2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sevindim sende evde mama tut tabiki ...süt arttırıcıda araştoır ne varsa dene ama yoksada yapacak bişey yok tatlım ...mamaya devam zaten şimdiki mamalar anne sütü ne çok yakın....

Gamzecim
Huricim kızın cok tatlı ya sana benziyo amme senden güzel olcak söliyimmmm bakkk masallah lülülülülülü
teşekkür ederim canım benim saol...
maşallahh tosunumuzaaaa.....çok şeker ya bende oğlan istiyorum bi taneee ...görürsünzü kızlar eğer yaza kadar kilolarımı verirsem 65 kiloyu görürsem ahanda şahitsiniz yine hamile kalacağım inşallahhh..ve ikinci hamileliğimde boğazımı tutacağım kafamçokkarıştıalkisalkisalkis:lepi:.

HAFSACIĞIM BEN BEŞİĞİ BULDUM CİCİM
BERRAMIZI BEKLİYORUZkaydirigubbakcemile
KIZLAR BUARADA BENDE 2 KİLO VERMİŞİMkaydirigubbakcemile2
BEŞİBİYERDE İŞE YARIYO SANIRIM:ecrin_bebek:
sevindim canım alkisalkisalkis ner güzel vermeye başladık ya çok şeviniyorum....bende şu 5 i bir yerdeye başlayayım...

Arkadaşlar,bu kez dünkünden daha koyu testim..transferimin 10.günü ve adetime 3 gün var daha .heyecandan bayılabilirim,inanamıyorum :asigim::asigim::asigim:

süper bir duygu dimi...allahım gönlüne göre versin herşeyi...içinde senden bir can var ötesi varmı..hayırlı olsun...

geçmiş olsun canım.yatarken dua et bol bol evine ailene kendine....
maşallahh tosunaaa....artık sizde yere geçiş yaparsınız...biz çift kişilik yorganı 4 kat yaptım ..onun üstünde akşama kadar yerde..koltuktan düşer die ödüm patlıyor..ipeğe diyorum kızızm artık yürümeye geçene kadar yerlerdeyiz...alkisalkisalkisnaniknanikyerimseniben

canım bana zor gelir öyle yapmak diye hazır kutu aldım ben günde 2 bardak içiyorum kutunun üzerine elit yazıyo yeşil kutu
nasıl bir kutu cicim ...eczaneden mi aldın.bu 5 i bir yerde çayın hazırımı oluyor yani..kututunnu resmini alabilirmiyim yada google de aratalım resmini bende içicem o çaydan da hazırı varsa bana daha iyi olur?

geçmiş olsun canım yua çok üzüzldüm...ne kadar sürecekmiş canım yani ne zaman iyileşir..suratına takılma canım ya geçer o süratı önemli olan ne zaman iyileşir mesela..inşallah en kısa sürede toparlar yavrum

arkadaşlar merhaba...çok mutluyum...Arda dün önce sağına döndü ikinci hamlede de dönerek emekleme pozisyonuna geçti...kendi de güldü bu işe.nasıl mutlu oluyor anlatamam:) bi yandan ıhh ıhh diyo zorlanıyo bi yandan da hoşuna gidiyo.bezini bağlamak iyice zorlaşştı.dönüp duruyo

ayh geldim kızlar...
bugün hastaneye gitti kaşılarımızı olmaya 2 saat sırada bekledik...allahım sen hasta çocuklara acil şifalar ver yarabbim...
kadının biri uyuz oldu bana..
ben zaten korkuyorum gittim 3 kişi bi koltukta oturuyordu 1 kişilik yer vardı...kadınalra sordum hastamı çocuklar die..hani hasta deselerdi oturmayacaktım....kadın uyuz uyuz baktı nolmuş hastaysa dedi..
dedim kızızm hasta değil eğer sizinkiler hastaysa oturmayacağım dedim.değil dedi sert bi, şekilde.ne varki bunda yani bizimkine niye geçsin hastalık..alla alla..neyse oturdum 2 saat orda kaldım ne çocuklar geldi gitti dökülüyorlar ya .allahım acil şifalar verssin..
neyse doktorun dediklerini sayayım:
28 ekimde gitmiştik en son hasta olmuştu hani ipek sağlık ocağından bi sinirde hastaneye götürmüştüm o günden bu güne 15 günde 500gram almış..
ek bişey veriyormusun dedi.sadece 30 cc havuç suyu dedim .verme dedi..

