- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.781
sevindim sende evde mama tut tabiki ...süt arttırıcıda araştoır ne varsa dene ama yoksada yapacak bişey yok tatlım ...mamaya devam zaten şimdiki mamalar anne sütü ne çok yakın....canım çıkamam çünkü şehrin çok dışındayız.yani araba olmadan gitmem mümkün değil.ama çaresini buldum.anneme de ulaşamayınca komsunun oğluna rica ettim.yazdım eline verdim kağıdı.sağlsun gitmiş almıs gelmiş.bizim cadı mamayı yiyince kendine geldi.vıcır vıcır etmeye başladı.
teşekkür ederim canım benim saol...Gamzecim
Huricim kızın cok tatlı ya sana benziyo amme senden güzel olcak söliyimmmm bakkk masallah lülülülülülü
maşallahh tosunumuzaaaa.....çok şeker ya bende oğlan istiyorum bi taneee ...görürsünzü kızlar eğer yaza kadar kilolarımı verirsem 65 kiloyu görürsem ahanda şahitsiniz yine hamile kalacağım inşallahhh..ve ikinci hamileliğimde boğazımı tutacağım kafamçokkarıştıalkisalkisalkis:lepi:.
HAFSACIĞIM BEN BEŞİĞİ BULDUM CİCİM
BERRAMIZI BEKLİYORUZkaydirigubbakcemile
sevindim canım alkisalkisalkis ner güzel vermeye başladık ya çok şeviniyorum....bende şu 5 i bir yerdeye başlayayım...KIZLAR BUARADA BENDE 2 KİLO VERMİŞİMkaydirigubbakcemile2
BEŞİBİYERDE İŞE YARIYO SANIRIM:ecrin_bebek:
süper bir duygu dimi...allahım gönlüne göre versin herşeyi...içinde senden bir can var ötesi varmı..hayırlı olsun...
geçmiş olsun canım.yatarken dua et bol bol evine ailene kendine....kızlar dün gecede bana bişiler oldu
hakkaten ölüyom zannettim yaaa
bol bol tövbeye geldim
gece nette dolandım bi anda ağırlık çöktü ay hemen yatayımda uykum kaçmasın dedim
yattım ama bütün vücudum uyuştu dizlerimden aşağısı sanki gitti bide dirseklerimden aşağısı nefes alamıyorum tıkandım sanki başıma poşet geçirilmişte nefes alamıyomuşsun gibi
eşim bi önce okudu üfledi bi uyulşan yerlerime masaj felan yaptı
sonrada heralde dedik tansiyon düştü ama ölçemedik çünkü pili bitmişti
sonrada eşim tuzlu bi ayran yaptı içtim
neyse azcık azcık nefes almaya başladım artık
yazık eşimde sürekli gece boyu nefes alıyommu diye kontrol etti durdu canım benim
en nihayetinde tabi iyi oldum
maşallahh tosunaaa....artık sizde yere geçiş yaparsınız...biz çift kişilik yorganı 4 kat yaptım ..onun üstünde akşama kadar yerde..koltuktan düşer die ödüm patlıyor..ipeğe diyorum kızızm artık yürümeye geçene kadar yerlerdeyiz...alkisalkisalkisnaniknanikyerimsenibenKızlar az önce annem aradıııı, oğluşum artık dönüyomuşş çok mutluyum yaa :sinifsinif:
Buna şahit olamadığım için üzgünüm ama olsun geçen gün anakucağından popişini kaldırışınıda biz gördük :1closedeyes:
nasıl bir kutu cicim ...eczaneden mi aldın.bu 5 i bir yerde çayın hazırımı oluyor yani..kututunnu resmini alabilirmiyim yada google de aratalım resmini bende içicem o çaydan da hazırı varsa bana daha iyi olur?canım bana zor gelir öyle yapmak diye hazır kutu aldım ben günde 2 bardak içiyorum kutunun üzerine elit yazıyo yeşil kutu
geçmiş olsun canım yua çok üzüzldüm...ne kadar sürecekmiş canım yani ne zaman iyileşir..suratına takılma canım ya geçer o süratı önemli olan ne zaman iyileşir mesela..inşallah en kısa sürede toparlar yavrumselamlar cok uzun zamandir giremedim sanirim bundan sonra da giremem. Oglumda egzama ve reflü cikti. Egzamadan dolayi cok fazla kasintimiz mevcut ve huzurumuz yok hele ki sabahtan su ana cocugumun surati taninmayacak hale geldi cok uzgunum simdiden antibiyotik ve kortizonlu krem tedavilerine baslandi daha 4 aylik bu bebek ne yapicam bilemiyorum nolur dua edin gecsin yoksa kafayi yemek uzereyim .. Diger bebeklerimizi korusun rabbim ve kimseye yasatmasin ..
