- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 39
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.801
karencim rotayı geçen hafta 2. dozunu oldu bu haftaki karma vb. diye biliyorm.
canım genelde 39 40 derece ateş burun akıntısı nefes alma zorluğu birde dr un akciğerlerini dinlemesi lazım eğer onun sesi normalse korkulacak birşey olmuyor.bizim baktığımız test ön testi ama %90 yani.ay bugün 2 aylık birbebekte vardı çok üzülüyorum bunları görünce.allah korusun yavrularımızı.
arkadaşlar merhaba...çok mutluyum...Arda dün önce sağına döndü ikinci hamlede de dönerek emekleme pozisyonuna geçti...kendi de güldü bu işe.nasıl mutlu oluyor anlatamam:) bi yandan ıhh ıhh diyo zorlanıyo bi yandan da hoşuna gidiyo.bezini bağlamak iyice zorlaşştı.dönüp duruyo
geçmiş olsun canın benim olumdada çıktı egzama ama hafifi bir iki yerde. alerji olduğu için oluyormuş bir alerji uzmanına götürsenize miniğiselamlar cok uzun zamandir giremedim sanirim bundan sonra da giremem. Oglumda egzama ve reflü cikti. Egzamadan dolayi cok fazla kasintimiz mevcut ve huzurumuz yok hele ki sabahtan su ana cocugumun surati taninmayacak hale geldi cok uzgunum simdiden antibiyotik ve kortizonlu krem tedavilerine baslandi daha 4 aylik bu bebek ne yapicam bilemiyorum nolur dua edin gecsin yoksa kafayi yemek uzereyim .. Diger bebeklerimizi korusun rabbim ve kimseye yasatmasin ..
Kızlar az önce annem aradıııı, oğluşum artık dönüyomuşş çok mutluyum yaa :sinifsinif:
Buna şahit olamadığım için üzgünüm ama olsun geçen gün anakucağından popişini kaldırışınıda biz gördük :1closedeyes:
teşekkür ederim canlarım
zannedersem tansiyonum düştü şimdi gayet iyiyim çok şükür
bide
işin komik yanı akşam sofrada çok ağır yemekler vardı ama ben kabak ve havuç haşlaması yapıp yedim eşimde diyo e sen alışkın değilsin öle haşlama yemeye bak bünyen dayanmadı diyo:roflol:
canım oyuncak 2 model mavi olan erkek pembe olan kız için ...hemen göstereyim..huri ninni söyleyen oyuncak ne kadar?çok beğendim alıcam şimdi ama bulamadım sittesinde...
resimini koydum canım....playskoolsağol kikoleyimcimmm....öbür ay başlatcaz evet öncelikle doktorum yatarken muhallebi dedi...ya canlarım bir önceki sayfadaki ninni söyleyen oyuncağın markası nedir bilen varmı? 2 saattir cvp bekliyorum ekleyen friendden ama cvp yok...
teşekkür ederiz teyzesi valla öğün olarak başlamam ama aralarda tattırırım ya ...dayananan sonra birde tatları beğenmez istemez birde dişlerinden dolayı iştahı kesilir sütüm gider ben yinede tatırıcam..ama öğün olarak vermem...hadi geçmiş olsun aşı olayını sizde atlatınız inş. ateşlenmez ipekçik peki doktoru dinleyip bekliiyecekmisin 6 ayı sende benim gibi sabırsız annelerdensiin sanırımm gerçi maşallah iyi almış 15 günde
hadii huriş kim tutar seni seni kilo vereceğine ben çok inanıyorum seneye bekliyoruz kardeş haberlerini .. deniz oğlanda huriş tezesini öpüyoŞeniz
ewt en güzli yerde yatırmak .. bizim kapıdan baya soğuk geliyo daha yerde bırakamadım kapıyı bantlayım atcam bende yere
sıpa seni bakışını yesinler...anası kılıklı nolceklülülülülülükaydirigubbakcemile3
canım epey bir kızarıklık vardı onun için sabah akşam çok ince tabaka halinde o kırmızı yerin üstüne prednol sür dedi.huricim senin kuzuya da gecmiş olsun..atessiz gecirsinler aman..ayrıca kilo alımı ii annesi iyi bakıo kızına..pişik için hangi kremi verdi canım dr unuz..?
