- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.501
ii napimmm kendim çalıp oynuodum sen geldinnnkaydirigubbakcemile3
ayyyyy naptın bea gecer birasdan.......lmaz:
öff sorma yaa -tatlicadiarzu-
en son saat 4 gibi bi şeyler yemiştim , akşam 8 gibi o meyve suyunu içtim , yaklaşık 3 saattir midem ii değil .. sanki mideni üşüttüğünde gıcık bibulantı hasıl olur ya , hah işte o bulantı akannehir
bi şey de yiyemiyorum çıkartıcakmışım gibi hissettiğimden , iştahım da yok , neyse sabah ii bi kahvaltı ii gelir yerimseniben
HERKESE İYİ AKŞAMLARRRRR....opuyorumnanaktan
BENİM ÇAKİ ANCA UYDU WALLA BUGÜN NETTE SORUN VARDI BNM GİREMEDİM GÜNDÜZZ... ANCA YANİİ... NASSINIZ BAKALIM....
Allah senin iyiliiiini versin emiiiiiiiiiiiiiii :roflol:
çaki demiş şuncaaaaaz sabiye kaydirigubbakcemile3
saol canım ya benim kokoşlarım alıştılar sıcağa soğuk memlekete gidince nevirleri döndü vallakikoşummmmm , geçmiş olsun kuşlarınaaaa :teselli:a.s.
geçmişi okuyamıyorum 1 haftadır felan , anca gördüm şekerim
inşallah çabucak iyileşir fıstıkların
hehe gelirmiş şimdi ikinci kaydirigubbakcemile3öff sorma yaa -tatlicadiarzu-
en son saat 4 gibi bi şeyler yemiştim , akşam 8 gibi o meyve suyunu içtim , yaklaşık 3 saattir midem ii değil .. sanki mideni üşüttüğünde gıcık bibulantı hasıl olur ya , hah işte o bulantı akannehir
bi şey de yiyemiyorum çıkartıcakmışım gibi hissettiğimden , iştahım da yok , neyse sabah ii bi kahvaltı ii gelir yerimseniben
napiim canıma okuo walla bütün gün kucağımdaa....kaydirigubbakcemile3
ya bişi sorcam snn kı kaç saat uyuyooo gündüz sbh kaçta kalkıo akşam kaçta uyuyoo bnmkındemı problem war...
saol canım ya benim kokoşlarım alıştılar sıcağa soğuk memlekete gidince nevirleri döndü valla
büyük iyide küçük çok çektiriyo valla ilaçta içiremiyoz çıkartıyo yada boğazına kaçırtıyo öldürüyo korkudan bizi
böyle giderse iğne isticem valla
hehe gelirmiş şimdi ikinci kaydirigubbakcemile3
düzelir canım ....
sabah 9 da uyanıyor
yataktan 11:30 da kalkıyoruz..
.1 de öğlen uykusu 1 saatlik
5 de akşam üstü uykusu 1 saat
9 da gece uykusuna yatıyor.....
bu arada değişiyor ama yine de düzenli bugün 6 da yattı 9 da kalktı ee nolcak derken 11:20 de yine uyudu gece uykusuna...
bu arada bende hastalıktan aç kaldım mahfoldu miğdem su batmaya başladı 2 yumurta kırdım..salak gece gece yumurta yenir mi....miğdem alt üst.....:bbo:
kızlar benim minik zillimin malum elif dedim diye bi türküsü varya arada onu dinlerdim
meğersem büyük zillim kıskanırmış
artık tak dedirtmşiim bilmeden
bende ona ailemi seviyorum sitesinden isme göre ninni açtım
orda adını duydukça deli oluyo resmen
onun adınada şarkı varya nasıl seviniyo
ama akşamdan beri belki 100 defa dinlemişizdir bozuk plak gibi başa sar dur
gına geldi valla
evet bayramda 9 gün tokattaydık
kız sende regl oldunmu arada kaynamış bak
evet işin kötüsü 2 sene sakat dikkat etmek lazım
düzelir canım ....
sabah 9 da uyanıyor
yataktan 11:30 da kalkıyoruz..
.1 de öğlen uykusu 1 saatlik
5 de akşam üstü uykusu 1 saat
9 da gece uykusuna yatıyor.....
bu arada değişiyor ama yine de düzenli bugün 6 da yattı 9 da kalktı ee nolcak derken 11:20 de yine uyudu gece uykusuna...
bu arada bende hastalıktan aç kaldım mahfoldu miğdem su batmaya başladı 2 yumurta kırdım..salak gece gece yumurta yenir mi....miğdem alt üst.....:bbo:
özicimm senin zilli kaç saat uyuyo günde ??
benim ki bugün 10 da kalktı
öğlen uykusuna 3 te yattı 5 te kalktı
akşamda 9.30 da zorla uyuttum hala uyuyorr.....
ama normalde öğlen 12 de kalkıyor gündüz uyursa 1 2 saat yarım yamalak uyuyor gecede 12_1_2 inşallah alışcak artıkın.... mesela uyandı demın şimdı gerı uyuyooo...
YEDı BENı YEDıııııııcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?