- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.661
slm kızlarrrr...
bizde zor bi gece geçiriyoruz...
bugün aşımız vardı kızım akşama kadar iyiydi
hatta akşama da misafirim vardı
tam misafirler gelmeden ateşlendi...
38 civarıda hep ateşi.....
misafirler geldi gitti ama bebişimin ateşi hala düşmedi.....
bu gece başındayım...
inşallah gece daha kötü olmaz.....
oy geçmiş olsun hafzacım bu geçen aşıların tekrarı heralde ondan bütün minikler azcık ateşlendi fitil attınmı yarım çok da giydirme geceyi rahat geçirirsiniz inş.slm kızlarrrr...
bu gece başındayım...
anammmm bu saatte miiiiiiiakannehir
ayyyy bak şimdi benimde canım istediii şöyle memleket peyniri de koycaksın üstüne sıcağıyla eriyecekkkkkkkkkkdelikafaduldencokacimcoook
ayyyyyy bak yaaaaa du avcumu yaliiim barim şişmesin biyerlerimmmmnaniknanik
şaka maka pilav-makarna ekmek hasretinden deliriyorummmmmmmmm:gitme:
3 haftadır beyaz ekmek yemiyorum ne de pilav makarna:umursamaz:
ammaaaaaa 63 kg ya düştüm değeralkisalkisalkis
kolay gelsin canımmm aman haa kokusuna kanma makarnanın bu saatte yeme sakın haaaalmaz:
ya bide bişi sorucam benim 2. adetim en nihayetinde geldi 50 gün olmuştu ama ilk gün kahverengimi gelirki sanki lekelenme gibi bu normalmiki
olan arkadaşlarım sizdede ölemi oldu
ilkinde öle olmamıştımd<a şaştım şimdi
Arkadaşlar selam,
Ben badem...
Yine temmuz annesi oluyorum.......
çok geçmişolsun fitil koymuyor musun? birde ıslak bezle eklem yerlerine kmpres yap canım.kıyamam ben fıstığa çabuk iner inşallahslm kızlarrrr...
bu gece başındayım...
selamlar resim koyacam inş. büyük olmaz hazırladım taze taze gelcekte 320*240 büyük olmaz dimi kızlar o kaaa yükledim bekletiyomm
kızlar isimlerinizi unturum diye toptan tesekkurler gecmiş olsun dileklerinze..atesimiz 38 den 37.5 a dustu sukur ama bu sefer attıgım fitilleri 20 dak içinde sulu kaka olarak atıyor..4. kakası bu bugun..bu da sorun mu acaba? yoksa fitilden mi oluyor arkadaslar??
fitil erimeden mi çıkıyor?
kızlar isimlerinizi unturum diye toptan tesekkurler gecmiş olsun dileklerinze..atesimiz 38 den 37.5 a dustu sukur ama bu sefer attıgım fitilleri 20 dak içinde sulu kaka olarak atıyor..4. kakası bu bugun..bu da sorun mu acaba? yoksa fitilden mi oluyor arkadaslar??
karen ateşi koltuk altındanmı ölçüyosun makattanmı .. fitil attığın halde düşmedi ve ishal gibi diyorsun doktorunu arasanmı acaba seni taa cumartesi çağırmış beklemesen o zamana
kızlar merhabalar,oğluşum 5 temmuz doğumlu.anne sütü alıyor hiç ek gıda vermedim.ama 6 gündür kaka yapamıyor.yarın 1 hafta olacak.normal midir? bol bol gaz çıkarıyor.çok aşırı bir huzursuzluğu yok.ama süre çok uzun geldi bana.dün ve bugün birer çay kaşığı zeytin yağı içirdim.karnını ovdum ama fayda etmedi.öneriniz var mı?ne yapabilirim??
abooow yerim nar ben bunu.tam ısırmalık olmuş maşallah maşallah.
kız zuzuuum nerelerdesin yaw. oğluma maşalllah de aslında çok toplu değil.egeden daha toplu bebişler var aramızda.ama yanaklar babasına benziyor kaydirigubbakcemile3 çok şirin oldu.abi olduk artık bizz :))) senin cadı nasıl ?
anne sütünün tamamı sindirilebiliyomuş banada doktor bi haftaya kadar normal demişti poposunu zeytinyağıyla uyar o zaman yapması lazım geçmiş olsunkızlar merhabalar,oğluşum 5 temmuz doğumlu.anne sütü alıyor hiç ek gıda vermedim.ama 6 gündür kaka yapamıyor.yarın 1 hafta olacak.normal midir? bol bol gaz çıkarıyor.çok aşırı bir huzursuzluğu yok.ama süre çok uzun geldi bana.dün ve bugün birer çay kaşığı zeytin yağı içirdim.karnını ovdum ama fayda etmedi.öneriniz var mı?ne yapabilirim??
abooow yerim nar ben bunu.tam ısırmalık olmuş maşallah maşallah.
teşekkür ederizzzz
kız zuzuuum nerelerdesin yaw. oğluma maşalllah de aslında çok toplu değil.egeden daha toplu bebişler var aramızda.ama yanaklar babasına benziyor kaydirigubbakcemile3 çok şirin oldu.abi olduk artık bizz :))) senin cadı nasıl ?