n.
diş kremini doktor verdi.aynen bizizmde salyalanıyorduk ellerimiz hep ağızımızdaydı...karen cnm teşekkürlerr...
bütün bebişlere maşallahh ne güzell büyüyolarr... :))
diş kremini dr unuz mu verdi kızlarr bizimde ağzımızın suyu çook akıyoo ellerimiz hep ağzımızda walla ben de eczaneden alsam sorun olur mu?
kimse yok muuuuu
cnm çok geçmiş olsun ya inş hemen düşerde kolay atlatırsınızslm kızlarrrr...
bizde zor bi gece geçiriyoruz...
bugün aşımız vardı kızım akşama kadar iyiydi
hatta akşama da misafirim vardı
tam misafirler gelmeden ateşlendi...
38 civarıda hep ateşi.....
misafirler geldi gitti ama bebişimin ateşi hala düşmedi.....
bu gece başındayım...
inşallah gece daha kötü olmaz.....
maşallah cnm bbeğine
sağol cnm çok teşekkürlerkizlar gunaydin
karen insallah ii olmustur serra.
narcim senin de disin agriyormus, gecmis olsun.ay ben de cok korkarim disciden.ve de isiririm o bacaklari, masallah.
liyadora hayirli olsun, insallah kazasiz belasiz alirsin yavrusunu kucagina.
blue sinavlarda basarilar.
hafsa kuzucgunun atesi normale donmustur insallah.
dilara gecmis olsun kuzucuguna.bizimkie balgami kusuyor arada,muhtemelen geniz akintisi var.en kisa zamanda duzelsinler insallah.
star cok sagol fitil koymadim henuz, ama kaka duzeni iice gariplesti, umarim duzene sokabiliriz.
hurrem takma kafani bunlara, herkesin evinde derdi var ayni sekilde.ben de az cekmiyorum ama artik daha laf soyler oldum.
ve de bugun cuma, herkese simdiden ii tatileeeeer:)
ooo süpersin cnm darısı benim başıma inşallah benim gr gitmiyor ya kilolarım :1no2:günayyydıııınnnn hihoyyyt
hayırlı cumalar :Saruboceq:
benim için küçük insanlık için büyük bi şey oldu akannehir
500 gr vermişim delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
nihayet 66ları gördüm , oh bee :teytey:
sabah kendimde bi hafiflik hissedince tartıliiim bi dedim , sonuç = 66,5 :sm_cool:
iyi cnm çok sevindim hergün yarım saat bile geç yatırsan düzene girer. inşallah o düzendede kalır cnmherkese günaydın arkadaşlar.
karencim bebiş nasıl oldu? hepimiz meraktayız bak.iyi haberlerini bekliyoruz.
huricim tarifin için çok teşekkürler ben de bundan sonra kullanırım artık:)
blue cum dün seninle konuştuğumuz gibi oğluşu saat 9 da yatırdım ama oyalamak çok zor oluyor.bebimki akşam daha 7 de eee eeee demeye başladı.uykusu geldi avrumuneşimle beraber öyle böyle oyalamaya çalıştık.gece de 2 defa acıktığından kalktı ve hemen uyudu.
