- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.721
kızlar ben gurbetteyim çoğunuz biliyosunuz ve hiç kolu komşu dahi yok burda
bazen çok canım sıkılıyo
elif doğduğundan beri baya değişti irem
bunlar çok normal olması gerekenler ama insan bezen dayanabiliyo
bebeğe mama yaparım aynı önlük takılıp yatırılıp onada yedirilecek
bebeğe meyva veririm püre onada aynısı yapılacak
onunla oynanancak
ya nerdeyse onada bez takılacak ve buna benzer bi çok şey
bana bebekten çok o eziyet ediyo
ama aşıcam inşallah bunlarıda
şuanda uyandı hiçbişi olmamaışgibi
kardeşiyle oynuyo
bende birazdan pastasını yapıcam hatta gidip beraber yapıcaz daha çok mutlu oluyo
aslında şuan canım çok sıkkın başım ağrıyo
biraz önce kızımın kalbini kıurdım
uyu diyom bana bahane üretiyo
allem ediyo kallem ediyo gene kafa kaldırıyo
küçük durmuyo zaten 1 saat uyu yavrum yok uyu kızım yok
en sonunda bi krize girdim bi yandan bağırdım bi yanndan kıçını sırtını şaplakladım resemn hırpaladım
çıtı çıkmadan uyudu
hem korktu hem canı yandı
çok üzüldüm ama gına getirtti yaaa
şimdi gidip ona sevdiği pastayı yapıcam uyanıncada gönlünü alıcam artık
ama keşke kendime hakim olabilseydim
dayağa çok karşıyım çünkü
ama buda dayak değildi aslında offff neyse işte böyle
Nurişciğim geçmiş olsun canım
kikocuğum huriciğim hoşgeldin
tabi canım benim bende sıkıştığımda internetten yaparım alışverişi canım ipeğin beşiğini internetten aldım iki beşiğinide,kangurusunu falan banyo süngferini ...bi sorun yaşamadım genel bilindik site var 2 tane ordan yapabilirsin.kargoyu karşı tarafa yollamada...heheheh banka hesaptan havale yada kredi kartı ile yapabilirsin ..merak etme..selam filizcim iyiyiz çok şükür.
bugün babamız izinliydi.hediye bakmaya gittik.ama çağın paşa durmadı.kucağıma aldım kedi gibi sürünüp durdu yüzüme boynuma.nerdeyse i.çime giricek.internetten alım gönderim diyorum.ben hiç internetten alışveriş yapmadım.güvenilirdir herhalde eline ulaşır yani.gerçi demet yapıyordu galiba şimdiye kadar bir sorun yaşamadı sanırsam
okutmanın zararı olmaz ki faydası olurmu diyorsun canımcım...aslında sese falan alıstırdım sureklı teleızyon acık evde konusuyoruz hatta benım sesım bıraz yuksek cıkar herkez bebeklıgınde onunla bagırarak k0onusmussun korkutmussun cocugu dıyor cok uzuluyorummafoldumben
acaba bendemı okutsam faydası olurmu ki?
merhabalar bende temmuz annesiyim :dance:
kan testi şart diil cnm direk yazıo doktor 4.aydan sonra çocuğun demır depoları bitio o yüzden....
hatta sağlık ocağı elime verdi günde 5 damla vercen dedi ama doktor kilosu ne kadarsa o kadar vercen dedi....
kan testi şart diil yanii....
aslında şuan canım çok sıkkın başım ağrıyo
biraz önce kızımın kalbini kıurdım
uyu diyom bana bahane üretiyo
allem ediyo kallem ediyo gene kafa kaldırıyo
küçük durmuyo zaten 1 saat uyu yavrum yok uyu kızım yok
en sonunda bi krize girdim bi yandan bağırdım bi yanndan kıçını sırtını şaplakladım resemn hırpaladım
çıtı çıkmadan uyudu
hem korktu hem canı yandı
çok üzüldüm ama gına getirtti yaaa
şimdi gidip ona sevdiği pastayı yapıcam uyanıncada gönlünü alıcam artık
ama keşke kendime hakim olabilseydim
dayağa çok karşıyım çünkü
ama buda dayak değildi aslında offff neyse işte böyle
herkese merhaba
kızlar sıze bırsey sormak ıstıyorum
sızınde bebeklerınız korkuyormu?
çınar herseyden korkuyor yanında seslı konusunca bırı bagırdıgı zaman kalabalık bır ortamda evde elektırık supurgesı acamıyorum bırden sıçrıyo cok asırı tepkı verıyo acaba normalmı böyle bırsey sizlerinde bebeklerınıze oluyormu böyle?
kızlar ben gurbetteyim çoğunuz biliyosunuz ve hiç kolu komşu dahi yok burda
bazen çok canım sıkılıyo
elif doğduğundan beri baya değişti irem
bunlar çok normal olması gerekenler ama insan bezen dayanabiliyo
bebeğe mama yaparım aynı önlük takılıp yatırılıp onada yedirilecek
bebeğe meyva veririm püre onada aynısı yapılacak
onunla oynanancak
ya nerdeyse onada bez takılacak ve buna benzer bi çok şey
bana bebekten çok o eziyet ediyo
ama aşıcam inşallah bunlarıda
şuanda uyandı hiçbişi olmamaışgibi
kardeşiyle oynuyo
bende birazdan pastasını yapıcam hatta gidip beraber yapıcaz daha çok mutlu oluyo
selam filizcim iyiyiz çok şükür.
bugün babamız izinliydi.hediye bakmaya gittik.ama çağın paşa durmadı.kucağıma aldım kedi gibi sürünüp durdu yüzüme boynuma.nerdeyse i.çime giricek.internetten alım gönderim diyorum.ben hiç internetten alışveriş yapmadım.güvenilirdir herhalde eline ulaşır yani.gerçi demet yapıyordu galiba şimdiye kadar bir sorun yaşamadı sanırsam
yerimsenibenhoşbulduk filizcimmmm
selam filizcim iyiyiz çok şükür.
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:amannnn size laf yetiştircem diye kızartmayı yakmışımmm
yağda yarım tencere kap kara olmuş hade sil baştan başladım
lafa tutmayın beniiii
hoşgeldin canımmerhabalar bende temmuz annesiyim :dance:
merhaba kızlar..eve yeni geldim sırılsıklam oldum varya bugün isatnbul feci şekildeydi...işallah hasta olmam...birkaç kere hapşırdım ama umarım devam etmez...
yerimseniben
canım bizde yaptık çocuğa netten alışveriş oyuncak falan almıştık karrtan.eşim bankacı olduğu için bilir bu konuları.sanal kart yaptı sonra limitini alacağımız alışverişin tutarında yaptı.alışverişide yapınca sanal kartı sıfırlası.2 gün sonra kargomuzda gelmişti canım
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canım
kız bu yağmurda dışarımı çıktıınnnklava:
anam ben bakırköye gidecektim arkadaşla vazcaydım şimşek.gökgürültüsü ve doluyu görünce.valla bravo cicim umarım hasta olmazsın kız:Saruboceq:
deniz paşa senle değildi inşlh
kaydirigubbakcemile3yok tatlıcığım Deniz kuzeniyleydi evde :teytey:çorbasını içirip çıktım..mecburdum kızzzz valla dedim hafta sonu gideriz bakırköye..eşim bakırköye genelde hafta sonu diye tutturuyor....zaten carolselden,capacityden çıkmayız soğuk diye...belki grş kızzzzz bizdemi avrupa yakasıyla buluşma günü ayarlasakCADIARZUgerçi kış kış zor olur bebelerin dışarı çıkması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?