A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.641
canım yaaa kıyamam , çok çokkkk üzüldüm
sakın bugün böyle oldu , yarın da böyle olacak ve sütüm gelmeyecek gibi bir paniğe kapılma, dönem dönem olabiliyor sanırım bu .. yanlış hatırlamıyorsam hürrem_s arkadaşımızın da başına gelmişti ..
annenlere bi sorsan daha iyi bilmezler mi onlar fisfisfis
allah tekrar yasatmasın anlıyorum kendine dikkat et tatlım...sen kızına lazımsınarkadaşlar geçmiş olsun dileklerinizi okudum..moral verdiğiniz için desteğiniz için çoooook tesekkurler..
biraz önce tekrar ölçtüm atesin..inş düşücek..tam normal değil ama azcık düşmüş şükür...benim gibi tecrubeleri olan anneler..gercekten yasadıklarınızın etkisi pratikte yazılarınızdakinden daha cokmus...yani cok zor b durummus anne olarak..Allah tekrar yasatmasın..
süperrrrrr :lepi:
başladı artık demek kilo kayıplarımıssssss hihoyyyt
canım ya bu soya fasulyesi mimli besinlerden değil mi hani şu GDO olayı fisfisfis
[/COLOR][/B]
mutlaka yardımcı olacak tecrübeli anneler vardır.ben olsam saate bakmam mama almaya çıkardım....ha yazmayı unutmusum evde yalnızım.eşim nöbette sabah gelecek((
mutlaka yardımcı olacak tecrübeli anneler vardır.ben olsam saate bakmam mama almaya çıkardım....[/QUOTE
canım çıkamam çünkü şehrin çok dışındayız.yani araba olmadan gitmem mümkün değil.ama çaresini buldum.anneme de ulaşamayınca komsunun oğluna rica ettim.yazdım eline verdim kağıdı.sağlsun gitmiş almıs gelmiş.bizim cadı mamayı yiyince kendine geldi.vıcır vıcır etmeye başladı.
geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar
kaç gündür boğazım ağrıyordu dün gece ciğerlerime doğru taşınmış hastalık öksürük ve gıcık başladı. gıcık oldum bitecek derken devam ediyor.korkuyorum oğluşa geçeceğinden
gözün aydın dilaracım benimde annem geldi bugün p tesi sınavlarım başlıyorkızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
ahh cnm ya çok geçmş olsun. sana ve kızına bol bol dua edicem düzelir inş annesi üzülme ben öyle bir durum yaşamadm şimdiye kadar inş yaşamamda. çok zordur eminim cnmkızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
hürremcim işine karışmak gibi olmasın ama bence hata eşinde ne demek ya bende senin ailene yüz çeviririm. bırak o zaman çalışma sende çocuğuna bak sen kızını ve yuvanı düşündüğün için çalışıyorsun ondan ayrı kalmaya razı oluyorsun ama eşin yine kızın için aynı yada benzer fedekarlığı gösterip annesine bişey demiyor çok ilginç o zaman sende eşini dinleme cnm kendin söyle hiçbirşey yavrundan kıymetli değerli değil yazık yavrucak bir hastalık kapsa daha mı iyi olacak allah korusun bu arada.Bizimkide der sürekli gezmek istiyo diye ben yüz vermiyorum ama başıma çıkıyo laf söyelyemem ben ya annem olsa çoktan söylenip sustururdum ama kaynana anneye benzemiyo eşime dedim yapmasın diye ben diyemem sen kendin de diyo bende kalbi kırılır falan dedim o zaman benimde yüzüm sizinkilere gülmez diye tehdit ediyo aslında yapmaz ama söylemesi bile moralimi bozmaya yetiyo
ya kızlar çok zor durumdayım.kızıma daha ek gıdaya başlamadı doktorumuz.ama bugün sütüm hiç yetmedi.doymuyo yavrum ağlıyo nedense hiç sütüm yok.acil durumlar için evde tuttuğum mamamız vardı.onu da açmıstım bi kere aç zannedip.hesapladım 4 haftayı geçmiş.pirinç unu falan da yok.ya ben ne yapıcam.bi fikir verin.dünyanın suyunu içtim.rezene kaynattım içtim.yok yok senağlama
mutlaka yardımcı olacak tecrübeli anneler vardır.ben olsam saate bakmam mama almaya çıkardım....[/QUOTE
canım çıkamam çünkü şehrin çok dışındayız.yani araba olmadan gitmem mümkün değil.ama çaresini buldum.anneme de ulaşamayınca komsunun oğluna rica ettim.yazdım eline verdim kağıdı.sağlsun gitmiş almıs gelmiş.bizim cadı mamayı yiyince kendine geldi.vıcır vıcır etmeye başladı.