Arkadaşlar,bu kez dünkünden daha koyu testim..transferimin 10.günü ve adetime 3 gün var daha .heyecandan bayılabilirim,inanamıyorum :asigim::asigim::asigim:[
süper bi haber...:)
yok canım dündü ama yağmur yağdı çok fazla iptal oldu...kız huriş hoşgeldin
naptın aşınız vardı dimi sizin
bide bebiş görmeye bugünmü gidiyodun
kızlar dün gecede bana bişiler oldu
hakkaten ölüyom zannettim yaaa
bol bol tövbeye geldim
gece nette dolandım bi anda ağırlık çöktü ay hemen yatayımda uykum kaçmasın dedim
yattım ama bütün vücudum uyuştu dizlerimden aşağısı sanki gitti bide dirseklerimden aşağısı nefes alamıyorum tıkandım sanki başıma poşet geçirilmişte nefes alamıyomuşsun gibi
eşim bi önce okudu üfledi bi uyulşan yerlerime masaj felan yaptı
sonrada heralde dedik tansiyon düştü ama ölçemedik çünkü pili bitmişti
sonrada eşim tuzlu bi ayran yaptı içtim
neyse azcık azcık nefes almaya başladım artık
yazık eşimde sürekli gece boyu nefes alıyommu diye kontrol etti durdu canım benim
en nihayetinde tabi iyi oldum
ay okuyamıyorum sadece şööle bi baktım serra yı merak etmiştim şükür iyimiş karen şimdide sana geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç ve çabuk iyileş benim oğluş bu gün ateşli 37.5 banyo yaptırdım biraz düştü .. eşimde evde vakit yok okumaya herkes iyidir umarıım kikoooooş gördün damadııı ama ben gelinimi doğru dürüst göremedim daha bekliyom fotoları herkese bol güzel muhabbetler güzel şeylerden bahsedin sonra okuycam byyyyyy
saol canım iyi dileklerin içinsevindim sende evde mama tut tabiki ...süt arttırıcıda araştoır ne varsa dene ama yoksada yapacak bişey yok tatlım ...mamaya devam zaten şimdiki mamalar anne sütü ne çok yakın....
teşekkür ederim canım benim saol...
maşallahh tosunumuzaaaa.....çok şeker ya bende oğlan istiyorum bi taneee ...görürsünzü kızlar eğer yaza kadar kilolarımı verirsem 65 kiloyu görürsem ahanda şahitsiniz yine hamile kalacağım inşallahhh..ve ikinci hamileliğimde boğazımı tutacağım kafamçokkarıştıalkisalkisalkis:lepi:.
sevindim canım alkisalkisalkis ner güzel vermeye başladık ya çok şeviniyorum....bende şu 5 i bir yerdeye başlayayım...
süper bir duygu dimi...allahım gönlüne göre versin herşeyi...içinde senden bir can var ötesi varmı..hayırlı olsun...
geçmiş olsun canım.yatarken dua et bol bol evine ailene kendine....
maşallahh tosunaaa....artık sizde yere geçiş yaparsınız...biz çift kişilik yorganı 4 kat yaptım ..onun üstünde akşama kadar yerde..koltuktan düşer die ödüm patlıyor..ipeğe diyorum kızızm artık yürümeye geçene kadar yerlerdeyiz...alkisalkisalkisnaniknanikyerimseniben
nasıl bir kutu cicim ...eczaneden mi aldın.bu 5 i bir yerde çayın hazırımı oluyor yani..kututunnu resmini alabilirmiyim yada google de aratalım resmini bende içicem o çaydan da hazırı varsa bana daha iyi olur?
geçmiş olsun canım yua çok üzüzldüm...ne kadar sürecekmiş canım yani ne zaman iyileşir..suratına takılma canım ya geçer o süratı önemli olan ne zaman iyileşir mesela..inşallah en kısa sürede toparlar yavrum
eh hadi gözünüz aydın maşallah arda beyearkadaşlar merhaba...çok mutluyum...Arda dün önce sağına döndü ikinci hamlede de dönerek emekleme pozisyonuna geçti...kendi de güldü bu işe.nasıl mutlu oluyor anlatamam:) bi yandan ıhh ıhh diyo zorlanıyo bi yandan da hoşuna gidiyo.bezini bağlamak iyice zorlaşştı.dönüp duruyo
maşallah canım inşallah aşı ateş yapmaz sen yinede 1 çay kaşığı calpol verayh geldim kızlar...
bugün hastaneye gitti kaşılarımızı olmaya 2 saat sırada bekledik...allahım sen hasta çocuklara acil şifalar ver yarabbim...
