2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar dün gecede bana bişiler oldu
hakkaten ölüyom zannettim yaaa
bol bol tövbeye geldim
gece nette dolandım bi anda ağırlık çöktü ay hemen yatayımda uykum kaçmasın dedim
yattım ama bütün vücudum uyuştu dizlerimden aşağısı sanki gitti bide dirseklerimden aşağısı nefes alamıyorum tıkandım sanki başıma poşet geçirilmişte nefes alamıyomuşsun gibi
eşim bi önce okudu üfledi bi uyulşan yerlerime masaj felan yaptı
sonrada heralde dedik tansiyon düştü ama ölçemedik çünkü pili bitmişti
sonrada eşim tuzlu bi ayran yaptı içtim
neyse azcık azcık nefes almaya başladım artık
yazık eşimde sürekli gece boyu nefes alıyommu diye kontrol etti durdu canım benim
en nihayetinde tabi iyi oldum

ayyy geçmiş olsun güzelim

canım ço iyi anlıyorum seni geçmiş olsun...
o nefes daralması bende de var bi süredir...

özelliklede gece yattığımda oluyo....

bende dr gittim bişe yok dedi...

Son düzenleme:
ayyy geçmiş olsun güzelim

canım ço iyi anlıyorum seni geçmiş olsun...
o nefes daralması bende de var bi süredir...

özelliklede gece yattığımda oluyo....

bende dr gittim bişe yok dedi...

teşekkür ederim canlarım
zannedersem tansiyonum düştü şimdi gayet iyiyim çok şükür

bide
işin komik yanı akşam sofrada çok ağır yemekler vardı ama ben kabak ve havuç haşlaması yapıp yedim eşimde diyo e sen alışkın değilsin öle haşlama yemeye bak bünyen dayanmadı diyo:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay okuyamıyorum sadece şööle bi baktım serra yı merak etmiştim şükür iyimiş karen şimdide sana geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç ve çabuk iyileş benim oğluş bu gün ateşli 37.5 banyo yaptırdım biraz düştü .. eşimde evde vakit yok okumaya herkes iyidir umarıım kikoooooş gördün damadııı ama ben gelinimi doğru dürüst göremedim daha bekliyom fotoları herkese bol güzel muhabbetler güzel şeylerden bahsedin sonra okuycam byyyyyy

aaa dünürüm neoldii sana kendine iyi bak öle haşlama fln sadece yetmez sen emziriyorsun bak sonra kızımıza iyi doyuramıysan gelirim oraya haaaaa:tomato:hem şu beşi bi yerde çayda ne oluyo emzirirken içiliyomukii bende başlayım süleyin bakem şimdilik kaçtım arada kaçamak gelirim by

geçmiş olsun deniz paşama inşallah düşer ateşi
bizim pc ler formatlandı ve blututları yüklemem lazım üşencime yükleyemedim en kısa zamanda inşallah halledecem resim işini

kız gündüzünde ne varsa yiyom zaten ama akşamları hafif olsun diye haşlama yaptım ama güzeldi beşibşiyerde emzikliler kullanamıyo diyolardı ama araştırdım herbir bitkinin yararlarını zararlarını işte bişi yok aksişne sütü bile arttırıyo
zaten aktarcıda önerdi
gelinine bi zararı olmadı canım bu ay sadece 850 gr almış ve sadece anne sütüyle beslendi maşallah

oh oh iyi maşallah prensese ..şu çayı bende yapayım bi ara verecek çok kilo var

slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım kusura bamayın bi yaramazlık yoktur inş..
ben 2 gündür berbat durumdayım migrenim tuttu resmen sürünüyorum

Arkadaşlar selam,

Ben badem...

Yine temmuz annesi oluyorum.......

Bademmmmmmm, canım çok sevindim yaa gözünaydın.Allahım kucağına almayı nasip etsin inş. Günün haberi bu ...

Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir kuzun

Sağol zuzu teyzesi büyüdüde dillendi paşamm

Maşallahhhh çok tatlı olmuşşşş

Bende aldım aynı pirinç unundan, oğluş çok sevdi tatlıcı olcak galibaa kaydirigubbakcemile3

Hadi gözünaydınnnnn, şu ateşten hep korktum allahım korusun bütün bebişlerimizii

HAFSACIĞIM BEN BEŞİĞİ BULDUM CİCİM
BERRAMIZI BEKLİYORUZkaydirigubbakcemile

Ay ay ayy nasılda yakışmış çok tatlı canım benim

Arkadaşlar,bu kez dünkünden daha koyu testim..transferimin 10.günü ve adetime 3 gün var daha .heyecandan bayılabilirim,inanamıyorum :asigim::asigim::asigim:

Evetttttt çizgi resmen belirmiş hadi hayırlısııı :1hug:

kızlar buarada doğum paramı aldım bugün
bal gibi geldi vallaaa
sgk ya gitmeyi anca akıl edebildim artık çocuk yürüyecek gideyim alayım dedim

Güle güle harca canım

Geçmiş olsun canım iyi olmasına ço ksevindim. Sanada geçmiş olsun atlatırsın inş. en kısa zamanda

Oyyy geçmiş olsun canım, uykusuzluk yorgunluk bitap düşürüyo işte bizi, sen iki taneye bakıyosun bide Allah yardımcın olsun

Sizede geçmiş olsunn ya bebişlerin hepsi nazarlandı sanırım ateşte sırayla gidiyoruz. Sizinle son olsun biran önce iyileşsin inş.

slm şekerler nasılsınız

Hoşgeldin nurcumm, geçmiş olsun canım bugün herkese geçmiş olsun yazdım.Bi bebişler bi büyükler sıradan gidiyoruz

Kızlar az önce annem aradıııı, oğluşum artık dönüyomuşş çok mutluyum yaa :sinifsinif:
Buna şahit olamadığım için üzgünüm ama olsun geçen gün anakucağından popişini kaldırışınıda biz gördük :1closedeyes:

canım bana zor gelir öyle yapmak diye hazır kutu aldım ben günde 2 bardak içiyorum kutunun üzerine elit yazıyo yeşil kutu

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
slm şekerler nasılsınız
Ben 2 gündür berbat durumdayım migrenim tuttu resmen sürünüyorum

nur geçmiş olsun canım herkes dökülüyo valla

oohh maşallaaahh ne gzl canım.ben artık yanlşız bırakamıyorum valla:)

selamlar cok uzun zamandir giremedim sanirim bundan sonra da giremem. Oglumda egzama ve reflü cikti. Egzamadan dolayi cok fazla kasintimiz mevcut ve huzurumuz yok hele ki sabahtan su ana cocugumun surati taninmayacak hale geldi cok uzgunum simdiden antibiyotik ve kortizonlu krem tedavilerine baslandi daha 4 aylik bu bebek ne yapicam bilemiyorum nolur dua edin gecsin yoksa kafayi yemek uzereyim .. Diger bebeklerimizi korusun rabbim ve kimseye yasatmasin ..

amin canım çok üzüldüm inşlh oğlun en kısa zamanda iyileşir

canım çok geçmiş olsun egzema bizde de var ne yazık ki önce yüzünde başlayıp tüm vucudna yayıldı bizde kortizonlu krem kullanıoruz ama antibiyotik vermediler çok küçük diye ALLAH şifa versin her şeye 2 kat daha dikkat etmemiz gerekiyor

slm şekerler nasılsınız
geçmiş olsun canım
ama 2 gündür nasıl dayanıyosun o illete
ilaç felan almadınmı
ohhhh maşallah annesi tebrik ederiz
bizimkişde henüz kıçını kaldırıyo demek bizde yakında döneriz artık
buarada geçmiş olsun dileklerin içinde çok saol canım
saol canım
anladım bi bakayım bende o markaya bari evet uğraştırıyo insanı
sanki çok vaktimiz varmış gibi

ay çok geçmiş olsun canım benim kızımdada olmuştu hemde 2 aylıkken ama bizimkine isilik dendi ama resmen heryeri çıban çıkmış gibiydi malesef bizde kortizon kullandık
daha sonra babe nin bi cilt kremini önerdiler sadece bebeklere özelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…