2009 Temmuz anneleri ve melekleriii

çok tatlısınız maşallah ikinizede
eline sağlık buarada güzel renkli şeker paylaşımlarda buluşalım inşallah
resim boyutunu bi boy daha büyüt istersen

canımcım bizim makinenin boyutu çoook büyük olunca paintte küçülttüm ama bukadar büyütebildim

inşlh gzl paylaşımlarda bulunuruz canım
e hadi bekliyoruuzz

Merhabalar ben de 2009 Temmuz annesiyim,güzel paylaşımlar olur umarım.

maşallah filizcim ana-oğul çok tatlısınız.opuyorumnanaktan inşallah bu topik güzel paylaşımlara vesile olur.

hayırdır madamlar herkeste bi güzel paylaşımlar olsun dileği felan , diğer topik kapandı mı yoksa kafamçokkarıştı

filiz de huriş de böcükleriyle çok tatlılar maşallah
dördüne birden

filizim teşekkür ediyorum prgram için çok beğendim bunuda koyuyorum ..artık sizlerden bekliyoruz ananlı kızlı-analı oğlanlı resimler...

OOO MAŞALLAAAHHH
NE GZL ÇIKMIŞSINIZ KIZ
SİZİ KOKOŞLAAARRRRkaydirigubbakcemile3:roflol:

huriş maşallah size anakız pekbi güzel çıkmışınız ipeğn tokası çok güzel olmuş bir iki sneye örme kıvamına gelir şekşil şekil yaparsın artıkkaydirigubbakcemile3
ewt arkadaşlar komşu topikte gördüm bizimde olsun dimiii
kuzunuzla birlikte resimlerinizi bekliyoruzopuyorumnanaktan
ilk açılışı biz yağızım egemle birlikte yapalım
çok güzel çıkmışsınız .. oğluş sana hayran hayran bakıyor ee nede olsa yengeç bebesi anakuzusu bunlar tammm

fotojenik anımızda bizde çekelim yükleriz artık buraya reyyan hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini

SAOL CANIM ANASIDA YENGEÇ
BEN 22 TEMMUZ OĞLUŞ 11 TEMMUZkaydirigubbakcemile3

çok güzel çıkmışsınız maşallah
bu topiği görünce farkettim uzun zamandır kızımla fotoğraf çekinmemişiz ya en öykü hanımı durmadan çekmekten kendimize fırsat kalmıyo

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar filizcim huricim çok tatlı çıkmışınız maşallah sizlere bende heveslendim en kısa sürede resim çekip koyucam :asigim:

filizim teşekkür ediyorum prgram için çok beğendim bunuda koyuyorum ..artık sizlerden bekliyoruz ananlı kızlı-analı oğlanlı resimler...

çok güzelsiniz fıstıklar kokoş olmuşsunuz ana kızz yerim sizi valla maşallahh size binlerce kereee

bizde hafta sonu çekiliriz bi resim akşam vakit kalmıyo gündüzde ikimizi resim çekecek kişi yok olanda eski ve pek iyi çıkmamış yeni çekilince eklicemmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…