- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.621
ah filizim ah ben böyleyim işte göz yaşına dayanamam,yardıma muhtaçta en öndeyim,elimden gelse behlülle bihtere ev açarım ,adnanıda hallederim yani her zamanki gibi mualefet huriliğimi gösteriri mutlu sonu yaratırım yaniii...bigün başıma bi iş gelecek ama du bakalım...hihoyyytyasakkelimebaşbaşa değil aynı karede görmek istemiyorum valla.ikiside ihanet ediyo kızzz
çok sinir oluyorum valla şunlara hee.hurişçiğimde biraraya getirecekkafamçokkarıştıdelikafaduldensırnaşık şey
apranaks içmezsem böyle olur işte
beni ancak o ilaç keesiyoodduu yaaaaa
oooffff dere gibi geliyo vallaa
anavatan kan ağlıyoo:roflol:
pekmez diye biliyorum ben...kızlar iyi akşamlar
sorum olacak ama sizlere benim oğlanın kan değrleri düşük çıktı ya doktorun verdiği ilaçları içmiyo içirsemde husursuz oluyo ve çok kusuyo ilaç ışında önerdiğiniz bişey var
heh şöleee beee oh
gorumce kör kepçe derler ma benımkının zararı olmas sanırsam cunku benım bızım gelıne bı dedığım yok falla oda anasına ceker ınsalahh(gercı bıde gelıne sormak lazımda bosverın onu)
burcu anammmm cok sevındım cnm darısı basımıza ınsallah cnm brans neydı seın hemde kusadasına ne gzl inş. hakkında hayırlı olur dua bızde nur ve bana daha atanamayan dığer arkadaslara darısı bızlere olsun
canım hayırlı olsun kalbin temizmiş bak ya antalya ya kuşadı olsun istiyodun galiba
ben kuşadasını istiyordum orası oldu. bizim bölümde en yüksek notu alan zaten benmişim. yani ilk tercihime girecekmişim zaten. boşuna endişelenmişim.
ıSTEĞE BAĞLI..BıRıNı BAAN HEDıYE ALACAK KıŞıYE ALICAM DıĞERıNı DE ALMAM GEREKN ÇEKıLıŞTE ÇIKANA...BUNDAN DOĞAL NE VAR ALMAYAYIM MIsırnaşık şeyBEN ıSTEĞE BAĞLI ALIYORUM ÇÜNKÜ...ALDIĞIM KıŞı BANA HEDıYE GÖNDERCEK KıŞı VE HEDıYE ALMAM GEREK BıR DıĞER KıŞı EŞıTTıR 2 KıŞı:CüvCüv:
tabiki tatlım isteğe bağlı en doğal hakkın içinden gelmiş almak istemişsin alırsın tabi...
bende isterdim diloşa alayım,sana alayım,bana hediye alan kibeleye alayım ,ebushada çok almak istiyordum ama napıyım durumum yok imkanım yok hatta o 50 lira lafınıda ben çıkardım napıyım gücüm buna yetiyor....keşke senin gibi durumum olsada bir çok kişiye alabilseydim...gönüller bir olsun napalım....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oy tosunuma yaaa
afiyet olsun bakalımDenİze havuÇ patates pİrİnÇlİ İrmİklİ Çorba yaptım 2 kase yedİ :):):) kÜÇÜk kasede yarım yarım olarak..maŞallahhh İŞtahı yerİnde...Üzerİnede suyunu İÇtİ ohhhh Şİmdİ parmaklarını emİyo cort cort :):):)
ben büyüğü yedirmiyorum...walla bak....
amaaann ne uğraşacam yedir doyur ...
kendi kendine büyürse büyür...
küçükte allah ne verdiyse ....
kebap lahmacun....
o yüzden böle.....
çok şekerler kızweeee memleket gezimizden kareler.....
kuzuuuuummmm
ikisinide aynı giydirmek çok zevkli fakat zor :)
kuzumun uykusu geldiiii....
burda melek parkta kuzenleri ece ve sude....
asıl onu içtin diye öyle olmadınmı sennnnnapranaks içmezsem böyle olur işte
beni ancak o ilaç keesiyoodduu yaaaaa
oooffff dere gibi geliyo vallaa
anavatan kan ağlıyoo:roflol:
kızlar iyi akşamlar
sorum olacak ama sizlere benim oğlanın kan değrleri düşük çıktı ya doktorun verdiği ilaçları içmiyo içirsemde husursuz oluyo ve çok kusuyo ilaç ışında önerdiğiniz bişey var
ahududulu eşin askerdi galiba geldimi canım
bebişin nasıl
sırf okum a arada muhabbetede katıl be
kızlar ipeğe şaplak yapıştırcam sonunda....
kilotlu çorap giydim mi kıyamet kopuyor..
normal çorapta istersen iple bağla bileğine en fazla 5 dakka...
