2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ya bu tarihleri neden bu kadar erkenden belirliyorsunuz? Ben soruyorum nişanlıma daha şimdiden olur mu diyor? Yani ben de şimdiden alınır mı bilemedim doğrusu. Yer mi bulunmaz diye düşünüyorsunuz? :uhm:

canım istanbulda yer bulmak zor oluyor sona kalırsa tarihi o yüzden hemen netleştirdik biz.Ama ben mayıs ayı içinde oynama yapıcam 9 ay kaldı 1 ay içinde tutucaz

pele ben balıkesiri çok severim Burhaniye Ören 'de çok kaldım halam orda oturdu ören öğretmenler mahallesinde çok sverim orayı ve çok özledim en son 7 sene önce gelmiştim burnumda tütüyor

llaa ben evde kaldım galıbaa demı 21 yasında evde kalınır mı sız kac yasındasınzı laaa bı dıyın helede kendımı ona gore ayarlıycam

evet canım bana da inanmıyorlar hiç unutmam üniversitedeyken oturduğum evin elektrik faturasını yatırmaya pttye gittim bana kadın baktı baktı güldüm ben de dedi kızımın arkadaşına benzettim seni sen 9.sınıf mısın dedi yok artık dedim ben üniversite 2 öğrencisiyim dedim kadın şok oldu ve özür diledi

Günaydın kızlarr

Aramıza hoşgeldin Perle..

Kızlar bu arada ben 23 yaşındayım.

gunaydın bacım off bugun zmn gecmez mesaı var normalde kalmam ama aylık dağıtcam ya o bakımdan nasılsınzı

Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum Allah nasip ederse nisan ayında düşünüyoruz düğünü ama şimdiden heyecanlıyım düğün yeri bakmaya başladık artık hazırlıklara ufak ufak başlayalım diyoruz hepinizin mutluluğunu burada paylaşmak düğünlerinizi duymak isterim kaydirigubbakcemile2

gunaydın bacım off bugun zmn gecmez mesaı var normalde kalmam ama aylık dağıtcam ya o bakımdan nasılsınzı

İyim bacım ne olsun.Bizde bugün aylık dağıtacaktık ama para gelmeyince kaldı.O yüzden 15-20dk ya çıkacağım.Şu cumartesi günleri çalışmayı kaldırsalar keşkee :enbuyukkk:

Hoşgeldin canım aramıza...Paylaşımlarınla topici şenlendirirsen çok mutlu oluruz yerimseniben

Hoşbulduk canım evet yaa bende işteyim cumartesi çalışmasak ne güzel olurdu tabiki canım evlilik öncesi hazırlıklar olsun sohbetlerimiz olsun bol bol konuşuruz

Hoşbulduk canım sağol iyiyim sen nasılsın

bende ıyı dıyem ı olam aslında deılım sözlumden ayrıldım ben haftaya nışanımız vardı :çok üzgünüm:
neyseee benn cokı yarıdmcı olurum merak etme ıstersen sana aldıklarımdan bı kac reım yollayımm cnm bvısey sormak ıstersende tecrubelermle cvp verıırm ayy bugun bıde mesaı var yaa :1closedeyes:

:teselli: arkadaşım hiç kolay bir durum değil seni çok iyi anlıyorum ama hep şunu düşünerek yaşa evlilik çok önemli birşey hakkına hayırlısı neyse o olsun canım herşeyde bir hayır aramak lazım senin için doğrusu ne ise umarım öyle olur

Yaşandığı an öyle büyük geliyorki üzüntüler dertler sanki ömür boyu geçmeycek gibi düşünüyor insan ama zaman herşeyin ilacı neler görüp geçiriyoruz ayrılık sebebiniz ne bilmiyorum ama inşaallah senin için hayırlısı budur evlenip üzülmek ayrılmak çok daha zor dünyanın sonu değil belki hepimizin başına gelebilir Allah korusun ama yinede zor şeyler

evt hemde cok zor gecelerı hala ağlıyorum ve nışanlıkkıyafetım gelınlıkcıde cafeyıde ıptal ettrdım cok zor suan ölsem son dıleğım gene o olur ama napalım şükredıp sabretmekten baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…