2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ahh canım çok geçmiş olsun allaah acil şifalar versin

çok teşekkürler canımm

evet canım annem sağolsun bakar
dün gece kızımı bıraktım gittim annem geldi durdu yanında çocukların
normalde kırk kere uyanırdı o saatlerde hiç uyanmamış biz gelene kadar
Rabbim veriyor kolaylığını
yavrum o kadar masum duruyo ki dünden beri gerçekten hissediyo
hala sancım var
ama dünkü gibi değil hamdolsun
kızımı sallıyorum bi taraftanda
doğru düzgün emmedi bugün ona da üzülüyorum

ne güzel olur nasıl sevinirim görüşebilsek gelebilsenizopuyorumnanaktan

ah canım demetimm öbür sayfada da yazdım ama cok uzuldum ..dediğim gibi benim eşimdede var aynı durum cok acı cekio sancısından bazen..Rabbim acil şifalar versin..ameliyatı erteleme demetcim ..bebegine annenler de b sure bakabilir canım kafanda buyutme tatlım benim..inş bugunlerde gececek..tekrar gecmiş olsun canım benimm..yapabilecegimiz b sey varsa ceknme söle olur mu?

ılıtana kadar ısıtman yetrli canım yoğurt yapmak için............mama,süt,meyve suyu...vb şeyleri mikrodalgada ısıtıp vermen zararlı canım bebeğe zaten artan mamayı dök tekrar sakın verme

mafoldumbenmafoldumben canımsın ya kıyamam ben sana çok çok çoooooooook geçmiş olsun çok üzüldüm benim annemde de çıktı aynı rahatsızlık kapalı safra kesesi ameliyatı oldu çok kolay bi ameliyat 2 günde iğleşirsin sakın üzülme...
ama haklısın insan yavrusuna kıyamıyo ben de kıyamazdım allah beterinden korusun bizi yavrularımızdan ayırmasın inşallah........
allah yardım eder demöetim 3-5 ay daha atlattımmı kızın biraz büğür sende 2 günde ameliyatını olur iğleşirsin allahın izniyle
çok öptüm seniŞeniz
tekrar geçmiş olsun canım
bu da çiçeğina.s.

ah be demetim ağrı ile nasıl bakcan öykücüğe.canım çok üzüldüm biran önce toparlanırsın inşallah

canım benim
çok sağolun
babasıda perişan oldu dünden beri
o ilgileniyo çoğunlukla
bu ağrıyı rabbim kimseye vermesin
dünden beri böyle dua ediyorum

çıkayım artık biraz uzanayım kızlar hepiniz çok sağolun iyiki varsınızŞeniz

canlarım...
inanın gözlerim doldu
sizleri çok seviyorum
çok sağolun
çıkıyorum şimdi çok öpüyorum hepiniziŞeniz

valla kikoşum kısa sacla topuz olmuyo bir..2.si toparlanmıyan sac bunaltı verio..
sağolcanım cevabın için

cancağızım çok geçmiş olsun
allah acil şifa versin canım
ama sakın korkma emi bak benimde bi arkadaşım oldu sadece 3 delik açıp yapılıyomuş öle kesi felan yok merak etme
meleğinde dediği gibi 2 güne bişeyin kalmaz
sezeryandan bile kolay bi ameliyat canım bu
bekletip işleri dahada ağırlaştırma derim ben
şimdi ilaç kullanarak bebeğine dahada zarar verebilirsin
ama hemen olup gidersen böyle bi sorun da olmaz
keşke yakın olsakta yardımlaşabilsek
güzel ablam tekrar geçmiş olsun

Merak ettim kıssssss :jeyyar::jeyyar: ben ince işlerden pek anlamıyorum canım ya huriş sağolsun işte sositososito
ay deme kızzz...
üf keşke demesydim ya ..
aman zaten hamsi yapıcam bırak hamsi pek güzel olmaz.
boşver...
valla hamsiler çubuk gibiydi kilosuda 2 liraya düşmüş kaptım kaydirigubbakcemile3

Hamsiyi benim kocişe yaptıracaksın, tavaya bi güzel dizer onları pasta gibi alt üst yapar pişirir. Ben daha balığa elimi sürmedim amann maşallah diyim herif bi bunu yapıyo mutfakta zaten kaydirigubbakcemile3

