- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.861
ewet canım 5 haftalık 6 haftalık hepsi elimde mevcut isterse usg resmini tarayıp buraya koyabilirim.nokta kadar bende ipek ...kızlar yazmıştım kardeşim hamile diye.kanaması oluyor.bugün doktora gitti.daha 5 haftalık.kesenin içinde bebek yok.doktor daha küçük bebek görünmez demiş.15 gün sonra çağırmış tekrar hem bebek görünür hemde kalp atışlarını duyarız demiş.5 haftalık iken doktora giden varmı bebek görünüyormuydu
ben seni yerim bak haaaa...cokacimcoookkikoleyim ve huricim canım biz 7 temmuz doğumluyuz...
5e girmedik 5 ayı doldurduk ve 6 aydan 6 gün yiyoruz yani bundada anlaşılmayacka ne var...
yes canikim 15 olacaktıda olamadı zilli....bu arada 11 temmuz doğum günü
tamam canım saat 2 de özsütte buluşur bir bakarız özsüte kafamıza yatarsa orda otururuz olmazsa tükkan senin güzelim başka yer olur,özsüt yeni agora 2.katta ona göre yerimseniben
sağol tatlım bilgilendirdiğin için .. pekiiiii yeni agora için hangi binaya giricez , araç geliş yönüne göre ilk binanın mı 2. binanın mı otoparkına girmeliyiz dersin ?
tamam canım saat 2 de özsütte buluşur bir bakarız özsüte kafamıza yatarsa orda otururuz olmazsa tükkan senin güzelim başka yer olur,özsüt yeni agora 2.katta ona göre yerimseniben
konak yönünden geldiğiniz için 2.binanın otoparkına girin,agora yazısı olan yer eski agora,sonraki bina yeni,hadi ben çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere
canım inşallah bi sorun yoktur
benimde 5 haftalıkken gözükmedi ve doktor banada 15 gün sonra demişti
hihoyyyt estek köstek karargah destekhihoyyyt
sen destek deyince aklıma geldi birden
ama keşke böle taraflı olmasak zamanındada melek böle bişi yapmıştı
kafamız karışmış olabilir
burası paylaşım sitesi bilmediğimiz biçok şeyi burdan öğreniyoruz
ve kimse bişileri anlatırken destek beklemiyo
bizde tata sorunu aynı yine , offfffffff .....
oğluşum gece gece çok ıkındı , kıp kırmızı oldu , ama yapamadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
ağlıycaktım üzüntüden o ıkındıkça ve yardım istercesine baktıkça ...
dereceyi zeytin yağlayıp uyardık , ı - ıhh ..
z.yağıyla karnını ovdum aynı zamanda , yine ı-ıhh
bacaklarını karnına doğru itmeye çalıştım ama kasssskatıydı , yapamadık
en son fitilin arka kısmını kesip o kısmını da yuvarlattık , uyguladık .. sonra emzirdim bi yarım saat geçti sonra uyudu ama bu arada yapmadı yine((
inşallah gece uykusunda yapar da kurtulur paşam ...
neye bozuldun analayamadım doğrusu. şurda ne güzel muhabbet ediyoruz, alınganlık yapmaya hiç gerek yoktu. ben destek bekliyorum derken haklı çıkmak ve tarafıma almak adına değil, belki ben anlatamamışımdır, başkası daha açıklayıcı ifade edebilir diyeydi. yanlış anlaşıldığım için üzüldüm gerçekten, sağlık olsun!!!
sen artık bu konuda uzman oldun canım benim bilirsin artık yolunu yöntemlerini
ama keşke böle bi sorun olmasada uzmanıda olmamış olsan
o yavrucak da böle çekmese
inşallah dediğin gibi sabaha yapmış olur
sen yinede yarın yapmazsa armut ve elmayı dene bide stella galiba domates demişti uygulamış baksana
iyi gecelrr starım by
sen öyle diyosan öyle olsun şekerim
alınmadım
ama daha öncede dedimya başkası bölebi destek beklemişti hiçte hoş bi durum olmamıştı
ama niyetin o değilmiş demekki ne güzel
muhabbete aynen devam canım
alınmak kırılmak bozulmak yoooooookkkkkvereliniortak
ben kaçtım kızlar .. iyi geceler, tatlı rüyalar ........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?