• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Selam kıslar uzun zamandır katılamıyordum aranıza evdeyim 2 aydır artık katılıcam vakit buldukça
Çok güsel haberler okudum hamiş arkadaşlar varmış hepsini tebrik ediyorum umarım çok rahat keyifli hamilelikler geçirirsiniz bende bu ay kendimden korkuyorum regl olmayı sabırsızlıkla bekliyorum eyvahedigeldismile starimu istanbula gelme olayınıza çok sevindim inş. olur ama avrupa yakasına gelin anadolu yakası olmasın opuyorumnanaktan
Karen sende işe girmişsin sanırım tebrik ederim tatlım nasıl memnunmusun şehir dışı demişsin eşinden dolayımı gitme durumunuz var?

sağol canım opuyorumnanaktan bakalım daha belli değil nereye taşınacağımız , eşimin iş yeri Maslakta , benim okulum neresi olacak o belli değil :bbo: bir şeyler azcık belli olunca metrobüs güzregahında Floryadan Altunizadeye kadar olan hattan her yer olabilir :))))
sen hayırdır 2 aydır evdeyim demişsin , ben seni çalışmaya başladın diye anımsıyorum sanki fisfisfis

selam kızlar..tekrardan merhaba..özlemişim burayı ..

starimu cnm ben ya ist avrupaya yada ankaraya tasınıcam nasipse.resmi evraklar gezio su an netice yi bekliorus.tam düzenimi kurmustum hersey yolundaydı derken eşim için b fırsat cıktı ...çok düşündük bende yeni işe girdim 5 ay oldu..ama ben de tayin isticem sanırım:=)bakalım..serramda bakıcıya alışmıştı..bende alışmıştım..bilmiorum burada diğer arklar bakıcılarından memnun mu??..ben basta cok cektim..ilk b kadını işe aldıım ilk gün sabah aradı ayagımı kırdım gelemiorum deyince kaldım sap gb ve yolları aayırdık zaten içimede sinmemişti:=)şimdki benle yasıt temizce b kadın.şükür şükür şükür..rahatımda yemegmi yapıodu evme el atıodu utume vs..serra uyuduunda tabe..şimdi tekrar boz bu duzeni güvenlr birilerini bul zor iş yaa..Allahım kolaylık verr inş..

canımcım inşallah hakkınızda en hayırlı olan gerçekleşir :Saruboceq: ben tabi İst.a gelecek biri olarak orada kalmanı çok isterim boshayallersmile
bakıcı konusunda ne güzel şanslı çıkmışsınız , inşallah hep böyle gider Serra prensesimin şansı
ben İst.a gelince napıcam fisfisfis sanırım erberk ajansın joyfull house gibi isimli kreşine vericem :sm_confused: KV den hayır olmaz , olsa da ben istemem , 1 sene boyunca oğluşumun yemesinin-içmesinin-çıkarmasının en sıkıntılı zamanlarında gelip bir ay ben bakiim de annen dinlensin demedi , şimdi çocuk nerdeyse acıktığını - ne istediğini söyleyecek kıvama geldi , hazır çocuğa bakmada ne var , adı " ben starın oğluna baktım " olsun istemiyorum :dilcikar: ay nassı dolduysam artık kaydirigubbakcemile3

starimu görüyorum ki, benden alıntı yapılmıyor hayırdır yavrum küsmüyüz,senin o tombiş yanaklarını sıkmıklarsam oraya gelip görürsün gününü..araşamıyoruz ,konuşamıyoruz,yazışamıyoruz,özledim eski sohbetlerimizi..kimse ile görüşemiyorum....öpüyorum seni tatlım ve düşme burunlu arasımıda ....