Olmuş artık canım üzme kendini, arada oluyo sizin işiniz çok zor iki çocukla ben alişle delirmek üzereyim şu anda.ikincisi olsa napardım acep yasakkelime

Canım geçmiş olsun hastalıklar yine geldi, benim oğlumda yeni yeni iyileşiyor, nezle burnu akıp duruyoo ve acayip huysuz şimdi babasıyla tepemdeler bekliyolar alıcam diye, alıntılarımı cevaplamadan kalkmıyorum he heee ıhlamur verebilirsin boğazları yumuşar

Bizimki minicikken korkuyodu uykudan sıçrayarak uyanıyodu herkes nazar dedi sürekli okuduk ama sesli ortama alıştırdım ben şu anda uyuyunca bile tv yi kısmıyorum alışkın o yüzden korkmuyor. Sizde okuyun canım nazar olmuştur muhtemelen

Kıyamam yaa çocuk işte unutmuş gitmiş bak, nasıl sevinir pasta yapacağını öğrenince kıyamam canım benim

Aynennn zemuszemus

Yaşamadı yaşamadı he heee bizim hediyemiz geldide o yüzden diyorum selsincim, daha önce benimde alışveriş yapmışlığım var.Bildik sitelerden alırsan sorun çıkmaz canım

Canım toplanmayacak kadar kısa olursa bunalırsın karenin dediği gibi, azıcıkta olsa tutturacak kadar olursa örtünün içinde derli toplu durmuş olur dağılmaz sende rahat edersin yerimseniben

Demetimmm geçmiş olsun canım ya bende bugün merak etmiştim nerde diye demek hastanelerde uğraşıyodunuz. Anneciği yanında neyseki çileğine bakar senin gözünün önünde olur zaten annesi, acil bi durum varsa ameliyat olmaktan başka çare yok tabi. Allahım şifa versin, ağrı çekerek bebişe bakmak daha zor olsa gerek, ameliyatını olup 2 güne iyileşirsin inş. canım öpüyorumm

ah canım ya çok üzüldüm Allah Acil Şifalar versin. :Saruboceq:

Demetciiim cok gecmis olsun canim. Insan bebegi icin herseye katlaniyor.
Canim benim insallah yaza kadar sana izin verir bedenin. dualarimiz seninle canim.

çok özür dilerim yaaa nurişscim...gözden kaçmış valla kusura bakma...gerçekten benzettim bende...hele gözler burun maşallah allah size ailesine bağışlasın....eline sağlık canım benim :=)

Ali Eymen durmuyooooooooooo akannehirakannehir, yoruluyorum artık ya, bi kocada bi bende insanın kafası azıcık yer görmez mi yaa.Emmiyo, pirinç unu yaptım yemedi yatarken devam sütünü deneyecem. pirinç unuda beklemekten koyulaşmış 1 saat oldu yapalı sulandırıp tekrar versem olur mu acaba ?

çiçekcim saol cevapların için canım benim

pirinç ununuda azcık cıvık yapmalısın çünkü soğuyunca çok koyulaşıyo ve yemiyolar
ben hemen ocaktan alıp tabağa döküyom 2 üfleyeip keriştırıyom ılıkken veriyom

iyi aksamlar kıslar.
oncelıkle demetim cok gecmıs olsun canım.ınsallah amelıyata gerek kalmaz ılaclarla iyilesirsin.

bizde diş cıkartıyoruz teyzeleri...zemuszemushihoyyytbugun farkettim minnacık dişimiz ucunu göstermeye baslamıs.yanındanda bır tane daha cıkıcak sanırım nokta seklınde beyazlık var.sositososito

bu arada nesguikcim senın oglanın kac dişi olmus oyle masalalh 4 tanemı?
hepsı bırden mı cıkıyor bu dişlerın ne yapmak lazım?
bu konuda tecrubelı anneler yardım lütfen..vereliniortak

arada öyle bir coşuyor veletler, allah kolaylık versin canım. sanırım sulandırıp tekrar kaynatırsan sorun olmaz verebilirsin. ama pirinç ununu cıvık yapmak gerekiyor cidden beklemeye gelmiyor.

Selamm hoşgeldiniz :1hug:

Rica ederim canımm opuyorumnanaktan
Ya evet yapalı 1 saati geçti o yüzden katılaşmış yemiyo zaten devam sütün deneyecem şimdi , uyutmadan içireyim belki uyur biraz . Siz pastayı yaptınız mı bakiim analı kızlıı :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…