı istemiyorum.8.aydan sonra isterseniz yaparım onun dışında ben yapmam ama yapan doktor muhakak vardır dedi.bende ona inadım mantıklı geldi

Gamzecim yagız paşa erkek olmus bakıyorum yirim onu ben

Çiçekim yirim ben o konusan bıdıyı dudaklara bak sen ya asabi pıtırcık nolcak kaydirigubbakcemile2

Huricim kızın cok tatlı ya sana benziyo amme senden güzel olcak söliyimmmm bakkk masallah lülülülülülü

Amatistcimmm ne o topiş oglan yahuuuu atcan diger taaraftan tutcan bi masallahhhhhh da egeye

çok geçmişolsun fitil koymuyor musun? birde ıslak bezle eklem yerlerine kmpres yap canım.kıyamam ben fıstığa çabuk iner inşallah

selamlar resim koyacam inş. büyük olmaz hazırladım taze taze gelcekte 320*240 büyük olmaz dimi kızlar o kaaa yükledim bekletiyomm

olmaz herhalde koy bakalım bii.

Karencim ve diloşummm ya cok cok geçmiş olsun, serrracıımda şevvade rahatsızmış allah her ikisinede acil şifalar versin :çok üzgünüm:

abooow yerim nar ben bunu.tam ısırmalık olmuş maşallah maşallah.

kız zuzuuum nerelerdesin yaw. oğluma maşalllah de aslında çok toplu değil.egeden daha toplu bebişler var aramızda.ama yanaklar babasına benziyor kaydirigubbakcemile3 çok şirin oldu.abi olduk artık bizz :))) senin cadı nasıl ?

kızlar merhabalar,oğluşum 5 temmuz doğumlu.anne sütü alıyor hiç ek gıda vermedim.ama 6 gündür kaka yapamıyor.yarın 1 hafta olacak.normal midir? bol bol gaz çıkarıyor.çok aşırı bir huzursuzluğu yok.ama süre çok uzun geldi bana.dün ve bugün birer çay kaşığı zeytin yağı içirdim.karnını ovdum ama fayda etmedi.öneriniz var mı?ne yapabilirim??

hoş geldin.hepimiz çok çektik o sorunlardan halende çeken var. ben muskat kullandım zeytinyağıyla. birde popusundan zeytinyağına batırdığım kağıtla uyardım. bazı arkadaşlar maydonoz sapı ile yaptılar aynı işlemi.6 gün uzun zaman bunları bunları bir dene sonuç olmaz gliserinli fitiller var onlarda koyarsın

Anammmm ne tatlı bisi bu annesi 41 kere masallah sapkasını yirim, ayak leblebilerini (parmak oluyo bu kaydirigubbakcemile3) de yirim gelmiim oraya opuyorumnanaktan

burdayım cnm ya ugrasıyorum alyacımla gece gündüz canhıraş vallla delikafadulden ilk bebek buldumcugu yerimseniben yok yahuuu egecikkk bilas iri kemikli o zamannnn kaydirigubbakcemile3 şişko işte ısırcam ısırcammmmm lülülülülülü

anne sütünün tamamı sindirilebiliyomuş banada doktor bi haftaya kadar normal demişti poposunu zeytinyağıyla uyar o zaman yapması lazım geçmiş olsun

emzik saolsun...tek kurtarıcım ama 1 ay uğraştım alıştırana kadar evde 8 marka emzik oldu....ama alıştırdım ....vikledimi emziği verdiğim anda susuyor.ha susmazsa orjinalini istiyor demektir....hehehehe

bizimki de ilk aylarda havada kapıyordu desem yeridir , şimdilerde paşam zorla alıyor ağzına uyurken , midesi bulanırmış gibi öğürüyor bi kaç kere , sonra yavaş yavaş alıyor ..

CANIM HANGİSİNE ALIŞTIRABİLDİN BENİM KIZDA DAMAKLI DENEDİM ALMADI ŞİMDİ DAMAKSIZI ALDIM ONUDA ALMADI NE İSTİYOKİ ACABA
AMA PARMAĞINI ŞAPUR ŞUPUR EMİYO
:1no2:

kikoşum ben aventin damla şeklinde olanını kullanıyorum 0+ aylık olanındandı sanırım , çok memnunuz , o yüzden ne olur ne olmaz diye 2li olanından da aldık , ama ortalıkta 1 tane var hala , diğer 2si nerde kim bilir :)))

canım alışıncaya kadar bebişler günde 7-8 kere de yapabilirmiş 7-8 günde 1 de .. benim paşam da 5-6 günde 1 yapıyor şu 2 haftadır felan :bbo:

geçmiş olsun canım.. bakalım haftaya biz de olucaz aşımızı , sıkıntısı şimdiden sardı desem yeri ..

bu da benim oğluşum oturtsak bile halen doğrulmaya çalışıyor. karın kaslarını çalıştıryor çocuğum göbek olmasın diye kaydirigubbakcemile3

yesinler tosun paşayı yaaa maşallah Ege'mize

geceleri kalktığımızda hemen yatırıyorum emince , gündüz uğraşıyorum ama ..

gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm

çok tatlıymış bu kuş yaaaa :asigim:

canım fayda etmeyince fitil de fayda etmiyo , bizimki ertesi gün fitili öylece çıkarmıştı tatasında kafamçokkarıştı 6 gün yapmadığı oldu , bu sıralar normalmiş , müdahale etmemek gerekiyormuş eğer huzursuzluğu yoksa ..

Ben çıkıyorum kızlar yarın misafirlerim gelecek. Çocukla şimdiden hazırlansam anca yetişirim.

hmmm sen ondan bakmadın telefona o zaman yerimseniben

canım geçmiş olsun ipektoşa
incileri mi geliyor ne yerimseniben

bi resim daha göndereyim

maşallah paşaya çok tatlıymışşşşşşşşşş :asigim:

aa bak bilmiyordum bunu , iii oldu kıs öğrendiğim yerimseniben

oy oyyy oyyyy , afiyet bal şeker olsun , yarasın öykücüğe :asigim:
şekercim şşinciiiii tek seferde yediği zaman 1 öğün yerine mi geçiyor bu ek besinler , ondan ne kadar zaman sonra diğer öğüne geçiyorsunuz yada emziriyorsunuz ??

ben de heralde nikini değiştiren arkadaşlardır demiştim içimden , yeni katılmış demek arkadaşlarımız , ben de hoşgeldiniz diyorummm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…