- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.701
maşşallah paşa ya bak sen ...ıhlamurun zararı yok tatlım bence verebilirsin..dun oglusumu dr.a goturdum kilosu 8.300 olmus boy 69 gecen aydan bu aya 1 kilo almis .. Reflusu icin reflu mama icioduk .. Fakat hiriltiyla beryaber oksuruk, hapsirik tam bir nezle belirtisi vardi dr.civanimiz hicbirsey olmaz sadece serum verin yeter dedi. Ben acikcasi ihlamur da vermeyi dusunuyorum siz nedersiniz?
bende internet siteleri dolaş derim ben dışarı çıkıp alacak vaktin durumun yoksa tatlım....bazı internet satış siteler ivar oralardan saat,kıravat,hırka,gömlek v.s. şeyelr alabilirsin .1-2 günde eline teslim ediyorlar...günaydın kızlar gene sizden bi yardım istiyorum ama ben düşündüm hiçbişey gelmyo aklıma gerçi gene hediye ile igili ama KOCAMA yılbaşı için bi hediye bulamadım dışarıya çıksam kesin bulunur ama evin içinde hediye gelmiyo insanın aklına bana bi fikir verebilecek olan var mı acaba
canım benim ne tablosu sorduğun anlayamadım...kızlar tablo nasıl yapılıyo aklımda çok şeker bi topik varda onu yapmak istiyorum
bilen varsa yardımcı olabilirmi
maşşallah tuanaya iepkel aynı çıkmış 100 gram fark var boyda aynı....bize ek gıda vermiyor..bgn tuananın 5. ay kontrolu vardi 7300 gr - 68 cm olmuş minik kızım .
demir damlasına vermiş ve ek gıda için liste .. artık bizde ek gıdaya tamamen baslıyoruz .
maşallah tuanayabgn tuananın 5. ay kontrolu vardi 7300 gr - 68 cm olmuş minik kızım .
demir damlasına vermiş ve ek gıda için liste .. artık bizde ek gıdaya tamamen baslıyoruz .
iyi haftasonları kızlar
umarım net bağlanır evede girerim
kız huri yaaaa şimdi sen akşama balıkmı yapacannnnn bende istişyommmmmm
bgn tuananın 5. ay kontrolu vardi 7300 gr - 68 cm olmuş minik kızım .
aslında şuan canım çok sıkkın başım ağrıyo
biraz önce kızımın kalbini kıurdım
uyu diyom bana bahane üretiyo
allem ediyo kallem ediyo gene kafa kaldırıyo
küçük durmuyo zaten 1 saat uyu yavrum yok uyu kızım yok
en sonunda bi krize girdim bi yandan bağırdım bi yanndan kıçını sırtını şaplakladım resemn hırpaladım
çıtı çıkmadan uyudu
hem korktu hem canı yandı
çok üzüldüm ama gına getirtti yaaa
şimdi gidip ona sevdiği pastayı yapıcam uyanıncada gönlünü alıcam artık
ama keşke kendime hakim olabilseydim
dayağa çok karşıyım çünkü
ama buda dayak değildi aslında offff neyse işte böyle
nurıss sesinçıkmıyor.nerdesin bugün herkesler nerde?
nuris-hafsa- nar da yok
hadi kızlar gelin gayri
saol hafsacım senin ve ailenin de mübarek olsun...a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
HERKESİN HİCRİ YENİ YILI MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.....
ACISIZ, SEVDİKLERİMİZLE , AİLEMİZLE ,SAĞLIKLA,VE
MİNİCİK YAVRULARIMIZLA BERABER
BARIŞ DOLU BİR YIL NASİP ETSİN ALLAHIM........
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
en sonunda bi krize girdim bi yandan bağırdım bi yanndan kıçını sırtını şaplakladım resemn hırpaladım
çıtı çıkmadan uyudu
hoşgeldin bizde seni özledik kıızzzzslm kızlar kısa bir ayrılıktan sonra aranızdayım çok şükür. 2 gündür internet bağlantımız yoktu, telekomdan modemimiz IP alamıyordu. problem daha yeni giderildi. özledim valla sizleri, alışmışım.Şeniz
bu arada topiğe şöyle bir göz gezdirdim de baya tatsızlıklar olmuş. yazık üzüldüm. en kötüsü bu hediye olayının baya tadı kaçmış. sanırım 2. çekiliş de olmaz bu saatten sonra. o kadar da heveslenmiştim :sinifsinif:
saol hafsacım senin ve ailenin de mübarek olsun...
sizlerle görüşme imkanım olmayınca hatırlı bir iş yaptım ben de. dün oğluşumla aşuremizi yaptık ve dağıttık. çok da severim, canınız çekmesin yine çok güzel olmuş cokacimcoookcokacimcoook
bebişlerimizden büyüğenler olmuş, dişler bile çıkmış maşallah
bizim de tadımız yok 2 gündür, korkarım gribal bir durum var. sürekli hapşurup, öksürüyor miraç ada. boğazı da tahrişli gibi geldi. bugün randevu almıştık, yarına ertelettim durumu iyice belli olsun diye. inşallah kötüleşmez kuzucum :Saruboceq:
hohoyt geçmiş olsun gülüm halan mı geldi..hehehehihoyyyt
oy tosunuma yaaa
ya bak kız anasıyım ama sulanmıyom ona göre ama çok tatlı napammmm
asıl onu içtin diye öyle olmadınmı sennnnn
kızım hafif bişiler al
amacın ağrıyımı akanımı kesmek
buarada dudak payın ne alemde normale döndümü
SAOL CANIMCIM SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN TATLIMgunaydin herkese..
kikoleyim ve nar;canlarim sagolun..
tecrubeye saygi sonsuz;burnu tkaliymis, serumfizyolojik verdim, rahatladi kuzum.
bu arada beb,sler super..
hafsa,filizusta,filiz,nuris,nur84,nesquik..
eger unuttugum varsa kusuruma bakmayin..
bu arada filizcim gec kalmis bir gecmis olsun da benden sana..
bgn tuananın 5. ay kontrolu vardi 7300 gr - 68 cm olmuş minik kızım .
tşk ederiz tatlım:1hug:
buarada dr u aradım önümüzdeki ay aptamil 2 ye baslıcaksınız dedi
AAAAYY KIYAMAM YAAA OKURKEN ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM YAAAaslında şuan canım çok sıkkın başım ağrıyo
çıtı çıkmadan uyudu
çıtı çıkmadan uyudu
herkese merhaba
kızlar sıze bırsey sormak ıstıyorum
sızınde bebeklerınız korkuyormu?
çınar herseyden korkuyor yanında seslı konusunca bırı bagırdıgı zaman kalabalık bır ortamda evde elektırık supurgesı acamıyorum bırden sıçrıyo cok asırı tepkı verıyo acaba normalmı böyle bırsey sizlerinde bebeklerınıze oluyormu böyle?
herkese merhaba
çınar herseyden korkuyor yanında seslı konusunca bırı bagırdıgı zaman kalabalık bır ortamda evde elektırık supurgesı acamıyorum bırden sıçrıyo cok asırı tepkı verıyo acaba normalmı böyle bırsey sizlerinde bebeklerınıze oluyormu böyle?
herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?