cnm iyi almışsın mama bende sana özelden msj yazmıştım
hürremcim işine karışmak gibi olmasın ama bence hata eşinde ne demek ya bende senin ailene yüz çeviririm. bırak o zaman çalışma sende çocuğuna bak sen kızını ve yuvanı düşündüğün için çalışıyorsun ondan ayrı kalmaya razı oluyorsun ama eşin yine kızın için aynı yada benzer fedekarlığı gösterip annesine bişey demiyor çok ilginç o zaman sende eşini dinleme cnm kendin söyle hiçbirşey yavrundan kıymetli değerli değil yazık yavrucak bir hastalık kapsa daha mı iyi olacak allah korusun bu arada.
kızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
bademmm çok güzel bi haber bu inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirir yavrularını kucağına alırsın:lepi:Arkadaşlar selam,
Ben badem...
Yine temmuz annesi oluyorum.......
kıs ebuş , bis buluşamıycaz bu gidişle hee kaydirigubbakcemile3
demresu'ya da soralım ona ne zaman uygunsa , mesela cuma gelebilir mi ?
ki ben cuma günü buluşmaya gelemem , araba yok , var da yok .. ben kullanamadığım için eşim kullanıyo o yüzden cuma buluşulursa ben gelemem . sana her türlü uyuyor anladığım kadarıyla yerimseniben
kilit isim demresu olacak .. eğer o cuma da olsa gelirism derse siz cuma buluşun , yok dersim var gelemem derse h.sonu buluşucaz o zaman
Arkadaşlar selam,
Ben badem...
Yine temmuz annesi oluyorum.......
o zaman demresu'ya da ulaşalım , soralım bakalım o ne zaman gelir .. bu h.sonu fena değil hava , buluşabilirz mesela :dance:
canlarım buluşuyormuyuz sonunda,bana bırakmışsınız cuma olurmu diye alında cuma dersim yok ama bir kişi bile gelemezse olmaz haftasonu olsun derim,gününü kararlaştıralım nerde buluşacağımızı falan,hsonu olursa hem eşim bırakır yoksa çıkmam zor olur canlarım
bademcim nasıl sevindim anlatamam,tüylerim diken diken oldu,hayırlısı ile kucağına al arkadaşım bebeğini,dualarım seninle
neden olmasın ama pazar olursa bana daha bi uyar sanki ctesi eşim çalışabilir opuyorumnanaktan
geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee
ek gıdalara gecen arkadaslar..1 gun içinde ben kızıma 50 cc meyve syu ikindileyin fincan kadar yogurt gecede muhallebi fincan kadar veriyorum..siz ne kadar veriyosunuz,şimdide miktara takıldım..bazıları b kaç kaşık meyve suyu ver diyor ben 50 cc veriyorum..
siz 1 gun içinde ne kadar ne veriyosunuz?
Allah kolaylık versin zor...ben o salyalar yüüznden ne çekiyorum hala..ama çıktı dişleri geliyor beyaz beyaz
selam kızlar
3 gündür internet yoktu dün gece geldi
altyapı çalışması vermış
ayy deli oldum nasıl alışmışız bu merete yahuukaydirigubbakcemile3
nasılsınız kuzucuklar nasıl
biz bugün 4. ayımızı bitirdik çok şükür
kontrolümüzde iyice muayne etti doktorumuz
çok şükür herşey yolunda
yalnız çok kilo alamamış kuzucum
6 800 dü geçen ay 7 400 olmuş
bunada şükür
büyüdükçe kilo alımı azalacak dedi dr gayet iyi dedi içimi rahatlattı
ek gıdalara başlıyoruz dedi
yağsız tuzsuz çorbalar
muhallebi
yoğurt
ve meyve suları verebilirsin dedi
yoğurdu devam sütüyle yap dedi
bu akşam mayaladım bakalım nasıl olacakCADIARZU
devit e devam 5 damla olarak
santafer kan damlası ay*2 hesabıyla 8 damla
zymafluor verdi hergün 1 tablet eritilip içirilecek
flour dişlerinin çürümemesi içinmiş
bu arada geçmiş çooooooooook birikmiş okumaya zaman yetmez
yalnız ipektoşu gördüm hurişşşş yerim ben bu masum güzelliğiii
sizler nasılsınız kızlar inşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan
bende 2 kap mayaladım..nubynin plastik tabagında biri, diğeride kucuk kavanozda bakalım hangisi iyi olucak..tecrube ediorum hangisi ii olucak diye..:=)
evet canım ya..bu zymafluoru alırım cidden cunku eşimin dişleri zayıf benimkide fena deil..kzım bize cekmesin ..hersey onların en iyi sekilde gelişmeleri için sonucta..
benimki 2 gundur huzursuz memeyi alıyo agzına bırakıo aglıyo durduramıyorum bazen..ellerini herseyi agzına goturup ısırıyor..ya tam olarak ne zaman çıkar bu dişler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?