2009 Temmuz anneleri ve melekleriii

[IMGp://img29.imageshack.us/img29/4420/fotoraf0527.jpg[/IMG]

[]http://img33.imageshack.us/img33/3552/fotoraf0517.jpg[/IMG]

bu da biz son dönem yeni fotomuz yok bir tane vardı onu koymustum yenilik olsun didimmm :dance:

herkese koocaamaaaannnn bir maşallaahhh

kızlar buda emirhanerim in resmi
benden rica etmiş süsleyip püslememi.bende elimden geldiğince yaptım.umarım beğenirsin canım

filizcim foto programın sayesinde ç.ok güzel nostaljiler yapabiliyosun negüzel
ben eşimin pc sini kullandığımdan indiremiyorum benimki hallolsun bende indiricem inşallah

çok şekersiniz maşallah

ewt arkadaşlar komşu topikte gördüm bizimde olsun dimiii
kuzunuzla birlikte resimlerinizi bekliyoruzopuyorumnanaktan
ilk açılışı biz yağızım egemle birlikte yapalım

şekerler
ton ton yanaklı prensegüzel anne ve oğluşuna:sm_cool:

filizim teşekkür ediyorum prgram için çok beğendim bunuda koyuyorum ..artık sizlerden bekliyoruz ananlı kızlı-analı oğlanlı resimler...

Buğulu gözlü anneye ve cici gözlü ipeğe

Miniş patili kara kaş kara gözlü öyküye

Anne kız ohh yemeklerdelerkaydirigubbakcemile2

Boncuk gözlü minik dudaklı şirine

Seni şeker giydin gezmelikleri nereyenaniknanikannene de sana da maşallahhhh

bu da biz son dönem yeni fotomuz yok bir tane vardı onu koymustum yenilik olsun didimmm :dance:

Olsun yinede yazdan kalma bir parça mutluluk:sm_cool:sizede maşallhhh
kızlar buda emirhanerim in resmi
benden rica etmiş süsleyip püslememi.bende elimden geldiğince yaptım.umarım beğenirsin canım

kızlaarr eski resimleri derleyip topladım busaattteee uyumak varken topiğimizi zenginleştireyim dedim :)))

Hepsi birbirinden güzel ve şeker bendeki programın aynından bu...çok cicisiniz maşallhhhhhh

filizcim teşekkürler canım beğenmez miyim bitanem ellerine sağlık bunuda bugün çekildim süslü püslü değiliz ekleyeceğim dedim diye

bebişler ayrı şirin anneleri ayrı güzel ..
zuzuşum , filizcim , emirhanerim , nesquik ... maşallah hepinize ... umarım atladığım olmamıştır bu uykulu gözlerle

nerde bi anne ve bebek görsem içim bi hoş olur tüm anneler ve bebişleri siz dünyanınnnn ennnnnn güzel fotoğrafısınız ya maşallah hepinize

bütün anne ve bebeklere kocamaaan bi MAŞALLAH ilsu demresu vee kikoooş sizi ilk defa gördüm şakkıdı

Bütün anneler ve bebişlerii hepiniz harikasınız maşallah
Anneler bi kere çok güzeller :1hug:, bebişleride ennnnnnnn tatlısından yirim onlarıı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…