2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ALLAH korkuyla umı arasında olmamızı ıster ısledığımız hadsız gunahlarımıza bakıp korkmamak elde deıl ancak ALLAHı anacak kadr beyazlık kalmıs kalbımızde bır umıt belkı kurtuluruz dıye rabbı haytrlatıyorz bırbırımıze allah sevgısını kalbımızden eksık etmesın

aramıza hoşgeldin canım istanbulun nereseinde oturuyorsun nerelere bakıyorsun düğün salonu ben de istanbuldayım yardımcı olabiliriz birbirimize belki

gunaydın delı gelınlerr benım cok uykum var ya annem bu sabha 5te dondu gerı nıgdeye sımdı gene yalnızm uykuda uymadım ha geldı ha gelcek dayım dıye bekledıkkk ayy bugunnden nefret edıyomm

canım nevresim takımını satan yerin birini buldum bizim burda merterde ama o model yokmuş getiremiyorlarmış da gıcık kız öyle dedi istek üzerine getiremiyoruz ama arad uğrayın modeller gelicek dedi.

canım çok tatlı olmuşsun ben de kestirmek istiyorum ama gezmekten kuaföre vakit bulamadım bir türlü nişan yüzünden kestirmeden uzattım şimdi de çok uzadı.Kestiricem düğüne kadar yolu var uzasın

canım nevresim takımını satan yerin birini buldum bizim burda merterde ama o model yokmuş getiremiyorlarmış da gıcık kız öyle dedi istek üzerine getiremiyoruz ama arad uğrayın modeller gelicek dedi.

tmm cnm ben bakarım bıde bakırkoydekı yere kırmızıdan demı hanı yaprak dokumunde olandan mı :1closedeyes:

Bende pazartesi günlerini hiç sevmiyorum.Başım çatlayacak gibi :bbo:

anam benımde mirmirmirmir cok uykum var sımdı kahvaltı edıyom 3açmaa ohh cokacimcoook

anam benımde mirmirmirmir cok uykum var sımdı kahvaltı edıyom 3açmaa ohh cokacimcoook

Canım valla çok şanslısın.Ben 3 tane açma yesem kapıdan yan girerim herhalde.Benim sabah kahvaltım 1 tane şeftali idi.Haftasonu misafirlerimiz vardı.Dolayısı ile spor yapamadım ve biraz fazla kaçırdım.Bu hafta tekrar dikkat etmem gerekiyor.Vucuduma yapışmış olan şu 5 kiloyu vermem gerekiyor artıkkk :enbuyukkk:
Bu arada saç modelin çok hoş olmuş.Yüzüne yakışmış yerimseniben

Günaydın kızlar hoşbulduk alevesen hafta başları çok fena yaa haftasonu gez dolaş iş yap herkes dökülüyor bugün :dance: dün baktık canım bir yer ama içinde müziği süslemesi yoktu ben fatih tarafında oturuyorum birazda uzaktı Allah nasip ederse yemekli düşünüyoruz bildiğiniz yerler olursa önerilerinize açığım kızlar

ayrıca evdede kahvaltı ettım sabah 7de ohhh valla herkes normalsın dıo ama ben kılo almak ısıtyomm dertsız basıma dert mı aruıyom nee kaydirigubbakcemile3

evet canım o kırmızı olandan,afiyet olsun böcüğüm yarasın

tmm cnm benım bugun cok işim var bı ara arastırırım var mı dıe bende alcamda.ctesı maas aldım bıttı sayılır anneme 300 verdım ablama 100 verıdm 40 ytl borcum kaldı ablama sonra 20 ytl 20sınde taksıtım var days ın colours sonra bana kaldı 40 ytl ıkı hafta nasıl ıdare etceksm
bıdahakı ayda market alısverısı benım allah 300 kağıtta oraya gıder ama ben alcm genede yerimseniben

gunaydın ben sanaa hosgeldın demedım mı ayy esseklık etmısm bee a.s.
bende esenlerde oturuyom fatıha cok gıttım ama akdenız caddesıne hep ordada hıc rastlamadım düğün salonuna ama dıkkat etmemısımdr

canım biz normal düğün salonu baktığımız için hiç yemekli konusunda fikrim yok ama bir dakika bu florya tesislerinde havuz başı var çok güzel orası.Bir de bizim orada bahçelievlerde yani piramit evlendirme dairesini biliyorum o kadar canım:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…