2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

HEEE DOĞRU KIZ TARAFIYDIN DEMİdelikafadulden YANDIK YANE
OLSUN PRENSES GİBİ İBİ KIZIM OLACAK NE DERSEN OKEYvereliniortak

Teşekkür ederim hepinize opuyorumnanaktan

Hafsacığım, ben de geçen sene 2009 temmuz annesi adayıydım.Badem olarak veya AdaEge herkes bilir beni bu sitede..18 haftalık rahim ağzı yetmezliği yüzünden ani doğum yaptım ve kızımı ve oğlumu doğurdum.Sonra canlı doğdukları halde çok küçük oldukları için ölüme terkedilişlerini gördüm.aynı günün sabahı bebeklerimi doğum günümde 14 şubatta mezara gömdüm..Benim için çok zor geçti günler...o zaman sat 16 ekimle başlayan hamileliğim bu sene 17 ekimle başladı ve yine ikiz olduğunu sanıyoruz..Bu benim için önemli bir şey bu yüzden paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan

KıKOCUĞUM MUTFAK DOLAPLARINI YAPTIRDIĞIMIZ YERDEN ALMIŞTIK ADAM OĞLUNU BUNDA BÜYÜTMÜŞ KENDı YAPMIŞ
BıZDE ÖDÜNÇ ALDIK CANIM

BEN ÇAYI KUTUNUN ÜZERıNDEKı TALıMATA GÖRE YAPIYORUM 1 TATLI KAŞIĞI KOYUP DEMLENDıKTEN SONRA YEMEKTEN SONRA ıÇıYORUM CANIM

Eşim yine ikiz galiba diyor.Geçen sene hıdırellez de dilek diledim ve 2 çöp adam çizip pc de paintte kaydettim..ikizlere hamile kaldım..Biri kız biri erkek..Ama kaybettim..Bu sene yine aynı dileği diledim ve avatar resmi yaptım...Hem sevinçliyim hem de tedirgin...

tedirgin olma bu sefer her şey younda gidecek bak görürsün. senin yüzünden ağlamak istemiyorum bir daha klava: allahım izin versin meleklerini al kucağına. bak meleklerini dedi galiba ikiz kız gene delikafadulden

canım ikiz olma ihtimali yüksek cünkü testin gününe gelmeden belirginleşmiş kırmızı kısmı.

Geçen sene de öyle olmuştu İLSU cuğum..Ama geçen sene kanamayla başladı hamileliğim,bu sene yok bişey çok şükür..Aman ağzımı hayra açayım..Bu kez progesteron dozu daha fazla..Sanırım onun faydası...

tedirgin olma bu sefer her şey younda gidecek bak görürsün. senin yüzünden ağlamak istemiyorum bir daha klava: allahım izin versin meleklerini al kucağına. bak meleklerini dedi galiba ikiz kız gene delikafadulden

Biri kız biri erkekti geçen sene :asigim: :asigim:

kızlar buarada doğum paramı aldım bugün
bal gibi geldi vallaaa
sgk ya gitmeyi anca akıl edebildim artık çocuk yürüyecek gideyim alayım dedim

arkadaşlar merak etmişsiniz gecmiş olsunlarınızı da okudum..ilginiz için kalben tesekkur ediyorum hepinize ayrı ayrı..Allah butun bebklerimize saglık versin..

serra gece yarısından beri iyi ates dustu sukur..hafif bir huzursuzluk var onun dısında iyi elh.bu sefer benim bagısıklık uykusuzluga strese gelemedi bogazlarım şişti..inş atlatırım bende..kızıma bişey olmasında bende atlatırım inş.

hafsacımberra da iyiymiş çook sevindim.ateş insanı cok tedirgin ediyor ..bu aşılarda bebklerimize kabus oldu

.bir de ayın 15 inde rotamız var..daha yeni hastalıktan cıktı..dr a sorucam b kac gun ertelesek diye..

yaaa bilmiyodum....

allah sabır versin.....

bi yandan nda ne mutlu sana ....
seni ebedi dünyada yanlarına almak için bekleyen iki tane cennet meleğin var....

allahım inşallah bu dünyada da yüzünü güldürür ve bebişlerini kucağına almayı nasip eder....

iki kız demedimedim kız ikiz olacak galiba dedim kız sana yanii. hem küsüm ben sana. kaç defa mesaj attım iyimisin nasıl oldun diye bir kere bile cevap vermedim :gitme: neyse benim küskünlerim çok uzun sürmez
AAA Canım ben mesaj yazdım diye sanıyordum valla..Hep geri dönüyorum normalde.gözümden kaçtı ya da araya o an başka bir şey girdi galiba kusura bakma :kedipuyorumnanaktan
Amin canım inşallah..Hayatta başka daha büyük ve daha değerli bir amacım yok....

ya canım ben bu karışımı aktardan ayrı ayrı almıştım hepsinden 100 er gr aldım
-yeşil çay 1 tatlı kaşaığı
-mate çayı 1 tatlı kaşığı
-biberiye 1 tatlı kaşığı
-funda yaprağı 1 tatlı kaşaığı
-kekik 1 tatlı kaşığı
hatta ben buna ek olarakta 1 tatlı kaşığı rezene ekliyodum bunları 1 lt kaynamış suda 10 dk demlendirip süzüp 1 günde bitiriyodum
ama halen bi faydası yok galiba
üstelik bide sabah ve akşam elma sirkeli bal karışımı içiyorum
bide erik ve kayısı kurusu yeyip duruyorum
bide spor yapıyorum ama yok yani akşamda bişi yemiyorum ekmekte kepek
bende bi sorun var galibakaydirigubbakcemile3

bide senin kutu dediğin ne onu sorucaktım bi ismi cismi markası yada fotosu varsa verirmisin bide onu deneyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…