2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

saol canım hepimize mübarek olsun canım...
allahım bu yeni yılda herkesiş vicdana gelsin ...kavgalar dövüşler olmasın,küsler barışsın savaş çıkmasın inşallah...

merhaba hanımlar
nasılsınız
uzun zaman oldu görüşmeyelı.
artık hic ugrayamaz oldum okul işlerim basladıgından bu yana.
ıns herkes iyidir.

sende iyisindir inşallah canım...tosunumuz nasıllar bakalım...

ewet yardımlarınıla oldu inş. ıkı puslu incimiz karsınızda
ben o puslu dişleri yerim ham yaparım...

tosuna bak tosuna bi geliyon pir geliyorsun kız...
dudakların nasıl oldu Şeniz

kesinlikle...:hulya:
cort cort kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz canımcım....sen bana uygun zamanında adres bilgini göndermisn bende senin şekere bişicik alayım içimden geldi..mucuksss
yok öyle bişiyyyy çekilişi niye yaptık alla alla.....yasakkelimelmaz:kesmiyormu seni 1 hedayeeee

weeee memleket gezimizden kareler.....

kuzuuuuummmm

ikisinide aynı giydirmek çok zevkli fakat zor :)

kuzumun uykusu geldiiii....

burda melek parkta kuzenleri ece ve sude....
yerim ben o kuzucuklları hafsacığım maşallah çok şekerler canım benim kurdalaesinew bittim...ablasıyla takımda giymişler ..maşallah onlara

:roflol::roflol::roflol:
o kadar dedim sana şu kıza çiğ köfte yedirme diye yahuuu :roflol::roflol::sm_cool:

iiyi akşamlar canım hoşgeldinnnn

Kız gidiyorum diye demiştim :roflol: :roflol: şimdi geldim hoşbuldum kaydirigubbakcemile3,arasım yakışıklım iyidir inşallah öp onu benim için annesii

genzi tıkanmıştır canım serum fizyolojik damlat

onası iş öle sabah akşam 8 er damla çok değilmi
biz günde sadece 8 damla kullanıyoz

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Doktor bize kilosu kadar sabah akşam verin dedi :bbo: şimdi ali eymen 8.250 gram 8er damla verin dedi çok mu yoksa kız genelde akşamları unutuyoruz ama üzülüyorum öyle olunca, bi araştıralım bunu bakim

Maşallah paşayaaa çeşit çeşit pozlara bak, çok tatlı yaa

Allah korusun tabi ama ne bilim canım doktor 8er ver deyince öyle veriyoruz ,yarın ya arayacam yada araştırıcam bakalım

herkesesin hicri yılbaşı kutlu olsun.....inşaallah yeni yılda hep iyi haberler alıp veririz....

Amin canım inşallah dualarımız kabul olsun :Saruboceq:

kızım uykuda çok öksürüyor..hırıltısı da var...şurubunu verdiğim halde düzelmiyor..ya ne yapmalıyım doktor şuruba devam et dedi ama hırıltısı çok canımı sıkıyor..

geçmiş olsun canım, hırıltısını bi daha gösterseydin şurup antibiyotik mi? ciğerlere inmesinde allah korusun

yaaa bunlar çok tatlı amaa ablasına çok benziyo yaa maşallah ikisinede ben bu poza bayıldım bir örnek harikalar

:roflol::roflol::roflol:

kızlar aliş kocişte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, artık alayım vadinin yeni bölümüde başlayacak onu izleriz artık oğlumu doyurup uyutmaya çalışıcam uyursa tabi, bu gece ona çaktırmadan devam sütü vermeyi düşünüyorum bakalım belki daha az kalkar, ayakta uyuyorum yaw. Gündüz iş, gece uyku ben gece muhabbetlerini özledim yaa,şöyle sakin sakin takip ettiğim,yazıştığımız geceleri.. hey gidi heeyy :)

ay behlülüme çok üzüzlüyorum yaaaa...
aslında bihterede çok üzüzlüyorum.....
ay bi sihirli gücüm olsada ikisini hooppp götürsem dünyanın bir ucunaaaaa..baş başa....

huri anlamadın sanırım bana hediye alcak kişi karen81... ben de madgirl ve karene 2sine alcam yani..bana bir kişi dışında hediye alan yok o da karencim.....bana zaten karen çıkmıştı...yanlış okudun sanırım tekrar bak :):))

saol dünürcüğüm bizim adayımız berra prensesimiz seni niye çekiyo ayoolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

MAŞALLAHHHH TOSUNA..OHHH KEYFE BAK ŞEKER ŞEY...TÜTÜTÜTÜ

ne kadar şeker çıkmışsınız siz öle maşşallah
bebişin çok tatlııı tosuncukkk.....opuyorumnanaktan
sağolun canlarım

kuzuuuuummmm

kuzumun uykusu geldiiii....

burda melek parkta kuzenleri ece ve sude....
maşaaalllaaahhhh çok şekerler yaaa bitirim ikili gibi kuzularkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
tosuna bak tosuna bi geliyon pir geliyorsun kız...
dudakların nasıl oldu Şeniz

buaralar fırsat bulamıyotrum canım arada takip edebiliyorum
ertesi gün indi cocaman dudaklarım :lepi:

Maşallah paşayaaa çeşit çeşit pozlara bak, çok tatlı yaa

saol canım

ay behlülüme çok üzüzlüyorum yaaaa...
aslında bihterede çok üzüzlüyorum.....
ay bi sihirli gücüm olsada ikisini hooppp götürsem dünyanın bir ucunaaaaa..baş başa....
başbaşa değil aynı karede görmek istemiyorum valla.ikiside ihanet ediyo kızzz
çok sinir oluyorum valla şunlara hee.hurişçiğimde biraraya getirecekkafamçokkarıştıdelikafaduldensırnaşık şey

kızlar iyi akşamlar
sorum olacak ama sizlere benim oğlanın kan değrleri düşük çıktı ya doktorun verdiği ilaçları içmiyo içirsemde husursuz oluyo ve çok kusuyo ilaç ışında önerdiğiniz bişey var

onu diyom sen niye iki kişiye alıyorsun ????

İSTEĞE BAĞLI..BİRİNİ BAAN HEDİYE ALACAK KİŞİYE ALICAM DİĞERİNİ DE ALMAM GEREKN ÇEKİLİŞTE ÇIKANA...BUNDAN DOĞAL NE VAR ALMAYAYIM MIsırnaşık şeyBEN İSTEĞE BAĞLI ALIYORUM ÇÜNKÜ...ALDIĞIM KİŞİ BANA HEDİYE GÖNDERCEK KİŞİ VE HEDİYE ALMAM GEREK BİR DİĞER KİŞİ EŞİTTİR 2 KİŞİ:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…