2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hadi ben kaçtım tatlımmm uyumaya çalışayımm annemlerr istanbula varana kadar tiken üstüde olacamm:)

iyi gecelerr tatlı rüyalar kızınıı öp koklaaa kuzuyuuuopuyorumnanaktan

İYİ GECELER DEMET DİLARA VAKTİ DOLDU BENİMM :sinifsinif:

hadi ben kaçtım tatlımmm uyumaya çalışayımm annemlerr istanbula varana kadar tiken üstüde olacamm:)

iyi gecelerr tatlı rüyalar kızınıı öp koklaaa kuzuyuuuopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar bende yatıyorumm

valla topladım ama kızım acıkmış emzir tekrar yatır ancakkk

bu arada pikaçuyu yakalamışsınız sizi gidi siziiiiiiikaydirigubbakcemile3

aklım ateşli olan kuzucuklarda inşallah serramız ve berramız bu geceyi mışıl mışıl uyuyarak ateşsiz geçirirlerrrrrr:Saruboceq:

kizlar gunaydin

karen insallah ii olmustur serra.

narcim senin de disin agriyormus, gecmis olsun.ay ben de cok korkarim disciden.ve de isiririm o bacaklari, masallah.

liyadora hayirli olsun, insallah kazasiz belasiz alirsin yavrusunu kucagina.

blue sinavlarda basarilar.

hafsa kuzucgunun atesi normale donmustur insallah.

dilara gecmis olsun kuzucuguna.bizimkie balgami kusuyor arada,muhtemelen geniz akintisi var.en kisa zamanda duzelsinler insallah.

star cok sagol fitil koymadim henuz, ama kaka duzeni iice gariplesti, umarim duzene sokabiliriz.

hurrem takma kafani bunlara, herkesin evinde derdi var ayni sekilde.ben de az cekmiyorum ama artik daha laf soyler oldum.

ve de bugun cuma, herkese simdiden ii tatileeeeer:)

günayyydıııınnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar :Saruboceq:

benim için küçük insanlık için büyük bi şey oldu akannehir
500 gr vermişim delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
nihayet 66ları gördüm , oh bee :teytey:

sabah kendimde bi hafiflik hissedince tartıliiim bi dedim , sonuç = 66,5 :sm_cool:

herkese günaydın arkadaşlar.
karencim bebiş nasıl oldu? hepimiz meraktayız bak.iyi haberlerini bekliyoruz.
huricim tarifin için çok teşekkürler ben de bundan sonra kullanırım artık:)
blue cum dün seninle konuştuğumuz gibi oğluşu saat 9 da yatırdım ama oyalamak çok zor oluyor.bebimki akşam daha 7 de eee eeee demeye başladı.uykusu geldi avrumun eşimle beraber öyle böyle oyalamaya çalıştık.gece de 2 defa acıktığından kalktı ve hemen uyudu.
liyadora seninle yeni tanışıyoruz. biz de senin gibi bebişini dörtgözle bekleyeceğiz. aman nazar değmesin minik meleğe

valla arkadaşlar yazacam deyip te unuttuğum çok var kusura bakmayın oğluşla beraber ancak bu kadar oluyor:)

Günaydın kızlarr

gözün aydın starcım darısı başımıza böyle böyle eriyeceğiz inşallah :)

günaydın arkadaslar

karen ile konuştum serracık bugun daha iyiymiş , bu seferde karen rahatsızlanmış , boğazları tahriş olmuş .ailecek geçmiş olsun.

starcim yavas yavas verirsin inş böyle
darısı basıma 62 de çakıldım kaldım ama göbüş eriyor giysilerden anlıyorum:)

Arkadaşlar tekrar hepinize çok teşekkür ederim manevi desteğiniz ve güzel sözleriniz için...opuyorumnanaktana.s.:1hug:

selam kızlar. nasılsınız
bebeklerinize ek gıdalar olarak nelere başladınız ben yoğurt ve meyve püresi veriyorum hani şu milupanın kavanozlarından . ben yoğurdu hazır sütlerle mayalıyorum siz nasıl yapıyosunuz mamayla hazırlayanlar varmış.

slm canım ben daha yoğurt vermedim ama bende yoğurt makinesi var.sütle yapıp vereceğim. meyvenin de suyunu veriyorum.püresi için daha erken dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…