2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar yazmıştım kardeşim hamile diye.kanaması oluyor.bugün doktora gitti.daha 5 haftalık.kesenin içinde bebek yok.doktor daha küçük bebek görünmez demiş.15 gün sonra çağırmış tekrar hem bebek görünür hemde kalp atışlarını duyarız demiş.5 haftalık iken doktora giden varmı bebek görünüyormuydu

hem bide bize sağlık ocağı 6.ayda aşınız var ocakta tekrar geliceksiniz dedi
demekki biz daha 5. ayımızdayız

e tamam işte sağlık ocağının dediği 6 aylık olunca, yani 6. ayın sonunda. bak ne güzel demişsin 5+2 diye, 5 ayı doldurdunuz, 6. aydan gün aldınız. ocağın 10u gelince doldurduğunuz için 6 aylık olacaksınız.
kızlar destek bekliyorum:bbo::bbo:

canım ben 6 haftalıkken gitmiştim, evet bebek görünmüyordu, sadece boş kese vardı. bunun için endişenmeyin. inşallah kanamadan da bişey olmaz.

tatlım benim 5 haftalıkken sadece kese görünüyordu embriyo görünmüyordu

canım ben 6 haftalıkken gitmiştim, evet bebek görünmüyordu, sadece boş kese vardı. bunun için endişenmeyin. inşallah kanamadan da bişey olmaz.

sağol canım.bende ultrosonlarıma baktım.bende 6 haftalık iken gitmiştim.belli belirsizdi.gelde kardeşime anlat işte

tatlım benim 5 haftalıkken sadece kese görünüyordu embriyo görünmüyordu

sağol tatlım.yarın kardeşime söylüyimde kızlara sordum görünmüyormuş diye içi rahatlasın bari.bundan önce ikiz bebeklere hamile kalmıştı.ondada kanamsı olmştu.öldü bebekler.şimdi korkuyor.gerçi onlarda daha çok kanaması vardı

canım pnömokok aşılarınız özel değil mi?

canım benimde gözükmemişti.ama kanamam hep oldu.lina'ya 4 aylık hamileyken rahim ağzında açıklık olmuştu ameliyat oldum.ilk kızım lara'da da aynı ameliyatı oldum.ilkinde dikkat etmediğim için ikinci daha zor geçti.lina da doğuma kadar hep yattım,kanamam olduğu için düşük tehlikem devam etmişti.allah kardeşine yardım etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah,hep beraber dua edelim.kendine dikkat etsin.

kikoleyim ve huricim canım biz 7 temmuz doğumluyuz...
5e girmedik 5 ayı doldurduk ve 6 aydan 6 gün yiyoruz yani bundada anlaşılmayacka ne var...

demresu şeker bi biz kalmışız yerimseniben
özsütte buluşuyoruz eğer mekan müsait olursa bizim için , yani şu geniş oturmalıklı yerlerden varsa rahat ederiz bebişlerle yerimseniben

tamam canım saat 2 de özsütte buluşur bir bakarız özsüte kafamıza yatarsa orda otururuz olmazsa tükkan senin güzelim başka yer olur,özsüt yeni agora 2.katta ona göre yerimseniben

doktordan doktora değişyior demek ki aşı...demresu bizimkiyle aynı aşı adlarıda aynı ama 5.ay olmadık işte...direk 11 ocakta prenener olcaz...bu ay aşı yok tam kan sayımı testler olcak dedi kan verdik 2 tüp böle işte...

hava buz gibi yağmurlu rüzgarlı ne hava ya...ben pcdeyim eşim natıonalda batıl inannçlı olan kendilerine çarmıha gerenlerin belgeselini izliyo deniz uyuo :)

canım inşallah bi sorun yoktur
benimde 5 haftalıkken gözükmedi ve doktor banada 15 gün sonra demişti

hihoyyyt estek köstek karargah destekhihoyyyt
sen destek deyince aklıma geldi birden
ama keşke böle taraflı olmasak zamanındada melek böle bişi yapmıştı
kafamız karışmış olabilir
burası paylaşım sitesi bilmediğimiz biçok şeyi burdan öğreniyoruz
ve kimse bişileri anlatırken destek beklemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…