- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.921
saçlara bak iki teline toka takmış maşallah selin teyzesi ona hediyesini aldı onunlada çekersin artık:) yalnız resmi küçültsen tam olacak
denize hastayımm yaaa yemekler yermiş maşallah
huri ipeğin ayaklarını yiyebilir miyim yaa çok tatlıı öpesim geldiii hemide çookk
deniyorummmmmmmmmmmm
AY ÇOK ŞEKERSİN TŞK EDERİM...:1rolleyesENİZDE HASTA AMA KABIZ OLDUĞU İÇİN:1closedeyes:
AY NE KADAR SAÇIN VAR DA TOKA TAKIYON CİCİ ŞEY SENİ...DENİZ GİBİ AYIP AYIP PARMAKLARINI EMİYOSUN VALLA BİRAZ BÜYÜ BİBER SÜRÜLCEK ELİNEdelikafaduldenMAŞALLAH SANA TOMBİK CİCİ:dance:
nesguil 24,huri 37, tasilali bebişleriniz çok tatlı yaa hepsini kokulu kokulu öpüyorum...allah nazarlardan korusun.maşallah....
ben özel den mesaj atamıyorum yeni olduğum için özel dr gidiyorumbende ankarada götürüyorum hangi hastane doktor özeldende atabilirsin seviniriz
evet çoğaldık ankaralı anneler buluşalım ne dersinizay kızlar ankaralılarda çoğaldı bak 4 oldunuz
tabloyu ek besinler topiğinde bulabilirsin beslenme düzeni bana mantıklı geldi kemik gelişimine önem veriyor çok fazla kilo olsun istemiyorcanım bende senden tabloyu isteyeyim yazarmısın
nesguil 24,huri 37, tasilali bebişleriniz çok tatlı yaa hepsini kokulu kokulu öpüyorum...allah nazarlardan korusun.maşallah....
deniyorummmmmmmmmmmm
merhaba güzel anneler...benim çok ağrım var,annem bana çoks evdim yedi pataesli pirinçli havucu yedirdide yedirdi..şimdi çok ağrım var sanırım kabız oldum....:):):)
evet oğlum 24 saatten fazla kaka yapamıyor..haklı...yedikçe verdim kabızlık için sıcak suya oturttuysamda,fitil verdiysemde yapamadı....kaç damla zeytinyağı da verdim yok yokkkk...bakalım ne zaman yapacak...sanırım demir ilacı da yapmış olabilir...
diloşum eylül hanım ne güzel çıkmış öle hakket ağız minicik ya ruj masrafınız az olcak ilerde kaydirigubbakcemile3maşallah küçük hanfendiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?