- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.401
evet, geçen sene olduğu gibi bu sene de hem temmuz annesi hem de ikiz annesi adayıyım...Allah kucaklamak nasib eder inşallah bu kez..Çok tedirginim ya off...:bbo:
hehehehe hadi bakalım...bende ikinciyi düşünüyorum bakalım ne zaman ...fazla uzatmam heralde hehehehe
aynen canım şu an bile hamile kalmaya hazırım ama ipeğin haklarına el koymuş gibi,sanki onu geri itmiş gibi sanki sevgisdi bölünecek ve o çok üzüzlecek gibi kötü hissediyorum kendimi....ona bu haksızlığı yapamam diyorum oysa ki kardeş yapma isteğim tamamen onun için....
yaa dimi kaydirigubbakcemile5
ama 2-3 yıl geçince isteriz belki :hulya:
tabi o zaman yine tedavi yolları görünmez inşallah bize benneyaptımki
Kız inanamıyorum sen bunu dedikten sonraaaaahurişşşşş ama ben kısmet olursa 2012de doğurmak isterim:asigim:
aralık annesi olarak yerimseniben
nasippppp ...... kısmettt ............
Merhaba,
Benim kızım 30 Temmuz doğumlu.Sadece anne sütüyle besleniyor.Dün sağlık ocağında giysileri ile tartıldığında 6700 gram geldi.Hemşire 2 ayda 1 kilo bile almamış dedi.Bu ay doktoruna gitmedik henüz.
Kızım oldukça tontiş görünüyor.Aç kaldığını da sanmıyorum,keyfi gayet yerinde çünkü.
Zaten artık daha önceki aylardaki gibi kilo almayacaklar.
Kafana takma bence, sağlıklı olsunlar da gerisi boş.
canım maşallah oğluşuna ben galiba kafanı karıştırdım ve izahta bulunmak istedimiyi geceler.Bizimde cmt doktor kontoumuz ve pzt aşımız vardı.29 temmuz doğumlu ya biz daha 4 aylığız.Kiloya kafam takılıyor yaa 6500 olmuş.Sırf anne sütü alıyordu.Başka bebekleri duydukça moralim bozuluyor.26 ekimdden beri 800 gr almış ama moralim bozuluyor bende meyve püreesine başladım.Zaten dişlerde gözükmeye başlamış dedi doktor.Bebekleriniz çok tatlı olmuşlar...Maaşallah emekleyenler bile var topiğimize nazarlar değmesin
ben aldım ama daha kullanamadım nezaman elime alsam benim büyük zilli anne beni hoplat diyo onu hoplatmaktan ben hoplayamıyom:gitme:noldu huriş neden mutlusun kzı ohh ohh hep böle ol...kilo mu vermeye başladın yoksa :)
ben 66yım bu ay rejim yapmak lazım...plates topu alsam mı acaba :)
kullanan varmı?
geçmiş olsun canım bizde kullandık geçen hafta özlem açıklamış zaten günde 3 defa 1 tatlı kaşığı kullandımkızlar çok acil cevaplarsanız sevinirim drum kızım öksürdüğü için asist şurup verdi ama bu şuruptan ne kadar vereceğimi bilemiyorum kullananlarınız varsa 1 çay kaşığımı versem bir tatlı kaşığımı bilemiyorum. zaten şurubun hazırlanmasını anlayıncaya mahvoldum bugün kafam çalışmıyormu neeee
kızlar kaç gündür kafayı yiyorum kızımla pazar sabahı kızımın ateşi 38.8 di calpol vererek ateşini düşürdük çok şükür birde kızım ishal oldu drumuz milupanın ishal önleyici mamasını verdi onu kullanıyoruz ek gıdalara ara verdik. dün kaka tahlilimiz yapıldı temiz çıktı. dün misafirim vardi sabah bir başladı naz ağlamaya akşama kadar susturamadık annem bekmeye geldi ne mümkün kadın onunla başedemedi ben bir işlere koşturuyorum bir naza canım çıktı ve gece drumuzu aradım artık kafayı yemek üzereydim fitil ver dedi, çok şükür akşam 9 da rahatladı artık. ama bi ara neyin var kızım diye bağırdım sonrada çok üzüldüm çok kızdım kendime bayramda kızım yine tıkandı ne olduğunu hala çözemediğim birşey boğuyormuş gibi oluyor ağzından burnundan mamalar geliyor ve yarım saat midesinden gırtlağından gurk gurk sesler geliyor reflümü diye şüpheleniyorum izmire gitmek istedim drum biraz geçsin izmire tahlile gönderirim sizi dedi . ek gıdaları ağlayarak yiyor mamasınıda 150 den fazla yemiyor bazende 100 yiyor ve ben kaç gündür kızımla uğraşırken geceleri uyumuytorum üzülüyorum zaten birde bebek tbriğine geliyorlar . yarın yine misafir şimdi yaptım ikramları bakalım yarın bizi neler bekliyor kızım uyumazsa nasıl hazırlanacağım . anne annemizde grip olmuş gelemeyecek kayınvalide görümcenin çocuklarına bakmaya gidiyor. yani yarın yalnızım inşallah uyur kızım
canımmmmmm bak ne dicemiiyiz cankuşum , yorgunluk var , okul vardı bugün , dolayısıyla uykusuzluk ..
