- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #15.881
bizde tata sorunu aynı yine , offfffffff .....
oğluşum gece gece çok ıkındı , kıp kırmızı oldu , ama yapamadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
ağlıycaktım üzüntüden o ıkındıkça ve yardım istercesine baktıkça ...
dereceyi zeytin yağlayıp uyardık , ı - ıhh ..
z.yağıyla karnını ovdum aynı zamanda , yine ı-ıhh
bacaklarını karnına doğru itmeye çalıştım ama kasssskatıydı , yapamadık
en son fitilin arka kısmını kesip o kısmını da yuvarlattık , uyguladık .. sonra emzirdim bi yarım saat geçti sonra uyudu ama bu arada yapmadı yine((
inşallah gece uykusunda yapar da kurtulur paşam ...
kikoş , huriş :teytey:
ses çıkmıyo sizden cıslarrrr , sebep :hulya:
bende kırmızı işaretlediğim ifade gibi aynen öyle anladım..neye bozuldun analayamadım doğrusu. şurda ne güzel muhabbet ediyoruz, alınganlık yapmaya hiç gerek yoktu. ben destek bekliyorum derken haklı çıkmak ve tarafıma almak adına değil, belki ben anlatamamışımdır, başkası daha açıklayıcı ifade edebilir diyeydi. yanlış anlaşıldığım için üzüldüm gerçekten, sağlık olsun!!!
kız huriş kısa yoldan şu video eklemeyi bi öğrette bende eklicem kızımı
benim kızım bu aralar bi adet edindiki sormayın resimdeki gibi sokuluyo babasının koynuna öyle uyuyo valla
gündüzde benden bekliyo aynı şeyi ama yemiyo tabi
huriş nerdesin kız bugün hiç görünmedin.
ipek mi izin vernedi yoksa bir sıkıntımı mı var dı?
çok gereksiz oldu açıkcası. melek diye birisi yapmış zamanında. ben ne meleğim, ne de onu tanırım. geçmişte yapılan yanlışlar yüzünden başkalarına bu denli... neyse huriş tadım kaçtı anlıycağın. boşver gitsin.
çok gereksiz oldu açıkcası. melek diye birisi yapmış zamanında. ben ne meleğim, ne de onu tanırım. geçmişte yapılan yanlışlar yüzünden başkalarına bu denli... neyse huriş tadım kaçtı anlıycağın. boşver gitsin.
konunun kapandığını sanmıştımbenneyaptımki
:1hug:yok yok yok canım öyle düşünme sana kimse yüklenmedi kimse alınmadı öyle bir şey olmadı bu olayın tekrarlanmasını istemem burda...
burda yüz yüze değiliz ki mimiklerimizi göremiyoruz kızlar yazılardan bazen başka anlamlar anlayabiliyoruz...bu çok normal ben bir şeyi gülerek söylerken kızdığımı sanabiliyorlardııı...dııı..tanıdıkça artık öyle olmuyor...
seninlede sıkıdan tanışında olmayacak şeker....emin ol kikoleyim öyle biri değildir....
kapandı. iyi geceler.
yok yok yok canım öyle düşünme sana kimse yüklenmedi kimse alınmadı öyle bir şey olmadı bu olayın tekrarlanmasını istemem burda...
burda yüz yüze değiliz ki mimiklerimizi göremiyoruz kızlar yazılardan bazen başka anlamlar anlayabiliyoruz...bu çok normal ben bir şeyi gülerek söylerken kızdığımı sanabiliyorlardııı...dııı..tanıdıkça artık öyle olmuyor...
seninlede sıkıdan tanışında olmayacak şeker....emin ol kikoleyim öyle biri değildir....
