2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar devam sütü dediğiniz nedir.bizde pazartesi doktora gidicez.grçrn ay bu aydan için ek gıdalara başlıcaz demişti.bakalım neler vericek.sabırsızlıkla bekliyorum.kızlar yarında kardeşim ile doktora gidicez.dua edin bize bebeği görelim.bir sorun olmasın

hoşgeldin rosem
incileriniz hayırlı olsun sorunsuz çıkarsın inşallah

o resimdeki nesguikin oğlu değil şekerim nurişin yiğeni çok benziyo diye resmini göndermiş hakkatende benziyo dimi:roflol::roflol:

yanlış hatırlamıyosam sende kullanmıştınya aptamilin
gerçi her markanıkide var
sütü az olanlar ve olmayanlar kullanıyolarya
bildiğin mama işte

hoşgeldin rosem

o resimdeki nesguikin oğlu değil şekerim nurişin yiğeni çok benziyo diye resmini göndermiş hakkatende benziyo dimi:roflol::roflol:
delikafadulden
gercekten mı ne kadar benzıyor oyle yahu sanki ikiz gibiler..kafamçokkarıştı

tam yapıyodukki bi baktık yumurtamız kalmamış
hemen markete gittim iyide oldu azcık nefes aldım çocuklara eşim baktı
markette peluş çok güzel bi palyaço buldum fiyatıda uygundu onu aldım yanında bikaç çukulata ıvır zıvır işte veee barıştık
pazarada çocuklu misafirim var pasta yapımını ogüne erteledik

kıslar pekı diş cıkarken ne yapmak lazım?
şimdi ucları gözüküyor ya ates durumunu atlattık mı yoksa diş tamamen cıkana kadar devam edıcekmı?

Hadi hayırlı olsunnnn, bu konuda nazlıbahar bişeyler söyler belki bizde sıradayız inş. bu huzursuzluklar belkide diş belirtisii sositososito

arada öyle bir coşuyor veletler, allah kolaylık versin canım. sanırım sulandırıp tekrar kaynatırsan sorun olmaz verebilirsin. ama pirinç ununu cıvık yapmak gerekiyor cidden beklemeye gelmiyor.

SAğol canım yemiyo 3 akşamdır döküyorum iki akşamda kaşık mamasının gecesinden yapmıştım döktüm öylece yazık günah yaa üzülüyorum ama yemiyo velet. Uyku sersemi devam sütünü içerse ne ala :sinifsinif:

Hayırlı olsun ek gıdalarınıızz hadi bakalım yaptıklarımızı paylaşalım beraber.Devam sütü ek gıdaya başlayan bebişlerin süt ihtiyacını gidermek için veriliyo sanırım :bbo: diloş daha iyi biliyo bu konuları bende ondan tüyo aldım. Ali eymene veriyorum iki gündür gece uyur diye umut ediyorum ama yok yine kalkıyoruz kaderimiz bu bizim sanırım

hoşgeldin rosem

:roflol::roflol: allah iyiliğinii güldürdün kız ama harbiden benziyo

Ayyy nasıl sevinmiştir iyi olmuş hadi bende sevindim zemuszemus

Ben kalkayım babası çıldırmadan :) bayağı oyaladı sağolsun bende stresimi burda atıyorum napiim ,işten geldiğimden beri kucağımda emzirirken bişeyler yedim, çamaşırı 1 saatte atabildim makineye eee insan bunalıyo. Neyse iyi idare ettiler sütünü içirip içerse tabi uyutmaya çalışayım, çamaşır yıkandı onları asıcam ortalığı toparlayıp yatağaa . iyi geceler kızlar hepinizi öpüyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi valla uyudu kendileri,damadım nasıl,sen okula başladın dimi canım?
ya sorma gözünü korkutmak gibi olmasın da bu aralar biraz huysuzlar, özellikle bugün. babası zor oyalıyor şimdi, kucakta ayakta pışpışlayarak. biraz rahatsız sanırım ondan yapıyor oğluşum. bak normalde kuzu gibidir benim oğlum cici annesi :roflol:
ben ücretsiz izindeyim canım 2. dönem başlıycam. sen başladın mı?

vavvvvvvvv kalabalığız bu akşam ne güzel
demetcim geçmiş olsun canım ya üzüldüm çok ama atlatacaksın inşallah,bence biran önce ol ameliyatı ve kurtul öykü zehranın sana sapasağlam ihtiyacı var canım

ben 3 ay 3 günlüktü yavrum,başladım,16 saat dersim annem yanımda diye başladım işte
cumayı boşalttı müdürüm,çok zorlanmadık,ama şu milli eğitimin saçma sapan prosedürleri bitmiyo o konuda sıkıntım çok,neyse ya napalım bi şekilde yapıyorum

diş falan çıkaracaksa ondan huysuzdur yavrum,tam zamanları,ne zamandı sizin doğum günü? ya bu arada benim kızda diş anlamında daha tık yok geç çıkması iyi diye yazılmış umarım öyledir

kıslar şimdi dişlerle ilgili bıraz arastırma yaptımda dişlerin cürümemesi icin flour takviyesi yapılıyormus.
icme sularına flour takviyesi yapılırsa gerek kalmıyormus.
ben oglusuma hep hazır su verıyorum.ne yapmak lazım acaba?
Zymafluor' diye bir ilac varmıs 2 yaşına kadar bir tablet verılıyormus.ne kadar dogru acaba?
bu konuda bilgisi olan varmı?
doktorlarınız böyle bır acıklama yaptımı acaba?

canım çok geçmiş olsun allah biran önce acil şifalar versin umarım bi kaç ay daha seni zorlama öykücük büyürr bak ameliyatta olacaksan pozitif düşün tatlım eşim bahar ayında ben hamileyken oldu ama onun sancısı felan yoktu genel kontrollleri için testler usg felan çekilmişti bide bakıldıki safra kesesin kocamn ceviz büyüklüğünde taşlar varda acilen ameliyat oldu ve 4. günü iş başı yaptı çok şükür fazla arısı sancısı olmadı içini ferahh tut emii dualarımız seninle canımmm:teselli:
:Saruboceq:

ohh bide kocişee hamsi tava yaptırıyosun demek ohh afiyet olsun maşallahh de kızz :))))

ohh incileri döküyonuz hadi hayırlısı canım darısı bize :)

benim kız sadece anne sütü alıyordu,1 haftadır falan arada meyve suyu falan veriyorum sadece ama kızım geceleri çok uyanır oldu teyzeleri,sütüm var emiyo ama 1,5 en fazla 2 saat sonra acıkıp uyanıyo sabaha kadar zombi gibi oluyorum,gece muhallebisi aldım sulandırdım ama içmiyo,napcam ben :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…