2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sabah sabah bu ne pozu ya!
canım kızlarım lara ve lina ve beceriksiz anneleri..ama becerdim.saat 12 olmadıya çalıştı arnavutun saksı.

denize hastayımm yaaa yemekler yermiş maşallah
huri ipeğin ayaklarını yiyebilir miyim yaa çok tatlıı öpesim geldiii hemide çookk

AY ÇOK ŞEKERSİN TŞK EDERİM...:1rolleyesENİZDE HASTA AMA KABIZ OLDUĞU İÇİN:1closedeyes:

deniyorummmmmmmmmmmm

AY NE KADAR SAÇIN VAR DA TOKA TAKIYON CİCİ ŞEY SENİ...DENİZ GİBİ AYIP AYIP PARMAKLARINI EMİYOSUN VALLA BİRAZ BÜYÜ BİBER SÜRÜLCEK ELİNEdelikafaduldenMAŞALLAH SANA TOMBİK CİCİ:dance:

canım geçmiş olsun denize.linada ek gıdalara başladığından beri zor yapıyor.geçen gün çay kaşığı ile zeytinyağı içrdim o zaman çıktı.sakın hemen fitil filan koyma bağırsakları tembelleşmesin.

huriiiiiş o bal dudaklı kızını öp benim içinn nesquik senin oğluşada hastaım büyümüşte küçülmüş artis deniz seniii taşilali kızların pek bi şekermiş abla kardeş yakıcaklar ortalığı o iki tel saçı örersinde yakında sen maşallhh

iyi geceler annecikler ,
bugün benim tosbaa erken uyudu biraz ( 23 gibi -tatlicadiarzu- ) ben de bi bakiim dedim naaapmışbizim kızlar yerimseniben

deniyorummmmmmmmmmmm

maşallah tam yemelik bişeyy cokacimcoook

deniz yine maşallah cin gibi bakıyoo çocuğaa sen habire yedirr ne uykusu gelir nede tatasını yapar:)) armut kayısı dene olmadı şu bebelac hazır püreleri var karışık meyve felan eylül onlardan yediğinde hemen yapıyo belki işe yarar

Son düzenleme:
diloşum eylül hanım ne güzel çıkmış öle hakket ağız minicik ya ruj masrafınız az olcak ilerde kaydirigubbakcemile3maşallah küçük hanfendiye

diloşum eylül hanım ne güzel çıkmış öle hakket ağız minicik ya ruj masrafınız az olcak ilerde kaydirigubbakcemile3maşallah küçük hanfendiye

teşekkür ederiz teyzesii vallahi sorma dudak felan yok minnacık :)şevvalde öyleydi şimdi baya çıktı dudakları belki ablasına çeker zillimmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…