starimu okadarda değil canım yaaaaa naz hergün düşmüyorya ne zaman düşse sana denk geliyor demekkikafamçokkarıştı. ama tabii doğduğundan beri bu beşinci düşüşü ama diğerlerini düştü saymıyorum bu tam felaketti

temmuz anneleri topiğinde naz kadar yaramaz huysuz bir bebek yoktur heralde biliyorsunuzki kış boyunca gazıydı uykuya dalma problemiydi öldürdü beni salıncağın başında neler çektiğimi hepiniz biliyorsunuz .3 aydır yemek yeditremyorum naza biliyormusun kızıma çorba içirmeyi özledim et yemeği tavuk köfte daha ağzına girmedi hiç birşey yemiyor çubuk kraker kavun karpuz meyva ve yoğurtla yaşıyor. mama dahi içmiyor süt içiremiyorum gece uykusunda oda 100 cc içiyor sadece.şmdide yürüdüğü için elini hiç tutturmuyor kıyamet kopuyor bütün gün ciyak ciyak ağlıyor depresyona girmek üzereyim .bugün yine 1.5 saat ayağımda salladım uyuyuncaya kadar ayaklarım uyuştu resmen .çoku çok hareketli çok huysuz inat bir bebek naz .korkumdan ikinciyi bile düşünemiyorum yaşımda geçiyor ama cesaret edemiyorum .anneme gidipte oturmayı özledim başka bir eve gittiğinde ne uyuyor nede duruyor çığlık çığlığa ağlıyor apar topar geri geliyoruz annemden neyse allah sağlık versinde kuzuma razıyım herşeyine

Merhaba arkadaşlar doğum yapmadan önce sizlerle buradan birçok paylaşımda bulunmuştum bende 2009 temmuz annesiyim 14 aylık oğlum var adı kaan.uzun zamandır siteye girmemiştim üyelik şifremi bile unutmuşum yeniden aldım şu an işyerindeyim çalışıyorum ve aranıza tekrar katıldım.Güzel dostluklarınız hiç bitmemiş aynen devam ediyor çok sevindim.Hepinize yavrularınızla beraber uzun mutlu sağlıklı günler diliyorum arkadaşlar

Merhaba Derin, arkadaşım ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum kızlardan en huysuz yaramaz naz ise eğer oğlanlardan da eminim kaan dır.Uyku ve yeme sorunumuz çok yok ama çok hareketli koltukların tepesinden inmiyor evde dağılmadık dolap çekmece kalmadı.Ayrıca şu çığlık olayı bizdede başladı 2 haftadır ne isterse çığlık atıyor düdük gibi.Apartmanda o kadar çocuk var sadece bizim sesimiz çıkıyor.Karşı komşumun 2 tane kızı var biri oğlumla yaşıt diğeride 3 yaşında hiç seslerini duymuyorum

canım o kahvaltıyı henüz yapmadım ama ipek her sabah 8 de kalkıyor
1 kaseye
10 bebe bisküvi
1 tatlı kaçığı pekmez
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı ceviz
diş ilacı
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı labne
yiyor...sonra yatıyor 11 de bir daha kalkıyor 1 tane yumurtayı yiyor...
bu her sabah böyle son 3 haftadır böyle gidiyoruz....

karen'im hayırlı olsun işin umarım iyi bir dadı bulursunuz ama lütfen şu dadı konusunda azıcık bana kulak veriniz.amartis te de söylemiştim beni dinlemedi...güvenmeyiniz garantileyin mutlaka evde bir dinleme cihazı bulundurun ve peşin peşin dadıya evde bir dinleme cihazı olduğunu söyleyin..buna hakkınız olduğunu gözünüzün bir süre arkada kalacağını alışma süresince dinleme cihazı olacağını kameranın bakıcıyı rahatsız edebileceği düşüncesi ile dinleme cihazı koyduğunuzu belirtin..
buna itiraz eden bakıcı dan zaten hayır gelmez gerçekten içinde çocuk sevgisi olan bakıcıda buna karşı çıkmaz.2 sene dadılık yapan biri olarak bunu öneriyorum...

oh maşallah ipektoşa afiyet olsun lop lop et olsun.bizim pek iştahımız yok. bu arada diş ilacını anlayamadım neden veriyorsun şartmı vermekmirmirmirmir

oh maşallah ipektoşa afiyet olsun lop lop et olsun.bizim pek iştahımız yok. bu arada diş ilacını anlayamadım neden veriyorsun şartmı vermekmirmirmirmir
teşekkür ederim sibelciğim şart değildir heralde dişleri çürümemesi içinmiş canım...bakalım çürüyecekmi ilaçların hepsini kesti doktor bir tek bunu sürekli kullandırıyor zaten içinde 400 adet var heralde kutu bitince ilacıda keser die düşünüyorum...

