2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dün akşam bende fitille yaptırdım ..dün akşamdan ber iyine yok normal mi ya sizinkiler ne kadar sürede bir yapıyorlar..

kikoş , huriş :teytey:
ses çıkmıyo sizden cıslarrrr , sebep :hulya:

bizim msn den özel işimiz varrrr sositososito:jeyyar:

bende kırmızı işaretlediğim ifade gibi aynen öyle anladım..
olabilir canım arada olur öyle şeyler...burda daha önce böyle bir durum yaşandıda ...o sebepten öyle anlaşılmış olumlu bir şekilde anlaşmanıza sevindim...

kız huriş kısa yoldan şu video eklemeyi bi öğrette bende eklicem kızımı

:jeyyar: msn e gel kı

benim kızım bu aralar bi adet edindiki sormayın resimdeki gibi sokuluyo babasının koynuna öyle uyuyo valla
gündüzde benden bekliyo aynı şeyi ama yemiyo tabi

ah yirim ben onun mununu... şu masumluğa bak yahuuuu...
ya hakkat bu meleklere bi halley oluyoy....
ipekte sürekli bu akşam vik vik bu gece altımda kalıyordu zaten ..koynuma hiç almadığım için 2 gecedir koynumda uyuya kalıyorum ..ezicem diye korkuyorum ..bu gecede hem koynumda hemde donsu uyudu...
uyumuyor ki anam napıyım çıplaklığı seviyo zilli...

Son düzenleme:
huriş nerdesin kız bugün hiç görünmedin.

ipek mi izin vernedi yoksa bir sıkıntımı mı var dı?

yok canım ...
bende bi akraba varda ...sabah büyük oğlunun toplantısı varmış küçük oğlanı bana bıraktı 1 e gidiyor sabah 9:30 da :1closedeyes: bende oğlanı aldı yattım uyudum 11:30 da kalktım kahvaltı hazırladım kadın geldi kahvaltı ettik sonra oturduk epey saat 4 oldu kaynanamıda çağardım...
sonra kaynanama yalvarır gözlerle baktım....
bu arada 1 e giden oğlan pc başında...
kaynanamda hadi bize geçelim değişiklik olur dedi..
akraba tutturdu huriş sende gel napıcan evde tek başına felan filan eh hadi geleyim dedim .gittim..
akrabanın gitmesi 11:30 eve dönüş 00:00 delikafadulden

çok gereksiz oldu açıkcası. melek diye birisi yapmış zamanında. ben ne meleğim, ne de onu tanırım. geçmişte yapılan yanlışlar yüzünden başkalarına bu denli... neyse huriş tadım kaçtı anlıycağın. boşver gitsin.

lmaz:lmaz:
bu nasıl akrabaymış güzelim. paçayı iyi kurtarmışsın:dance: eee yatıya kalmadığına şükretmen lazım.

konunun kapandığını sanmıştımbenneyaptımki

yok yok yok canım öyle düşünme sana kimse yüklenmedi kimse alınmadı öyle bir şey olmadı bu olayın tekrarlanmasını istemem burda...
burda yüz yüze değiliz ki mimiklerimizi göremiyoruz kızlar yazılardan bazen başka anlamlar anlayabiliyoruz...bu çok normal ben bir şeyi gülerek söylerken kızdığımı sanabiliyorlardııı...dııı..tanıdıkça artık öyle olmuyor...
seninlede sıkıdan tanışında olmayacak şeker....emin ol kikoleyim öyle biri değildir....

:1hug:
kapandı. iyi geceler.

senidemi uyku bastırdı
hadi iyi geceler canım

bi tanısanız zaten çok seversinizŞeniz benden kimseye zarar gelmez (kocam hariç)kaydirigubbakcemile şaka bi tarafa haklısın canım, o andaki psikolojilerimiz de önemli. geldi geçti

kızlar galiba bu hafat doktora gitmem gerekiyor ...
spiralimde sorun olduğunu düşünüyoruım taktıralı 20 -25 gün falan oldu ama benim kanama kesilmesi regl gibi değil ama lekelenmeler oluyor normalde ve akıntı...tuvalete gittiğimde selpağa bayağı kan geliyor....ama normalde çamaşırımı kirletip ıslatacak kadar bişey yok...hadi normaldir normaldir dedim ama 25 gün oldu ve selpağa gelen kan miktarı çoğaldı....
ağrım sızım yok başka bişeyim yok..ama iltihaptan şüpeleniyorum gidip bir göstericez...spiral takanlarda oldumu böyle bir sorun?

