- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.901
aşkolsun araya almak ne demek kız ....kikoleyim,huri37,demett,ebush,nnuris,ayisigii sorumu cevapladığınız için çok teşekkürler...benim oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı ventilatöre bağlıydı makineyle soluk alıp veriodu çok şükür bunları atlattık ama şimdide hep tetikte bekliom bu hareketi nie yapmaı ne zaman yapacak die çünkü oksijensiz kalmış olabilir bi hasar kalmış olabilir die korkuom drlar 1 yıldan önce tam belli olmaz dio..off off.cuma günü çocuk nörolojisine gittik bi prof a gelişimi ii ama dönmesi lazım dedi.oğlun seni tanıyomu dedi bende yok dedim.bakıcıdan alırken beni gördüğünde heyecanlanmıo ama evde kucak isterken ya da odada tek kalmışsa beni yada babasını gördüğünde heyecanlanıo yani anlamadım tanıyomu tanımıyomu beni.salı günü mr ve eeg çekilecek.dr da çok acayip bişeydi bi gerek yok dedi mr eeg ye bi çektirelim dedi sonra mr sonuçlarını yorumlamak zor dedi anlayamadım yani sırf hastaneye para kazandırmak için mi acaba istedi mr ve eeg...fikirlerinizi bekliom arkadaşlar... beni de aranıza aldığınız için çok teşekkürlerrr
ben gördüm ben gördümmm :lepi:kızlar videolarımız bölümüne bende elifnazımı ekledim izlemek isteyenler için:asigim:
kuşşumm idil hatun ne güzel büyümüş öyle gamzenize vişne reçeli sürüp öperim siziiii....şekerler maşallah süper ikili....Selam hanımlar herkese iyi hafta sonları. Kuşumun son resimlerini ekliycem :asigim:
maşallah hürrem kızına nasıl da dimdik durup poz vermiş. yerim onuu yerim cokacimcoookSelam hanımlar herkese iyi hafta sonları. Kuşumun son resimlerini ekliycem :asigim:
aaa85 ve nnuris ..hoşgeldiniz kızlar topiğe
kikolecim elifnaz çoook tatlı olmus masallah..tam ısırmalık böle nam nam nam nam..
hurişim ipektoşumun uyku halleri çok hoştu ya..uyandırtasım öpe öpe sevesim geldi o şiş dudaklarını masallah..
aşkolsun araya almak ne demek kız ....lmaz lurmu öyle söz burası herkese açık....inan söylediklerinle ilgili bilgim yok ama sana şuınu söyliyim sen çok güçlü bir annesin,bilgilisin,ve burdasın b udemektirki bilinçlisin..
üstelik o doktor amcaya çok kızdım ne demek dönmesi lazım yahu ipeğin hiç bir rahatsızlığı sorunu olmadı ,yok ama daha yan bile dönemiyor nolcak şimdi....
ben gördüm ben gördümmm :lepi:
kuşşumm idil hatun ne güzel büyümüş öyle gamzenize vişne reçeli sürüp öperim siziiii....şekerler maşallah süper ikili....
maşallah hürrem kızına nasıl da dimdik durup poz vermiş. yerim onuu yerim cokacimcoook
tşkkürler karencimopuyorumnanaktan
selam..
hurrem nihayet kızını ve seni görebildik maşallah idil buyumus serpilmiş çok tatlı...:=)..Allah hep yuzunuzu guldursun arkadasım..
kikolee maşallahh kızınaa hergün huyları değişiyo anacım analarının karnında huy değiştirerk çıktılar sanki:)
hürreem maşallah ikinizede gamzelerini sevsinler çok şekersiniz 41 kere maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?