kadının biri uyuz oldu bana..
ben zaten korkuyorum gittim 3 kişi bi koltukta oturuyordu 1 kişilik yer vardı...kadınalra sordum hastamı çocuklar die..hani hasta deselerdi oturmayacaktım....kadın uyuz uyuz baktı nolmuş hastaysa dedi..
dedim kızızm hasta değil eğer sizinkiler hastaysa oturmayacağım dedim.değil dedi sert bi, şekilde.ne varki bunda yani bizimkine niye geçsin hastalık..alla alla..neyse oturdum 2 saat orda kaldım ne çocuklar geldi gitti dökülüyorlar ya .allahım acil şifalar verssin..
neyse doktorun dediklerini sayayım:
28 ekimde gitmiştik en son hasta olmuştu hani ipek sağlık ocağından bi sinirde hastaneye götürmüştüm o günden bu güne 15 günde 500gram almış..
ek bişey veriyormusun dedi.sadece 30 cc havuç suyu dedim .verme dedi..
hiç gerek yok dedi gayet iyi acele etme dedi ..anlamıyorum bu hevesinizi zaten çorba yapmaktan meyva sıkmaktan sıkılacaksın dedi..
hiç bişey verme dedi..
allaha şükür sağlığı yerinde
kan ilacı verdi..
poposu pişik oldu ona krem verdi..
fitil verdi..
bu aşılar ateş yapmaz dedi...karma aşı-ishal bi aşı daha vardı unuttum...
aralıkta aşısı yok dedi...7 ocakta bir daha ki aşısı....
dişleri için krem verdi .diş etlerine sürmeye...
ordan çıktık jokere gittik kızıma diş kaşıyıcı aldım..birde şındıraklı çoraplardan çok hoşuna gitti yaaaa...
saol canım ya aslında dışarı felan çıkmtığız insan yüzü gördüğümüz yok burlarda ama yinede konuşulması bile yetiyomuş insana neyse çok şüküğr geçti tekrar saol canımcanımçok geçmiş olsun.nazar değmiştir.kendine ve bebeğine sık sık oku.bende öle yapıyorum
hayırlı olsun mevlüdünüz canım allah kabul etsinSelamlar ben misafirden başımı kaldıramadım mevlüt yaptım kendi evimdede okunsun istedim.Şimdide kayınvalidelere geldik.Huricim düzeltmişsin tickeri bende nasıl oldu anlamadım valla:)))Yarın geçmişi okurum çok yrgunum öpüyorum güzel anneleri ve tatlı bebekleri
slm kızlar dogumdan buyana yazamadım hic ara ara girip takıpetmeye calıstım ama ıste
neyseeeeeee nasılsınız bakalım :1hug:
iyiyiz canuuumm sen nasssıınnnslm kızlar dogumdan buyana yazamadım hic ara ara girip takıpetmeye calıstım ama ıste
maşallah canım inşallah aşı ateş yapmaz sen yinede 1 çay kaşığı calpol ver
çoraplar ay benimde çok hoşum agitti nekadarmış canım fiyatı
saol huricim bakayım bi bende gerçekten hoş şeylermişiyiyiz canuuumm sen nasssıınnn
13,50tl den 9,50 ye düşmüş canım..bu joker fiyatı çorapların markası playskool belki başka yerde daha düşüktür...internetten araştır belki daha düşüğe bulursun internetten alırsın..
birde gece yatarken sarılıyorsun lambası yanıyor ninni söylüyor..ipek onada ışıl ışıl baktı ama bana göre erken...önümüzdeki ay belki alırım....
gece koynuna alıyor sarılınca ışık yanıp ninni söylüyor...
zaten ipek arabada sağa sola bakarken bizde eşimel oyuncaklara daldık neler yapmışlar yahuuuu[/B]
maşallah denize bencede ucundan ucundan başlat zaten öle doyumluk vermiyoruz tadımlık yani verdiklerimiz 1 çorba kaşığı bile etmiyolarselam biz geldik...
doktora gittik bugün..
:)
6.500 kg olmuş deniz ve 65-5 cm olmuş...
doktor gelişimi çok iyi dahada vitamin alması için muhallebi,meyve püresi ve suyu ile sebze çorbasına başla dedi ve kitapçık verdi tarifleri ölçekleri yazıyor ama ben bu ay başlamayacağım...sordum ilk 6 ay anne sütü diyolar dedim,ben katılmıyorum bebeğin gelişimi çok güzel alması gereken vitaminlerden mahrum bırakma dedi ...
huri diş kremi biizmde var sürekli dolapta tut soğuk yerde,ağzı akıp bağırmaya başlayınca diş etlerine sür elin temiz olsun ve mercimek tanesi kadar sür...
