benim kızda 7,200 gram boyuda 65 cm..
Arkadaslar masallah kuzulara.
benim kiz da 5 ay 1 haftalikken 7350 gr 67 cm. Uzun bir bebekmis.
Insallah bana cekmez. ben sadece 160 cm'im:)
gecen ay 530 gr almisti. bu ay da 550 almis. dr 400-600 gr arasi iyi dedi. o yuzden anne sutune devam. ama ben corba vs icerken parmagimi batirip parmagimi emdiriyorum tadina alissin diye. ya da ne bileyim kabak tatlisi yersem veriyorum. ya da mandalinayi emdiriyorum. tabi hosuna gitmiyor kati seyler tukuruyor ama olsun boyle boyle alisacak mecbur.
canım iyi yapıyorsun da bence mandalinayı verme ne kadar azcık veriyorum tattırıyorum desen de asitli meyvelerdenmiş mndalina . turunçgiller gurubu 9 aydan önce verilmemeliymiş içindeki meyve asidinden ötürü .. 2 hafta önceki kontrolde sormuştum dr.a tam zamanı , portakal hadi neyse de mandalina versemmi diye , sadece elma ( kabızlık sorunu yoksa 2 parmak kadar muz ) ve deveci armutunu rendeleyip içine 1 tatlı kaşığı pekmez koymamızı söylemişti ..
yine de sen bilirsin canım yerimseniben
bu ay 6. ayımız kilomuz 8,400 gram boyumuz 72 cm...
Canim cok sagol, bilmiyordum ogrendim. o zaman ben elma ile devam edeyim.
kasigi uzatinca agzini siki siki kapatiyordu, artik corba vs kasikla veriyorum iciyor minigim.
kayinvalidem de sadece sut ver kizimmmmm deyip duruyor.
Canim cok sagol, bilmiyordum ogrendim. o zaman ben elma ile devam edeyim.
kasigi uzatinca agzini siki siki kapatiyordu, artik corba vs kasikla veriyorum iciyor minigim.
kayinvalidem de sadece sut ver kizimmmmm deyip duruyor.
arkadaslar masallah kuzulariniz.
Siz de benim gibi misiniz merak ediyorum.
herseyin basi saglik ama ikincil olarak benim icin boy geliyor.
bebegimin kilosuna takilmiyorum asla. ama boyu benim icin onemli. cunku kilo eksilir yukselir. hastalanir kilo kaybeder. istahi acilir lair vs vs. ama boyu kisalmaz.
siz de benim gibi dusunuyor musunuz yoksa bebegin gidisatini kilosuna gore mi degerlendiriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?