2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nilay cım e niye söylemiyon adını yasmin diyip duruyom ben burda

ayrıca '' iyigeceler'' derken ? :uhm:

:roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: uyuyoo uyuyoooo

bende ARZU bu arada :dilcikar:
arzular şelaleeeee cinsindennn :roflol::roflol::roflol:

1) Sen biliyosun herkes nerden bilsin -tatlicadiarzu-

2) benim için işten çıkınca gece demektir çünkü eve gider gitmez uyucam naniknanik

yuh be kızım ne uykucusunnnn
pazar 1 e kadar yatarsın işten eve gider uyursunn. yazık valla o bedene :)) :roflol:

uyu uyu evlenince görürüm seni nilay hanım
bakalım elin oğlu uyutuyormu seni :jeyyar:

yuh be kızım ne uykucusunnnn
pazar 1 e kadar yatarsın işten eve gider uyursunn. yazık valla o bedene :)) :roflol:

hayırdır senle ne zaman tanıştıkkii :dilcikar:

hem sölemeden edemicem madem tanışmadık pazar günleri 1 lere kadar uyuduğu nerden biliyosunnn.. pazar sabahı bile rahat yok senden zır zır arayıp duruyosun çok özledim hadi uyanda görüşelim diyee :dilcikar:

al buda sana kapak olsunn :roflol: :roflol:

aha bu çok ağır olmuşşş :roflol:

napımmm dayanamıyorum sensizliğe hafta içi beni o kadar alıştırdınki kendine yakında nüfüsunuza geçmeye gelcemm.. özlüyorum seni anlasana bee vicdansızzz senağlama
zaten ektin beni pazar günü lülülülülülü
senin için hazırlandımmm bayram çocukları gibi :jeyyar:
aman sen ne anlarsın işteee. uyandığında ilk benim sesimi duymak bile yetmeli sana ama nerdeee sende o kıyymetii bilmekk..
akşam arıyorum uyuyodum diyoo. pazar arıyorum uyyoo yuh beee :dilcikar:

bu arada biz aldık evlilik raporunu.daşşş gibiymişim dr öyle dedi. :))))
şimdi bi gelin iç çamaşırı falan kaldı.bi de objeler.işte herşey bitti gitti bile

şimdi bi gelin iç çamaşırı falan kaldı.bi de objeler.işte herşey bitti gitti bile

hayırlı olsun canımmm.. ne güzel valla herşey hazır sayılır.. bizde daha eksik eksik üstüneee zaten benim rapor garanti sakat çıkar :)))
evliliklere bu 3. kişiler burunlarını soktukçaa bizim nikah ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yapılacak gibi geliyo bana :)) -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

sordunda benmi sölemedim sayın ışıl hanımm :dilcikar:

çok bilmiş hanım evlenince görcem ben seni bak bakalım damat uyutuyor mu :roflol:

canım benim yaa
dur bir iki resim göstereyeim sağa

kızlar iş yoğunluğundan yazamadım bişey
rapor yine sorunlu çıktı ama biz ısrar ettik aldık raporu nişanlım eskiden frengi hasatlığı geçirmiş tabi kendisininde bubdan haberi yok o yüzden raporda şu anda hastalık yok ama ilerde tekrarlayabilir diye çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…