2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayol benimde şafak 100 sayarsak hiç bitmez rasiba saymayalım benceee :uhm: bitmemesi dahamı iyi acabaa
ay yine hatırladım eksikleri bak şimdiii klava:

sevinin sevinin hihoyyyt

sevinin sevinin hihoyyyt

tamam
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance::dance::dance::dance:

yetermiii bu kadar sevinmekkk

şimdi biz bu koltukları nerden alcazz. daha yatak almadık. halı almadık. tv ünitesi almadık tv almakdık. günlük yemek takımım bile yok
şimdi üzülme kısmına hoşgeldinizz
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:a015::a015::a015::a015:
:1shok::1shok::1shok:
:1no2::1no2::1no2:

:enbuyukkk:a.s.

Son düzenleme:

abooooooooooooooooooooooooooooo delikafadulden

ben de burdayım. Halsizim çok... Hasta oluyorum sanırım. Az önce şirkette masama başımı koymuştum, meğer yarım saat uyumuşum :)))

evet biraz canlanayım bakayım... Eksiğim ne kaldı düşüneyim... Hıımmm yatak almadık daha, halılarım yok bi de, hah bir de oturma odası ile küçük odaya perde... Veee yatak örtüsü... Hah tamam size onu sorayım... Kızlar yatak odam siyah beyaz... Duvarlarım beyaz. Tüllerim siyahlı beyazlı... Yatak örtüsünü şöyle şatafatlı birşey istemiyorum. Siyah istiyorum ama acaba çok mu karanlık olur, ne dersiniz?

kızlar siz yine iyisiniz.benim nişanlın 53 gün sonra askerden gelecek.bide düğün 5 temmuzda ben hangisini saysam bilemiyorum.

bence siyah çok karanlık olur.ben olsam beyaz tercih ederdim biraz açar.sonra içiniz kararmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…