emzik saolsun...tek kurtarıcım ama 1 ay uğraştım alıştırana kadar evde 8 marka emzik oldu....ama alıştırdım ....vikledimi emziği verdiğim anda susuyor.ha susmazsa orjinalini istiyor demektir....hehehehe
CANIM HANGİSİNE ALIŞTIRABİLDİN BENİM KIZDA DAMAKLI DENEDİM ALMADI ŞİMDİ DAMAKSIZI ALDIM ONUDA ALMADI NE İSTİYOKİ ACABA
AMA PARMAĞINI ŞAPUR ŞUPUR EMİYO
:1no2:
Günaydın kızlar
Ya bu kan damlası bize pek yaramadı günde 4 kez falan kaka yapar gazını çok rahat çıkarırdı damlaya başladığımızdan beri gaz çıkaramaz oldu, kakamızda azaldı ve sıkıntı çekiyoruz yaparken dün bıraktık damlayı bugün doktorumuzu arayıp sorucaz bakalım varmı böyle birşey yaşayan kızlar.
Sağolun kızlar , cidden bugünlerde daha bi büyüdüğünü farkediyorum. Artık anakucağında durmak istemiyor, yatırdığım zaman popoyu kaldırıp kaldırıp kendini aşağı kaydırıyor :) . Bide sol elini ritmik bi şekilde bişeye vururmuş gibi pat pat yapıyor ölüyorum.
Dün gece hiç uyumadı ben doğurduğumdan beri 3 saat aralıksız anca uyumuşumdur.Dün aşı oldu belki onun etskisiydi bilmiyorum ama Hürrem demişti galiba en az kalkışımız 3 kere bizimde öyle işte. Her yarım saatte bir kalktık gecebugün keyifsizim o yüzden
maşallah tosunlara benim oğluşta dün gece kudurdu neyi vardı anlamadım gaz damlasını bırakmayı düşünüyordum 2 kereye düşürmüştüm acaba ondan mıydı...Amann valla benimki sallanmaya alıştı sayılır zaten artık emzirip yatırmaya karar verdim yoksa uykusu açılıyor sonra uyutmaya çalış.siz hala gaz çıkarıyor musunuz uyursa çıkarmayacağım artık
gaz çıkarıcam derken oğlum yüzükoyun bir hale geldi ve kendisi bile şaşırdı bu da ilk dönmemiz diye çektimm
maşallah ogluslara, ay ne tatlilar.
ama ikisi de benimkini doverler gibi duruyor:)
bu arada saat 18 itibariyle 3 gun olacak kaka yapmayisimiz.
zeytinyagi, kayisi suyu verdim
filizcim zeytinyagli maydonoz sapi da soktum popise ama fayda etmedi, aksama fitil koyucam artik
bu yuzden demire de baslayamadim.
bazi bebeklerde kabizlik yaparmis cunku.
Ben çıkıyorum kızlar yarın misafirlerim gelecek. Çocukla şimdiden hazırlansam anca yetişirim.
ah kızlar dün gece ipek 2 de bi uyandı 5 e kadar ağladı ...uyuyor 5 dakkaya ağlamaya başlkıyor resmen çıldırdık eşimle en sonunda fitil attım uyudu sabah 7 de başladı yine ağlamaya 11 e kadar zapettim 11 de eşim aldı artık kahvalt ıhazırladılar ben uyudum 1 de kahvaltı yaptım ama pilim bitmişti..
neden olduğunu anlayamadım huzursuz işte dünden beri geceyede yansıdı....dişlerden şüpeleniyorum ama bakalım cuma olsunda ne diyo doktorumuz....
alıntılarıma geçeyim hemende kızıma ıhlamur içiricem...
Anammmm ne tatlı bisi bu annesi 41 kere masallah sapkasını yirim, ayak leblebilerini (parmak oluyo bu kaydirigubbakcemile3) de yirim gelmiim oraya opuyorumnanaktan
teşekkürler tezesii ben senin yerine yiyim bariii kaydirigubbakcemile3
benim oğlumu da bu ayki aşı çok etkiledi.2 gün ateş ve huzursuzluk yaptı.
geceyi biz de çok kötü geçirdik. artık bu aydan itibaren gündüz uykuları azalacakmış kızlar. ben de oğlumun resmini göndereyim size
bi resim daha göndereyim
yaa zaman zaman olurmuş huy değişimi...
özelliklede ay dönümlerinde olurmuş...
sen ayın kaçında doğum yapmıştın....
mesela berrada dünden beri çok değişti..
inşallah çabuk atlatırsınız....
dün mayaladığım yoğurt tam kızımın yiyebileceği kıvamdaydı gayet güzel oldu
maşallah o küçük kavanozdan 1 parmak kadar kaldı severek yedi prensesim:nazar
bugün başka bişey vermedim yarına da mayaladım ama yarına azıcık da meyve suyu içiricem
dr püre verme şimdilik sadece suyunu içir dedi
katı meyve sıkacağında hazırlayabilirsin dedi
bakalım yarın ola hayrolaaaa
bende yatıyorum kızlar çok yorgunum bugün
iyi gecelerrrrŞeniz
günaydın annecikler aramıza yeni katılanlarmı olmuş ben daha evel hiç konuşmamıştım stella kelebek hoşgeldiniz diyim geçde olsa hürrem kızının egzeması ne durumda en son doktora götürcektin nasıl iyileştimi nur 84 şu günaydınların sabahlarımızı neşelendiriyo opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?