2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yok canım yok diş olduğunu hiç sanmıyorum. bizimki nin gribal bir durumu var. 9 temmuz doğumlu.
ay nasıl bıraktın 3 aylıkken. benim 1 ay önceden başladı sıkıntısı nasıl bırakıcam diye. izmir merkezde mi çalışıyosun? iyi valla senle forum paylaşımında da bulunuruz :roflol:

ben o ilacı biyerden duydum kesin burdandır,eczaneye almak için gittiğimde eczacı artık onun geçerliliği kalmadı bize son verilen konferansta bir etkisi olmadığını söylediler ama siz bilirsiniz dedi bende almadım

allah kolaylık versin canım hadi iyi geceler ali beylerde dursunlar bu akşam artık aaaa

canım benim kızın dişleri çürüdü ona verildi ama malesef düzenli kullanamadım 4 yaşında
hafsanın kızınada verilmiş
ayrıca demetin doktoruda vermiş yanlış hatırlamıyosam demetti
bende sorucaktım unuttum

bunu duyduguma sevındım canım.
oglusumun bu tür damlaları yada ilacları kullanmasını hic istemıyorum,sevmiyorum.kaydirigubbakcemile

canım demet florür kulllanıyo hatırladım tek o sanırım istersen ona özel msj at sor girdiğinde hemen özelden yanıtlar sorunuuzemuszemus

hiç duymadım canım ben de hazır su veriyordum ama bildiğimiz içme suyunu kaynatıp veriyorum artık.

bizimkide 11 temmuz,iyi iyi erkek dediğin kadından büyük olur zati kaydirigubbakcemile3
valla bıraktımağlaya ağlaya gittim,çok zor ama alışıyosun zaten 8 buçukta çıkıyorum evden 1 de evdeyim,napacaksın canım benim bakan varken çocuğumun rızkıdır dedim başladım işte.evet merkeze giriyor burasıda urladayım,sen ıspartada heralde kaç yıl oldu başlayalı ve nerden mezunsun

ee sımdı kafam karıstı.
cürümemesi icin verılmelı mı acaba?doktorlar o kadar farklı bakıyorkı herseye,kime güvenecegımızı sasırıyoruz.
mesela dr kadir tugcuyu duymusunuzdur.kan damlasını önermıyor.anne sütünde demir varmıs az ama öz.bugun saglık ocagından bana kan damlası verdıler,kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım acıkcası:bbo:

canım bazı bebekler uyanmayı huy edinirler karınları toksada emme ihtiyaçları duyarlar o yüzden sanırım bide yalancı emzikte emmiyosa memeye düşkün ondan diye düşünüyorummyerimseniben

canım özeline yazıyorum.

canım demet florür kulllanıyo hatırladım tek o sanırım istersen ona özel msj at sor girdiğinde hemen özelden yanıtlar sorunuuzemuszemus

hiç duymadım canım ben de hazır su veriyordum ama bildiğimiz içme suyunu kaynatıp veriyorum artık.
tesekkurler kıslar,ilginiz icin.
hergün yeni bırseyler ögrenıyoruz bebıslerın saglıgı söz konusu olunca en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz.:hulya:

canım bazı bebekler uyanmayı huy edinirler karınları toksada emme ihtiyaçları duyarlar o yüzden sanırım bide yalancı emzikte emmiyosa memeye düşkün ondan diye düşünüyorummyerimseniben

ya aslında 1 hafta öncesine kadar her gece 2-3 kere uyanyordu,yalancı emzikte veriyorum genelde onla uyuyo,yani şöle diyim gece uyanıp emmede bir artış oldu heralde diyorum sütüm yetmiyo yani içerik olarak

ya aslında 1 hafta öncesine kadar her gece 2-3 kere uyanyordu,yalancı emzikte veriyorum genelde onla uyuyo,yani şöle diyim gece uyanıp emmede bir artış oldu heralde diyorum sütüm yetmiyo yani içerik olarak

olabilirr canım artık 5. aylarındalar kuzucuklar daha çok ihtiyaçları var herşeye belki akşam yatarken mama versen bide öyle dene baklaım bu kadar kalkmazzCADIARZU

kızlar bu arada istanbulda çok güzel kar yağışı başladııııı inşallah etkili olurda güzel bi kar yağarda mikroplar kırılırrrr:teytey::teytey::teytey:

benim oğlan değil kız o :)
nurisin tanıdığı )::):)

benim fıstık bu teyzeleri...şuanda böle yaramaz...zıp zıp ya kızlar yatmaya gitmeden cici bebeli mama verdim hiç uyumaya niyeti yok,ters tepti valla...nasıl bağırıyor avaz avaz...bundan sonra aç mı yatırcam mecbur ah ahhh ne zaman yatar bu yaa :)uylu damlası mı versem acaba..siz de de ölemi oldu eke başlayınca..gece hiç uyanmıyor sabah 10-11 kalkıyor ama yatana kadar binbir maskaralık..

kızlar eşime ıslak mnendil al gel dedim janshons bulamamış evy baby almış papatya özlü
katiyen tavsiye etmiyorum
hem kokusu hemde çok kuru bişi

bebek arabalarına bakıyodum
kızda uyumadı babasına verdim onun koynunda güzel dalıyo maşallah

ben de alıcam bebek arabası. ama istediğim gibi birşey bulamıyorum bi türlü, aylardır araştırıyoruz. aslında bi tane var pierre cardinde ama çok pahalı, 450tl. yazık o paraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…