liyadora seninle yeni tanışıyoruz. biz de senin gibi bebişini dörtgözle bekleyeceğiz. aman nazar değmesin minik meleğe
valla arkadaşlar yazacam deyip te unuttuğum çok var kusura bakmayın oğluşla beraber ancak bu kadar oluyor:)
cnm ne güzelmiş beşiğiniz bayıldım vallaHAFSACIĞIM BEN BEŞİĞİ BULDUM CİCİM
BERRAMIZI BEKLİYORUZkaydirigubbakcemile
çok geçmiş olsun cnmkızlar dün gecede bana bişiler oldu
hakkaten ölüyom zannettim yaaa
bol bol tövbeye geldim
gece nette dolandım bi anda ağırlık çöktü ay hemen yatayımda uykum kaçmasın dedim
yattım ama bütün vücudum uyuştu dizlerimden aşağısı sanki gitti bide dirseklerimden aşağısı nefes alamıyorum tıkandım sanki başıma poşet geçirilmişte nefes alamıyomuşsun gibi
eşim bi önce okudu üfledi bi uyulşan yerlerime masaj felan yaptı
sonrada heralde dedik tansiyon düştü ama ölçemedik çünkü pili bitmişti
sonrada eşim tuzlu bi ayran yaptı içtim
neyse azcık azcık nefes almaya başladım artık
yazık eşimde sürekli gece boyu nefes alıyommu diye kontrol etti durdu canım benim
en nihayetinde tabi iyi oldum
gözün aydın çiçeks darısı benim oğluma benim oğlum henüz tam dönemiyorKızlar az önce annem aradıııı, oğluşum artık dönüyomuşş çok mutluyum yaa :sinifsinif:
Buna şahit olamadığım için üzgünüm ama olsun geçen gün anakucağından popişini kaldırışınıda biz gördük :1closedeyes:
amin cnm. inaşallah en kısa sürede senin bebeğinde düzelir çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun tekrardan cnmselamlar cok uzun zamandir giremedim sanirim bundan sonra da giremem. Oglumda egzama ve reflü cikti. Egzamadan dolayi cok fazla kasintimiz mevcut ve huzurumuz yok hele ki sabahtan su ana cocugumun surati taninmayacak hale geldi cok uzgunum simdiden antibiyotik ve kortizonlu krem tedavilerine baslandi daha 4 aylik bu bebek ne yapicam bilemiyorum nolur dua edin gecsin yoksa kafayi yemek uzereyim .. Diger bebeklerimizi korusun rabbim ve kimseye yasatmasin ..
huricim maşallah kızına 15 günde 500 ayda bir kilo alacak demek ki bencede sütün yetiyorsa verme ek gıda doya doya emsin kızın:ecrin_bebek:ayh geldim kızlar...
bugün hastaneye gitti kaşılarımızı olmaya 2 saat sırada bekledik...allahım sen hasta çocuklara acil şifalar ver yarabbim...
kadının biri uyuz oldu bana..
ben zaten korkuyorum gittim 3 kişi bi koltukta oturuyordu 1 kişilik yer vardı...kadınalra sordum hastamı çocuklar die..hani hasta deselerdi oturmayacaktım....kadın uyuz uyuz baktı nolmuş hastaysa dedi..
dedim kızızm hasta değil eğer sizinkiler hastaysa oturmayacağım dedim.değil dedi sert bi, şekilde.ne varki bunda yani bizimkine niye geçsin hastalık..alla alla..neyse oturdum 2 saat orda kaldım ne çocuklar geldi gitti dökülüyorlar ya .allahım acil şifalar verssin..
neyse doktorun dediklerini sayayım:
28 ekimde gitmiştik en son hasta olmuştu hani ipek sağlık ocağından bi sinirde hastaneye götürmüştüm o günden bu güne 15 günde 500gram almış..
ek bişey veriyormusun dedi.sadece 30 cc havuç suyu dedim .verme dedi..
hiç gerek yok dedi gayet iyi acele etme dedi ..anlamıyorum bu hevesinizi zaten çorba yapmaktan meyva sıkmaktan sıkılacaksın dedi..
hiç bişey verme dedi..
allaha şükür sağlığı yerinde
kan ilacı verdi..
poposu pişik oldu ona krem verdi..
fitil verdi..
bu aşılar ateş yapmaz dedi...karma aşı-ishal bi aşı daha vardı unuttum...
aralıkta aşısı yok dedi...7 ocakta bir daha ki aşısı....
dişleri için krem verdi .diş etlerine sürmeye...
ordan çıktık jokere gittik kızıma diş kaşıyıcı aldım..birde şındıraklı çoraplardan çok hoşuna gitti yaaaa...
cnm maşallah paşaya gözleri çok güzel allah nazardan esirgesin
kimse yok muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?