3 kat giysir yok..ayaklar açıkta kalcak...
anası gibi..ben yaz kış çorapsız takılırım
sonuna kadar haklısın canım gönüller ister herşeyi herkese almak sonuçta bu hatıra kalacak bişey yada bi armağan her neyse gönlünden ne geçiyosa bence hediyenin fazlası görgüsüzlük derim yada biçok kişiye alıncaktı madem öylede denilebilirdi çift kişiye alıncak gibilerinden ne bileyim aman beynimm doldu bugün gücü var durumu var alabiliyoo isterse 10 kişiyee alsın ama burdaki bi çok kişiyide ezmiş olacakk ben bunu sadece düşüncesizlik diye adlandırırımm:1closedeyes::1closedeyes:
tabiki tatlım isteğe bağlı en doğal hakkın içinden gelmiş almak istemişsin alırsın tabi...
bende isterdim diloşa alayım,sana alayım,bana hediye alan kibeleye alayım ,ebushada çok almak istiyordum ama napıyım durumum yok imkanım yok hatta o 50 lira lafınıda ben çıkardım napıyım gücüm buna yetiyor....keşke senin gibi durumum olsada bir çok kişiye alabilseydim...gönüller bir olsun napalım....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar ipeğe şaplak yapıştırcam sonunda....
kilotlu çorap giydim mi kıyamet kopuyor..
normal çorapta istersen iple bağla bileğine en fazla 5 dakka...
3 kat giysir yok..ayaklar açıkta kalcak...
anası gibi..ben yaz kış çorapsız takılırım
ya kızlar bugün bana gene bişiler oldu
sabah erken kalktım eşimi uğurladım kızları yedirdim işte
banyoda çamaşırlarla uğraştım derken küçük kızı uyuttum oturdum pc başına ve en son 1.5 ta uykuya yenik düştüm ağırlaştım resmen:1shok:
ama bidahada kalkamadım yaaaaa çok kötüydü
elimde ayağımda can kalmamdı:bbo:
noluyoz diyom kalktım yemek yedim tuzlu bişiler felan ama yok işte
küçük ağladıkça memeyi dayıyom çekyat açıktı yanıma yatırdım işte büyüğede tv açtım işte
ama git gide fenalaştım bende eşime mj çektim hemen gel diye
sağolsun hemen geldi
5te işte bana bi oku dedim
allahtan aklıma o geldi
eşimde okudu üfledi felan ama nasıl esniyo ağzı yarılacaktı
allahım ya şaştık valla
derlerdide inanmazdım hani nazardan gitti diye
bende öle gidecektim galiba tövbe yaaaa
neyse sonra bianda çakı gibi dikildim valla
bide kaynanayı aradık oda demesinmi aynaya çokmu baktın bügün
şekerim yaaa:asigim:
e yemekte yapamadımya eşimde dışardan söyledi yedik içtik işte kesesine bereket
dlara artık senle varya bir tek muhabbetim bile olsun istemiyorum...dengim değilsin....bana hediye alana içimden geldiği için almak istedim bunu da eğer düşüncesizlik diye adlandıryosan ben bunda art niyet arıyorum..kimene....senden mi çıkıyor parası...yani sana ne oldu şimdi...çift kişiye alınma kuralı yok tabiki..benim içimden bana hediye alana hediye lamk karşılık vermek geldi diye resmen hakaret etcen elinden gelse...bir laf ederim şurda ben banlanırım konu kilitlenir diye susuyorum...bu kadar gocunmayın yaaaa...allahım yarabbim şuna bak yaaaklava:her cümleme muhalefet...ne kadar sorun oldu yaa hediye meselesi..kime alınırsa kim alırsa alsın neresi saygısızlık be kızım...istenilen kişiye herkes alabilir....bu yılbaşı dışında bir hediye..bana yılbaşı hediyesi geliyor karşımdakine içimden hediye...töbe töbee yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?