- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum Allah nasip ederse nisan ayında düşünüyoruz düğünü ama şimdiden heyecanlıyım düğün yeri bakmaya başladık artık hazırlıklara ufak ufak başlayalım diyoruz hepinizin mutluluğunu burada paylaşmak düğünlerinizi duymak isterim kaydirigubbakcemile2
canım nevresim takımını satan yerin birini buldum bizim burda merterde ama o model yokmuş getiremiyorlarmış da gıcık kız öyle dedi istek üzerine getiremiyoruz ama arad uğrayın modeller gelicek dedi.
Bende pazartesi günlerini hiç sevmiyorum.Başım çatlayacak gibi :bbo:
anam benımde mirmirmirmir cok uykum var sımdı kahvaltı edıyom 3açmaa ohh cokacimcoook
Canım valla çok şanslısın.Ben 3 tane açma yesem kapıdan yan girerim herhalde.Benim sabah kahvaltım 1 tane şeftali idi.Haftasonu misafirlerimiz vardı.Dolayısı ile spor yapamadım ve biraz fazla kaçırdım.Bu hafta tekrar dikkat etmem gerekiyor.Vucuduma yapışmış olan şu 5 kiloyu vermem gerekiyor artıkkk :enbuyukkk:
Bu arada saç modelin çok hoş olmuş.Yüzüne yakışmış yerimseniben
evet canım o kırmızı olandan,afiyet olsun böcüğüm yarasın
Günaydın kızlar hoşbulduk alevesen hafta başları çok fena yaa haftasonu gez dolaş iş yap herkes dökülüyor bugün :dance: dün baktık canım bir yer ama içinde müziği süslemesi yoktu ben fatih tarafında oturuyorum birazda uzaktı Allah nasip ederse yemekli düşünüyoruz bildiğiniz yerler olursa önerilerinize açığım kızlar
Günaydın kızlar hoşbulduk alevesen hafta başları çok fena yaa haftasonu gez dolaş iş yap herkes dökülüyor bugün :dance: dün baktık canım bir yer ama içinde müziği süslemesi yoktu ben fatih tarafında oturuyorum birazda uzaktı Allah nasip ederse yemekli düşünüyoruz bildiğiniz yerler olursa önerilerinize açığım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?