- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.761
kızlar dün gecede bana bişiler oldu
hakkaten ölüyom zannettim yaaa
bol bol tövbeye geldim
gece nette dolandım bi anda ağırlık çöktü ay hemen yatayımda uykum kaçmasın dedim
yattım ama bütün vücudum uyuştu dizlerimden aşağısı sanki gitti bide dirseklerimden aşağısı nefes alamıyorum tıkandım sanki başıma poşet geçirilmişte nefes alamıyomuşsun gibi
eşim bi önce okudu üfledi bi uyulşan yerlerime masaj felan yaptı
sonrada heralde dedik tansiyon düştü ama ölçemedik çünkü pili bitmişti
sonrada eşim tuzlu bi ayran yaptı içtim
neyse azcık azcık nefes almaya başladım artık
yazık eşimde sürekli gece boyu nefes alıyommu diye kontrol etti durdu canım benim
en nihayetinde tabi iyi oldum
bol bol tövbeye geldim
gece nette dolandım bi anda ağırlık çöktü ay hemen yatayımda uykum kaçmasın dedim
yattım ama bütün vücudum uyuştu dizlerimden aşağısı sanki gitti bide dirseklerimden aşağısı nefes alamıyorum tıkandım sanki başıma poşet geçirilmişte nefes alamıyomuşsun gibi
yazık eşimde sürekli gece boyu nefes alıyommu diye kontrol etti durdu canım benim
ayyy geçmiş olsun güzelim
canım ço iyi anlıyorum seni geçmiş olsun...
o nefes daralması bende de var bi süredir...
özelliklede gece yattığımda oluyo....
bende dr gittim bişe yok dedi...
teşekkür ederim canlarım
zannedersem tansiyonum düştü şimdi gayet iyiyim çok şükür
bide
işin komik yanı akşam sofrada çok ağır yemekler vardı ama ben kabak ve havuç haşlaması yapıp yedim eşimde diyo e sen alışkın değilsin öle haşlama yemeye bak bünyen dayanmadı diyo:roflol:
ay okuyamıyorum sadece şööle bi baktım serra yı merak etmiştim şükür iyimiş karen şimdide sana geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç ve çabuk iyileş benim oğluş bu gün ateşli 37.5 banyo yaptırdım biraz düştü .. eşimde evde vakit yok okumaya herkes iyidir umarıım kikoooooş gördün damadııı ama ben gelinimi doğru dürüst göremedim daha bekliyom fotoları herkese bol güzel muhabbetler güzel şeylerden bahsedin sonra okuycam byyyyyy
aaa dünürüm neoldii sana kendine iyi bak öle haşlama fln sadece yetmez sen emziriyorsun bak sonra kızımıza iyi doyuramıysan gelirim oraya haaaaa:tomato:hem şu beşi bi yerde çayda ne oluyo emzirirken içiliyomukii bende başlayım süleyin bakem şimdilik kaçtım arada kaçamak gelirim by
oh oh iyi maşallah prensese ..şu çayı bende yapayım bi ara verecek çok kilo varkız gündüzünde ne varsa yiyom zaten ama akşamları hafif olsun diye haşlama yaptım ama güzeldi beşibşiyerde emzikliler kullanamıyo diyolardı ama araştırdım herbir bitkinin yararlarını zararlarını işte bişi yok aksişne sütü bile arttırıyo
zaten aktarcıda önerdi
gelinine bi zararı olmadı canım bu ay sadece 850 gr almış ve sadece anne sütüyle beslendi maşallah
Arkadaşlar selam,
Ben badem...
Yine temmuz annesi oluyorum.......
slm kızlarrrr...
bizde zor bi gece geçiriyoruz...
bugün aşımız vardı kızım akşama kadar iyiydi
hatta akşama da misafirim vardı
tam misafirler gelmeden ateşlendi...
38 civarıda hep ateşi.....
misafirler geldi gitti ama bebişimin ateşi hala düşmedi.....
bu gece başındayım...
inşallah gece daha kötü olmaz.....
Gamzecim yagız paşa erkek olmus bakıyorum yirim onu ben
Çiçekim yirim ben o konusan bıdıyı dudaklara bak sen ya asabi pıtırcık nolcak kaydirigubbakcemile2
Huricim kızın cok tatlı ya sana benziyo amme senden güzel olcak söliyimmmm bakkk masallah lülülülülülü
Amatistcimmm ne o topiş oglan yahuuuu atcan diger taaraftan tutcan bi masallahhhhhh da egeye
teşekkür ederiz teyzesiiiiiopuyorumnanaktan
canım aslında o kadar vermiyordum ek gıdayı fakat küçük cadım çok sevdi yoğurdu verdikçe istedi bi baktım kavanozun içinde bi parmak kalmışşşkaydirigubbakcemile3
sadece tadımlık veriyorum diğerlerinden
artık öğünlerde masadaki yerini aldı öykü zehra hanım mama sandalyesini çok sevdi
yalnız biz bişiler yedikçe yutkunuyo cadı bende kıyamıyorum eccük tattırıyorum en zararsızlarındannn
bugüm ülkerin gogly muzlu pirinç unundan muhallebi yaptım hiçççç sevmediiiilmaz:
2-3 kaşık zor yedi
benim kızım tatlıları pek sevmicek anlaşılanzemuszemus
bu arada bennnnnnnnnnnn geldimmmmm nihayettttttttttzemuszemus
geçmişten anca koptummmmkaydirigubbakcemile2
nasılsınız bakalım kuzular nasıl
herkese hayırlı cumalar kızlaaaarrrrrr.....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok şükür geceyi kazasız belasız atlattık.....:Saruboceq: :Saruboceq:
berram şimdi daha iyi....
