- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.821
kızlar eşime ıslak mnendil al gel dedim janshons bulamamış evy baby almış papatya özlü
katiyen tavsiye etmiyorum
hem kokusu hemde çok kuru bişi
paketin içine yarım çay bardağı su dök canım bende nıveayı ilk kez aldığımda çok kurudu su döküp kullandım...
ben de alıcam bebek arabası. ama istediğim gibi birşey bulamıyorum bi türlü, aylardır araştırıyoruz. aslında bi tane var pierre cardinde ama çok pahalı, 450tl. yazık o paraya.
aynen ya hem uygun hem kullanışlı hemde şık bişi arıyorum e doğal olarakta bulamıyorum
ya biçok markanınki çift yön aslında sen nasıl bulamadınkiben askıya aldım şuan, 2010 modelleri ocak sonunda çıkacakmış onları bekliyorum. baby2go çok iddialı geliyormuş. Bakıcam olmazsa aynı markanın avangarde modelini alacağım. Tam istediğim gibi ama tek eksiği çift yönlü olmaması. Çift yönlü model çok yok zaten hiçbir markada. Zaten çift yönlü bebek arabalarını Türkiye ve birkaç müslüman ülke için üretiyorlarmış. Diğer ülkedekiler bebeklerini görme ihtiyacı hissetmiyormuş. Çevreyi izlemesi çocuğun beyin gelişimi açısından daha etkili oluyormuş. Bizlerin bu koruma iç güdüsü ne olacak bilmiyorum.:1closedeyes:
selamlarrrrrropuyorumnanaktan
ben askıya aldım şuan, 2010 modelleri ocak sonunda çıkacakmış onları bekliyorum. baby2go çok iddialı geliyormuş. Bakıcam olmazsa aynı markanın avangarde modelini alacağım. Tam istediğim gibi ama tek eksiği çift yönlü olmaması. Çift yönlü model çok yok zaten hiçbir markada. Zaten çift yönlü bebek arabalarını Türkiye ve birkaç müslüman ülke için üretiyorlarmış. Diğer ülkedekiler bebeklerini görme ihtiyacı hissetmiyormuş. Çevreyi izlemesi çocuğun beyin gelişimi açısından daha etkili oluyormuş. Bizlerin bu koruma iç güdüsü ne olacak bilmiyorum.:1closedeyes:
selamlarrrrrropuyorumnanaktan
ya biçok markanınki çift yön aslında sen nasıl bulamadınki
bastonlar tek yön oluyolar sadece
ben bu çift yönü güneşe karşı veya rüzgara karşı yürütmemek için istiyorum
örtüsü oluyo ama yinede kesmiyo bence
nesguik senın oglanın kac tane dişi oldu?
bırde dişleri cıkarken jel felan kullandımı?
ilk 6 aydan sonra çift yönlü arabaya gerek olmuyo bebişler dışarı bakınmaya meraklı oluyo demişlerdi bana,gözlem pencereleride var zaten arabaların istediğin zaman bakarsın napıyo diye,bence bu kriteri zorlamasanda olur
canım benimkinin altları yeni patladı yani dişi çıkmadıki o gördüğün foto benim oğlan değil...:CüvCüv:evet jel kullanıyorum adı dentinox kullanıyoruz...
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
nuriş kız herkes benim oğlan sandı senin yeğeni allahım yaaaa :dance:herkese açıklama yapıyorumkaydirigubbakcemile3
selam kızlarr
canlarım ben çok kötüyüm
dün geceyi hastanede geçirdim bugün de dr dr gezdik ultrason muayne tahlil
daha öncede söylemiştim bi gece daha gitmiştim acile
dün gece de sancılandım ama ne sancı resmen nefesim kesildi
serum taktılar
bugün sabah eşim tahlillerimi yaptı
karaciğer testlerim çok yüksek çıkmış korkmuş hemen dr arkadaşına göstermiş
acil ultrasona girdim
meğerse safra kesemdenmiş sancılarım
taş-çamur-iltihap dolmuş
dr sen nasıl dayandın bu sancılara dedi
ölüyorum sandım dedim
kesin ameliyat diyor napıcam bilmiyorummafoldumben
dedim ki nolur ilaçla biraz sürükleyemezmiyiz ameliyatı en azından kızım biraz büyüsün yaza olsun
dayanamazsın diyor
ilaç tedavisine başlattı şimdilik dayanabildiğim yere kadar bakalım
sonrasında ameliyat
sizlerle de paylaşıp dualarınızı almak istedim canlarım
dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum:gitme::a015:
yazılanları daha dikkatli okuyunca anladım canm senın oglusun olmadıgını.yerimsenibencanım benimkinin altları yeni patladı yani dişi çıkmadıki o gördüğün foto benim oğlan değil...:CüvCüv:evet jel kullanıyorum adı dentinox kullanıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?