2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dun oglusumu dr.a goturdum kilosu 8.300 olmus boy 69 gecen aydan bu aya 1 kilo almis .. Reflusu icin reflu mama icioduk .. Fakat hiriltiyla beryaber oksuruk, hapsirik tam bir nezle belirtisi vardi dr.civanimiz hicbirsey olmaz sadece serum verin yeter dedi. Ben acikcasi ihlamur da vermeyi dusunuyorum siz nedersiniz?

gunaydin herkese..
kikoleyim ve nar;canlarim sagolun..
tecrubeye saygi sonsuz;burnu tkaliymis, serumfizyolojik verdim, rahatladi kuzum.

bu arada beb,sler super..
hafsa,filizusta,filiz,nuris,nur84,nesquik..
eger unuttugum varsa kusuruma bakmayin..

bu arada filizcim gec kalmis bir gecmis olsun da benden sana..

grübchen bizim doktor oksurugu baslarsa ilac veririz demisti, burun tikankligi icin ben de serum fizyolojik veriyorum.cok gecmis olsun canim.

günaydın kızlar gene sizden bi yardım istiyorum ama ben düşündüm hiçbişey gelmyo aklıma gerçi gene hediye ile igili ama KOCAMA yılbaşı için bi hediye bulamadım dışarıya çıksam kesin bulunur ama evin içinde hediye gelmiyo insanın aklına bana bi fikir verebilecek olan var mı acaba

ya tüh bak aslında o saatlerde ben ayakta oluyom ama dün gece kızlar erken kaçtılar

bu demir damlası hakkında herkezin doktoru başka başka şeyler söylüyo kimin neye inanacağı şaştı valla
ama işte yıllardır bilinen bi gerçek bebişlerin o demire ihtiyacı olduğu

gunaydinlar herkese. Hayirli cumalar olsun ..
sanada inşallah canım
maşallah oğluşuna canım çok güzel kilo almış reflüsüne rağmen gayet iyi
aynı şekilde bizdede hırıltı ve öksürük vardı
doktor hırıltı ve öksürüğün tamamen burundan kaynaklandığını söyledi bizede önce bi serum fizyolojik verdi ama ben ısrarla şurupta istedim halen geçtiği yok
ıhlamurda eğer içiyosa verebilirsin gayette iyi olur
burda biçoğumuz ıhlamuru 2. ayından beri kullanıyoz
canım tekrar geçmiş olsun inşallah ilerlemez
stella bizim dr.muz oksuruk icin surup vermem lazim ama veremem ben henuz cok kucuk dedi ve zaten egzama dolayisi ile kortizonlu kremlerimiz var diger sebepte buymus..
canım neden illaki kortzonlu veriyolarki
bize doktor babenin bi kremini önermişti
tamammen bebk cildi için geliştirilmiş
özel eczanelerde satılıyo reçeteli değil yani
hatta bu ürünün çatlaklar içninde kremi vardı
bence bi sor dene iyi gelirse bak kortizonada gerek kalmaz

canım anladığım kadarıyla kendin bi hediye yapmak istiyosun
güzelbi mektup olabilir
eğer evde hobi malzemelerin varsa bişiler üretebilşrsin
bir fotoyu dillendirebilirsin mesela ya aslında yapcak çok şey var ama işte malzeme gerek
işte ne bileyim tutkalı veya silikonu veya ahşabı boyası işte öle
inşallah minicik bi fikir verebilmişimdir

canım hiç düşünmemiştim hiç aklıma gelmemişti ama çok iyi fikir ben internetten bişey falan düşünüyodum ama hiçbişey aklıma gelmiyodu dediğin çok çok güzel bi fikir sağol canımmmm

weeee memleket gezimizden kareler.....

kuzuuuuummmm

ikisinide aynı giydirmek çok zevkli fakat zor :)

kuzumun uykusu geldiiii....

burda melek parkta kuzenleri ece ve sude....
ayyy maşallah ikiside pırlanta gibiler ne güzel yüzleri var çok benziyolar allah nazardan sakınsın

geçmiş olsun kansızlık veya yorgunluktur canım dikkat et kendine

ayyy maşallah ikiside pırlanta gibiler ne güzel yüzleri var çok benziyolar allah nazardan sakınsın

geçmiş olsun kansızlık veya yorgunluktur canım dikkat et kendine

evet canım bu aralar kansızlıktan bende çok şüpeleniyom ama bitürlü evden çıkamıyom işte bi çıksam tepeden aşağı görünecem
ama işte nazarmış buda eşim okuyunca bianda ayaklandım valla

biz hiç kan damlası kullanmıyoruz ya neden acaba dr demedi hiç öyle bişey herkez kullanıyo bi sorsam mı arayıp dr u acaba
bene ullanmıyom canım daha doğrusu kullanamıyoz beyfendi onu iki kere içti ikisindede çok huzursuzlandı bende vermiyom pekmez yediriyom işte

geçmş olsun tatlım

ya kikoleyim cnm gecmis olsun
bol bol oku kendine de kizlaa da

ben misafir gelince bi siritik ifade takiniyorum icimden oku babam oku
o sirada dinleyemiyorum da denilenleri hııı diip gecistiryorum
napayimmmm

filizcim benim aklıma takılan dr bu konuda bişey demedi al falan diye onu merak ettim sadece devit3 kullanıyoruz biz günde 4 damla

filizcim benim aklıma takılan dr bu konuda bişey demedi al falan diye onu merak ettim sadece devit3 kullanıyoruz biz günde 4 damla

valla tatlım inş bi problem olmaz bende devit3 kullanıyom 4 damla kan damlasını içmedi içmediğini doktorumuza dedik o da kan testi yaptırdı zor bela kan verdik kan değerleri düşük çıktı oda 2 tane şurup verdi onları içirdiğimde ne yediyse hepsini çıkartıyo anlayacan onu da kullamadık bakalım şimdi pekmez veriyom

bizimki de verdi kan demiri.
ama kabizlik sorunumuz oldugundn ben gun asiri veriyorum.
gecen okumustum, meyvesine kattim;bu sefer meyveyi yemez oldu.
simdi meyveyi parmagimla yediriyorum, ole yiyor sadece.

filizcim dusundum de aklima bisi gelmiyor, bende de hic hayalgucu yok su siralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…