2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Erkekler bayılır böyle kızdırsın nişanlısını.üzülme sen rasibacım.çünkü hiç bi sorun yok

Kızlar bunlar işte eşyalarım.yalnız buzdolabı dahil hepsi beyaz renk
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

rasiba kötü bişey yokmuş allahtan çok sevindim tedavisi olan bi hastalık aklıma neler gelmişti valla ohhh çektim kocaman

ayy benimde yaa artık uğraşmaktan çok sıkıldım biran önce herşey bitsede evlensem artık tabi inşallah herşey evlenince istediğimiz gibi olur neden evlendik demeyiz hiç birimiz

Şöyle söylim.ben dayımlardan borç aldım öyle gittim.çünkü mağzadan taksitle alsam çok daha pahalıya gelcekti.bu eşyalardan fırın çamaşır mak bulaşık mak toplam 2 bin lira.mikrodalga arçelik 140 lira.fön makinesi Koçtaş mağzasının alt katında Darty mağzası var orda indirime girmiş 50 liraya aldık

Şöyle söylim.ben dayımlardan ( çok yakın akrabalar aslen ) borç aldım öyle gittim.çünkü mağzadan taksitle alsam çok daha pahalıya gelcekti.bu eşyalardan fırın çamaşır mak bulaşık mak toplam 2 bin lira.mikrodalga arçelik 140 lira.fön makinesi Koçtaş mağzasının alt katında Darty mağzası var orda indirime girmiş 50 liraya aldık

saol cnm a.s. en iyisini ypmışsın evt taksitle çok katlıyor

çok iyi yapmışsın canım takside girmemen iyi olmuş.bak ne güzel dayın vermiş bizim dayılar bırak bana vemeyi benden istemeseler razıyım

selam kızlarrr

az önce kına kıyafetimi de almış bulunuyorumm...ayrıca giyeceğim kaftanı da ayarladımmm...kına mevzusunu da böylece kapatabilirim yaniii....

iş kaldı evin tamamlanmasına...en büyük dert o şimdi bendee...

çok iyi yapmışsın canım takside girmemen iyi olmuş.bak ne güzel dayın vermiş bizim dayılar bırak bana vemeyi benden istemeseler razıyım
aynen tatlım yerimseniben üstümüze dert olmasınlar başka bir şey istemez...
valla bn çıkacam sahneya am bi türlü size yetişim herkezin burda olduğu saatleri tutturamıyorum.öylece girip girip anca okuyup çıkıyorum.:1rolleyes:

işte yine ben burdayım kimsecikler yok.

ben burdayım ben burda

rasibacım geçmiş olsun bu arada...baya bi gerginlik yaşamışsın bütün gün...neyse ki tedavisi olmayan,bir durum yok ortada...
çok çok geçmiş olsunnn

ya kızlar bişi sorucammm...

kına elbisemi mor aldım... altına dore mi, lame mi ayakkabı almalıyımmm???

bi de saçıma bi aksesuar takmak istiyorumm,ne olabilir acepp???

bi de aynı ayakkabıyı kaftanın altına giyebilir miyim sizce? yoksa daha sade bişiler mi giymek gerek?

ya kızlar bişi sorucammm...

kına elbisemi mor aldım... altına dore mi, lame mi ayakkabı almalıyımmm???

bi de saçıma bi aksesuar takmak istiyorumm,ne olabilir acepp???

cnm benim nişanlığımda mor du ben lame rengi taşlı bir ayakkabı giymiştim saçıma da mor çiçek taktırdım yana :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…