2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşşallah paşa ya bak sen ...ıhlamurun zararı yok tatlım bence verebilirsin..
bizizm doktor verme dedi çünkü süyün yerini kaplıyormiğdede dedi .yani beslenme yerine geçer demişti ama rahatsız olursa verebilirsin dedi...

bende internet siteleri dolaş derim ben dışarı çıkıp alacak vaktin durumun yoksa tatlım....bazı internet satış siteler ivar oralardan saat,kıravat,hırka,gömlek v.s. şeyelr alabilirsin .1-2 günde eline teslim ediyorlar...

kızlar tablo nasıl yapılıyo aklımda çok şeker bi topik varda onu yapmak istiyorum
bilen varsa yardımcı olabilirmi
canım benim ne tablosu sorduğun anlayamadım...

bgn tuananın 5. ay kontrolu vardi 7300 gr - 68 cm olmuş minik kızım .
demir damlasına vermiş ve ek gıda için liste .. artık bizde ek gıdaya tamamen baslıyoruz .
maşşallah tuanaya iepkel aynı çıkmış 100 gram fark var boyda aynı....bize ek gıda vermiyor..
ya benim doktorlar ne kadar inatçılar yahu kendi doktorumda inatla kilosunu söylemiyordu ve beni inatla normal doğuracaksın diye geri gönderip duruyordu hehehe ipeğin doktoruda inatla ek gıdaya geçmiyor..
işimede geliyor hani ama işte heves....

maşaşllahh kızına canım...

bende bugün 1 de ipeği uyuttum ilk defa komşuma bırakıp sokağa çıktım hediyemi kargoladım,pazara gittim,balık aldım ,yeşillik aldım,bal kabağı aldım geldim ipek uyuyor hala bi kahve içtik komşuda oturdum eve geldim ev topla süpür ipeği uyttuum yine akşama misafirim gelecek teyzemelrle dayımlar....oturuyorum şimdilik eşim gelsin 6:30 da mutfağa girerim ...tembellik yapıyorum ş uan..
.

demir damlasına vermiş ve ek gıda için liste .. artık bizde ek gıdaya tamamen baslıyoruz .
maşallah tuanaya
en kısa zamanda listenizin tariflerinide bekliyoruz
bu kız anası gibi boylumu olacak ne
gerçi babayı görmedik ama
iyi haftasonları kızlar
umarım net bağlanır evede girerim

sanada iyi hafta sonları canım
inşallah bağlanmıştır
ama keşke eşin iğleşsede buna gerek kalmasa

huricim bi topik açıcam
ama söylemem süprizzzzzzz:dance:
ve orda bana tablo veya işte çizelge lazım olucak
ama malesef yapmayı bilmiyom
araştırmadımda gerçi ama bilen varsa daha kolay olur die düşündüm
bilen yok galiba ben araştırayım:uhm:

aslında şuan canım çok sıkkın başım ağrıyo
biraz önce kızımın kalbini kıurdım
uyu diyom bana bahane üretiyo
allem ediyo kallem ediyo gene kafa kaldırıyo
küçük durmuyo zaten 1 saat uyu yavrum yok uyu kızım yok
en sonunda bi krize girdim bi yandan bağırdım bi yanndan kıçını sırtını şaplakladım resemn hırpaladım
çıtı çıkmadan uyudu
hem korktu hem canı yandı
çok üzüldüm ama gına getirtti yaaa
şimdi gidip ona sevdiği pastayı yapıcam uyanıncada gönlünü alıcam artık
ama keşke kendime hakim olabilseydim
dayağa çok karşıyım çünkü
ama buda dayak değildi aslında offff neyse işte böyle

mafoldumbenay canım ya kıyamam bende üzüldüm bak şimdi ama insanın ara sıra tahammülü kalmıyor olmuş bikere ama ya o da minik annesi daha yavrum benim keşke ısrar etmeseydin uyu diye yaramazlık mı yapıyo ki uyumayınca lmaz:
onlar melek gibidir anneye kırılmaz alırsın o pastayla gönlünü canım Şeniz

slm kızlar kısa bir ayrılıktan sonra aranızdayım çok şükür. 2 gündür internet bağlantımız yoktu, telekomdan modemimiz IP alamıyordu. problem daha yeni giderildi. özledim valla sizleri, alışmışım.Şeniz
bu arada topiğe şöyle bir göz gezdirdim de baya tatsızlıklar olmuş. yazık üzüldüm. en kötüsü bu hediye olayının baya tadı kaçmış. sanırım 2. çekiliş de olmaz bu saatten sonra. o kadar da heveslenmiştim :sinifsinif:

nurıss sesinçıkmıyor.nerdesin bugün herkesler nerde?

