2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet ya ben annemi niye aramadım ki.üzüntüden aklıma bile gelmedi.

allah tekrar yasatmasın anlıyorum kendine dikkat et tatlım...sen kızına lazımsın

süperrrrrr :lepi:
başladı artık demek kilo kayıplarımıssssss hihoyyyt

canım ya bu soya fasulyesi mimli besinlerden değil mi hani şu GDO olayı fisfisfis

[/COLOR][/B]

valla tırıs fırıs...bilmem yılların aktarı verdi bende kullanıyorum ...:lepi:

ha yazmayı unutmusum evde yalnızım.eşim nöbette sabah gelecek((
mutlaka yardımcı olacak tecrübeli anneler vardır.ben olsam saate bakmam mama almaya çıkardım....

geçmiş olsun cnm
kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
gözün aydın dilaracım benimde annem geldi bugün p tesi sınavlarım başlıyor
ahh cnm ya çok geçmş olsun. sana ve kızına bol bol dua edicem düzelir inş annesi üzülme ben öyle bir durum yaşamadm şimdiye kadar inş yaşamamda. çok zordur eminim cnm
hürremcim işine karışmak gibi olmasın ama bence hata eşinde ne demek ya bende senin ailene yüz çeviririm. bırak o zaman çalışma sende çocuğuna bak sen kızını ve yuvanı düşündüğün için çalışıyorsun ondan ayrı kalmaya razı oluyorsun ama eşin yine kızın için aynı yada benzer fedekarlığı gösterip annesine bişey demiyor çok ilginç o zaman sende eşini dinleme cnm kendin söyle hiçbirşey yavrundan kıymetli değerli değil yazık yavrucak bir hastalık kapsa daha mı iyi olacak allah korusun bu arada.

İlgin için teşekkürler canım akşam eve geldim surat yapıyrum kızım kızım diye arkamda dönüyo idil durmamış zaten hemen geri gelmişler bi daha tövbe dedi ama en fazla bir hafta durur sakinleştim çok şükür gündüz ağladım resmen sinirden

canım çok geçmiş olsun bu aralar hastaneye çok çocuk yatıyor domuz gribinden yanlış anlama öyledir demiyorum allah korusun ama yinede bir ınfluenza testi baktırmanı öneririm normal grip gibi zaten tamiflu diye ilacı var çok şükür çocuklar iyi.

bu arada bizlerde aşılandık hadi hayırlısı.

BADEM inan çok sevindim herşey yolunda gidecek inşallah bu kez sanki ilahi bi işaret var bu işte çok sıktın dişini kavuşacaksın inşallah yavruna

canlarım buluşuyormuyuz sonunda,bana bırakmışsınız cuma olurmu diye alında cuma dersim yok ama bir kişi bile gelemezse olmaz haftasonu olsun derim,gününü kararlaştıralım nerde buluşacağımızı falan,hsonu olursa hem eşim bırakır yoksa çıkmam zor olur canlarım
Arkadaşlar selam,

Ben badem...

Yine temmuz annesi oluyorum.......

bademcim nasıl sevindim anlatamam,tüylerim diken diken oldu,hayırlısı ile kucağına al arkadaşım bebeğini,dualarım seninle

o zaman demresu'ya da ulaşalım , soralım bakalım o ne zaman gelir .. bu h.sonu fena değil hava , buluşabilirz mesela :dance:

neden olmasın ama pazar olursa bana daha bi uyar sanki ctesi eşim çalışabilir opuyorumnanaktan

bebişim gelmişşşşşşşş hihoyyyt
canım hoşgeldin , seni yeniden aramızda görmek beni mutlu etti opuyorumnanaktan
sen nasılın , oğluşun nasıl ??

ayy badem cok sevindim cok üzülmüştüm bazen aklıma gelirdin ve dua ederdim sana ve senin gibi bebegini kaybedenlere.allahım büyük inş kucagına almayıda nasip etsin sorunsuz ve cok güzel bi hamilelik gecirirsin,rabbim olmayanlarada nasip etsin inş...a.s.

canım bana da amatiste de hafta içi buluşmak uymuyor benneyaptımki
emelcim izin alamaz mı acaba o gün için yada bir haftalığına pazar günü izin kullanan bir arkadaşıyla izin gününü değiştirme imkanı olur mu ki fisfisfis

karencm cook gecmiş olsun canım serramıza allahım acil şifa versin üzülme olucak bunlar illaki sakınan göze cöp batıyo okadar dikkat ediyoruz bebişlerimiz icin ama genede yaa öksürük oluyolarya burunları akıyo yada ateslenyo allah beterinden korusun:1hug:

yaptığım bazı alıntılar uçtu birden nasıl oldu anlamadım .. aklımda kaldığı kadarını yazayım

amatist ; canım ya dr.unuz neden 3 ya geçince sünneti önermedi size ??
diloşumm ; şevval böcüüne geçmiş olsun .. tatlım minik kelebek hasta ve ilgiye daha fazla ihtiyacı varken sen de diğer kelebeği kollayınca ona bozulmuş ve hazmedememiş demekki ... am sen de ne düşünsen , ne söylesen haklısın ,ikisinin de annesisin sonuçta :sm_confused: zor , Allah yardım etsin canım :teselli:

geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee

yesinler seni fıstıkkkkkkkkk :asigim:

hayırlı olsun ek gıdalarınız , serra prensese yarasın , sağlıklı kocaman bir kız olsun :asigim:

Allah kolaylık versin zor...ben o salyalar yüüznden ne çekiyorum hala..ama çıktı dişleri geliyor beyaz beyaz

ay demek beyaz beyaz çıkmaya da başladılar dişli mişli resimlerini de görmek isteriz paşanın yerimseniben

hayırlı olsun ek gıdalarınız demetimmmmm :teytey:
öykü böcüüüne yarasın inşallah
bu yazdığın ilaçlar felan ek gıdalara geçince mi başlanıyor , Devit 4 damal felan :uhm:

bizim Aras böcüüü de huzursuz , 1 saat önce yüzüme öyle bir saldırışı vardı ki :))
bir eliyle yanağımı tuttu sıktı parmaklarıyla sımsıkı , ağzını da kitledi çeneme , kemir Allah kemir, zannedersin pirana kaptı çenemi :))) diş kaşıyıcısını veriyorum , ı -ıhh , ona pek itibar etmiyor .. varsa yoksa benim çenem ve parmaklarım yada kendi eli , elizabethi :))))

kızlar ben geldim az vaktim var . demresu ctesi daha iyi değil mi buluşmak için eşim çalışyor diyorsun o evde değilken sende bizle görüşürsün pazar günüde hasret giderirsiniz karı koca

slm kızlarrrr...

bizde zor bi gece geçiriyoruz...
bugün aşımız vardı kızım akşama kadar iyiydi
hatta akşama da misafirim vardı
tam misafirler gelmeden ateşlendi...
38 civarıda hep ateşi.....
misafirler geldi gitti ama bebişimin ateşi hala düşmedi.....
bu gece başındayım...
inşallah gece daha kötü olmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…