- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.661
ya tüh bak aslında o saatlerde ben ayakta oluyom ama dün gece kızlar erken kaçtılarasıya gıttıgımde hemsıre soyledı ama 5.ay dolduktan sonra kullanalım dedı.bır daha kontrolede gıtmedık ası gunumzu beklıyoruz bakalım bu ay ne dıyecekler.
canım oglusum anne sütü alıyor .anne sütünde de demir oldugunu duymustum.acaba hangısı dogru ıyıce arastırmak lazım.
canım bende sizleri özlüyorum ama ancak bu vakıtlerde gırıp bakabılıyorum o zamanda kımsecıkler olmuyor.bu arada satt gece 2:52 yı gosterıyor.:1shok:
deviti bıraktık canım bız.bıngıldagı kapanbılır dıye kestık yaklasık 1,5 ay önce.
canım benm gece dedıgım genelde bu saatler(2-3 gibi )oluyor.
oglusum uyuyunca gecelerı okulun rapor işlerıyle ve derslerle ugrasıyorum.mola verıncede soyle bır bakıyorum ama kımsecıkler kalmıyor.
bu sene işim cok zor..kafamçokkarıştı
sanada inşallah canımgunaydinlar herkese. Hayirli cumalar olsun ..
maşallah oğluşuna canım çok güzel kilo almış reflüsüne rağmen gayet iyidun oglusumu dr.a goturdum kilosu 8.300 olmus boy 69 gecen aydan bu aya 1 kilo almis .. Reflusu icin reflu mama icioduk .. Fakat hiriltiyla beryaber oksuruk, hapsirik tam bir nezle belirtisi vardi dr.civanimiz hicbirsey olmaz sadece serum verin yeter dedi. Ben acikcasi ihlamur da vermeyi dusunuyorum siz nedersiniz?
canım tekrar geçmiş olsun inşallah ilerlemezgunaydin herkese..
kikoleyim ve nar;canlarim sagolun..
tecrubeye saygi sonsuz;burnu tkaliymis, serumfizyolojik verdim, rahatladi kuzum.
bu arada beb,sler super..
hafsa,filizusta,filiz,nuris,nur84,nesquik..
eger unuttugum varsa kusuruma bakmayin..
bu arada filizcim gec kalmis bir gecmis olsun da benden sana..
grübchen bizim doktor oksurugu baslarsa ilac veririz demisti, burun tikankligi icin ben de serum fizyolojik veriyorum.cok gecmis olsun canim.
canım neden illaki kortzonlu veriyolarkistella bizim dr.muz oksuruk icin surup vermem lazim ama veremem ben henuz cok kucuk dedi ve zaten egzama dolayisi ile kortizonlu kremlerimiz var diger sebepte buymus..
günaydın kızlar gene sizden bi yardım istiyorum ama ben düşündüm hiçbişey gelmyo aklıma gerçi gene hediye ile igili ama KOCAMA yılbaşı için bi hediye bulamadım dışarıya çıksam kesin bulunur ama evin içinde hediye gelmiyo insanın aklına bana bi fikir verebilecek olan var mı acaba
ya tüh bak aslında o saatlerde ben ayakta oluyom ama dün gece kızlar erken kaçtılar
bu demir damlası hakkında herkezin doktoru başka başka şeyler söylüyo kimin neye inanacağı şaştı valla
ama işte yıllardır bilinen bi gerçek bebişlerin o demire ihtiyacı olduğu
sanada inşallah canım
maşallah oğluşuna canım çok güzel kilo almış reflüsüne rağmen gayet iyi
aynı şekilde bizdede hırıltı ve öksürük vardı
doktor hırıltı ve öksürüğün tamamen burundan kaynaklandığını söyledi bizede önce bi serum fizyolojik verdi ama ben ısrarla şurupta istedim halen geçtiği yok
ıhlamurda eğer içiyosa verebilirsin gayette iyi olur
burda biçoğumuz ıhlamuru 2. ayından beri kullanıyoz
canım tekrar geçmiş olsun inşallah ilerlemez
canım neden illaki kortzonlu veriyolarki
bize doktor babenin bi kremini önermişti
tamammen bebk cildi için geliştirilmiş
özel eczanelerde satılıyo reçeteli değil yani
hatta bu ürünün çatlaklar içninde kremi vardı
bence bi sor dene iyi gelirse bak kortizonada gerek kalmaz
canım anladığım kadarıyla kendin bi hediye yapmak istiyosun
güzelbi mektup olabilir
eğer evde hobi malzemelerin varsa bişiler üretebilşrsin
bir fotoyu dillendirebilirsin mesela ya aslında yapcak çok şey var ama işte malzeme gerek
işte ne bileyim tutkalı veya silikonu veya ahşabı boyası işte öle
inşallah minicik bi fikir verebilmişimdir
ayyy maşallah ikiside pırlanta gibiler ne güzel yüzleri var çok benziyolar allah nazardan sakınsınweeee memleket gezimizden kareler.....
kuzuuuuummmm
ikisinide aynı giydirmek çok zevkli fakat zor :)
kuzumun uykusu geldiiii....
burda melek parkta kuzenleri ece ve sude....
ya kızlar bugün bana gene bişiler oldu
sabah erken kalktım eşimi uğurladım kızları yedirdim işte
banyoda çamaşırlarla uğraştım derken küçük kızı uyuttum oturdum pc başına ve en son 1.5 ta uykuya yenik düştüm ağırlaştım resmen:1shok:
ama bidahada kalkamadım yaaaaa çok kötüydü
elimde ayağımda can kalmamdı:bbo:
noluyoz diyom kalktım yemek yedim tuzlu bişiler felan ama yok işte
küçük ağladıkça memeyi dayıyom çekyat açıktı yanıma yatırdım işte büyüğede tv açtım işte
ama git gide fenalaştım bende eşime mj çektim hemen gel diye
sağolsun hemen geldi
5te işte bana bi oku dedim
allahtan aklıma o geldi
eşimde okudu üfledi felan ama nasıl esniyo ağzı yarılacaktı
allahım ya şaştık valla
derlerdide inanmazdım hani nazardan gitti diye
bende öle gidecektim galiba tövbe yaaaa
neyse sonra bianda çakı gibi dikildim valla
bide kaynanayı aradık oda demesinmi aynaya çokmu baktın bügün
şekerim yaaa:asigim:
e yemekte yapamadımya eşimde dışardan söyledi yedik içtik işte kesesine bereket
ayyy maşallah ikiside pırlanta gibiler ne güzel yüzleri var çok benziyolar allah nazardan sakınsın
geçmiş olsun kansızlık veya yorgunluktur canım dikkat et kendine
bene ullanmıyom canım daha doğrusu kullanamıyoz beyfendi onu iki kere içti ikisindede çok huzursuzlandı bende vermiyom pekmez yediriyom iştebiz hiç kan damlası kullanmıyoruz ya neden acaba dr demedi hiç öyle bişey herkez kullanıyo bi sorsam mı arayıp dr u acaba
evet canım bu aralar kansızlıktan bende çok şüpeleniyom ama bitürlü evden çıkamıyom işte bi çıksam tepeden aşağı görünecem
ama işte nazarmış buda eşim okuyunca bianda ayaklandım valla
filizcim benim aklıma takılan dr bu konuda bişey demedi al falan diye onu merak ettim sadece devit3 kullanıyoruz biz günde 4 damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?