5 saat arayla ibufen ve calpolu dönüşümlü verdim bi kaç kez...
çok şükür fitil koymadan atlatabildim.....
serracıkta iyiymiş...çok sevinim....karencim sanada geçmiş olsun....
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar...
iyiki varsınız....Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz .
HAFSACIĞIM BEN BEŞİĞİ BULDUM CİCİM
BERRAMIZI BEKLİYORUZkaydirigubbakcemile
kızlar buarada doğum paramı aldım bugün
bal gibi geldi vallaaa
sgk ya gitmeyi anca akıl edebildim artık çocuk yürüyecek gideyim alayım dedim
arkadaşlar merak etmişsiniz gecmiş olsunlarınızı da okudum..ilginiz için kalben tesekkur ediyorum hepinize ayrı ayrı..Allah butun bebklerimize saglık versin..
serra gece yarısından beri iyi ates dustu sukur..hafif bir huzursuzluk var onun dısında iyi elh.bu sefer benim bagısıklık uykusuzluga strese gelemedi bogazlarım şişti..inş atlatırım bende..kızıma bişey olmasında bende atlatırım inş.
hafsacımberra da iyiymiş çook sevindim.ateş insanı cok tedirgin ediyor ..bu aşılarda bebklerimize kabus oldu
.bir de ayın 15 inde rotamız var..daha yeni hastalıktan cıktı..dr a sorucam b kac gun ertelesek diye..
bol bol tövbeye geldim
ay okuyamıyorum sadece şööle bi baktım serra yı merak etmiştim şükür iyimiş karen şimdide sana geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç ve çabuk iyileş benim oğluş bu gün ateşli 37.5 banyo yaptırdım biraz düştü .. eşimde evde vakit yok okumaya herkes iyidir umarıım kikoooooş gördün damadııı ama ben gelinimi doğru dürüst göremedim daha bekliyom fotoları herkese bol güzel muhabbetler güzel şeylerden bahsedin sonra okuycam byyyyyy
slm şekerler nasılsınız
geçmişe bakamadım kusura bamayın bi yaramazlık yoktur inş..
ben 2 gündür berbat durumdayım migrenim tuttu resmen sürünüyorum
ya canım ben bu karışımı aktardan ayrı ayrı almıştım hepsinden 100 er gr aldım
-yeşil çay 1 tatlı kaşaığı
-mate çayı 1 tatlı kaşığı
-biberiye 1 tatlı kaşığı
-funda yaprağı 1 tatlı kaşaığı
-kekik 1 tatlı kaşığı
hatta ben buna ek olarakta 1 tatlı kaşığı rezene ekliyodum bunları 1 lt kaynamış suda 10 dk demlendirip süzüp 1 günde bitiriyodum
ama halen bi faydası yok galiba
üstelik bide sabah ve akşam elma sirkeli bal karışımı içiyorum
bide erik ve kayısı kurusu yeyip duruyorum
bide spor yapıyorum ama yok yani akşamda bişi yemiyorum ekmekte kepek
bende bi sorun var galibakaydirigubbakcemile3
bide senin kutu dediğin ne onu sorucaktım bi ismi cismi markası yada fotosu varsa verirmisin bide onu deneyeyim bari
bol bol tövbeye geldim
slm şekerler nasılsınız
Ben 2 gündür berbat durumdayım migrenim tuttu resmen sürünüyorum
kızlar az önce annem aradıııı, oğluşum artık dönüyomuşş çok mutluyum yaa :sinifsinif:
Buna şahit olamadığım için üzgünüm ama olsun geçen gün anakucağından popişini kaldırışınıda biz gördük :1closedeyes:
selamlar cok uzun zamandir giremedim sanirim bundan sonra da giremem. Oglumda egzama ve reflü cikti. Egzamadan dolayi cok fazla kasintimiz mevcut ve huzurumuz yok hele ki sabahtan su ana cocugumun surati taninmayacak hale geldi cok uzgunum simdiden antibiyotik ve kortizonlu krem tedavilerine baslandi daha 4 aylik bu bebek ne yapicam bilemiyorum nolur dua edin gecsin yoksa kafayi yemek uzereyim .. Diger bebeklerimizi korusun rabbim ve kimseye yasatmasin ..
selamlar cok uzun zamandir giremedim sanirim bundan sonra da giremem. Oglumda egzama ve reflü cikti. Egzamadan dolayi cok fazla kasintimiz mevcut ve huzurumuz yok hele ki sabahtan su ana cocugumun surati taninmayacak hale geldi cok uzgunum simdiden antibiyotik ve kortizonlu krem tedavilerine baslandi daha 4 aylik bu bebek ne yapicam bilemiyorum nolur dua edin gecsin yoksa kafayi yemek uzereyim .. Diger bebeklerimizi korusun rabbim ve kimseye yasatmasin ..
geçmiş olsun canımslm şekerler nasılsınız
ben 2 gündür berbat durumdayım migrenim tuttu resmen sürünüyorum
ohhhh maşallah annesi tebrik ederizKızlar az önce annem aradıııı, oğluşum artık dönüyomuşş çok mutluyum yaa :sinifsinif:
Buna şahit olamadığım için üzgünüm ama olsun geçen gün anakucağından popişini kaldırışınıda biz gördük :1closedeyes:
saol canımcanım bana zor gelir öyle yapmak diye hazır kutu aldım ben günde 2 bardak içiyorum kutunun üzerine elit yazıyo yeşil kutu
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
nur geçmiş olsun canım herkes dökülüyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?