2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ehliyet kabul etmiyorlarmı yanniii
vay çakallarrrr
klava:klava:klava:

ya bugün internet çok yavaş yaaa
uyuz oldum valla..
msn kapanıp duruyo sayfalar açılmıyooo kötükedihüso

adam kimlikde kimlik diye tutturdu bakalım bugün çıkabilirsek cafeden gidicez ama çok zor bırakacak kimse yok biz bu gidişle gün alamıcaz of yaaa offf
bide nüfusa giderken 2 fotoğraf götürüyorsunuz ve 2 side aynı olacak fotoğrafların

canlarım ehliyet verdim ikemetgay belgesi verdim kabul etmediler

yuh yaa adamlara bak hiç anlamıyorlar insanı yaa.
en azından günü verselerdi nişanlında kimliği götürürdü..
bi yardım etseler gıcıklar

sağol canım inşallah bizde hallederzi kısa zamanda şu seçiler olsada o zaman anca biz gidebiliriz. sende salona istiyeceksin dimi memuru

benim iyi gidiyor Nilay cım

hep tokum nedense umarım bünyem alışıp da yine acıkmaya başlamam
çünkü benim öle oluyo bünyem alışınca istediğim kadar içeyim yine fayda etmiyor

benim iyi gidiyor Nilay cım

hep tokum nedense umarım bünyem alışıp da yine acıkmaya başlamam
çünkü benim öle oluyo bünyem alışınca istediğim kadar içeyim yine fayda etmiyor

kaç kilo fazlan var yani kaç kilo vermek istiyosunnn -tatlicadiarzu-

eğer fazlaysa yazmak istemessen özelden yaz ama mutlaka yaz çatlarım meraktan :roflol: :roflol: :roflol:

herkese merhaba.
ben bişi sorcaktım, sanırım made canım sendin. Safran çayını kullanmaya başladın mı bi değişiklik var mı?

kaç kilo fazlan var yani kaç kilo vermek istiyosunnn -tatlicadiarzu-

eğer fazlaysa yazmak istemessen özelden yaz ama mutlaka yaz çatlarım meraktan :roflol: :roflol: :roflol:

neyimi merak ediyorsun kız allam yaa :roflol: :roflol:

boyum 1. 69 kilom 70 10 kilo fazlam var yani rahatladın mı :1closedeyes:

canım selçuk içiyo günde 2 fincan açken içiyo açlığı unutuyo ama 1 saat sonra açıkıyo yine aynı şekilde yiyo kullanaya devam bakalım inşallah eritecez göbeğini

şafak 101 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

aaa senin 100 ise benim 100 tam ozaman elif gibi geri sayım başladı desene ayy çok az kalmış yaa hala kış etkisini gösteriyo yaa sanki yaza dahaçok uzun zaman varmış gibi geliyor bana off 100 gün kaldığına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi

ayol benimde şafak 100 sayarsak hiç bitmez rasiba saymayalım benceee :uhm: bitmemesi dahamı iyi acabaa
ay yine hatırladım eksikleri bak şimdiii klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…