2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ececim hoşgeldin nasılsın prensesimiz nasıll..
hoşbuldum tatlım...iyi olmaya çabalıyorum...kızım da iyi ama biraz öksürüğü ve hırıltısı var...şurup veriyorum ama hala devam ediyor...
saol canım sen toparlanabildinmi canım yaa
iyi olmaya toparlanmaya çabalıyorum bazen kendimi iyi hissediyorum..sonra bir suçluluk duygusu geliyor ben annemi kaybetmişken gülemem diyorum..sonra diyorum ben iyi olmalıyım eşim ve kızım için böyle bir psikolojim var işte karmaşık duygular içeren...

seni çok iyi anlıyorum babamı kaybettiğimizde bende aynı senin gibiydim komşunun küçük oğlu güldürmüştü bizi yaa ne yapıyorum demiştim senin gibi ama bak mayısta 4sene biticek geride kalanlara günler geçiyor (ama nasıl geçiyor)

canım benim aynı anlattığın gibi...çok güzel teleffuz ettin duygularımı...

kızım uykuda çok öksürüyor..hırıltısı da var...şurubunu verdiğim halde düzelmiyor..ya ne yapmalıyım doktor şuruba devam et dedi ama hırıltısı çok canımı sıkıyor..

oy oy oy oooyyyy....
yerim ben bunu yerim yerim...Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
maşallah...
ya bu çocukta bana çooook sempatik gelen bişi var ama çözemedim...

ah canım yaaaa...
görülmiyecek gibimiydi....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tekrardan geçmiş olsun....inşallah düzelmiştir....

mevlüdünüde allah kabul eder inşallah canım...
,walla çocuklada zor...allah yardımcın olsun...

kızların fotolarını en kısa zamanda koyacam...

hoşbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum....sen nasılsın?

iiyiz çok şükür canım..nasıl olalım...
yorgunluk falan yuvarlanıp gidiyoz....

hicri yılımız mubarek olsun hatırlattıgın için sagol hafsacım..opuyorumnanaktan

hepimizin canım inşallah....

ececim hırıltının kesinlikle dikkate alınması gerekiyor..eger dr un bu konuyu es geciorsa ustunde durmayıp takip etmiorsa dr unu deiştir derim..bana esk deki dr um bunu özellikle söledi..çünkü o hırıltı ciğerler indikten sonra astım veya astım bronşite cevirio artık ömur boyu ugras dur olayı oluyor..bu konuda hassas olunmalı bence..

kızım uykuda çok öksürüyor..hırıltısı da var...şurubunu verdiğim halde düzelmiyor..ya ne yapmalıyım doktor şuruba devam et dedi ama hırıltısı çok canımı sıkıyor..

sıkma canını dr bişi olsa söylerdi...

stellanın oğlunda da varmış...olabiliyo bazı bebeklerde...

evet canım ben de bundan korkuyorum...bir daha kontrole gidicem bakalım ne diyecek dr...
sıkma canını dr bişi olsa söylerdi...

stellanın oğlunda da varmış...olabiliyo bazı bebeklerde...
önemli bir şeye sebep olmaz inşallah canımm...

-

ama deniz 7 kg...
sabah9 akşam 8 damla...denizin bayağı eksik demekki demiri hah ölemi oluyor?

Denıze havuÇ patates pırınÇlı ırmıklı Çorba yaptım 2 kase yedı :):):) kÜÇÜk kasede yarım yarım olarak..maŞallahhh ıŞtahı yerınde...Üzerınede suyunu ıÇtı ohhhh Şımdı parmaklarını emıyo cort cort :):):)

bende b dr uma sorayım bakalım su demiri..kaç damla gerekiıor??

nesquik hediyemizide sipariş ettim,aradım yarın kargo edicekler.. b terslik olursa haber edersin ..

bende b dr uma sorayım bakalım su demiri..kaç damla gerekiıor??

Nesquik hediyemizide sipariş ettim,aradım yarın kargo edicekler.. B terslik olursa haber edersin ..

teşekkür ederiz canımcım....sen bana uygun zamanında adres bilgini göndermisn bende senin şekere bişicik alayım içimden geldi..mucuksss

weeee memleket gezimizden kareler.....

kuzuuuuummmm

ikisinide aynı giydirmek çok zevkli fakat zor :)

kuzumun uykusu geldiiii....

burda melek parkta kuzenleri ece ve sude....

maşallahhh..senin büüyk kız neden çok zayıf yaa..küçük geçmiş büyüğü...küçük çok şeker....hele 2.fotoda oyy oyyy muşmula şey )::):)

maşallahhh..senin büüyk kız neden çok zayıf yaa..küçük geçmiş büyüğü...küçük çok şeker....hele 2.fotoda oyy oyyy muşmula şey )::):)

ben büyüğü yedirmiyorum...walla bak....
amaaann ne uğraşacam yedir doyur ...
kendi kendine büyürse büyür...

küçükte allah ne verdiyse ....
kebap lahmacun....
o yüzden böle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…