2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

penisilinle düzeliyormuş neyse biz raporu aldık belediyeye onaylatmaya gittik kadın onaylamıyo bunda diyo negtif gözüküyorsun pozitif gözükmen lazım yalvar yakar kadına onaylattık.yarın nikah dairesine gitcez bakalım işlemler için umarız bi aksilik çıkmaz

hay allahım yaa ne aksilik
canım bak uğraşınca onaylıyorlarmış ısrar edin inşallah bir sorun çıkmaz

canım frengi cinsel münasebetle bulaşacak bir hastalık olduğundan onaylamamışlardır...
bence bir doktora görünsün varsada düğüne kadar halledin. çünkü kadın daha ağır atlatıyor bu hastalığı

Rasibacım tedavi tamamlanıncaya kadar prezervatifle korunmanız gerekiyor umarım biliyorsundur cnm.

Merhaba kızlar.geçmişte ne var ne yok okuyamadım.rasibacım Allah kolaylık versin canım.inşallah bi sorun çıkmaz.bende nikah işleri için nişanlımın yanına gitmiştim.çok zorlandık.ikamet kağıdı nüfustan veriliyomuş.aksilikler çıktı.gitmişken beyaz eşyalarıda aldım.bosch marka.2 programlı bulaşık mak, 7 kg 1000 devir çamaşır mak, turbo fırın, arçelik mikrodalga bide fön makinesi aldım philips.işte böyle

Frengi başka yolla kandan falan bulaşmıyor ama evlenince erkekten eşine bulaşabilir sanırım

Güle güle kullan inşallah cnm cicilerini

aman rasiba, bu muymuş... Yok kesinleşince söyleriz falan... insanın aklına bin türlü şey geliyor yahu, neden söylememişler ki... belki de sen yanındasın diye çekinmiştir doktor. Neyse canım geçmiş olsun, cidden bugün aklım sendeydi... Internetten baktım şimdi "Tedavinin başlangıcından genellikle 24 saat sonra bulaştırıcılık kaybolur" diyor, tabi bu ilk aşamadaymış. Allah caresiz dert vermesin nolcak yani bundan... Abartmış doktor!

Rasibacım bak güzel bir bilgi buldum içim rahatladı.

Frenginin tedavisi var mıdır?

Frengi genellikle penisilin tedavisi ile kolayca iyileşir. Penisilin dozu ve uygulama şekli hekim tarafından belirleneceğinden, cinsel organları etrafında frengi şankırı olanlar kendi kendilerine ilaç kullanmamalıdır. Tedavinin başlangıcından genellikle 24 saat sonra bulaştırıcılık kaybolur.

Mısra aynı sayfalarda dolaşıyormuşuz, ben de şimdi aynısını yazdım Rasibaya :)

Mısracım burcucum sağolun hepiiniz kızlar.ben çok pahalıya kaçmadım eşyaları alırken.uygun olanları almaya çalıştım.rasibacım üzülme bitanem.ayrıca herhangi bi hastalık çıkması evlenemez anlamına gelmiyor.bu tahlil iki tarafında birbirinin sağlık durumunu bilip kabul ettiklerini belgelemek için yapılıyor.sorun yok yani.hem de çok şükür çok kolay tedavisi olan bi rahatsızlıkmış bak

rasiba kötü bişey yokmuş allahtan çok sevindim tedavisi olan bi hastalık aklıma neler gelmişti valla ohhh çektim kocaman

çok saol canım hepiniz saolun iyiki varsınız ailedenede kimseye söyleyemedim şimdi herkes duyar zaten millet dedikodu yapmaya yer arıyo kimsenin ağzına sakız olmak istemedik.sayenizde şimdi çok rahatım insan birilerine sorununu anlatınca çok rahatlıyo heleki bu kişiler onu eleştirmeyecekse arkasından konuşmayacaksa herşeyi anlatmak daha kolay. benim salak nişanlıma eski sevgilisinden bulaşmış herhalde tek ilişkisi onunla olmuş kızdım zaten bak dedim uçkurun yüzünden başımıza ne iş açtın o da milli olmuştum ozamanlar ben diyo.bide prezervatif kullanmamış salak ya dedeim kız hamile kaldıysa o zaman b yerlerde 3 yaşında çocuğum vardır diye dalga geçiyo bide utanmadan

hayırlı olsun güzelim Allah en iyi günlerde kullanmak nasip etsin ödeme kolaylığı versin

Geçmiş olsun bende arkş.lara katılıyorum netten baktım şimdi tedavisi varmış penisilinle üzülme sakın kafaya taktıkça daha zor olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…