hiç gerek yok dedi gayet iyi acele etme dedi ..anlamıyorum bu hevesinizi zaten çorba yapmaktan meyva sıkmaktan sıkılacaksın dedi..
hiç bişey verme dedi..
allaha şükür sağlığı yerinde
kan ilacı verdi..
poposu pişik oldu ona krem verdi..
fitil verdi..
bu aşılar ateş yapmaz dedi...karma aşı-ishal bi aşı daha vardı unuttum...
aralıkta aşısı yok dedi...7 ocakta bir daha ki aşısı....
dişleri için krem verdi .diş etlerine sürmeye...

ordan çıktık jokere gittik kızıma diş kaşıyıcı aldım..birde şındıraklı çoraplardan çok hoşuna gitti yaaaa...

slm kızlar dogumdan buyana yazamadım hic ara ara girip takıpetmeye calıstım ama ıste
neyseeeeeee nasılsınız bakalım :1hug:

canımçok geçmiş olsun.nazar değmiştir.kendine ve bebeğine sık sık oku.bende öle yapıyorum

narcım geçmiş olsun canım.bu ayki aşı bebişlerimizi çok etkiledi

Selamlar ben misafirden başımı kaldıramadım mevlüt yaptım kendi evimdede okunsun istedim.Şimdide kayınvalidelere geldik.Huricim düzeltmişsin tickeri bende nasıl oldu anlamadım valla:)))Yarın geçmişi okurum çok yrgunum öpüyorum güzel anneleri ve tatlı bebekleri

saol canım iyi dileklerin için
demek kilo verirsen tekrar hamiş olacan emi hadi inşallah allah gönlüne göre versin canım
eh hadi gözünüz aydın maşallah arda beye
maşallah canım inşallah aşı ateş yapmaz sen yinede 1 çay kaşığı calpol ver
çoraplar ay benimde çok hoşum agitti nekadarmış canım fiyatı
canımçok geçmiş olsun.nazar değmiştir.kendine ve bebeğine sık sık oku.bende öle yapıyorum
saol canım ya aslında dışarı felan çıkmtığız insan yüzü gördüğümüz yok burlarda ama yinede konuşulması bile yetiyomuş insana neyse çok şüküğr geçti tekrar saol canım
hayırlı olsun mevlüdünüz canım allah kabul etsin

slm kızlar dogumdan buyana yazamadım hic ara ara girip takıpetmeye calıstım ama ıste

e tekrar aramıza hoşgeldin ozaman
bizim topikte buaralar hasta çok malesef ve tam aşı dönemlerine geldiğimiz içinde ateş ve huzursuzluklar arttı
ha bide malum meleklerin salyaları çoğaldı genel olarak haberler böle
asıl sizde haberler nasılkaydirigubbakcemile5

iyiyiz canuuumm sen nasssıınnn

maşallah canım inşallah aşı ateş yapmaz sen yinede 1 çay kaşığı calpol ver
çoraplar ay benimde çok hoşum agitti nekadarmış canım fiyatı

13,50tl den 9,50 ye düşmüş canım..bu joker fiyatı çorapların markası playskool belki başka yerde daha düşüktür...internetten araştır belki daha düşüğe bulursun internetten alırsın..
birde gece yatarken sarılıyorsun lambası yanıyor ninni söylüyor..ipek onada ışıl ışıl baktı ama bana göre erken...önümüzdeki ay belki alırım....
gece koynuna alıyor sarılınca ışık yanıp ninni söylüyor...
zaten ipek arabada sağa sola bakarken bizde eşimel oyuncaklara daldık neler yapmışlar yahuuuu

selam biz geldik...
doktora gittik bugün..
:)
6.500 kg olmuş deniz ve 65-5 cm olmuş...

doktor gelişimi çok iyi dahada vitamin alması için muhallebi,meyve püresi ve suyu ile sebze çorbasına başla dedi ve kitapçık verdi tarifleri ölçekleri yazıyor ama ben bu ay başlamayacağım...sordum ilk 6 ay anne sütü diyolar dedim,ben katılmıyorum bebeğin gelişimi çok güzel alması gereken vitaminlerden mahrum bırakma dedi ...

huri diş kremi biizmde var sürekli dolapta tut soğuk yerde,ağzı akıp bağırmaya başlayınca diş etlerine sür elin temiz olsun ve mercimek tanesi kadar sür...

