- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.741
yooooookkkkk
öle bi geceyle de vermem....
biz kız tarafıyız unuttun mu......
ne kadar yakuşuklu bi oğluşun olsada ı-ıııııııhhh....
prosedür bu şekerim....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı canım...
inşallah ateşsiz atlatırsınız.....
tanımıyorum ama dünden beri okuduklarımdan anladığım bu bebeği çok istiyosunuz....
allah gönlünüze göre versin.....hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Eşim yine ikiz galiba diyor.Geçen sene hıdırellez de dilek diledim ve 2 çöp adam çizip pc de paintte kaydettim..ikizlere hamile kaldım..Biri kız biri erkek..Ama kaybettim..Bu sene yine aynı dileği diledim ve avatar resmi yaptım...Hem sevinçliyim hem de tedirgin...
canım ikiz olma ihtimali yüksek cünkü testin gününe gelmeden belirginleşmiş kırmızı kısmı.
tedirgin olma bu sefer her şey younda gidecek bak görürsün. senin yüzünden ağlamak istemiyorum bir dahaklava: allahım izin versin meleklerini al kucağına. bak meleklerini dedi galiba ikiz kız gene delikafadulden
benim kızda %90 mamayla besleniyor ama şişirmedi benimkini .
aptamil kullanıyorum ben.
Biri kız biri erkekti geçen sene :asigim: :asigim:
Teşekkür ederim hepinize opuyorumnanaktan
Hafsacığım, ben de geçen sene 2009 temmuz annesi adayıydım.Badem olarak veya AdaEge herkes bilir beni bu sitede..18 haftalık rahim ağzı yetmezliği yüzünden ani doğum yaptım ve kızımı ve oğlumu doğurdum.Sonra canlı doğdukları halde çok küçük oldukları için ölüme terkedilişlerini gördüm.aynı günün sabahı bebeklerimi doğum günümde 14 şubatta mezara gömdüm..Benim için çok zor geçti günler...o zaman sat 16 ekimle başlayan hamileliğim bu sene 17 ekimle başladı ve yine ikiz olduğunu sanıyoruz..Bu benim için önemli bir şey bu yüzden paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan
kızlar buarada doğum paramı aldım bugün
bal gibi geldi vallaaa
sgk ya gitmeyi anca akıl edebildim artık çocuk yürüyecek gideyim alayım dedim
canım bu doğum parası ne memurlarda alabiliyo mu
AAA Canım ben mesaj yazdım diye sanıyordum valla..Hep geri dönüyorum normalde.gözümden kaçtı ya da araya o an başka bir şey girdi galiba kusura bakma :kediiki kız demedimedim kız ikiz olacak galiba dedim kız sana yanii. hem küsüm ben sana. kaç defa mesaj attım iyimisin nasıl oldun diye bir kere bile cevap vermedim :gitme: neyse benim küskünlerim çok uzun sürmez
Amin canım inşallah..Hayatta başka daha büyük ve daha değerli bir amacım yok....yaaa bilmiyodum....
allah sabır versin.....
bi yandan nda ne mutlu sana ....
seni ebedi dünyada yanlarına almak için bekleyen iki tane cennet meleğin var....
allahım inşallah bu dünyada da yüzünü güldürür ve bebişlerini kucağına almayı nasip eder....
KıKOCUĞUM MUTFAK DOLAPLARINI YAPTIRDIĞIMIZ YERDEN ALMIŞTIK ADAM OĞLUNU BUNDA BÜYÜTMÜŞ KENDı YAPMIŞ
BıZDE ÖDÜNÇ ALDIK CANIM
BEN ÇAYI KUTUNUN ÜZERıNDEKı TALıMATA GÖRE YAPIYORUM 1 TATLI KAŞIĞI KOYUP DEMLENDıKTEN SONRA YEMEKTEN SONRA ıÇıYORUM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?