- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.801
ben 3 ay 3 günlüktü yavrum,başladım,16 saat dersim annem yanımda diye başladım işte
cumayı boşalttı müdürüm,çok zorlanmadık,ama şu milli eğitimin saçma sapan prosedürleri bitmiyo o konuda sıkıntım çok,neyse ya napalım bi şekilde yapıyorum
diş falan çıkaracaksa ondan huysuzdur yavrum,tam zamanları,ne zamandı sizin doğum günü? ya bu arada benim kızda diş anlamında daha tık yok geç çıkması iyi diye yazılmış umarım öyledir
kıslar şimdi dişlerle ilgili bıraz arastırma yaptımda dişlerin cürümemesi icin flour takviyesi yapılıyormus.
icme sularına flour takviyesi yapılırsa gerek kalmıyormus.
ben oglusuma hep hazır su verıyorum.ne yapmak lazım acaba?
Zymafluor' diye bir ilac varmıs 2 yaşına kadar bir tablet verılıyormus.ne kadar dogru acaba?
bu konuda bilgisi olan varmı?
doktorlarınız böyle bır acıklama yaptımı acaba?
allah kolaylık versin canım hadi iyi geceler ali beylerde dursunlar bu akşam artık aaaaAyyy nasıl sevinmiştir iyi olmuş hadi bende sevindim zemuszemus
Ben kalkayım babası çıldırmadan :) bayağı oyaladı sağolsun bende stresimi burda atıyorum napiim ,işten geldiğimden beri kucağımda emzirirken bişeyler yedim, çamaşırı 1 saatte atabildim makineye eee insan bunalıyo. Neyse iyi idare ettiler sütünü içirip içerse tabi uyutmaya çalışayım, çamaşır yıkandı onları asıcam ortalığı toparlayıp yatağaa . iyi geceler kızlar hepinizi öpüyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıslar şimdi dişlerle ilgili bıraz arastırma yaptımda dişlerin cürümemesi icin flour takviyesi yapılıyormus.
Zymafluor' diye bir ilac varmıs 2 yaşına kadar bir tablet verılıyormus.ne kadar dogru acaba?
bunu duyduguma sevındım canım.ben o ilacı biyerden duydum kesin burdandır,eczaneye almak için gittiğimde eczacı artık onun geçerliliği kalmadı bize son verilen konferansta bir etkisi olmadığını söylediler ama siz bilirsiniz dedi bende almadım
yok canım yok diş olduğunu hiç sanmıyorum. bizimki nin gribal bir durumu var. 9 temmuz doğumlu.
ay nasıl bıraktın 3 aylıkken. benim 1 ay önceden başladı sıkıntısı nasıl bırakıcam diye. izmir merkezde mi çalışıyosun? iyi valla senle forum paylaşımında da bulunuruz :roflol:
ee sımdı kafam karıstı.allah kolaylık versin canım hadi iyi geceler ali beylerde dursunlar bu akşam artık aaaa
canım benim kızın dişleri çürüdü ona verildi ama malesef düzenli kullanamadım 4 yaşında
hafsanın kızınada verilmiş
ayrıca demetin doktoruda vermiş yanlış hatırlamıyosam demetti
bende sorucaktım unuttum
benim kız sadece anne sütü alıyordu,1 haftadır falan arada meyve suyu falan veriyorum sadece ama kızım geceleri çok uyanır oldu teyzeleri,sütüm var emiyo ama 1,5 en fazla 2 saat sonra acıkıp uyanıyo sabaha kadar zombi gibi oluyorum,gece muhallebisi aldım sulandırdım ama içmiyo,napcam ben :uhm:
bizimkide 11 temmuz,iyi iyi erkek dediğin kadından büyük olur zati kaydirigubbakcemile3
valla bıraktımağlaya ağlaya gittim,çok zor ama alışıyosun zaten 8 buçukta çıkıyorum evden 1 de evdeyim,napacaksın canım benim bakan varken çocuğumun rızkıdır dedim başladım işte.evet merkeze giriyor burasıda urladayım,sen ıspartada heralde kaç yıl oldu başlayalı ve nerden mezunsun
canım demet florür kulllanıyo hatırladım tek o sanırım istersen ona özel msj at sor girdiğinde hemen özelden yanıtlar sorunuuzemuszemus
tesekkurler kıslar,ilginiz icin.hiç duymadım canım ben de hazır su veriyordum ama bildiğimiz içme suyunu kaynatıp veriyorum artık.
canım bazı bebekler uyanmayı huy edinirler karınları toksada emme ihtiyaçları duyarlar o yüzden sanırım bide yalancı emzikte emmiyosa memeye düşkün ondan diye düşünüyorummyerimseniben
ya aslında 1 hafta öncesine kadar her gece 2-3 kere uyanyordu,yalancı emzikte veriyorum genelde onla uyuyo,yani şöle diyim gece uyanıp emmede bir artış oldu heralde diyorum sütüm yetmiyo yani içerik olarak
iyi aksamlar kıslar.
oncelıkle demetim cok gecmıs olsun canım.ınsallah amelıyata gerek kalmaz ılaclarla iyilesirsin.
bizde diş cıkartıyoruz teyzeleri...zemuszemushihoyyytbugun farkettim minnacık dişimiz ucunu göstermeye baslamıs.yanındanda bır tane daha cıkıcak sanırım nokta seklınde beyazlık var.sositososito
bu arada nesguikcim senın oglanın kac dişi olmus oyle masalalh 4 tanemı?
hepsı bırden mı cıkıyor bu dişlerın ne yapmak lazım?
bu konuda tecrubelı anneler yardım lütfen..vereliniortak
kikoşşş nerdesinn bakim zemuszemus
bebek arabalarına bakıyodum
kızda uyumadı babasına verdim onun koynunda güzel dalıyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?