- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #29.141
Selam kıslar uzun zamandır katılamıyordum aranıza evdeyim 2 aydır artık katılıcam vakit buldukça
Çok güsel haberler okudum hamiş arkadaşlar varmış hepsini tebrik ediyorum umarım çok rahat keyifli hamilelikler geçirirsiniz bende bu ay kendimden korkuyorum regl olmayı sabırsızlıkla bekliyorum eyvahedigeldismile starimu istanbula gelme olayınıza çok sevindim inş. olur ama avrupa yakasına gelin anadolu yakası olmasın opuyorumnanaktan
Karen sende işe girmişsin sanırım tebrik ederim tatlım nasıl memnunmusun şehir dışı demişsin eşinden dolayımı gitme durumunuz var?
sağol canım opuyorumnanaktan bakalım daha belli değil nereye taşınacağımız , eşimin iş yeri Maslakta , benim okulum neresi olacak o belli değil :bbo: bir şeyler azcık belli olunca metrobüs güzregahında Floryadan Altunizadeye kadar olan hattan her yer olabilir :))))
sen hayırdır 2 aydır evdeyim demişsin , ben seni çalışmaya başladın diye anımsıyorum sanki fisfisfis
selam kızlar..tekrardan merhaba..özlemişim burayı ..
starimu cnm ben ya ist avrupaya yada ankaraya tasınıcam nasipse.resmi evraklar gezio su an netice yi bekliorus.tam düzenimi kurmustum hersey yolundaydı derken eşim için b fırsat cıktı ...çok düşündük bende yeni işe girdim 5 ay oldu..ama ben de tayin isticem sanırım:=)bakalım..serramda bakıcıya alışmıştı..bende alışmıştım..bilmiorum burada diğer arklar bakıcılarından memnun mu??..ben basta cok cektim..ilk b kadını işe aldıım ilk gün sabah aradı ayagımı kırdım gelemiorum deyince kaldım sap gb ve yolları aayırdık zaten içimede sinmemişti:=)şimdki benle yasıt temizce b kadın.şükür şükür şükür..rahatımda yemegmi yapıodu evme el atıodu utume vs..serra uyuduunda tabe..şimdi tekrar boz bu duzeni güvenlr birilerini bul zor iş yaa..Allahım kolaylık verr inş..
canımcım inşallah hakkınızda en hayırlı olan gerçekleşir :Saruboceq: ben tabi İst.a gelecek biri olarak orada kalmanı çok isterim boshayallersmile
bakıcı konusunda ne güzel şanslı çıkmışsınız , inşallah hep böyle gider Serra prensesimin şansı
ben İst.a gelince napıcam fisfisfis sanırım erberk ajansın joyfull house gibi isimli kreşine vericem :sm_confused: KV den hayır olmaz , olsa da ben istemem , 1 sene boyunca oğluşumun yemesinin-içmesinin-çıkarmasının en sıkıntılı zamanlarında gelip bir ay ben bakiim de annen dinlensin demedi , şimdi çocuk nerdeyse acıktığını - ne istediğini söyleyecek kıvama geldi , hazır çocuğa bakmada ne var , adı " ben starın oğluna baktım " olsun istemiyorum :dilcikar: ay nassı dolduysam artık kaydirigubbakcemile3