2009 Temmuz bebişlerinin boy kilo takibi

slmar benim bebişim cılız kalmış azcık.5300 kilo boy 60.5.ek gıdaya geçtik yavaştan.ama mama yemiyoruz kusuyoruz yeyince.pirinçlimama yiyoruz arada.hala anne sütüne devam.

canım maşallah bebeğin gayet iyi.benim bebişim 26 temmuz doğumlu.dün kontrolumuz vardı.5750-62 cm

nesguik benim oğlumla beraber gidiyor kilosu boyu zaten resimlerden anlamıştım.doktora cmt gidicez inşallah yeterlidir kilosu bende 7nini üstündekilere imreniyorum maşallah tabiki

bizim de bu hafta ctesi günü kontrolümüz var. geçen ayın 7 sinde gitmiştik. o zaman 6880 gr 64 cm di.bakalım ne durumdayız.

bebegim 4 ay 8 gunluk oldu. 6850 gr 65 cm.

bu ay sadece 550 gr almis. ama anne sutu ile beslenen bebek 3-4 ay arasi 400-600 gr arasi alirmis. bakalimn. daha ek gidaya gecmedik.

kibelecim içime su serptin valla bizde 6500 63 cmiz.4 ay bitti iki ayda 1200 kilo almış yani 600gr diyeyim doktor öbür ayda kilosuna bakalım ek gıdaya geçme dedi ortalamaya yakın ama erkek olduğu için 7 kilo olması lazımmış.Bizimki çok kusuyor ondan dedi kusmayı azaltmak için az emzirip gaz çıkartıp tekrar emzrcekmişim birde öyle deniyelim.Kusunca içim acıyor hemde en yağlı kısmını kusuyor yaa.ınşallah kusması biter en kısa sürede bir şey giydirmeye korkuyorum valla.

dün aşımız vardı. 4. ayımız ayın 9 unda doluyor. tam 5 aylık oluyoruz. kilo 7550 gr boy 68 cm olmuş.geçen ay 6885 gr dı. maşallah tüm bebişlerimize. Allah nazarlardan saklasın

mrb benim bebegim temmuz 2009 dogumlu 3475 gr dogdu boyu 50 cm bugun dr gittik kontrole suan 4ay 12 gunluk 8100 gr ve 67 cm boyu

selam kızlar yoktum.linanın bugün kontrolü vardı.26 temmuz doğumlu.3 kilo doğdu 46 cm boyu idi.bugün 5900 gr 63 cm.malesef sütüm yaramıyormuş bugün mama takviyesi başlıyoruz.

selam kızlar yoktum.linanın bugün kontrolü vardı.26 temmuz doğumlu.3 kilo doğdu 46 cm boyu idi.bugün 5900 gr 63 cm.malesef sütüm yaramıyormuş bugün mama takviyesi başlıyoruz.

merhaba
benim oğlum 30 temmuz doğumlu 64 cm 6700 gr annem benim sütümün yaramadığını söylüyor neye göre yarayıp yaramadığı anlaşılıyor doktor size neye göre yaramadığını söyledi

mrb benim bebegim temmuz 2009 dogumlu 3475 gr dogdu boyu 50 cm bugun dr gittik kontrole suan 4ay 12 gunluk 8100 gr ve 67 cm boyu

bizden kocaman bir maşallah kemal bebeğe

canım boyu baya uzamış linamızın maşallah...olsun canım eninde sonunda mamalara başlayacağız. sizinki 1 ay daha önce olmuş.bu kadar emzirdik ya buna da şükür....

canım bebeğin 4. aydan itibaren 1 ay içerisinde toplam 350-600 gr arası kilo almışsa doktorlar sütün yeterli geldiğini söylüyorlar. ama başka kriterler de olabilir. doktorun görüşünü almak daha doğru olur. annen yanılıyor olabilir.

canım sütün yarayıp yaramaması aldığı kiloya bağlı 400-800gr arası normal diye biliyorum birde bebeğinin bünyesiyle alakalı birşey bu ayrıca 4. ayını bitirmiş bir bebiş için iyi görünüyor kilosu gerçi doğum kilosunu bilmiyorum ama.

eftelyaa ve kelebek-83 çok teşekkür ederim için biraz daha rahat ama annelere söz geçirmek mümkün değil
düzenli bir dr olmadığı için de danışamadım

eftelyaa ve kelebek-83 çok teşekkür ederim için biraz daha rahat ama annelere söz geçirmek mümkün değil
düzenli bir dr olmadığı için de danışamadım

canım ben de ankaralıyım eşim ve benim görevim sebebiyle istanbuldayız.eğer başka doktor düşünürsen sana önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…