rasiba kötü bişey yokmuş allahtan çok sevindim tedavisi olan bi hastalık aklıma neler gelmişti valla ohhh çektim kocaman
hayırlı olsun güzelim Allah en iyi günlerde kullanmak nasip etsin ödeme kolaylığı versin
Şöyle söylim.ben dayımlardan borç aldım öyle gittim.çünkü mağzadan taksitle alsam çok daha pahalıya gelcekti.bu eşyalardan fırın çamaşır mak bulaşık mak toplam 2 bin lira.mikrodalga arçelik 140 lira.fön makinesi Koçtaş mağzasının alt katında Darty mağzası var orda indirime girmiş 50 liraya aldık
Şöyle söylim.ben dayımlardan ( çok yakın akrabalar aslen ) borç aldım öyle gittim.çünkü mağzadan taksitle alsam çok daha pahalıya gelcekti.bu eşyalardan fırın çamaşır mak bulaşık mak toplam 2 bin lira.mikrodalga arçelik 140 lira.fön makinesi Koçtaş mağzasının alt katında Darty mağzası var orda indirime girmiş 50 liraya aldık
aşağıda kaçak seyreden tosba hanımlar sizide alalım sahneyeee
aynen tatlım yerimseniben üstümüze dert olmasınlar başka bir şey istemez...çok iyi yapmışsın canım takside girmemen iyi olmuş.bak ne güzel dayın vermiş bizim dayılar bırak bana vemeyi benden istemeseler razıyım
valla bn çıkacam sahneya am bi türlü size yetişim herkezin burda olduğu saatleri tutturamıyorum.öylece girip girip anca okuyup çıkıyorum.:1rolleyes:
işte yine ben burdayım kimsecikler yok.
ya kızlar bişi sorucammm...
kına elbisemi mor aldım... altına dore mi, lame mi ayakkabı almalıyımmm???
bi de saçıma bi aksesuar takmak istiyorumm,ne olabilir acepp???
merhaba burcuözge nasılsın?
ya kızlar bişi sorucammm...
kına elbisemi mor aldım... altına dore mi, lame mi ayakkabı almalıyımmm???
bi de saçıma bi aksesuar takmak istiyorumm,ne olabilir acepp???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?