2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Yoksa kızım hırçınlaşacak. Ne yapalım sütler de varsın çöp olsun.

nie çöp olsun kız yoğurt olmaz mı onlardan laelaelaelaelaeCADIARZU

bak şimdi klava: sanki bu ay 1 kilo alsa öbür ay emekleyecek geri verecek hatta yürümeye başlayacak daha çok verecek....yani ...
sana şunu söyliyim benim hamileliğim boyunca doktorum hiç kilosunu söylemedi ....huri kiloya bakma bebeğinin kemikleri kafası bütün ölçüleri yerinde kiloyu ne yapacaksın çok mu önemli hem makinalar kiloyu tam vermez ki diyordu ..
burda kızlar kilosu şu kadar bu kadar derken benimki niye söylemiyor deridm..
allaha şükür doğdu kızızm gerçektende kilosu sağlığı yerindeydi burda kilo söyleyen kızlar söylüyorlardı doktor 3 dedi bebek 3.5 doğdu işte doktor 3.5. dedi bebeğim 3.900 doğdu....
o dönem kilonun gerçekten önemli olmadığını değişken olduğunu anladım....
benim kız beni çağırıyor ben gidiyorum size doyum olmaz öptüm sizii..
sıkma canını lütfennn

dogdugunda ah b 5 6 aylık olsa ele gelse dedim,geldik şükür..simdi ah b yasına gelse diyorum..nasip..
bir yasına geldiğinde asıl hastalıklar baslıyo diyorlar o zamanda ah 2 ye girsek diye dua edicem..sonuç: riskin bu kadar çok oldugu hayat yolunda çocuklarımıza lazımız ve en azından kendimizi yıpratmamak adına endişe etmemek rahat olmak gerekiyor tedbiri elden bırakmayarak tabii..ama gel de bunu içime anlat..nasıl bişeymiş bu annelik güdüsü hakkaten anlam veremiorum bazen..

O zaman benim kızın süte allerjisi var. Aynısı İpek'te de var ve çocuk sadece süt içiyor. Ne yani şimdi sütü mü kesmek gerekecek? Ben bu ay kontrolünde bunu bir sorgulatayım o zaman.

senin durumun daha acık gözüküo..zannımcaböyle b durum varsa ipeğin alerjisi senin içtiğin sütten(inek sütü) yada yediğin yumurtadan kaynaklanıyordur..baya b arastırdım nette..inş böyle b durum yoktur ama..

üf canım ya inşallah sütten değildir canım ne kadar not tutucaksın böyle ne verdinki...inşallah ek gıdalardan biridir hadi bakalım kolay gelsin bizi haberdar edersin şimdi önceden verdiğin ek gıodaları tek tek vereceksin ama ayrı ayrı tek tek ona göre belirlenecek anladığım kadarıyla inş.sütten değildir..
geçmiş olsun serramızaaa...

işin zor allah kolaylık versin...

ben kalktım iyi geceler artık totom tutmuyo hehehe

hadi topiktekiler kalkın çabuk yatın bakalım hemen aaaa gündüz bebeklerle ilgilenmek için uykuyu almak lazım akannehirlmaz:
(bahaneyebak ben yatcam ya sizin burda sohbet etmenizi çekemiyorum sizde yatın )kaydirigubbakcemile3

herkese merhabalar
evet artık bebeğim doymuyor::çok üzgünüm: arada mama vermek gerekiyor
hangi mamayla başlayayım . mama kullanan anneler bana yardımcı olun mama işi nasıl yürüyor

herkese unaydınlarr........
bızım paşa artık dun donmeye basladı ya durmak bılmıyor habıre kendını saga sola yuvarlıyor ...
boyle gıderse bu hızla emeklemeyede baslar hatta yururuz dermişimmmmm

yok canım merak etme.benim de oluyor öyle çok dolunca emzirince geçiyor. meraklanma hiç gönlünü ferah tut.

hoşgeldin canım aramıza. burada çok güzel sohbet ediyoruz. bebişleri uyutup hooopp pc başınaaa:)

canım her ihtimale karşı sütümü 2 saatte bir çekip buzluğa koy. biliyorsun eczanelerde bunun için süt saklama torbaları satılıyor. sütünü çekip buzlukta biriktir.ek gıdaya geçerseniz çözürüp çözdürüp mamaya katarsın.hem sütün boşa gitmemiş olur hem de bebişin sütünde faydalanmaya devam eder.

canım Allah sana sabır minik Serra mıza da sağlık versin

Hoşbulduk. Herkese günaydın. Gece yaptığımız sohbet bana bayağı bir iyi geldi. Bugün daha rahatım çok şükür. Kızımın kısmeti bu kadarmış diyorum ve geldiği kadar süt sağmaya dvam edicem artık

herkese unaydınlarr........
bızım paşa artık dun donmeye basladı ya durmak bılmıyor habıre kendını saga sola yuvarlıyor ...
boyle gıderse bu hızla emeklemeyede baslar hatta yururuz dermişimmmmm

çok güzel canım ipeğinde yakındır o zaman.....kereme bravooo alkisalkisalkis

bu arada biz dökülüyoruz canlarım sabah heryerim dökülüyordu gece ipek biraz zorladı ondan dedim ama ipeğin burnu kapanmış fışır fışır benimde kemiklerim sızlıyor heralde hasta oluyoruzzzzz...

geçmiş olsun canım şifayı çabuk kapıyonuz dikkat ett((

Selam kızlarrrr, nasılsınız inşallah opuyorumnanaktan
Ali Eymen artık mama yemiyooooorrr, kesinlikle almıyor.Ben akşam kaşık mamardan aldım ona, gece için, kahvaltılık bide gün içinde yemesi için.Şimdilik sevdi inşallah yer.
Sabahları beni geçirirken annemi nasıl itiyor görseniz ışığı gördüğü anda ama bana yapmıyor ışığa yapıyor :1closedeyes: yani dışarıda kim varsa ona :) bu sabah aldım indirdim 2 dk.ondan mutlusu yok, anası hamileyken hergün dışarıdaydı bu çocuk ondan mı gezmeyi seviyor yaw kaydirigubbakcemile3

valla sorma ya ..hele ben hiç sık hastalanamzdım senede 1 kez yallah...ama hamilelikten bi başladı sürekli kapıyorum aksi gibi nerden kaptık ki 4 gündür evdeyiz bende anlamadım gelen yok giden yok alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…