2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar tablo nasıl yapılıyo aklımda çok şeker bi topik varda onu yapmak istiyorum
bilen varsa yardımcı olabilirmi

Canım bişeylerin içine katıp versen, meyve suyu olabilir yada süt. Damlaları böl mesela 2 damla tadını değiştirmez, bi sonrakinde yine 2 damla verirsin böyle böyle tamamlanmış olur.Kan damlasının tadı çok kötü bebişlerin hiçbiri beğenmiyor

en çok ben veriyorum evet farkettimmm :bbo: doktora ulaşabilirsem sorucam bakalım

Ateşliler siziiiiiiiiiiii sositosositosositososito

beyaz melek kan damlası için doktorun önce kan testi yapması gerekiyor...demir ilacı alması için yani...kan değerinin düşük olması şart...bizde bu ay kullanmaya başladık ve denizin kanında hreşeye alerjisi ve duyarlılığı olabilir dendi...mama çorba verdikten sonra ağız bölgesi çok kızarıyor ama 10 dk içinde geçiyor...

Bize test falan yapmadılar, hatta bizim hemşirei yoktu aşı için gittiğimizde ertesi gün aradı tutuşmuş siz kan ilacı verdiler mi dedi.Vermemişlerdi eşim eczaneden aldı, doktorda onayladı.Bebeklerde 1 yaşından sonra kansızlık görülmeye başlar dedi o yüzden önlemimizi alalım dedi.

kan testi şart diil cnm direk yazıo doktor 4.aydan sonra çocuğun demır depoları bitio o yüzden....
hatta sağlık ocağı elime verdi günde 5 damla vercen dedi ama doktor kilosu ne kadarsa o kadar vercen dedi....
kan testi şart diil yanii....

kızlar süte sakın katmayın kan damlasını süt ve süt ürünleri demir emilimini azaltıo doktor emzirmeden yarım saat önce yada sonra verceksin dedi....opuyorumnanaktan
meyvesine katabilirsiniz ama...

2 ay önce yaptı kan testi bişey demedi dr bu kontrolde sorarım bakalım

sağol canım düşünmen bile yeter

Herkese hayırlı cumalar bu arada, umarım hepiniz iyisinizdir :1hug:

sağol canım sana da

bgn tuananın 5. ay kontrolu vardi 7300 gr - 68 cm olmuş minik kızım .
demir damlasına vermiş ve ek gıda için liste .. artık bizde ek gıdaya tamamen baslıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…