2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ii napimmm kendim çalıp oynuodum sen geldinnnkaydirigubbakcemile3

ayyyyy naptın bea gecer birasdan.......lmaz:

öff sorma yaa -tatlicadiarzu-
en son saat 4 gibi bi şeyler yemiştim , akşam 8 gibi o meyve suyunu içtim , yaklaşık 3 saattir midem ii değil .. sanki mideni üşüttüğünde gıcık bibulantı hasıl olur ya , hah işte o bulantı akannehir
bi şey de yiyemiyorum çıkartıcakmışım gibi hissettiğimden , iştahım da yok , neyse sabah ii bi kahvaltı ii gelir yerimseniben

aynen:lepi: bişi yiyip içme artık....

HERKESE İYİ AKŞAMLARRRRR....opuyorumnanaktan
BENİM ÇAKİ ANCA UYDU WALLA BUGÜN NETTE SORUN VARDI BNM GİREMEDİM GÜNDÜZZ... ANCA YANİİ... NASSINIZ BAKALIM....

Allah senin iyiliiiini versin emiiiiiiiiiiiiiii :roflol:
çaki demiş şuncaaaaaz sabiye kaydirigubbakcemile3

Allah senin iyiliiiini versin emiiiiiiiiiiiiiii :roflol:
çaki demiş şuncaaaaaz sabiye kaydirigubbakcemile3

napiim canıma okuo walla bütün gün kucağımdaa....kaydirigubbakcemile3
ya bişi sorcam snn kı kaç saat uyuyooo gündüz sbh kaçta kalkıo akşam kaçta uyuyoo bnmkındemı problem war...

düzelir canım ....
sabah 9 da uyanıyor
yataktan 11:30 da kalkıyoruz..
.1 de öğlen uykusu 1 saatlik
5 de akşam üstü uykusu 1 saat
9 da gece uykusuna yatıyor.....

bu arada değişiyor ama yine de düzenli bugün 6 da yattı 9 da kalktı ee nolcak derken 11:20 de yine uyudu gece uykusuna...

bu arada bende hastalıktan aç kaldım mahfoldu miğdem su batmaya başladı 2 yumurta kırdım..salak gece gece yumurta yenir mi....miğdem alt üst.....:bbo:

kikoşummmmm , geçmiş olsun kuşlarınaaaa :teselli:a.s.
geçmişi okuyamıyorum 1 haftadır felan , anca gördüm şekerim
inşallah çabucak iyileşir fıstıkların
saol canım ya benim kokoşlarım alıştılar sıcağa soğuk memlekete gidince nevirleri döndü valla
büyük iyide küçük çok çektiriyo valla ilaçta içiremiyoz çıkartıyo yada boğazına kaçırtıyo öldürüyo korkudan bizi
böyle giderse iğne isticem valla
hehe gelirmiş şimdi ikinci kaydirigubbakcemile3

napiim canıma okuo walla bütün gün kucağımdaa....kaydirigubbakcemile3
ya bişi sorcam snn kı kaç saat uyuyooo gündüz sbh kaçta kalkıo akşam kaçta uyuyoo bnmkındemı problem war...

sabah 7-8 gibi kalkıyo öğle 12ye kadar felan uyumuyo .. 12 de uyuyo 1 saat felan sonra bi daha saat 4 -5 gibi uyuyo 1-2 saat kadar , sonra 8-9 gibi uykusu geliyo , dızlanma başlıyo ama ille sallıcan , arabaya koyup koridorda felan gezdircen öyle uyuyo bizimki .. uyutmak için .. biz de bunları yapmayıp üstüne azcık gezip konuşuyoruz felan , 10 gibi uyutuyoruz en son .. gece bazen 2-3 kere kalkıyo ..

kızlar benim minik zillimin malum elif dedim diye bi türküsü varya arada onu dinlerdim
meğersem büyük zillim kıskanırmış
artık tak dedirtmşiim bilmeden
bende ona ailemi seviyorum sitesinden isme göre ninni açtım
orda adını duydukça deli oluyo resmen
onun adınada şarkı varya nasıl seviniyo
ama akşamdan beri belki 100 defa dinlemişizdir bozuk plak gibi başa sar dur
gına geldi valla

ayyyyyyyyyyy çok geçmiş olsun canım yaaaa , naaptınız Tokata mı gittiniz yoksa ??
yok kız , reglim bugün bitti , olmasın da hemen yaaaakannehir
hem zaten sezoşluyuz , 2 sene yasssssaahh lmaz:

cancaaaazım geçmiş olsun , benim mide de fena yaaa -tatlicadiarzu-
sen hastaymışsın , benimki gene pis boğazlıktan :mymeka:

evet bayramda 9 gün tokattaydık
kız sende regl oldunmu arada kaynamış bak
evet işin kötüsü 2 sene sakat dikkat etmek lazım

anaaaaaa kikoş kolay gelsin yavrum yaaaa :bbo:
bi dce bana kikirdeyerek 2. mi geliyo diyo -tatlicadiarzu-
anacım buncaaaz basit şeyler bile sorun olacaksa yedik ayvayıııı akannehir

benim ki bugün 10 da kalktı
öğlen uykusuna 3 te yattı 5 te kalktı
akşamda 9.30 da zorla uyuttum hala uyuyorr.....

ama normalde öğlen 12 de kalkıyor gündüz uyursa 1 2 saat yarım yamalak uyuyor gecede 12_1_2 inşallah alışcak artıkın.... mesela uyandı demın şimdı gerı uyuyooo...
YEDİ BENİ YEDİİİİİİİcokacimcoook

özicimm senin zilli kaç saat uyuyo günde ??

10 DK UYUYOO GERİ UYANIOOO....ben emdiriorum dalıo 15 dk sona tekrar uyanıoo.. be sefer sallıorummm.... baktım gene olmuo emdiriorumm emdiriken bende uyuyorummmm hoppppp akşamm olmuş...
memeyi hep ağzında istio çıkardığımda uyanıooo...
bide yüzükoyun yatıo 2 aylıktan beri yoksa sıçrayıp hmn uyanıo....
yani hiç bi işimi yaptırmıoooo....
çıldırıciiimmmmmdelikafaduldendelikafadulden

e ii be anacım , 10a kadar sana ilişmiyomuş işte ..
bizimki bazen 6.30 -7de açıyo tükkanı , uyut uyutabilirsen ...çenesi de düşüyo , seni yanında görmesin basıyo yaygarayı .. yanına yatırsan uykusunu aldığı için uyumak istemediğinden , huysuz ihtiyar , bırbır söyleniyo , kaale almazsan yine yaygaraaaaa akannehir
yaaa , otur şükret biraz zalım kadın kaydirigubbakcemile3

özlemcim allah kolaylık versin benimki 2 saat te bi uyuyo uyanıyo şahsen beni pek zorlamıyo olcak okadarda zaten beni tek zorlayan tarafı sabahın 4 ünde 5 inde acıkması uykunun en güzel yerinde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…