4423.jpg

ah derinim heralde senin çektiğini hiç birimiz çekmiyoruzdur die düşünüyorum.naz kız gerçekten naz kız oldu yani...çok çektiriyor sana ama büyüdükçe uslanacağını düşünüyorum inşallah

Merhaba Derin, arkadaşım ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum kızlardan en huysuz yaramaz naz ise eğer oğlanlardan da eminim kaan dır.Uyku ve yeme sorunumuz çok yok ama çok hareketli koltukların tepesinden inmiyor evde dağılmadık dolap çekmece kalmadı.Ayrıca şu çığlık olayı bizdede başladı 2 haftadır ne isterse çığlık atıyor düdük gibi.Apartmanda o kadar çocuk var sadece bizim sesimiz çıkıyor.Karşı komşumun 2 tane kızı var biri oğlumla yaşıt diğeride 3 yaşında hiç seslerini duymuyorum
hoşgeldin canım .canım hepsine razıyım ama saaqtlerce ayağımsa sallamk ve yemek yemeyişi öldürüyor beni düşünsene akşamlar oluyor sen gün boyunca yemek yiyorsun ve bebeğine birşey yediremiyorsun mahvoluyorum .
ah derinim heralde senin çektiğini hiç birimiz çekmiyoruzdur die düşünüyorum.naz kız gerçekten naz kız oldu yani...çok çektiriyor sana ama büyüdükçe uslanacağını düşünüyorum inşallah

evet hurişim yaaa sorma bugün sabah 6.30.dan öğlen 12.30a kadar ayağımda salladım sadece bir saat kahvaltı molası verdik okdar yine sinir krizi geçirdim uyuyana kadar.misafir kız vardı kayınvalidede kızı parçaladı 2 yaşında kimseyle oynamıyor . bir ocuk gördüğünde parçalıyor çocukları bile...inşallah düzelir süekli dua ediyorum düzelsin diye canım

anlayamıyorum ki canım ya ,acaba sen yüksek sesle konuşuyorsun,yada bağırıyorsun ( ona olmasa bile) hırçın davranıyorsan senden almasın yada kaynanandan almasın..bilemiyorum ki huyu da olabilir inşallah düzelir ben sinirliyken,yada telaşlıyken ipekte aynı oluyor agresifleşiyor ben sakin olunca pamuk gibi oluyor,şu pskyatriye başlayalıdan beridir ipek çok sakinledi çünkü ben sakinim...anlatabildim mi..

anlayamıyorum ki canım ya ,acaba sen yüksek sesle konuşuyorsun,yada bağırıyorsun ( ona olmasa bile) hırçın davranıyorsan senden almasın yada kaynanandan almasın..bilemiyorum ki huyu da olabilir inşallah düzelir ben sinirliyken,yada telaşlıyken ipekte aynı oluyor agresifleşiyor ben sakin olunca pamuk gibi oluyor,şu pskyatriye başlayalıdan beridir ipek çok sakinledi çünkü ben sakinim...anlatabildim mi..

yok canım genelde sakiniz evde.uykusaatleri dışında bağırmıyorum çünki uyuturkende çok bunaldıysam uyu artık diye sesimi yükseltiyorum biraz okadar....kayınvalidem genelde evde yok zaten evde olsa bile onun yanında uyumaz kimse olmayacak telefonun fişleri çekiliyor zilde zaten sürekli kağıt var duymuyoruz.pencereler kapalı olurda satıcı geçerse diye çünki uyanıyor hemen.zaten böyle giderse bende psikiyatriste başlayacağım bir haftadır çok daha kötü durumdayız uyku konusunda....bende çok yıprandım düzelicek diye beklerken dahada kötüye gidiyor ama babası ile babaannesi genetik heralde babaanne alt kattan benim kaçta mamaya kalktığımı söylüyor ertesi günü hep duyuyormuş gece mahalleden arabamı geçti köpekmi sor ona babamızda öyle....gece uykusunda sorun yok hiç sallamıyorum yanına uzanıyorum yarımsaat yada 15 dakikada uyuyor sabah ve öğle uykusu beni üzen