nuris-hafsa- nar da yok
hadi kızlar gelin gayri

saol hafsacım senin ve ailenin de mübarek olsun...
sizlerle görüşme imkanım olmayınca hatırlı bir iş yaptım ben de. dün oğluşumla aşuremizi yaptık ve dağıttık. çok da severim, canınız çekmesin yine çok güzel olmuş cokacimcoookcokacimcoook

bebişlerimizden büyüğenler olmuş, dişler bile çıkmış maşallah

bizim de tadımız yok 2 gündür, korkarım gribal bir durum var. sürekli hapşurup, öksürüyor miraç ada. boğazı da tahrişli gibi geldi. bugün randevu almıştık, yarına ertelettim durumu iyice belli olsun diye. inşallah kötüleşmez kuzucum :Saruboceq:

geçmiş olsun canım ya zaman zaman patlama noktasına gelebiliyoruz ama aman sabır. nolur cimcimenin gönlünü al, kıyamam yaaaa:sinifsinif:

herkese merhaba
kızlar sıze bırsey sormak ıstıyorum
sızınde bebeklerınız korkuyormu?
çınar herseyden korkuyor yanında seslı konusunca bırı bagırdıgı zaman kalabalık bır ortamda evde elektırık supurgesı acamıyorum bırden sıçrıyo cok asırı tepkı verıyo acaba normalmı böyle bırsey sizlerinde bebeklerınıze oluyormu böyle?

hoşgeldin bizde seni özledik kıızzzz
aman paşamız hasta olmasın çok zor bebişlerin hastalığla uğraşmak

hohoyt geçmiş olsun gülüm halan mı geldi..hehehehihoyyyt

SAOL CİCİM EHEHEHHE EWT CANIM, HALACIĞIM GELDİ

SAOL CANIM
YOK CANIM OZMAN ADET OLMAMIŞTIM DİŞİM İÇİN İÇMİŞTİM AMA GENELDE O İLACI HEM AZALTTISIN HEMDE AĞRIYI KESSİN DİYE İÇMİŞTİM
BUARADA DUDAKLARIMDA ÇOK ŞÜKÜR İİ BACIMyerimseniben
SAOL CANIMCIM SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM

OOHH MAŞALLAAHH KUZUNA.LİSTENDEN BİZDE FAYDALANALIMM CANIMyerimseniben

tşk ederiz tatlım:1hug:
buarada dr u aradım önümüzdeki ay aptamil 2 ye baslıcaksınız dedi

ANAM BEN SORMAYI UNUTTUM VE SORMADAN ALDIM APTAMİL 2Yİ...BİŞİ OLURMU ACEP YAA
AAAAYY KIYAMAM YAAA OKURKEN ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM YAAA
YAP TABİ PRENSESİMİN EN SEVDİĞİ PASTAYIopuyorumnanaktan

olur canım öyle arada şeyler bizde yedik annemizden popomuza şaplak ...gönlünü al herşeyin güzel bir anısı olur ..zamanında hehehe zopanında anısı olurmu demeyin oluyor çok zarar vermediğin sürece ..yüzüne vurma popişine azcık bişey olmaz..hem pastayı görünce şaplak maplak unutuverir...

Nurişciğim geçmiş olsun canım
kikocuğum huriciğim hoşgeldin

benim paşamda hemen kollarını havaya kaldırıyodu.ani sesten çok korkuyodusüpürge sesinden falan kokrmuyo ama geçen gün kurşun döktürdüm kadıncağız okududa saolsun.
Rahatladı paşam azcık valla öyle eskisi gibi çok sıçramıyo canım

kızlar ben gurbetteyim çoğunuz biliyosunuz ve hiç kolu komşu dahi yok burda
bazen çok canım sıkılıyo
elif doğduğundan beri baya değişti irem
bunlar çok normal olması gerekenler ama insan bezen dayanabiliyo
bebeğe mama yaparım aynı önlük takılıp yatırılıp onada yedirilecek
bebeğe meyva veririm püre onada aynısı yapılacak
onunla oynanancak
ya nerdeyse onada bez takılacak ve buna benzer bi çok şey
bana bebekten çok o eziyet ediyo
ama aşıcam inşallah bunlarıda

şuanda uyandı hiçbişi olmamaışgibi

kardeşiyle oynuyo
bende birazdan pastasını yapıcam hatta gidip beraber yapıcaz daha çok mutlu oluyo

arada korkuyor ama senin bahsettiğin şekilde değil...
yani ani el hareketleri olduğunda korkuyor o kadar...
elektrik süpürgesi mesela duyunca gözler idalıyor uzaklara sesizce dinliyor hoşuna gidiyor,yüksek sese zaten alıştırdım hoşuna gidiyor..y
yani senin bahsdettiklerine ipek gülerek tepki veriyor..
neden korkuyor acaba

benim kızda kendini boşlukta sanıp bianda çok sıçrıyo
biraz önce diğer kıza bağırırken oda korktu ağladı ama onun dışında yok şimdidlik

seninkide normal canım
bazı bebekler herşeyden korkar bazılarıda bişiden korkmaz
keşke bebekken sese alıştırsaydın gürültüye felan
ben hiç tv kapamadım uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…