2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

başbaşa değil aynı karede görmek istemiyorum valla.ikiside ihanet ediyo kızzz
çok sinir oluyorum valla şunlara hee.hurişçiğimde biraraya getirecekkafamçokkarıştıdelikafaduldensırnaşık şey
ah filizim ah ben böyleyim işte göz yaşına dayanamam,yardıma muhtaçta en öndeyim,elimden gelse behlülle bihtere ev açarım ,adnanıda hallederim yani her zamanki gibi mualefet huriliğimi gösteriri mutlu sonu yaratırım yaniii...bigün başıma bi iş gelecek ama du bakalım...hihoyyytyasakkelime

apranaks içmezsem böyle olur işte
beni ancak o ilaç keesiyoodduu yaaaaa
oooffff dere gibi geliyo vallaa
anavatan kan ağlıyoo:roflol:

hohoyt geçmiş olsun gülüm halan mı geldi..hehehehihoyyyt

pekmez diye biliyorum ben...

inşallah canım. ben rusça öğretmeniyim.

tabiki tatlım isteğe bağlı en doğal hakkın içinden gelmiş almak istemişsin alırsın tabi...
bende isterdim diloşa alayım,sana alayım,bana hediye alan kibeleye alayım ,ebushada çok almak istiyordum ama napıyım durumum yok imkanım yok hatta o 50 lira lafınıda ben çıkardım napıyım gücüm buna yetiyor....keşke senin gibi durumum olsada bir çok kişiye alabilseydim...gönüller bir olsun napalım....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sonuna kadar haklısın canım gönüller ister herşeyi herkese almak sonuçta bu hatıra kalacak bişey yada bi armağan her neyse gönlünden ne geçiyosa bence hediyenin fazlası görgüsüzlük derim yada biçok kişiye alıncaktı madem öylede denilebilirdi çift kişiye alıncak gibilerinden ne bileyim aman beynimm doldu bugün gücü var durumu var alabiliyoo isterse 10 kişiyee alsın ama burdaki bi çok kişiyide ezmiş olacakk ben bunu sadece düşüncesizlik diye adlandırırımm:1closedeyes::1closedeyes:

oy tosunuma yaaa
ya bak kız anasıyım ama sulanmıyom ona göre ama çok tatlı napammmm
afiyet olsun bakalım

weeee memleket gezimizden kareler.....

kuzuuuuummmm

ikisinide aynı giydirmek çok zevkli fakat zor :)

kuzumun uykusu geldiiii....

burda melek parkta kuzenleri ece ve sude....
çok şekerler kız
bebekliğinde zaten benziyolardı gitgide tıpatıp aynı olacaklar gör bak
bende bende aynı giydirdim bayramda çok zevkliydiiii hehe

apranaks içmezsem böyle olur işte
beni ancak o ilaç keesiyoodduu yaaaaa
oooffff dere gibi geliyo vallaa
anavatan kan ağlıyoo:roflol:
asıl onu içtin diye öyle olmadınmı sennnnn
kızım hafif bişiler al
amacın ağrıyımı akanımı kesmek
buarada dudak payın ne alemde normale döndümü

canım ben önce deviti kaşığa damlatıyom sonra tam üstüne aynı noktayada demir damlatıyom ağlarken ağzını tam açtığında hemen en dibine döküyom ve hemen dikkatişni dağıtıyom kusmuyo

çiçekcim hakkaten bak her doktor başka başka demiş
kimisi hiç kullandırmamış
kimisi az vermiş
ama yinede seninki kadar çok veren yok
bence herkez bunu tekrar araştırsın
tabi kafasına takılan lar
bana sağlık ocağı günde bir 8-9 damla dedi

kızlar ipeğe şaplak yapıştırcam sonunda....
kilotlu çorap giydim mi kıyamet kopuyor..
normal çorapta istersen iple bağla bileğine en fazla 5 dakka...
3 kat giysir yok..ayaklar açıkta kalcak...
anası gibi..ben yaz kış çorapsız takılırım

