2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Hurişim geçmiş olsun, önce sizde başlıyor sonra bizde takip ediyoruz sizi, inşallah çabuk atlatırsınız canım opuyorumnanaktan

Hurişim geçmiş olsun, önce sizde başlıyor sonra bizde takip ediyoruz sizi, inşallah çabuk atlatırsınız canım opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun

SAOLUN CANİKLERİM...
sorma çiçeğum ya önce bana geliyor ben atlatıyorum siz sdıraya giriyorsunuz..yatmamaya çalışıyorum yatarsam kalkamam :sinifsinif::gitme:akannehir

selam kızlarrr ben geldimmmm

özlemişim sizi valla

geceleri yasak koydu eşim

eeee gündüz zaten fırsat bulamıyorummmm

inşallah herkes ve tüm kuzucuklar iyidir
hiç durmadan geçmişi okusam anca 1 haftada biter sanırımkafamçokkarıştı
kikoşum olsaydı şimdi bana bi özet geçerdiopuyorumnanaktan

beni merak eden arayan soran tüm arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ederimmmm iyiki varsınızŞeniz

hurişim çok geçmiş olsun tatlım
bende de kırıklık var azıcıkda boğazlarım yanıyor bi antibiyotik içsem mi acaba diye düşünüyorum
annecim 1 aydır atlatamadı yahu şu meret hastalığı:umursamaz:

kuzucuklarımız hasta olmasınlar da

Demetttttttt ay nihayet yaa nerelerdesin özledik valla opuyorumnanaktan
Nasıl öykü zehracık ,yiğit nasıl bide sen nasılsınnnnnnnnn kocaları boşver kaydirigubbakcemile3

Demetttttttt ay nihayet yaa nerelerdesin özledik valla opuyorumnanaktan
Nasıl öykü zehracık ,yiğit nasıl bide sen nasılsınnnnnnnnn kocaları boşver kaydirigubbakcemile3

çiçeğimmmmmmmŞeniz
valla bende özledim canım yaaa
çocuklar iyi çok şükür yiğit 1 hafta yattı ama atlattı şükür
öykü zehram da iyi teyzesi uyanmak üzere
uğraşıyorum işte ne olsunnn

sen nasılsın ali eymenim nasıllll annecin nasılll kocişleri hakkatten boşver demiiikaydirigubbakcemile3

Bizde iyiyiz canım, ali eymen çorba yemiyor, mama yemiyor beni deli ediyooooooorrrrr delikafadulden.Tek yediği kaşık mamaları,bebe bisküvisi bide geceleri anne sütü. uyku desen oda yok gece saat başı yada 2 saatte bir uyanıyor benim huysuz oğlum. Alıştım artık :))). Annecimde onunla uğraşıyor napsın zevkle koşa koşa geliyo sabahları sağolsun haklarını ödeyemem :kedi:
Ben yazana kadar çıkma vaktim geldi, iyi akşamlar öpüyorum Demetim gündüzleri gel bari gece yasak koyulmuş zehrayıda öpüyorumm opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız artık gıremıyorum benım bebıs hep hasta ya
kılosuda az suan sadece pırınc unu ve arada elma suyu verıyoryum
2 150 gr erken dogdu anne karnında 1 ay kucuk kalmıs kuzum 1 temmuzda dogdu suan 5 700 kg 60 cm boy cok mu kucuk sızce :1no2::1no2:

herkese unaydınlarr........
bızım paşa artık dun donmeye basladı ya durmak bılmıyor habıre kendını saga sola yuvarlıyor ...
boyle gıderse bu hızla emeklemeyede baslar hatta yururuz dermişimmmmm
oh maşallah kereme
aman annesi bundan sonra dahada dikkat etmen gerekecek baksana fıldır fıldırmış
amannnnnnn huri genemi yaaaaa
aman ipeğe geçmesin bari
çok geçmiş olsun
sen bilirsin artık ne yapacağını tecrübelendin artık hastalana hastalana
benim tavsiyem bide bol bol c vitamini al
tamda mevsimindeyiz bak
valla sorma ya ..hele ben hiç sık hastalanamzdım senede 1 kez yallah...ama hamilelikten bi başladı sürekli kapıyorum aksi gibi nerden kaptık ki 4 gündür evdeyiz bende anlamadım gelen yok giden yok alla alla

