2009 Temmuz bebişlerinin boy kilo takibi

canım bu ay sadece 450 gr almış.şimdiye kadar da ayda 600 gr alıyordu.doktor takviye gerektiğini söyledi.günde bir kere hazır mamaya başladık.(henüz istemese de boğuşuyorum)

ELıF NAZIMIN AYLIK GELıŞıM TABLOSU

DOĞUM:3200gr - 49cm

1.AYLIK:4300gr - 55cm

2 AYLIK:6000gr - 56cm (mama takviyesi aldı)

3 AYLIK:7100gr - 60cm

4 AYLIK:
7850gr - 62cm

5 AYLIK
:8350gr - 67cm (ek besinlere başladık tadımlık ölçülerde)

bugün tam 5 aylığız hihoyyyt

66 cm boyumuz
6270 gr kilomuz benneyaptımki

boydan standartların içindeymişiz de kiloyu eksik buldu biraz dr.umuz , gerçi yanlış hesaplayıp az dedi .. 15 gün önce gittiğimizde başka bi dr görmüştü bizi ve ölçüm yapıp not düşmüştü takip deftermize , onu 1 ay önceki ölçüm sanıp 200 gr almış , az almış bu ay dedi , halbuki neredeyse 500 gr almış kuzum benim benneyaptımki

Son düzenleme:

maşallahhhbencee az değil normal yani...Deniz de bu ay tam 7 kg,66 cm,500 gr almış bu ay...6 ayına gireli tam 2 hafta oldu...gelişimi iyi dedi ancak demiri düşük çıktı ve de alerjiye açık bir bebek dedi :bbo:

Son düzenleme:
deeniz bebeği 1 ay geriden takip ediyoruz.Zaten hareketliği benziyor.Bizde haftaya gidicez inşallah 7 oluruz.Star dust maşallah ne güzel işte düzenli kilo alıyor önemli olan bu değil mi maşallahhh bebişlerimize

dün kontole gittik 8680gr olmuşuz boyda 69 cm..maşallah :

bu gün oğlum elektronik baskülle tartıldı 9250gr çıktı sağlık ocağındaki hemşire de ölçerken daha çok kilosu varda ben bu kadar söylüyorm demişti..CADIARZUhemde bizimki elektronik değil ya fark olur demişti ama bu kadar farkta olurmu ..şimdi ben neye göre bebeğin kilosunu hesaplamam gerek anlamadım..:uhm:kafamçokkarıştı..

maşallah canım sen 9 de geç
ben evde basküle çıkıyorum sonra onunla çıkıyorum farktan 200 gr atıyorum işte o.Bizim haftaya 5 aylık olacak ben 7yi görsem öpüp başıma koycam biz iki hafta önce gittik 6500 tu şu an evde 6800 falan 7 olsa öpüp başıma koycam:)
ama benimki kıpır kıpır dönüyo falan sadece anne sütü alıyor doktor yeterli desin sorun yok zaten 1 yaşında herkesin kilosu aynı oluyor

maşallah işte kıpır kıpır hareketli bebek işte ..sonuçta herkes kendi yapısına göre büyüyor..anne sütü alıyor işte ne güzel..kaydirigubbakcemile5 biz mama yiyoruz iki ay emdi kuzum...senağlama

maşallah işte kıpır kıpır hareketli bebek işte ..sonuçta herkes kendi yapısına göre büyüyor..anne sütü alıyor işte ne güzel..kaydirigubbakcemile5 biz mama yiyoruz iki ay emdi kuzum...senağlama

sağol canım olsun bende mamayla büyümüşüm allaha şükür bi eksiğim yok:))nasip bu işler bak çağla şikele hemen başladı bunlar emzirmiyor herhalde bizler gibi düşünmüyorlar biz yok sütüm yettimi tüh gelmedi falanız.çalışmayalım diye biz çırpınıyoz onlarda bak zapzayıfım hemen başaldım havalarında.kediler bile yappmıyorr çokkk kızıyorum çokkk

süt nasip işi gerçekten kızım sadce 4 gün emdi onda sütümde çok iyiydi hastane dönüşü tek göğsümden 150 cc süt sağdığımız bilirim sıpa emmedi sağıp verdim ama zamanla çekildi.oğlumdada süt geç geldi 2.5 ay anca emizrebildim artmadı hiç mamayla desteklemek zorunda kaldık...:ecrin_bebek:
onları örnek alırsak kafayı yerissssssssss.onların gitiği doktorlar herşeylerini ona göre ayarlıyor son aya kadar bile beklemeden sezeryanla aldırıyorlar çatlamamak için ...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…