2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aaaaa bakın şimdi nesguik söyleyince aklıma geldi
lütfen dikkate alın
ben iremde geceleri mama pahalıya gelince süt ve cicibebe karışımından mama veriyodum biberonla içiyodu
yalnız bunun kullanımında hata yapmışım kızımın dişleri çürüyo
diş doktoruda bunu gece içirilen mamaya bağladı
biküvideki şekerden dolayı onu içip yattığı için olmuş
mutlaka arkasından su içirilmesi gerekiyomuş
aklınızda bulunsun

ben de alıcam bebek arabası. ama istediğim gibi birşey bulamıyorum bi türlü, aylardır araştırıyoruz. aslında bi tane var pierre cardinde ama çok pahalı, 450tl. yazık o paraya.

aynen ya hem uygun hem kullanışlı hemde şık bişi arıyorum e doğal olarakta bulamıyorum

aynen ya hem uygun hem kullanışlı hemde şık bişi arıyorum e doğal olarakta bulamıyorum

ben askıya aldım şuan, 2010 modelleri ocak sonunda çıkacakmış onları bekliyorum. baby2go çok iddialı geliyormuş. Bakıcam olmazsa aynı markanın avangarde modelini alacağım. Tam istediğim gibi ama tek eksiği çift yönlü olmaması. Çift yönlü model çok yok zaten hiçbir markada. Zaten çift yönlü bebek arabalarını Türkiye ve birkaç müslüman ülke için üretiyorlarmış. Diğer ülkedekiler bebeklerini görme ihtiyacı hissetmiyormuş. Çevreyi izlemesi çocuğun beyin gelişimi açısından daha etkili oluyormuş. Bizlerin bu koruma iç güdüsü ne olacak bilmiyorum.:1closedeyes:

ya biçok markanınki çift yön aslında sen nasıl bulamadınki
bastonlar tek yön oluyolar sadece
ben bu çift yönü güneşe karşı veya rüzgara karşı yürütmemek için istiyorum
örtüsü oluyo ama yinede kesmiyo bence
selamlarrrrrropuyorumnanaktan

slm hoşgeldin canım nasssın

ilk 6 aydan sonra çift yönlü arabaya gerek olmuyo bebişler dışarı bakınmaya meraklı oluyo demişlerdi bana,gözlem pencereleride var zaten arabaların istediğin zaman bakarsın napıyo diye,bence bu kriteri zorlamasanda olur

Evet birçok markada çift yön var ama çeşit az. Büyük markalar ise hiç çıkarmıyor. Mesala Chicco hiç yok. Karft 2 tane en çok pierre cardin ve baby2go da var. Çift yön olanlarında tenteleri tam kapanmıyor. Anlıyacağın hepsi bir arada olmuyor.

Ya evet ama olmuşken gönlüme göre olsun istemiştim. Mecburen o özellikten vazgeçiyorum artık.

Çok geçmiş olsun.
İnşallah tez zamanda kurtulursun ağrılarından.
Bence annen bebeğine bakabilecekse hiç düşünme, en kısa zamanda ol ameliyatını. Hem daha fazla sancı çekmemiş hem de ha şu zaman olurum ha bu zaman diye ameliyat stresini yaşamamış olursun.
Bebeğin büyüdüğünde daha da zor olablir, büyüdükçe daha fazla anneye düşkün oluyorlar.
Safra kesesi ameliyatı hep çok basit bir ameliyat gibi görülür, öyle de sanırım ama tecrübeli bir hekim tarafından yapılması çok önemli. Nolur ameliyatını yapacak doktoru iyi seç. Hoş eşin mutlaka yardımcı olur sana bu konuda.
Bana kalırsa hiç korktuğuna değmeyecek, iyi ki ameliyat olmuşum da kurtulmuşum diyeceksin.
Acil şifalara.s.

canım benimkinin altları yeni patladı yani dişi çıkmadıki o gördüğün foto benim oğlan değil...:CüvCüv:evet jel kullanıyorum adı dentinox kullanıyoruz...
yazılanları daha dikkatli okuyunca anladım canm senın oglusun olmadıgını.yerimseniben
dişleri cıktı mı demekle yanı dişleri patladımı demek ıstedım.kaydirigubbakcemile3
benımkıde alttan 2 tane patlatmıs.pekı onların tamamen cıkması ne kadar zaman alıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…