canım bu ay sadece 450 gr almış.şimdiye kadar da ayda 600 gr alıyordu.doktor takviye gerektiğini söyledi.günde bir kere hazır mamaya başladık.(henüz istemese de boğuşuyorum)merhaba
benim oğlum 30 temmuz doğumlu 64 cm 6700 gr annem benim sütümün yaramadığını söylüyor neye göre yarayıp yaramadığı anlaşılıyor doktor size neye göre yaramadığını söyledi
dün biz de doktora gittik. boyumuz 69 cm kilomuz 8870 kg olmuş.maşallah demeyi unutmayın
dün biz de doktora gittik. boyumuz 69 cm kilomuz 8870 kg olmuş.maşallah demeyi unutmayın
MAAŞŞALLAHHHHHHHHHHH.allah sağlık versin canım.hep böyle gider inşallah.
tütütüüüüü 41 kere maşallahçok sevindim canım
bugün tam 5 aylığız hihoyyyt
66 cm boyumuz
6270 gr kilomuzbenneyaptımki
boydan standartların içindeymişiz de kiloyu eksik buldu biraz dr.umuz , gerçi yanlış hesaplayıp az dedi .. 15 gün önce gittiğimizde başka bi dr görmüştü bizi ve ölçüm yapıp not düşmüştü takip deftermize , onu 1 ay önceki ölçüm sanıp 200 gr almış , az almış bu ay dedi , halbuki neredeyse 500 gr almış kuzum benim benneyaptımki
ELİF NAZIMIN AYLIK GELİŞİM TABLOSU
DOĞUM:3200gr - 49cm
1.AYLIK:4300gr - 55cm
2 AYLIK:6000gr - 56cm (mama takviyesi aldı)
3 AYLIK:7100gr - 60cm
4 AYLIK:7850gr - 62cm
5 AYLIK:8350gr - 67cm (ek besinlere başladık tadımlık ölçülerde)
Yusuf'ta 4ay 14 günlükken 8100 gr olmuştu.
dün kontole gittik 8680grolmuşuz boyda 69 cm..maşallah :
bu gün oğlum elektronik baskülle tartıldı 9250gr çıktısağlık ocağındaki hemşire de ölçerken daha çok kilosu varda ben bu kadar söylüyorm demişti..CADIARZUhemde bizimki elektronik değil ya fark olur demişti ama bu kadar farkta olurmu ..şimdi ben neye göre bebeğin kilosunu hesaplamam gerek anlamadım..:uhm:kafamçokkarıştı..
maşallah canım sen 9 de geç
ben evde basküle çıkıyorum sonra onunla çıkıyorum farktan 200 gr atıyorum işte o.Bizim haftaya 5 aylık olacak ben 7yi görsem öpüp başıma koycam biz iki hafta önce gittik 6500 tu şu an evde 6800 falan 7 olsa öpüp başıma koycam:)
ama benimki kıpır kıpır dönüyo falan sadece anne sütü alıyor doktor yeterli desin sorun yok zaten 1 yaşında herkesin kilosu aynı oluyor
maşallah işte kıpır kıpır hareketli bebek işte..sonuçta herkes kendi yapısına göre büyüyor..anne sütü alıyor işte ne güzel..kaydirigubbakcemile5 biz mama yiyoruz iki ay emdi kuzum...senağlama
sağol canım olsun bende mamayla büyümüşüm allaha şükür bi eksiğim yok:))nasip bu işler bak çağla şikele hemen başladı bunlar emzirmiyor herhalde bizler gibi düşünmüyorlar biz yok sütüm yettimi tüh gelmedi falanız.çalışmayalım diye biz çırpınıyoz onlarda bak zapzayıfım hemen başaldım havalarında.kediler bile yappmıyorr çokkk kızıyorum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?