bizde seni özledik canımmmmm
en son evde herkez hastaydı duyduğuma göre
atlatmışsınız çok şükğr
bizde bayramda yoktuk anca geldik ama hasta döndük bende kızlarla boğuşuyorum canım
kocişin olacak sayın büyük abimizede bi uyarı çekiyorum
bak bizi bizden koparmaya çalışmasın fena olur haaaaklava:

canım ama küçük doğdu paşan o yüzden ufak gidiyo olabilir yaşına felan geldiğinde yaaklayacaktık sen üzme kendini hasta derken nasıl canım emiyomu seni veya mama yiyomu:teselli:

sibelcim dr.un sağlığı konusunda bi şey demiyorsa kiloya takılma
hem irilik-tontişlik sağlıklılık kriteri değil ki ..
benzer tedirginlikleri ben de yaşadım , neredeyse geçen haftalara kadar
kontrole gittiğimiz aynı hastaneden dr.umuzdan ayrı 2 dr. da gelişimini normal bulup beğendiklerini söyleyince tereddütlerim gitti diyebilirim..
benim kuzum da küçük doğdu preklampsi+trombofili yüzünden
37+6da 2550 gr 48 cm olarak doğdu
4. ay kontrolünde 5850gr - 64 cm olmuştu
bence küçük değil pamuğun :asigim:

ewet canım 1-1.5 kilo fark var .ama merak etme yaza doğru yakalayacaktır biraz beslenmesine özel göstermeni tavsiye ederim...mesela ek besinlere geçicek takip etmelisin mesela yoğurt kendin yap çorbaları özenle yap falan filan...emin ol bak nasıl yakalayacak boyu posuda yerinde ayrıca...
üzme kendini hmmmmklava:

herkese unaydınlarr........
bızım paşa artık dun donmeye basladı ya durmak bılmıyor habıre kendını saga sola yuvarlıyor ...
boyle gıderse bu hızla emeklemeyede baslar hatta yururuz dermişimmmmm

Ne güzel. Hadi bakalım yürüdüğünü de görürüz inşallah.

yok canım merak etme.benim de oluyor öyle çok dolunca emzirince geçiyor. meraklanma hiç gönlünü ferah tut.

Sağol canım. Bugün baktım sanki pek değişme yok gibi ama sol göğsümde de sanki aynısından var gibi. Valla emzirince insan neyin normal neyin anormal olduğunu da anlamıyor. Olmazsa İpeğin 27'sinde kontrolü var. O zaman bir ultrasona falan girerim içim rahatlar en azından. Kayınvalidem de geldi. Durumu anlattım. İpeği bana bırak sen yarın dr'a git hemen dedi. Bakarız belki süttendir dedim. Gitmelisin bence sen iyi olacaksın ki kızına bakacaksın dedi. Ay anne sen de beni iyice hasta yaptın dedim. Moral verme dersinden sınıfta kaldı.

valla sorma ya ..hele ben hiç sık hastalanamzdım senede 1 kez yallah...ama hamilelikten bi başladı sürekli kapıyorum aksi gibi nerden kaptık ki 4 gündür evdeyiz bende anlamadım gelen yok giden yok alla alla

Geçmiş olsun canım. Aynen ben de 2-3 senede 1 belki hasta olurdum. hamileliğimde 2 kez oldum. Doğumdan sonra da 1 kez hasta yattım. Vücudun direnci kırılıyor. Herşeyi bebekler aldığı için bizim bağışıklık sistemimiz çöküyor galiba. İyi beslenmek lazım. Bol mandalina, portakal tüket.

Geçmiş olsun canım sana da.

Ayda yaklaşık 800 gr almış. Aslında normal canım. Düşük kilolu doğduğu için kilosu az görünüyor. Aslında gayet iyi.

aa huri ne zaman görsem hastasın bacım dikkat et kendine.Aslında bende haftada 1 ya da 2haftada bir mide bulantısı ishal oluyor nedeni bulamadım.Emzirmeden oluyor yoruluyoruz ve iyi beslenmiyoruz.Valla yemek yemeğe vakit kalmıyorr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…