çıngıraklı çorap bizimde var bende kullandım bayağı ve diş kaşıyıcısı için ise 50 tane almıştım ama en son aldığımı bırakmadı elinden çilekli olanı..birtek onu götürüyor ağzına nedense...

buna sarılınca yüzünde gece lambası yanıyor.ve ninni söylemeye başlıyor ....çok hoş bişey...

bunu pek tutmadım ..hayvanlar var el kuklası o kadar..

dişlik olarak

şu anda henüz tanışma aşamasındalar...

ilk 2 resimdeki oyuncakları almadım ama gözüm kaldı..fiyatları biraz yüksek ve ipekte pek hoşlanmadı ..
sadece diş kaşıyıcıları aldım..
size güzel oyuncakları göstermek için resimlerini koydum....
ki benim küçüklük oyuncaklarım bile duruyor evde sandıkta..malım çok kıymetlidir hehehehehe

saol huricim bakayım bi bende gerçekten hoş şeylermiş
maşallah denize bencede ucundan ucundan başlat zaten öle doyumluk vermiyoruz tadımlık yani verdiklerimiz 1 çorba kaşığı bile etmiyolar
amaç tatlarını öğretmek

sağol kikoleyimcimmm....öbür ay başlatcaz evet öncelikle doktorum yatarken muhallebi dedi...ya canlarım bir önceki sayfadaki ninni söyleyen oyuncağın markası nedir bilen varmı? 2 saattir cvp bekliyorum ekleyen friendden ama cvp yok...

narcım geçmiş olsun canım.bu ayki aşı bebişlerimizi çok etkiledi
ewt cnm baya bebekleri zorladı neyse inş. atlatırız aşıyıda
maşalalh denize doktoru tuttum benim kafadan hemen vermiş ek besini yarasın adaşımıza
hoşgeldin sibel bizler eh fena değiliz sen ve bebekin nasıllar
hadi geçmiş olsun aşı olayını sizde atlatınız inş. ateşlenmez ipekçik peki doktoru dinleyip bekliiyecekmisin 6 ayı sende benim gibi sabırsız annelerdensiin sanırımm gerçi maşallah iyi almış 15 günde
benim denizimde bu gün heö ateşli hemde yılışıklık yapıp duruyo bize oda yastık vardı altında nerdeyse koltuktan düşecekti atıyo kewndini iyice artık tehlikeli olmaya başladı
[maşallahh tosunumuzaaaa.....çok şeker ya bende oğlan istiyorum bi taneee ...görürsünzü kızlar eğer yaza kadar kilolarımı verirsem 65 kiloyu görürsem ahanda şahitsiniz yine hamile kalacağım inşallahhh..ve ikinci hamileliğimde boğazımı tutacağım kafamçokkarıştıalkisalkisalkis:lepi:.
hadii huriş kim tutar seni seni kilo vereceğine ben çok inanıyorum seneye bekliyoruz kardeş haberlerini .. deniz oğlanda huriş tezesini öpüyoŞeniz

geçmiş olsun canım.yatarken dua et bol bol evine ailene kendine....

maşallahh tosunaaa....artık sizde yere geçiş yaparsınız...biz çift kişilik yorganı 4 kat yaptım ..onun üstünde akşama kadar yerde..koltuktan düşer die ödüm patlıyor..ipeğe diyorum kızızm artık yürümeye geçene kadar yerlerdeyiz...alkisalkisalkisnaniknanikyerimseniben
ewt en güzli yerde yatırmak .. bizim kapıdan baya soğuk geliyo daha yerde bırakamadım kapıyı bantlayım atcam bende yere

nasıl bir kutu cicim ...eczaneden mi aldın.bu 5 i bir yerde çayın hazırımı oluyor yani..kututunnu resmini alabilirmiyim yada google de aratalım resmini bende içicem o çaydan da hazırı varsa bana daha iyi olur?

bende ,istiyom bendeeee:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…