dlara artık senle varya bir tek muhabbetim bile olsun istemiyorum...dengim değilsin....bana hediye alana içimden geldiği için almak istedim bunu da eğer düşüncesizlik diye adlandıryosan ben bunda art niyet arıyorum..kimene....senden mi çıkıyor parası...yani sana ne oldu şimdi...çift kişiye alınma kuralı yok tabiki..benim içimden bana hediye alana hediye lamk karşılık vermek geldi diye resmen hakaret etcen elinden gelse...bir laf ederim şurda ben banlanırım konu kilitlenir diye susuyorum...bu kadar gocunmayın yaaaa...allahım yarabbim şuna bak yaaaklava:her cümleme muhalefet...ne kadar sorun oldu yaa hediye meselesi..kime alınırsa kim alırsa alsın neresi saygısızlık be kızım...istenilen kişiye herkes alabilir....bu yılbaşı dışında bir hediye..bana yılbaşı hediyesi geliyor karşımdakine içimden hediye...töbe töbee yaaaa

ya kızlar bugün bana gene bişiler oldu
sabah erken kalktım eşimi uğurladım kızları yedirdim işte
banyoda çamaşırlarla uğraştım derken küçük kızı uyuttum oturdum pc başına ve en son 1.5 ta uykuya yenik düştüm ağırlaştım resmen:1shok:
ama bidahada kalkamadım yaaaaa çok kötüydü
elimde ayağımda can kalmamdı:bbo:
noluyoz diyom kalktım yemek yedim tuzlu bişiler felan ama yok işte
küçük ağladıkça memeyi dayıyom çekyat açıktı yanıma yatırdım işte büyüğede tv açtım işte
ama git gide fenalaştım bende eşime mj çektim hemen gel diye
sağolsun hemen geldi
5te işte bana bi oku dedim
allahtan aklıma o geldi
eşimde okudu üfledi felan ama nasıl esniyo ağzı yarılacaktı
allahım ya şaştık valla
derlerdide inanmazdım hani nazardan gitti diye
bende öle gidecektim galiba tövbe yaaaa
neyse sonra bianda çakı gibi dikildim valla
bide kaynanayı aradık oda demesinmi aynaya çokmu baktın bügün
şekerim yaaa:asigim:
e yemekte yapamadımya eşimde dışardan söyledi yedik içtik işte kesesine bereket

huriş herkesin durumu malum..burda amaç çam sakızı çoban armağanı...ben hediye alan arkadaşıma küçük bir hediye almak istedim milyarlık milyon dolarlık değilki... bunda bu kadar ima edilecek ne var..bilsem özelden yazardım bunu..burdada herkes muhalefet oldu birbirine...biri bir laf etse diğeri sıkıntıdan sadece yazmak için resmen kişisel hakaret ediyor ayıp yaa koca kadınlarız ne var bunda beee...sen belki iyi niyetli söledin yada samimisin kırıcı değilsin ama dilara nedense hep saldırı...zor tutuyorum kendimi valla hah zaten şurda tek stres attığımız yer,eğlendiğimiz yer bu topik...yeter ama yaaa....brdaha topik açmaya töbe edesi geliyor insanın aaaaaa...senağlama

anammm aynı ben ya
ah anam ah şimdi sıkıysa giymeee
nerden çıktı bu sezoş halen sinirlerdeyim
sırf bu çenem yüzünden biliyom ama neyse olan oldu artık büyük konuşmamak lazımmış

e hurişim sende patikli pantolanlardan giydir canım
üstünede başka bi çorap yada bağcıklı bi patik

dikkat et kendine kansızlıktan da olabilirmi acaba ???

iyiki iyi oldun sonunda....ohhhh insan nazardan çatlarmış bile,teyzem derdiki nazar hayvanı kazana,insana toprağa sokar derdi...biizm her yerde evde kapı süsümüz bile nazar boncuğuzemuszemus

ne halin varsa görr sende sorun varr sen sana denilen hiç bişeyi anlamak istemiyosun yada anlamamızlıktan geliyosun bende susuyorum çokta meraklı değilimm sadece kişi olarak sana yüklenmedik dediğim gibi okumadın galima istersen 10 kişiyee al dedim umrumda değil seni anlayan anladı bu güne kadarr kale almıyorum artıkk benim gibide kalee almıcaklar seniii madem öyle safça düşündün özelden niye mesaj atmadın bide karene kim alıyorsa
ondan doğru adresine ulaşıp süpriz yapabilirdin
kalkmışsın herkesin içinde adresini ver sanada hediye alacağım
neysee tıpp konuşmuyorumm kapadım ağzımııı:jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…