2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selammm nasılsınızz.. bugün katılamadım size evdeyim bugün izinliydimm... oğlumlaaydımm ay çok güzeldii şimdi uyudu yakışıklı prensimm bi kaç resim çektim buraya da eklicem şimdii :)))

teşekkürler DEMET teyzesi bizi srduğun için saol ben iş ev annem arasında mekik dokuyorum annemde net olmayınca giremiyorum pek fazla ada yada bugün aşısı yapıldı şimdilik çok şükür birşey yok bugünü atlatırız umarım sağsalim. bende öykücüğü çok öptüm.

emelcim yakışıklım dahada yakışıklı olmuş maşallah canımm..

sibelcim...bişi sorucam bu hastaneye domuz gribi olarak gelenler en çok hangi belirtileri gösterio?

sibelcim ayrıca ası olmuş kuzun gecmiş olsun..hangi aşı rota mı?

huricim senin kuzuya da gecmiş olsun..atessiz gecirsinler aman..ayrıca kilo alımı ii annesi iyi bakıo kızına..pişik için hangi kremi verdi canım dr unuz..?

nesquik senin paşayada masallah gelişimi iyi gidiyor yakısıklının..

karen cnm teşekkürlerr...

bütün bebişlere maşallahh ne güzell büyüyolarr... :))
diş kremini dr unuz mu verdi kızlarr bizimde ağzımızın suyu çook akıyoo ellerimiz hep ağzımızda walla ben de eczaneden alsam sorun olur mu?

karencim rotayı geçen hafta 2. dozunu oldu bu haftaki karma vb. diye biliyorm.

canım genelde 39 40 derece ateş burun akıntısı nefes alma zorluğu birde dr un akciğerlerini dinlemesi lazım eğer onun sesi normalse korkulacak birşey olmuyor.bizim baktığımız test ön testi ama %90 yani.ay bugün 2 aylık birbebekte vardı çok üzülüyorum bunları görünce.allah korusun yavrularımızı.

sibelcim ilk dozu n zama vuruldunuz..bizm 2.doz 15 inde ama malum yeni hastalıktan cıktı kuzum..b kaç gunertelenebilio mu acaba??

bilgiler için de tesekkurler..evet bebeklere nasıl tedavi veriolar..çok acı..Allah korusun..iyileşiolar mı ?

canım 2. ve 4. aylarda vuruldu onun arkasınada geniz akıntısı öksürük başaladı o bir haftada geçti.o ara karma aşısı vardı onu erteleyebilirsin demişti dr en fazla 1 hafta ben 3 gün sonra yani bugün vurdurdum.rotayı bilemiyorum canım.
bebekleri tedavsini bileiyorum ama çocuklarda tamiflu diye bir ilaç var onu kullanıyorlar.neyse sen aklına böyle şeyler getirme çok şükür ateşi düşmüş normalde hiç düşmüyor düşsede hemen çkıyor.

oy maşallah aferim ardaya

geçmiş olsun canın benim olumdada çıktı egzama ama hafifi bir iki yerde. alerji olduğu için oluyormuş bir alerji uzmanına götürsenize miniği

oyyy paşam sende hareketlendin demek aferim aliye.annesi üzülme be bende göremeyeceğim hoş benim oğlan böle rahat.onun derdi oturmak sadece

geçmiş olsun yaw dikkat et kendine
:1hug:

özür dilerim kızlar ben kaynanamlardayım...
ipekte mızızrandı uyutum geldim hemen cevaplıyorum sorularınızı...,

huri ninni söyleyen oyuncak ne kadar?çok beğendim alıcam şimdi ama bulamadım sittesinde...
canım oyuncak 2 model mavi olan erkek pembe olan kız için ...hemen göstereyim..
joker mağazalarında bulabilirsin..joker maxitoysta gördüm ben...

resimini koydum canım....playskool

teşekkür ederiz teyzesi valla öğün olarak başlamam ama aralarda tattırırım ya ...dayananan sonra birde tatları beğenmez istemez birde dişlerinden dolayı iştahı kesilir sütüm gider ben yinede tatırıcam..ama öğün olarak vermem...

inşallah ipek bir yaşına girsinde..
yerde yatırmak en rahatı mutfağa banyoya rrahat rahat gidiyorum bçocuk kucağa da alışmamış oluyor..bizizmki kucakta rahatsız oluyor alınca illa sere serpe yerde yatacakkaydirigubbakcemile3

sıpa seni bakışını yesinler...anası kılıklı nolceklülülülülülükaydirigubbakcemile3

huricim senin kuzuya da gecmiş olsun..atessiz gecirsinler aman..ayrıca kilo alımı ii annesi iyi bakıo kızına..pişik için hangi kremi verdi canım dr unuz..?
n.
canım epey bir kızarıklık vardı onun için sabah akşam çok ince tabaka halinde o kırmızı yerin üstüne prednol sür dedi.
birde günlük yinew ince tabaka halinde sabah öğlen akşam dermo-rest 20g sür dedi...
kasığında bi yer vardı çizgi halinde kıpkırmızı oldu heralde banyodan sonra ıslak kaldı ondan oldu galiba ...ondan onu verdi..

diş kremini doktor verdi.aynen bizizmde salyalanıyorduk ellerimiz hep ağızımızdaydı...

ben doktora gitmeden not tutuyorum sıkıntılarımızı bir kağıda ..gidince odaya girer girmez kağıdı doktora veriyorum ben ipeği soyarken o notları okuyup tek tek cvp veriyor...

cnm çok geçmiş olsun ya inş hemen düşerde kolay atlatırsınız
maşallah cnm bbeğine
sağol cnm çok teşekkürler
ooo süpersin cnm darısı benim başıma inşallah benim gr gitmiyor ya kilolarım :1no2:
iyi cnm çok sevindim hergün yarım saat bile geç yatırsan düzene girer. inşallah o düzendede kalır cnm
HAFSACIĞIM BEN BEŞİĞİ BULDUM CİCİM
BERRAMIZI BEKLİYORUZkaydirigubbakcemile

cnm ne güzelmiş beşiğiniz bayıldım valla
çok geçmiş olsun cnm
gözün aydın çiçeks darısı benim oğluma benim oğlum henüz tam dönemiyor
amin cnm. inaşallah en kısa sürede senin bebeğinde düzelir çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun tekrardan cnm
huricim maşallah kızına 15 günde 500 ayda bir kilo alacak demek ki bencede sütün yetiyorsa verme ek gıda doya doya emsin kızın:ecrin_bebek:
cnm maşallah paşaya gözleri çok güzel allah nazardan esirgesin
kimse yok muuuuu

ben varım cnm ama sen ben bu alıntılara cevap yazana kadar çıkmış olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…