Huri kız sen hala dr'a gidiyor musun? Sakinleşmek için para mı veriyosun?
Sen git sana yardım etmeyenleri parala iki laf çak bak ohhh nasıl rahatlıyorsun.
Bencil olacan azıcık bencil.

derincim allah yardımcın olsun naz kızımız baya yaramazmış ben kızıma yaramaaz diyorum aman susayım ozaman.işalah geçiciir bu durum.bu arada 2.için cesaret edemiyorum diyosun ya 1.yaramaz olursa 2.uslu oluyormuş diğer durumdada tam tersi yani hiç durma 2.yap biran evvel belki durum değişir ha:)

saol huricim cvp için bakalım bizimde çarşamba günü randevumuz var.bu arada hafif bir idrar yolu enf. geçirdik bir ağlıyorduki çiş yaparken test için idrar almaya çalıştım aman ne zormuş kızlardan idrar almak hastalar hep derlerdi onları şimdi anlıyorum başıma gelince.neyse idrarı alamadan atlattık sanırım antibiyotikte başlamadım bakalım nolcak.bebişler hasta olmasın yaaaaaaaaaaa

slm kızlar napıyosunuz bakalııımmm...
sanırım bütün bebişler dellenmiş vaziyette..
bende bir bizde var sanıyodum bu durum...
çığlık atmalar,koltuk tepelerinde gezmeler hatta çamaşır makinesine tırmanmalar...
bide artık uzanamadığı yerlere ablasının banyoda duran taburesiyle ulaşıyo...
zıpır zıpır sürekli evin içinde...
hiç bi iş yapamıyorum...
bide şimdi melek kreşe başladı bu sene yarım gün gidiyo
sabah berrayla beraber bırak öğlen berrayla beraber al...
kollarım koptu...yere koysam etrafa sataşmaktan yürümüyo...
yakın allahtan kreş ama yinede çok yoruluyorum..
allah sonumuzu hayretsin...

narcım çok geçmiş olsun görünmeyen kaza işte..
teşekkür ederim sibelciğim şart değildir heralde dişleri çürümemesi içinmiş canım...bakalım çürüyecekmi ilaçların hepsini kesti doktor bir tek bunu sürekli kullandırıyor zaten içinde 400 adet var heralde kutu bitince ilacıda keser die düşünüyorum...

4423.jpg
bu konuda en çok ben tavsiye etmiştim belkide burda mutlaka kullanmamız gerekiyo diye...
meleğe de bu güne kadar kullandım...
ama geçenlerde diş hekimi bi arkadaşla bu konuyu konuşuyoduk
kendininde 3 yaşında bi oğlu var
sen kullandın mı dedim kulanmadığını söyledi
nedenini sordum
"gerek yok 5 yaşından sonra 6 ayda bir klor maskesi yaptırırsan dişlerine sorun olmuyo " dedi..
şimdiden boşuna kullanmaya gerek yokmuş...bende bıraktım artık kullanmıyorum...