çıngıraklı çorap bizimde var bende kullandım bayağı ve diş kaşıyıcısı için ise 50 tane almıştım ama en son aldığımı bırakmadı elinden çilekli olanı..birtek onu götürüyor ağzına nedense...
ewt cnm baya bebekleri zorladı neyse inş. atlatırız aşıyıdanarcım geçmiş olsun canım.bu ayki aşı bebişlerimizi çok etkiledi
maşalalh denize doktoru tuttum benim kafadan hemen vermiş ek besini yarasın adaşımızaselam biz geldik...
doktora gittik bugün..
:)
6.500 kg olmuş deniz ve 65-5 cm olmuş...
doktor gelişimi çok iyi dahada vitamin alması için muhallebi,meyve püresi ve suyu ile sebze çorbasına başla dedi ve kitapçık verdi tarifleri ölçekleri yazıyor ama ben bu ay başlamayacağım...sordum ilk 6 ay anne sütü diyolar dedim,ben katılmıyorum bebeğin gelişimi çok güzel alması gereken vitaminlerden mahrum bırakma dedi ...
huri diş kremi biizmde var sürekli dolapta tut soğuk yerde,ağzı akıp bağırmaya başlayınca diş etlerine sür elin temiz olsun ve mercimek tanesi kadar sür...
çıngıraklı çorap bizimde var bende kullandım bayağı ve diş kaşıyıcısı için ise 50 tane almıştım ama en son aldığımı bırakmadı elinden çilekli olanı..birtek onu götürüyor ağzına nedense...
hoşgeldin sibel bizler eh fena değiliz sen ve bebekin nasıllarslm kızlar dogumdan buyana yazamadım hic ara ara girip takıpetmeye calıstım ama ıste
hadi geçmiş olsun aşı olayını sizde atlatınız inş. ateşlenmez ipekçik peki doktoru dinleyip bekliiyecekmisin 6 ayı sende benim gibi sabırsız annelerdensiin sanırımm gerçi maşallah iyi almış 15 gündeayh geldim kızlar...
bugün hastaneye gitti kaşılarımızı olmaya 2 saat sırada bekledik...allahım sen hasta çocuklara acil şifalar ver yarabbim...
kadının biri uyuz oldu bana..
ben zaten korkuyorum gittim 3 kişi bi koltukta oturuyordu 1 kişilik yer vardı...kadınalra sordum hastamı çocuklar die..hani hasta deselerdi oturmayacaktım....kadın uyuz uyuz baktı nolmuş hastaysa dedi..
dedim kızızm hasta değil eğer sizinkiler hastaysa oturmayacağım dedim.değil dedi sert bi, şekilde.ne varki bunda yani bizimkine niye geçsin hastalık..alla alla..neyse oturdum 2 saat orda kaldım ne çocuklar geldi gitti dökülüyorlar ya .allahım acil şifalar verssin..
neyse doktorun dediklerini sayayım:
28 ekimde gitmiştik en son hasta olmuştu hani ipek sağlık ocağından bi sinirde hastaneye götürmüştüm o günden bu güne 15 günde 500gram almış..
ek bişey veriyormusun dedi.sadece 30 cc havuç suyu dedim .verme dedi..
hiç gerek yok dedi gayet iyi acele etme dedi ..anlamıyorum bu hevesinizi zaten çorba yapmaktan meyva sıkmaktan sıkılacaksın dedi..
hiç bişey verme dedi..
allaha şükür sağlığı yerinde
kan ilacı verdi..
poposu pişik oldu ona krem verdi..
fitil verdi..
bu aşılar ateş yapmaz dedi...karma aşı-ishal bi aşı daha vardı unuttum...
aralıkta aşısı yok dedi...7 ocakta bir daha ki aşısı....
dişleri için krem verdi .diş etlerine sürmeye...
ordan çıktık jokere gittik kızıma diş kaşıyıcı aldım..birde şındıraklı çoraplardan çok hoşuna gitti yaaaa...
benim denizimde bu gün heö ateşli hemde yılışıklık yapıp duruyo bize oda yastık vardı altında nerdeyse koltuktan düşecekti atıyo kewndini iyice artık tehlikeli olmaya başladıarkadaşlar merhaba...çok mutluyum...Arda dün önce sağına döndü ikinci hamlede de dönerek emekleme pozisyonuna geçti...kendi de güldü bu işe.nasıl mutlu oluyor anlatamam:) bi yandan ıhh ıhh diyo zorlanıyo bi yandan da hoşuna gidiyo.bezini bağlamak iyice zorlaşştı.dönüp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?