penisilinle düzeliyormuş neyse biz raporu aldık belediyeye onaylatmaya gittik kadın onaylamıyo bunda diyo negtif gözüküyorsun pozitif gözükmen lazım yalvar yakar kadına onaylattık.yarın nikah dairesine gitcez bakalım işlemler için umarız bi aksilik çıkmaz
Merhaba kızlar.geçmişte ne var ne yok okuyamadım.rasibacım Allah kolaylık versin canım.inşallah bi sorun çıkmaz.bende nikah işleri için nişanlımın yanına gitmiştim.çok zorlandık.ikamet kağıdı nüfustan veriliyomuş.aksilikler çıktı.gitmişken beyaz eşyalarıda aldım.bosch marka.2 programlı bulaşık mak, 7 kg 1000 devir çamaşır mak, turbo fırın, arçelik mikrodalga bide fön makinesi aldım philips.işte böyle
Frengi başka yolla kandan falan bulaşmıyor ama evlenince erkekten eşine bulaşabilir sanırım
Rasibacım bak güzel bir bilgi buldum içim rahatladı.
Frenginin tedavisi var mıdır?
Frengi genellikle penisilin tedavisi ile kolayca iyileşir. Penisilin dozu ve uygulama şekli hekim tarafından belirleneceğinden, cinsel organları etrafında frengi şankırı olanlar kendi kendilerine ilaç kullanmamalıdır. Tedavinin başlangıcından genellikle 24 saat sonra bulaştırıcılık kaybolur.
Mısra aynı sayfalarda dolaşıyormuşuz, ben de şimdi aynısını yazdım Rasibaya :)
Rasibacım bak güzel bir bilgi buldum içim rahatladı.
Frenginin tedavisi var mıdır?
Frengi genellikle penisilin tedavisi ile kolayca iyileşir. Penisilin dozu ve uygulama şekli hekim tarafından belirleneceğinden, cinsel organları etrafında frengi şankırı olanlar kendi kendilerine ilaç kullanmamalıdır. Tedavinin başlangıcından genellikle 24 saat sonra bulaştırıcılık kaybolur.
Merhaba kızlar.geçmişte ne var ne yok okuyamadım.rasibacım Allah kolaylık versin canım.inşallah bi sorun çıkmaz.bende nikah işleri için nişanlımın yanına gitmiştim.çok zorlandık.ikamet kağıdı nüfustan veriliyomuş.aksilikler çıktı.gitmişken beyaz eşyalarıda aldım.bosch marka.2 programlı bulaşık mak, 7 kg 1000 devir çamaşır mak, turbo fırın, arçelik mikrodalga bide fön makinesi aldım philips.işte böyle
kızlar iş yoğunluğundan yazamadım bişey
rapor yine sorunlu çıktı ama biz ısrar ettik aldık raporu nişanlım eskiden frengi hasatlığı geçirmiş tabi kendisininde bubdan haberi yok o yüzden raporda şu anda hastalık yok ama ilerde tekrarlayabilir diye çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?