kikoleyim,huri37,demett,ebush,nnuris,ayisigii sorumu cevapladığınız için çok teşekkürler...benim oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı ventilatöre bağlıydı makineyle soluk alıp veriodu çok şükür bunları atlattık ama şimdide hep tetikte bekliom bu hareketi nie yapmaı ne zaman yapacak die çünkü oksijensiz kalmış olabilir bi hasar kalmış olabilir die korkuom drlar 1 yıldan önce tam belli olmaz dio..off off.cuma günü çocuk nörolojisine gittik bi prof a gelişimi ii ama dönmesi lazım dedi.oğlun seni tanıyomu dedi bende yok dedim.bakıcıdan alırken beni gördüğünde heyecanlanmıo ama evde kucak isterken ya da odada tek kalmışsa beni yada babasını gördüğünde heyecanlanıo yani anlamadım tanıyomu tanımıyomu beni.salı günü mr ve eeg çekilecek.dr da çok acayip bişeydi bi gerek yok dedi mr eeg ye bi çektirelim dedi sonra mr sonuçlarını yorumlamak zor dedi anlayamadım yani sırf hastaneye para kazandırmak için mi acaba istedi mr ve eeg...fikirlerinizi bekliom arkadaşlar... beni de aranıza aldığınız için çok teşekkürlerrr

canım benim kızım da 14 temmuz doğumlu.hala dönemiyor ve dönmek için bir çabası da yok.pek hareketli bir bebek değil.hatta tembel bile diyebilirim.ben buna bağlıyorum dönmemesini.bence hareketli olan bebekler bazı şeyleri daha erken yapıyolar.tanıma olayına gelince ben şuanda izinli olduğum için sürekli benimle ve beni çok iyi tanıyor.beni görünce çırpınıyor ama babasını çok sık göremediği için onu tanımıyor.bence fazla endişelenme.burada rastlamıssındır zaten bebeklerin gelişim hızları çok farklı olabiliyor.sıkma canını.bir de kucak istediğinde falan heyecanlanıyo demişsin demekki tanıyo sizi canım.doktorlar genelde para kazandırmak için gereksiz şeyler isteyebiliyorlar.ama için rahatlar en azından.

canım bi de şöyle bişey geldi aklıma.eve bi yabancı geldiğinde oğlunun davranışları nasıl.yani anlıyormu yabancı olduklarını.mesela bizimki basıyo çığlığı.bi süre sonra alışıyo.sesi çıkmıyo.bu sekilde de anlayabilrsin sizi tanıyıp tanımadığını.gerçi evde kucak isterken ya da odada tek kalmışsa beni yada babasını gördüğünde heyecanlanıo demişsin.kesin tanıyo bence ama.

kızlar hepinize iyi pazarlar. bugün de bir miskinlik, bir yorgunluk üzerimde sanırım uykumu alamadım.
valla huriş ben o veleti taktırmadım, taktıramam da herhalde. çok da anlamam ama yengem kullanıyordu. onda da bu düzensizlikler aynen olmuştu. zaman zaman yoluna girdi, zaman zaman sıkıntı oluşturdu. hatta aradan kaç yıl geçmesine rağmen bu geçtiğim ramazan ayında 30 gün regli gibi kanaması olmuştu. inşallah korktuğun gibi birşey değildir.

canım yazdıklarını okuyunca direk o profla akraba oldum. nasıl ya dönmesi lazım!!! burda o kadar kişinin dönmüyor işte. tamamen motor hareketlerinin gelişimiyle ilgili.uzman bir kişiye yakıştıramadım doğrusu. bi de beni tanımıyor demişsin,hem bebişin seni tanıyor işte. gözünde çok çabuk büyütmüşsün sen onu. e tepki veriyormuş, benimki de aynısını yapıyor. bakıcının kucağından sana atlaması için henüz çok erken. öyle olur olmaz şeyleri aklına getirip üzme kendini. hep iyi düşünkü iyi olsun fıstık.
sen urfanın neresindesin bakıım? ben de görev yapmıştım orda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…