- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.441
Yoksa kızım hırçınlaşacak. Ne yapalım sütler de varsın çöp olsun.
Haklısın ipeğimu. Zaten birkaç gündür hiç üstüne düşmüyorum. Ama bu ay sadece 400 gram almış olması bende hemen süt emmediği için az kilo almış düşüncesini uyandırdı o yüzden sıkıntı yaptım. Aslında bundan sonra az kilo alması normaldir ama şimdiye kadar her ay 1 kg aldı son ay birden 400gr olunca tabi insan direkt olarak emme durumuna bağlıyor.
O zaman benim kızın süte allerjisi var. Aynısı İpek'te de var ve çocuk sadece süt içiyor. Ne yani şimdi sütü mü kesmek gerekecek? Ben bu ay kontrolünde bunu bir sorgulatayım o zaman.
üf canım ya inşallah sütten değildir canım ne kadar not tutucaksın böyle ne verdinki...inşallah ek gıdalardan biridir hadi bakalım kolay gelsin bizi haberdar edersin şimdi önceden verdiğin ek gıodaları tek tek vereceksin ama ayrı ayrı tek tek ona göre belirlenecek anladığım kadarıyla inş.sütten değildir..sagolun kızlar..
hurişim c.tesi gunu basladı bendeki endişe..20 gundur ara ara olup kaybolan kırmızılıklar vardı alnında..ama dr a götürmemiştim..dr a gittik ve ürtiker dedi geriye dönük notlar tut, alerjeni bulup eliminasyon yöntemi ile çıkarıcaz diyetten dedi..bakalım..ek gıdalardan biri yada süt alerjisi..umarım ilkidir..
işin zor allah kolaylık versin...Ben pek alıntı falan parça parça yaptım tabi acemilik. Benim cin gibi bir kızım var . Büyüğümüzde kız ve tam anlamıyla hiperaktif. Beni çok yordu. Şimdi 6 yaşında. Bunda da dedikki mümkün değil büyüğe benzemez bu sakin olur ama tam bir ablanın kopyası. Akşam apartmandaki arkadaş oturmaya çağırdı. Biraz indim ve inmemizle çıkmamız bir oldu. Apartmanı ayağa kaldırdı hanfendi ve pes edip eve döndük. Artık anne baba ve abla hariç herkesi tanıyor ve çığlığı basıyor.
Ne diyeceğim. Bugün kızım sağ göğsümü emmek istemedi. Göğsüm de doldu taş gibi oldu. Sonra zorla morla emzirdim. Şimdi göğsüme dokunduğumda parmağıma bir sertlik geliyor. Kitle gibi. Acaba sütten midir yoksa gerçekten kist olabilir mi? Anne meme kanseri oldu. Şimdi iyileşti. Kızı olarak birinci dereceden risk altında olduğum için paranoyaklığım tutuyor bazen.
İyi geceler. Benimde 13 temmuz oğumlu bir bebeğim var. hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum ama katılmak için pek fırsat bulamıyorum arada bir selam verdim galiba. Hepinizi tanıyorum diyebilirim. Bebiler çok tatlı maşallah. İyi geceler.
Biraz acele etmiş olucam belki ama sizlere birşey sormak istiyorum. Benim bebiş 4 ay dolana kadar sadece anne sütü aldı. Sonraları emmeyi reddetmeye başladı. Zorlayarakta olsa 15 gün falan emzirdim. Bayramdan sonrada nerdeyse hiç emmiyor. Göğsüme yaklaştırdığım zaman başını öyle geriye atıyorki anlatamam. Tabii çok üzülüyorum. Süt pompası aldım şimdilik onunla veriyorum. Ama tekrar emmesini istiyorum. Ne yapabilirim yada ne deneyebilirim bir bildiğiniz veya fikriniz varsa sevinirim.
selam..uyku tutmadı..serranın alerjisini test etmeye devam ediorum..2 gunde bir beslenmeyi deiştiriyorum ilavelerle.bakalım neye alerjisi var..2 gundur sadece anne ve keçi sütü maması veriorum başa döndüm yani..birde vitamin..yarın elma suyu vericem 2 gun sonrada demir artı elma suyu.ama süt alerjisi olmasından korkuyorum kızlar..
hoşgeldin canım aramıza. burada çok güzel sohbet ediyoruz. bebişleri uyutup hooopp pc başınaaa:)
canım her ihtimale karşı sütümü 2 saatte bir çekip buzluğa koy. biliyorsun eczanelerde bunun için süt saklama torbaları satılıyor. sütünü çekip buzlukta biriktir.ek gıdaya geçerseniz çözürüp çözdürüp mamaya katarsın.hem sütün boşa gitmemiş olur hem de bebişin sütünde faydalanmaya devam eder.
herkese unaydınlarr........
bızım paşa artık dun donmeye basladı ya durmak bılmıyor habıre kendını saga sola yuvarlıyor ...
boyle gıderse bu hızla emeklemeyede baslar hatta yururuz dermişimmmmm
çok güzel canım ipeğinde yakındır o zaman.....kereme bravooo alkisalkisalkis
bu arada biz dökülüyoruz canlarım sabah heryerim dökülüyordu gece ipek biraz zorladı ondan dedim ama ipeğin burnu kapanmış fışır fışır benimde kemiklerim sızlıyor heralde hasta oluyoruzzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?