kikoleyim,huri37,demett,ebush,nnuris,ayisigii sorumu cevapladığınız için çok teşekkürler...benim oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı ventilatöre bağlıydı makineyle soluk alıp veriodu çok şükür bunları atlattık ama şimdide hep tetikte bekliom bu hareketi nie yapmaı ne zaman yapacak die çünkü oksijensiz kalmış olabilir bi hasar kalmış olabilir die korkuom drlar 1 yıldan önce tam belli olmaz dio..off off.cuma günü çocuk nörolojisine gittik bi prof a gelişimi ii ama dönmesi lazım dedi.oğlun seni tanıyomu dedi bende yok dedim.bakıcıdan alırken beni gördüğünde heyecanlanmıo ama evde kucak isterken ya da odada tek kalmışsa beni yada babasını gördüğünde heyecanlanıo yani anlamadım tanıyomu tanımıyomu beni.salı günü mr ve eeg çekilecek.dr da çok acayip bişeydi bi gerek yok dedi mr eeg ye bi çektirelim dedi sonra mr sonuçlarını yorumlamak zor dedi anlayamadım yani sırf hastaneye para kazandırmak için mi acaba istedi mr ve eeg...fikirlerinizi bekliom arkadaşlar... beni de aranıza aldığınız için çok teşekkürlerrr
valla huriş ben o veleti taktırmadım, taktıramam da herhalde. çok da anlamam ama yengem kullanıyordu. onda da bu düzensizlikler aynen olmuştu. zaman zaman yoluna girdi, zaman zaman sıkıntı oluşturdu. hatta aradan kaç yıl geçmesine rağmen bu geçtiğim ramazan ayında 30 gün regli gibi kanaması olmuştu. inşallah korktuğun gibi birşey değildir.kızlar galiba bu hafat doktora gitmem gerekiyor ...
spiralimde sorun olduğunu düşünüyoruım taktıralı 20 -25 gün falan oldu ama benim kanama kesilmesi regl gibi değil ama lekelenmeler oluyor normalde ve akıntı...tuvalete gittiğimde selpağa bayağı kan geliyor....ama normalde çamaşırımı kirletip ıslatacak kadar bişey yok...hadi normaldir normaldir dedim ama 25 gün oldu ve selpağa gelen kan miktarı çoğaldı....
ağrım sızım yok başka bişeyim yok..ama iltihaptan şüpeleniyorum gidip bir göstericez...spiral takanlarda oldumu böyle bir sorun?
canım yazdıklarını okuyunca direk o profla akraba oldum. nasıl ya dönmesi lazım!!! burda o kadar kişinin dönmüyor işte. tamamen motor hareketlerinin gelişimiyle ilgili.uzman bir kişiye yakıştıramadım doğrusu. bi de beni tanımıyor demişsin,hem bebişin seni tanıyor işte. gözünde çok çabuk büyütmüşsün sen onu. e tepki veriyormuş, benimki de aynısını yapıyor. bakıcının kucağından sana atlaması için henüz çok erken. öyle olur olmaz şeyleri aklına getirip üzme kendini. hep iyi düşünkü iyi olsun fıstık.kikoleyim,huri37,demett,ebush,nnuris,ayisigii sorumu cevapladığınız için çok teşekkürler...benim oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı ventilatöre bağlıydı makineyle soluk alıp veriodu çok şükür bunları atlattık ama şimdide hep tetikte bekliom bu hareketi nie yapmaı ne zaman yapacak die çünkü oksijensiz kalmış olabilir bi hasar kalmış olabilir die korkuom drlar 1 yıldan önce tam belli olmaz dio..off off.cuma günü çocuk nörolojisine gittik bi prof a gelişimi ii ama dönmesi lazım dedi.oğlun seni tanıyomu dedi bende yok dedim.bakıcıdan alırken beni gördüğünde heyecanlanmıo ama evde kucak isterken ya da odada tek kalmışsa beni yada babasını gördüğünde heyecanlanıo yani anlamadım tanıyomu tanımıyomu beni.salı günü mr ve eeg çekilecek.dr da çok acayip bişeydi bi gerek yok dedi mr eeg ye bi çektirelim dedi sonra mr sonuçlarını yorumlamak zor dedi anlayamadım yani sırf hastaneye para kazandırmak için mi acaba istedi mr ve eeg...fikirlerinizi bekliom arkadaşlar... beni de aranıza aldığınız için çok teşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?