2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ewet canım 5 haftalık 6 haftalık hepsi elimde mevcut isterse usg resmini tarayıp buraya koyabilirim.nokta kadar bende ipek ...

kikoleyim ve huricim canım biz 7 temmuz doğumluyuz...
5e girmedik 5 ayı doldurduk ve 6 aydan 6 gün yiyoruz yani bundada anlaşılmayacka ne var...
ben seni yerim bak haaaa...cokacimcoook
şimdi şeker...
deniz 7 temmuzda doğdu...
7 aralıkta 5 ay bitti......
6 yı yemeye başladı......
7 ocakta 6 bitecek..
7 yi yemeye başlayacak...

ipek 22 temmuzda doğdu..
22 aralıkta 5 bitecek.....
6 yı yemeye başlayacak....

bizide ocakta çağardılar aşı için aralıkta aşı yok dediler....

bu arada 11 temmuz doğum günü
yes canikim 15 olacaktıda olamadı zilli....

Son düzenleme:
tamam canım saat 2 de özsütte buluşur bir bakarız özsüte kafamıza yatarsa orda otururuz olmazsa tükkan senin güzelim başka yer olur,özsüt yeni agora 2.katta ona göre yerimseniben

sağol tatlım bilgilendirdiğin için .. pekiiiii yeni agora için hangi binaya giricez , araç geliş yönüne göre ilk binanın mı 2. binanın mı otoparkına girmeliyiz dersin ?

herkese iyi geceler nihayet girebildim :) ya arkadaslar ay hesabi yapmissiniz benim oglus 13 temmuz dogumlu ama daha yeni 5. aya girdi olarak hesaplaniyor kafam karisti :s :)

sağol tatlım bilgilendirdiğin için .. pekiiiii yeni agora için hangi binaya giricez , araç geliş yönüne göre ilk binanın mı 2. binanın mı otoparkına girmeliyiz dersin ?

konak yönünden geldiğiniz için 2.binanın otoparkına girin,agora yazısı olan yer eski agora,sonraki bina yeni,hadi ben çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere

yes canikim 15 olacaktıda olamadı zilli....[/QUOTE]

olamadı valla ama neyse erken geldide normal doğdu yoksa sezoş olcaktım yerimseniben

tamam canım saat 2 de özsütte buluşur bir bakarız özsüte kafamıza yatarsa orda otururuz olmazsa tükkan senin güzelim başka yer olur,özsüt yeni agora 2.katta ona göre yerimseniben

konak yönünden geldiğiniz için 2.binanın otoparkına girin,agora yazısı olan yer eski agora,sonraki bina yeni,hadi ben çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere

tamam canım , sağol görüşürüz yarın opuyorumnanaktan

bizde tata sorunu aynı yine , offfffffff .....
oğluşum gece gece çok ıkındı , kıp kırmızı oldu , ama yapamadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
ağlıycaktım üzüntüden o ıkındıkça ve yardım istercesine baktıkça ...
dereceyi zeytin yağlayıp uyardık , ı - ıhh ..
z.yağıyla karnını ovdum aynı zamanda , yine ı-ıhh
bacaklarını karnına doğru itmeye çalıştım ama kasssskatıydı , yapamadık
en son fitilin arka kısmını kesip o kısmını da yuvarlattık , uyguladık .. sonra emzirdim bi yarım saat geçti sonra uyudu ama bu arada yapmadı yine ((
inşallah gece uykusunda yapar da kurtulur paşam ...

neye bozuldun analayamadım doğrusu. şurda ne güzel muhabbet ediyoruz, alınganlık yapmaya hiç gerek yoktu. ben destek bekliyorum derken haklı çıkmak ve tarafıma almak adına değil, belki ben anlatamamışımdır, başkası daha açıklayıcı ifade edebilir diyeydi. yanlış anlaşıldığım için üzüldüm gerçekten, sağlık olsun!!!

sen artık bu konuda uzman oldun canım benim bilirsin artık yolunu yöntemlerini
ama keşke böle bi sorun olmasada uzmanıda olmamış olsan
o yavrucak da böle çekmese
inşallah dediğin gibi sabaha yapmış olur
sen yinede yarın yapmazsa armut ve elmayı dene bide stella galiba domates demişti uygulamış baksana

sen öyle diyosan öyle olsun şekerim
alınmadım
ama daha öncede dedimya başkası bölebi destek beklemişti hiçte hoş bi durum olmamıştı
ama niyetin o değilmiş demekki ne güzel
muhabbete aynen devam canım
alınmak kırılmak bozulmak yoooooookkkkkvereliniortak

çıkmadan görünce yanıtlayım hemen dedim yerimseniben
tatlımmmm eşim bugün hippin organik armut püresinden yedirmiş küçük yarım kavanoz kadar ,üzerine sağdığım sütten vermiş 60 cc kadar , sonra ben emzirdim 2 saat arayla 2 kere felan .. yok yokk ..
ama domates mevsim domatesi değil , napcassss :uhm:

benim için önemli veya sıradan kim olursa olsun hayatta en korktuğum şeylerden biridir yanlış anlaşılmak. bunun için de karşımdakilere olabildince hassas ve dikkatli yaklaşmaya çalışırım. niyetimi anlaman beni rahatlattı.

benim kızım bu aralar bi adet edindiki sormayın resimdeki gibi sokuluyo babasının koynuna öyle uyuyo valla
gündüzde benden bekliyo aynı şeyi ama yemiyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…