2009 temmuz kuzularının son halleri :)

Evet bir fırsat bulup arada işyerinden giriyorum demetçim..Dün göremiyordum ama bugün hepsinide gördüm resimlerin.Akşam bende kaanın resimlerini çekeyimde yarın koyarım..

narrrrrrrrrrr uzun zamandır görmemiştim kuzumu ne kadar büyümüş kocaman (ve de azıcık yaramas) bir abi olmuş yaaaa yerim ben yakışıklı denizimiiii
bu arada insan ucundan kıyısından ablasını da çekerdi ikisinide görmüş olurduk

[/QUOTE]
dmetcim az değil tam bir doğal afetttt şimdi ablasylada fotosunu eklerim canavarmın of bu arada kzmın yüzünü tırnaklamş baya derin inş. iz kalmaz ya

buyur demetcim senin için

Eklentiler

• $karanl¦-k 022.webp
    8 KB · Görüntüleme: 45
  • $karanl¦-k 017.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $karanl¦-k 025.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $67238_1568195799885_1085133597_1649093_3965181_n.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $karanl¦-k 019.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $karanl¦-k 020.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 48
oy masallah ya kuzular kocaman olmuslar, nezamandir gorememistik cok iyi olmus,

demet oykunun fotosuna bayildim, buyumuste piyano calarmis hanfendi
tuananinda saclari cok guzel olmus masallah tivir tivir
nar masallah cok yakisikli bi oglun var,
seker sey kizinin gozleri yakiyo masallah

Ben neden göremiyorum acaba ya allah allah

canım hangi internet sayfasından girdiğinede bağlı olabiliyor..
mozilla,exporer yada chrome ..birisinden birinde mutlaka açılır tatlım..

demetim eline sağlık çok güzel bir topik olmuş ....bende ipeğin dün çekilen fotolarını ekleyeyim hemencik .:)

maşallah ne tatlılar yaaa bende 2010 temmuz annesiyim seneye bu zamanlar bizim tıfıllarda böle olcak Allahın izniyle bi gelse o günlerrr yaaaa.):):)

hepsi çok tatlı olmuş maşallah yaa..bittim bittim walla..41 kere maşallah..huriş en çok ta ipeğe güldüm o şeker kızı napmışsın öle cadu annesi :)çok tatlııı..

çok tatlı maş hepinizin bebekleri.ben her foto yüklendiginde girip bakıyorum.begen butonlarınada basıyordum ama butonlar kalktı:)) yazmak istedim.Allah nazarlardan saklasın.seney bizlerde koyarız böyle büyümüş hallerini inşş

ebusum canım özledim seni çok teşekkür ederiz teyzemizzz
eeee sinanımızı görmek isteriz bizde ona göre bekliyoruzzzzz

sonn hallerimizz :))

yerim seni fıstığımmmm maşallah güzel gözlüme çokkkkk tatlı annesiiii

amannnnnn hurişimmm yerim ama ben bu tatlı cadıyıııı :)))))) hele senle olan resmine bittimmmmm maşallah analı kızlııı

maşallah ne tatlılar yaaa bende 2010 temmuz annesiyim seneye bu zamanlar bizim tıfıllarda böle olcak Allahın izniyle bi gelse o günlerrr yaaaa.):):)

zaman çok çabuk geçiyor canım bi güne gelmez bakmışsınnn kocaman olmuş çok çabuk büyüyorlar
sağlıkla büyüsünler inşallahhhh bizde sizin resimlere bakıp küçüklüklerini özlüyoruz :))))

::::::)))))))))))) buda benim prensesim ADA

allahım allahımmmm nekadar büyümüş benim tatlı kızım yaaa uzun zaman görmeyince böyle şaşırıp kalıyor insan maşallah güzeller güzeli Ada mızaaaa ayyy hele gözlüklü resmine bayıldımmmm tam yemelikkk sevimli cadımmmm

aminnnn canım hepimizin kuzularını korusun Rabbim nazarlardannnn
öpüyorum minik kızınıııı

Son düzenleme:
hepsi çok tatlı olmuş maşallah yaa..bittim bittim walla..41 kere maşallah..huriş en çok ta ipeğe güldüm o şeker kızı napmışsın öle cadu annesi :)çok tatlııı..

serramızın son halleri nerde hıııı:95: hadi bekliyorum

Son düzenleme:
teşekkürler demet teyzesi çok çabuk büyüyorlar gerçekten daha dün gibi doğumlarımız.

ebush cum maşşallah kuzuya boyamada yapıyor ha ressam mı olacak acaaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…