- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.461
valla sorma ya ..hele ben hiç sık hastalanamzdım senede 1 kez yallah...ama hamilelikten bi başladı sürekli kapıyorum aksi gibi nerden kaptık ki 4 gündür evdeyiz bende anlamadım gelen yok giden yok alla alla
Hurişim geçmiş olsun, önce sizde başlıyor sonra bizdetakip ediyoruz sizi, inşallah çabuk atlatırsınız canım opuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun
selam kızlarrr ben geldimmmm
özlemişim sizi valla
geceleri yasak koydu eşim
eeee gündüz zaten fırsat bulamıyorummmm
inşallah herkes ve tüm kuzucuklar iyidir
hiç durmadan geçmişi okusam anca 1 haftada biter sanırımkafamçokkarıştı
kikoşum olsaydı şimdi bana bi özet geçerdiopuyorumnanaktan
beni merak eden arayan soran tüm arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ederimmmm iyiki varsınızŞeniz
Demetttttttt ay nihayet yaa nerelerdesin özledik valla opuyorumnanaktan
Nasıl öykü zehracık ,yiğit nasıl bide sen nasılsınnnnnnnnn kocaları boşver kaydirigubbakcemile3
çiçeğimmmmmmmŞeniz
valla bende özledim canım yaaa
çocuklar iyi çok şükür yiğit 1 hafta yattı ama atlattı şükür
öykü zehram da iyi teyzesi uyanmak üzere
uğraşıyorum işte ne olsunnn
sen nasılsın ali eymenim nasıllll annecin nasılll kocişleri hakkatten boşver demiiikaydirigubbakcemile3
oh maşallah keremeherkese unaydınlarr........
bızım paşa artık dun donmeye basladı ya durmak bılmıyor habıre kendını saga sola yuvarlıyor ...
boyle gıderse bu hızla emeklemeyede baslar hatta yururuz dermişimmmmm
amannnnnnn huri genemi yaaaaa
çok güzel canım ipeğinde yakındır o zaman.....kereme bravooo alkisalkisalkis
bu arada biz dökülüyoruz canlarım sabah heryerim dökülüyordu gece ipek biraz zorladı ondan dedim ama ipeğin burnu kapanmış fışır fışır benimde kemiklerim sızlıyor heralde hasta oluyoruzzzzz...
valla sorma ya ..hele ben hiç sık hastalanamzdım senede 1 kez yallah...ama hamilelikten bi başladı sürekli kapıyorum aksi gibi nerden kaptık ki 4 gündür evdeyiz bende anlamadım gelen yok giden yok alla alla
bizde seni özledik canımmmmmselam kızlarrr ben geldimmmm
özlemişim sizi valla
beni merak eden arayan soran tüm arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ederimmmm iyiki varsınızŞeniz
selam kızlar nasılsınız artık gıremıyorum benım bebıs hep hasta ya
kılosuda az suan sadece pırınc unu ve arada elma suyu verıyoryum
2 150 gr erken dogdu anne karnında 1 ay kucuk kalmıs kuzum 1 temmuzda dogdu suan 5 700 kg 60 cm boy cok mu kucuk sızce :1no2::1no2:
2 150 gr erken dogdu anne karnında 1 ay kucuk kalmıs kuzum 1 temmuzda dogdu suan 5 700 kg 60 cm boy cok mu kucuk sızce :1no2::1no2:
herkese unaydınlarr........
bızım paşa artık dun donmeye basladı ya durmak bılmıyor habıre kendını saga sola yuvarlıyor ...
boyle gıderse bu hızla emeklemeyede baslar hatta yururuz dermişimmmmm
yok canım merak etme.benim de oluyor öyle çok dolunca emzirince geçiyor. meraklanma hiç gönlünü ferah tut.
çok güzel canım ipeğinde yakındır o zaman.....kereme bravooo alkisalkisalkis
bu arada biz dökülüyoruz canlarım sabah heryerim dökülüyordu gece ipek biraz zorladı ondan dedim ama ipeğin burnu kapanmış fışır fışır benimde kemiklerim sızlıyor heralde hasta oluyoruzzzzz...
selam kızlarrr ben geldimmmm
özlemişim sizi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?