2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hadi bakalım yapın beraber kolay gelsin..afiyet olsun ama ona afiyet olsun sana değil...
yeme kikoşum yemeeeee klava::tomato:

selam filizcim iyiyiz çok şükür.

bugün babamız izinliydi.hediye bakmaya gittik.ama çağın paşa durmadı.kucağıma aldım kedi gibi sürünüp durdu yüzüme boynuma.nerdeyse i.çime giricek.internetten alım gönderim diyorum.ben hiç internetten alışveriş yapmadım.güvenilirdir herhalde eline ulaşır yani.gerçi demet yapıyordu galiba şimdiye kadar bir sorun yaşamadı sanırsam

aslında sese falan alıstırdım sureklı teleızyon acık evde konusuyoruz hatta benım sesım bıraz yuksek cıkar herkez bebeklıgınde onunla bagırarak k0onusmussun korkutmussun cocugu dıyor cok uzuluyorummafoldumben
acaba bendemı okutsam faydası olurmu ki?

amannnn size laf yetiştircem diye kızartmayı yakmışımmm
yağda yarım tencere kap kara olmuş hade sil baştan başladım
lafa tutmayın beniiii

oyy kuzum yaa benimde büyük kız hırçınlaşıyo hırsımı alamıyorum bazen deli ediyoo sabrım çoktur ama dakka başıda vur ma huyumda yoktur ama geldinmi bi kerede çok fenaa unutamıyo bu sefer bende üzülüyorum(( allah sabır versin hepimize en hırçın en yaramaz zamanları:teselli:

merhaba kızlar..eve yeni geldim sırılsıklam oldum varya bugün isatnbul feci şekildeydi...işallah hasta olmam...birkaç kere hapşırdım ama umarım devam etmez...

tabi canım benim bende sıkıştığımda internetten yaparım alışverişi canım ipeğin beşiğini internetten aldım iki beşiğinide,kangurusunu falan banyo süngferini ...bi sorun yaşamadım genel bilindik site var 2 tane ordan yapabilirsin.kargoyu karşı tarafa yollamada...heheheh banka hesaptan havale yada kredi kartı ile yapabilirsin ..merak etme..

okutmanın zararı olmaz ki faydası olurmu diyorsun canımcım...
en faydalı şey duadır zaten....
ayrıca o söyleyenlere benden selam söyle...bağırıpta heralde gırtlağın yırtılır derecede bağarmıyorsun..bende yüksek sesle konuşuyorum mutfaktayken ,yada diğer odalarda iş yaparken kızıma uzaktan sesleniyorum ağlıyorsa susuyor sesimizi alıştırıyoruz...alla alla bebe kannesinin sesinden korkarmıymış ayrıca 5-6 aylık oldular bebekken kortu senin sesinden de şimdimi çıkıyor yani...saçmalamasınlar..
nazar vardır canım onda okut sen ..
.

merhabalar bende temmuz annesiyim :dance:

hoş geldin şeker

ne biliyim bize 6.aya girilir girilmez tam kan sayımı,guatr,demir,vitamin vs..genel kapsamlı test istediler yaptık...belki kanı o kadar düşük çıkmasa 9 damla yerine 4-5 veririrdik ama alerjisi olan bir bebek o canımı sıktı :bbo:

olur böyle şeyler merak etme..sen yine sırtına vurmuşun,geçen gün komşum geldi 4 yaşında kızı,her sinirlendiğinde kıza suratına vuruyor...resmen yüzüne...kaç kez dedim poposuna vur falan diye ama malesef....uyunınca öpersin seversin :))))) oda seni...muckssss bozma moralini...

evet bizimkide birden yüksek ses olunca müzik tv gibi hemen zıplıyor...gözler faltaşı oluyor...

ahh canım yaaa Allah sabır versin. Ama iremide anlamaya çalış onun yaşındaki her çocuğun göstereceği kıskançlıklar. okuyunca gözüm korktu, gerçekten 2 çocuğu olanların durumu çok daha vahim. hele bir de yalnızsan o daha zor işte. :sm_confused:
kendini yalnız hissediyosun madem, bak ben varım 1 saat uzağında. ben de burda gurbetteyim, yalnızlık hissi ben de var. aslında uzak sayılmaz aramız. çok bunaldığın zamanlarda irem ve elifle atla gel valla. kocayı da göndeririz kayınvalidemlere, ohhhhh :1hug:

canım biz alışverişlerimizin çoğunu internetten yapıyoruz kaç senedir, en ufak bi sorun yaşamadık. için rahat olsun ama güvenilir siteleri tercih etmeye çalış.

hoşbulduk filizcimmmm
yerimseniben

canım bizde yaptık çocuğa netten alışveriş oyuncak falan almıştık karrtan.eşim bankacı olduğu için bilir bu konuları.sanal kart yaptı sonra limitini alacağımız alışverişin tutarında yaptı.alışverişide yapınca sanal kartı sıfırlası.2 gün sonra kargomuzda gelmişti canım

amannnn size laf yetiştircem diye kızartmayı yakmışımmm
yağda yarım tencere kap kara olmuş hade sil baştan başladım
lafa tutmayın beniiii
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
merhabalar bende temmuz annesiyim :dance:
hoşgeldin canım
merhaba kızlar..eve yeni geldim sırılsıklam oldum varya bugün isatnbul feci şekildeydi...işallah hasta olmam...birkaç kere hapşırdım ama umarım devam etmez...

kız bu yağmurda dışarımı çıktıınnnklava:
anam ben bakırköye gidecektim arkadaşla vazcaydım şimşek.gökgürültüsü ve doluyu görünce.valla bravo cicim umarım hasta olmazsın kız:Saruboceq:
deniz paşa senle değildi inşlh

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3yok tatlıcığım Deniz kuzeniyleydi evde :teytey:çorbasını içirip çıktım..mecburdum kızzzz valla dedim hafta sonu gideriz bakırköye..eşim bakırköye genelde hafta sonu diye tutturuyor....zaten carolselden,capacityden çıkmayız soğuk diye...belki grş kızzzzz bizdemi avrupa yakasıyla buluşma günü ayarlasakCADIARZUgerçi kış kış zor olur bebelerin dışarı çıkması...

aayy sorma vallaaa nur84 le buluşacaktık bitürlü fırsat olmadıı.armoniparkta buluşacaktık sende gelirsin o gün cicim:lepi:

Son düzenleme:
ya kızzzlaar size 2 sorum olcak.
1. yoğurt mayalamak için kullandığınız pastörize sütleri kaynatıyor musunuz, yoksa sadece ısıtıyor musunuz? ben her seferinde 200 ml den yapıyorum yoğurdu, bi de kaynatınca geriye bişey kalmıyor.
2. bebeklerinizin mamalarını veya onlara vereceğiniz herhangi bir besini mikrodalga da ısıtıyor musunuz?
son zamanlarda zararlı gibi bişeyler çıktı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…