bi uyuyayım dedim saat 6 gibi uyuyunca paşam , nerrrdeeeeeeeeeekötükedihüso
5 dak sonra uykusunun arasında mızlandı , hadeee kalk kucağa al pışpışla yatır
ondan 15 dak felan sonra eşim aradı , bi yere gidiyomuş yemeğe yol boyu laflamak için , yine bölündü mü uykum
yattım yine tel.u kapatıp .. durur mu telefon , kardeşim eve dönecekti bugün o aradı , hadi ona cevap ver :1shok:
ayyyyhhh akannehir
sinirden uyku muyku kalmadı , üstüne bi de açlık hasıl olunca hepten kaçtı -tatlicadiarzu-
şimdi yanıyo gözlerim
paşayı emiklettim , sonra biraz dizi keyfi , banyo yaptır , ecccük daha emik derken babası uyuttu sağolsun mirmirmirmir
filtreyi araştırcam ,e bizim veletler kucaktan inmeyince bazen gerekiyo
ben de ben deeeeee delikafadulden
yani bazen
sonra vaz geçiyorum
akannehir
bu da nerden çıktı dimi kafamçokkarıştı
ya bu paşamın sevgisini nasıl paylaşıcam gibi bi düşünce hasıl oldu , tuhaf dimi :uhm:
İyi geceler. Benimde 13 temmuz oğumlu bir bebeğim var. hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum ama katılmak için pek fırsat bulamıyorum arada bir selam verdim galiba. Hepinizi tanıyorum diyebilirim. Bebiler çok tatlı maşallah. İyi geceler.
Ne diyeceğim. Bugün kızım sağ göğsümü emmek istemedi. Göğsüm de doldu taş gibi oldu. Sonra zorla morla emzirdim. Şimdi göğsüme dokunduğumda parmağıma bir sertlik geliyor. Kitle gibi. Acaba sütten midir yoksa gerçekten kist olabilir mi? Anne meme kanseri oldu. Şimdi iyileşti. Kızı olarak birinci dereceden risk altında olduğum için paranoyaklığım tutuyor bazen.
Aslında sürekli katılmak istiyorum ama eşimden fırsat bulup bilgisayarı kullanamıyorum.
İyi geceler. Benimde 13 temmuz oğumlu bir bebeğim var. hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum ama katılmak için pek fırsat bulamıyorum arada bir selam verdim galiba. Hepinizi tanıyorum diyebilirim. Bebiler çok tatlı maşallah. İyi geceler.
canım bizizm hanımda bazen yapıyor o işi aynen dediğin gibi koltuk altına doğru yada yukarılara doğru kitle oluyor uca yakın değil göğüsün köküne yakın oluyor ve dokununca acıyor bekle 3-4- güne geçer eğer 1 hafta 2 haftaya geçmezse gider bir momografi çektirirsin..Ne diyeceğim. Bugün kızım sağ göğsümü emmek istemedi. Göğsüm de doldu taş gibi oldu. Sonra zorla morla emzirdim. Şimdi göğsüme dokunduğumda parmağıma bir sertlik geliyor. Kitle gibi. Acaba sütten midir yoksa gerçekten kist olabilir mi? Anne meme kanseri oldu. Şimdi iyileşti. Kızı olarak birinci dereceden risk altında olduğum için paranoyaklığım tutuyor bazen.
OOOooooo kalabalıklaştık yaşasın
Biraz acele etmiş olucam belki ama sizlere birşey sormak istiyorum. Benim bebiş 4 ay dolana kadar sadece anne sütü aldı. Sonraları emmeyi reddetmeye başladı. Zorlayarakta olsa 15 gün falan emzirdim. Bayramdan sonrada nerdeyse hiç emmiyor. Göğsüme yaklaştırdığım zaman başını öyle geriye atıyorki anlatamam. Tabii çok üzülüyorum. Süt pompası aldım şimdilik onunla veriyorum. Ama tekrar emmesini istiyorum. Ne yapabilirim yada ne deneyebilirim bir bildiğiniz veya fikriniz varsa sevinirim.
canım bizizm hanımda bazen yapıyor o işi aynen dediğin gibi koltuk altına doğru yada yukarılara doğru kitle oluyor uca yakın değil göğüsün köküne yakın oluyor ve dokununca acıyor bekle 3-4- güne geçer eğer 1 hafta 2 haftaya geçmezse gider bir momografi çektirirsin..
annede böyle bir rahatsızlık vardıysa sendede olabilir ama belirtisi bu kadar kısa sürede net olmaz die düşünüyorum..
aynı şeyler genelde emziren annelerde oluyor çünkü..
hoş geldin bundan sonra katılırsan iyi oluır ..gerçi sen bilgi ediniyorsun gizli kahraman...ama tabi bizde senden alacağımız bilgiler vardır belki...iyi geceler
ipeğimu e-mail imi aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?