derincim allah yardımcın olsun naz kızımız baya yaramazmış ben kızıma yaramaaz diyorum aman susayım ozaman.işalah geçiciir bu durum.bu arada 2.için cesaret edemiyorum diyosun ya 1.yaramaz olursa 2.uslu oluyormuş diğer durumdada tam tersi yani hiç durma 2.yap biran evvel belki durum değişir ha:)
sorma canım benim nazlı kızım çok yaramaz gerçi bütün bebekler yaramazdır ama bizim uyku sorunumuz çok berbat.vallahi ikinciyi bir istiyorum birde istemiyorum naz la ogün güzel ve uslu birgün geçirdiysek hemen sprali çıkartayım diyorum eğer çok berbat birgünse aman aman bir tane yeter diyorum . gerçi bir yaşına kadar çok daha fazla hiç susmadan ağlıyordu sanki düzelme var gibi yada bana öyle geliyor alıştığım için .bakalım artık kısmet .öle diyorlar bana ikinci bu kadar huysuz olmaz
saol huricim cvp için bakalım bizimde çarşamba günü randevumuz var.bu arada hafif bir idrar yolu enf. geçirdik bir ağlıyorduki çiş yaparken test için idrar almaya çalıştım aman ne zormuş kızlardan idrar almak hastalar hep derlerdi onları şimdi anlıyorum başıma gelince.neyse idrarı alamadan atlattık sanırım antibiyotikte başlamadım bakalım nolcak.bebişler hasta olmasın yaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun canım naz çok küçüktü aldığımda ilkinde kolay almışım ama ikincide çok zor olmuştu.aman onlar hasta olmasında.

Geçmiş olsun canım. Yazın en sık görünen rahatsızlıklardan biriymiş bu.

slm kızlar napıyosunuz bakalııımmm...
sanırım bütün bebişler dellenmiş vaziyette..
bende bir bizde var sanıyodum bu durum...
çığlık atmalar,koltuk tepelerinde gezmeler hatta çamaşır makinesine tırmanmalar...
bide artık uzanamadığı yerlere ablasının banyoda duran taburesiyle ulaşıyo...
zıpır zıpır sürekli evin içinde...
hiç bi iş yapamıyorum...
bide şimdi melek kreşe başladı bu sene yarım gün gidiyo
sabah berrayla beraber bırak öğlen berrayla beraber al...
kollarım koptu...yere koysam etrafa sataşmaktan yürümüyo...
yakın allahtan kreş ama yinede çok yoruluyorum..
allah sonumuzu hayretsin...

narcım çok geçmiş olsun görünmeyen kaza işte..

bu konuda en çok ben tavsiye etmiştim belkide burda mutlaka kullanmamız gerekiyo diye...
meleğe de bu güne kadar kullandım...
ama geçenlerde diş hekimi bi arkadaşla bu konuyu konuşuyoduk
kendininde 3 yaşında bi oğlu var
sen kullandın mı dedim kulanmadığını söyledi
nedenini sordum
"gerek yok 5 yaşından sonra 6 ayda bir klor maskesi yaptırırsan dişlerine sorun olmuyo " dedi..
şimdiden boşuna kullanmaya gerek yokmuş...bende bıraktım artık kullanmıyorum...

Heh benim kız da tırmanmaya başladı. Ah, ah ah aıııhh diye istediği bişeyi gösterip duruyor. Ben oralı olmazsam başlıyor tırmanmaya. Dışarı çıktığımızda yürütmeye çalışıyorum. Mümkün olduğunca kucağıma almamak için. Dediğin gibi mahallenin muhtarı gibi her yere dağılıyor. Gelene geçene sarılıp öpüyor. Millet de bunu görünce kadayıf olup iyice yumuluyorlar ben de ekstra sinir oluyorum.

Resimdeki floru arkadaşıma dr'u hamileyken vermişti. 8. ayda mı ne başlamıştı. Ben kullanmadım. Çocuk dr'u da vermedi. İpek de kullanmadı. Şu maske olayını ben de duydum iyi icatmış. Ondan yaptırırız artık.

merhaba kızlar
bu tırmanma herkeste var sainirm :)) bizimkide masa sandalye koltuk ne bulursa üstüne çıkıyor, bazen ben bile şok oluyorum nasıl çıkmış becermiş diye ...
biran evvel uslanmalarını diliyorum Allah'tan çok zor bir dönem yasıyorum huysuzluk ve yaramazlık acısından. herşeyi ağlayarak elde etmeye çalışıyor ,vermeyince kafasını sağa sola vuruyor.

Back
X