- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.841
hem bide bize sağlık ocağı 6.ayda aşınız var ocakta tekrar geliceksiniz dedi
demekki biz daha 5. ayımızdayız
kızlar yazmıştım kardeşim hamile diye.kanaması oluyor.bugün doktora gitti.daha 5 haftalık.kesenin içinde bebek yok.doktor daha küçük bebek görünmez demiş.15 gün sonra çağırmış tekrar hem bebek görünür hemde kalp atışlarını duyarız demiş.5 haftalık iken doktora giden varmı bebek görünüyormuydu
kızlar yazmıştım kardeşim hamile diye.kanaması oluyor.bugün doktora gitti.daha 5 haftalık.kesenin içinde bebek yok.doktor daha küçük bebek görünmez demiş.15 gün sonra çağırmış tekrar hem bebek görünür hemde kalp atışlarını duyarız demiş.5 haftalık iken doktora giden varmı bebek görünüyormuydu
canım ben 6 haftalıkken gitmiştim, evet bebek görünmüyordu, sadece boş kese vardı. bunun için endişenmeyin. inşallah kanamadan da bişey olmaz.
tatlım benim 5 haftalıkken sadece kese görünüyordu embriyo görünmüyordu
canım açıklaman için çok sağol sanırım sen bu konuda bayağı tecrübe sahibisin,sana yaptırdığım aşıları bir yazayım bakalım fark nerde
doğumda hepatit b 1.doz
1.ayında hepatit b 2.doz
2.ayında verem,5li karma 1.doz,rotarix 1.doz
3.ayında pnömokok 1.doz
4.ayında 5li karma 2.doz,rotarix 2.doz
5.ayında pnömokok 2.doz
bunlar şimdiye kadar yapılanlar 6.ayda da 5li karmanın 3.sü yapılacak
hadiiiiii şimdi herkes 5.ayında aşı vumadılar diyosa benim pnomokok neden bu ay oldu,rotavirus yaptıran arkadaşlar sizin aşılar nasıl oldu,bu arada bizim 6.aydada aşı var
canım pnömokok aşılarınız özel değil mi?
senin kız ayın kaçında doğdu canım?4 bitti 5e mi girdi...5 doldu 6dan mı yiyyor?
5 doldu 6 dan yiyor,yapılan aşıların listesini yazdım canım sende bir bakarmısın sizinkilerle örtüşüyormu
canım inşallah bi sorun yokturkızlar yazmıştım kardeşim hamile diye.kanaması oluyor.bugün doktora gitti.daha 5 haftalık.kesenin içinde bebek yok.doktor daha küçük bebek görünmez demiş.15 gün sonra çağırmış tekrar hem bebek görünür hemde kalp atışlarını duyarız demiş.5 haftalık iken doktora giden varmı bebek görünüyormuydu
e tamam işte sağlık ocağının dediği 6 aylık olunca, yani 6. ayın sonunda. bak ne güzel demişsin 5+2 diye, 5 ayı doldurdunuz, 6. aydan gün aldınız. ocağın 10u gelince doldurduğunuz için 6 aylık olacaksınız.
kızlar destek bekliyorum:bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?