- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.681
oşbuk le stella..:=)
ya kızlar kan hapı ek gıdaya gecenlere verilir..bunu burdan söliim..
kızlar iyi akşamlar
sorum olacak ama sizlere benim oğlanın kan değrleri düşük çıktı ya doktorun verdiği ilaçları içmiyo içirsemde husursuz oluyo ve çok kusuyo ilaç ışında önerdiğiniz bişey var
çiçekcim hakkaten bak her doktor başka başka demiş
kimisi hiç kullandırmamış
kimisi az vermiş
ama yinede seninki kadar çok veren yok
bence herkez bunu tekrar araştırsın
tabi kafasına takılan lar
bana sağlık ocağı günde bir 8-9 damla dedi
kızlar ipeğe şaplak yapıştırcam sonunda....
kilotlu çorap giydim mi kıyamet kopuyor..
normal çorapta istersen iple bağla bileğine en fazla 5 dakka...
3 kat giysir yok..ayaklar açıkta kalcak...
anası gibi..ben yaz kış çorapsız takılırım
beyaz melek kan damlası için doktorun önce kan testi yapması gerekiyor...demir ilacı alması için yani...kan değerinin düşük olması şart...bizde bu ay kullanmaya başladık ve denizin kanında hreşeye alerjisi ve duyarlılığı olabilir dendi...mama çorba verdikten sonra ağız bölgesi çok kızarıyor ama 10 dk içinde geçiyor...
beyaz melek kan damlası için doktorun önce kan testi yapması gerekiyor...demir ilacı alması için yani...kan değerinin düşük olması şart...bizde bu ay kullanmaya başladık ve denizin kanında hreşeye alerjisi ve duyarlılığı olabilir dendi...mama çorba verdikten sonra ağız bölgesi çok kızarıyor ama 10 dk içinde geçiyor...
kızlar süte sakın katmayın kan damlasını süt ve süt ürünleri demir emilimini azaltıo doktor emzirmeden yarım saat önce yada sonra verceksin dedi....opuyorumnanaktan
meyvesine katabilirsiniz ama...
EVET CANIM BİZEDE AYNEN ÖYLE DEMİŞTİ
alkisalkisalkis
sağol canım düşünmen bile yeterbizimki de verdi kan demiri.
ama kabizlik sorunumuz oldugundn ben gun asiri veriyorum.
gecen okumustum, meyvesine kattim;bu sefer meyveyi yemez oldu.
simdi meyveyi parmagimla yediriyorum, ole yiyor sadece.
filizcim dusundum de aklima bisi gelmiyor, bende de hic hayalgucu yok su siralar.
Canım bişeylerin içine katıp versen, meyve suyu olabilir yada süt. Damlaları böl mesela 2 damla tadını değiştirmez, bi sonrakinde yine 2 damla verirsin böyle böyle tamamlanmış olur.Kan damlasının tadı çok kötü bebişlerin hiçbiri beğenmiyor
canım onu içtiği gün yatağa yatırıyoz gözleri kapalı ağlıyo uyuyamıyor
en çok ben veriyorum evet farkettimmm :bbo: doktora ulaşabilirsem sorucam bakalım
Ateşliler siziiiiiiiiiiii sositosositosositososito
Herkese hayırlı cumalar bu arada, umarım hepiniz iyisinizdir :1hug:
slm kızlar
maşallah tuanaya çok iyi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?