aaa senin 100 ise benim 100 tam ozaman elif gibi geri sayım başladı desene ayy çok az kalmış yaa hala kış etkisini gösteriyo yaa sanki yaza dahaçok uzun zaman varmış gibi geliyor bana off 100 gün kaldığına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi
ayol benimde şafak 100 sayarsak hiç bitmez rasiba saymayalım benceee :uhm: bitmemesi dahamı iyi acabaa
ay yine hatırladım eksikleri bak şimdiiiklava:
sevinin sevinin hihoyyyt
tamam
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance::dance::dance::dance:
yetermiii bu kadar sevinmekkk
şimdi biz bu koltukları nerden alcazz. daha yatak almadık. halı almadık. tv ünitesi almadık tv almakdık. günlük yemek takımım bile yok
şimdi üzülme kısmına hoşgeldinizz
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:a015::a015::a015::a015:
:1shok::1shok::1shok:
:1no2::1no2::1no2:
:enbuyukkk:a.s.
selam kızlarr beni unuttunuz dimi(
mısra nerdeki bugünnn mirmirmirmir
çok esneme kaydirigubbakcemile2
yok canım ders çalışıyorsun diye çok rahatsız etmek istemiyoruz seni Şeniz
:)))))) çok düşüncelisin bebişimm:roflol::roflol:
cumartesi kaçta buluşuyoznerdesiniz kızlar yaaaa canım sıkılıyoo benimmm mirmirmirmir
cumartesi kaçta buluşuyoz
ben de burdayım. Halsizim çok... Hasta oluyorum sanırım. Az önce şirkette masama başımı koymuştum, meğer yarım saat uyumuşum :)))
aaa senin 100 ise benim 100 tam ozaman elif gibi geri sayım başladı desene ayy çok az kalmış yaa hala kış etkisini gösteriyo yaa sanki yaza dahaçok uzun zaman varmış gibi geliyor bana off 100 gün kaldığına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi
evet biraz canlanayım bakayım... Eksiğim ne kaldı düşüneyim... Hıımmm yatak almadık daha, halılarım yok bi de, hah bir de oturma odası ile küçük odaya perde... Veee yatak örtüsü... Hah tamam size onu sorayım... Kızlar yatak odam siyah beyaz... Duvarlarım beyaz. Tüllerim siyahlı beyazlı... Yatak örtüsünü şöyle şatafatlı birşey istemiyorum. Siyah istiyorum ama acaba çok mu karanlık olur, ne dersiniz?
kızlar siz yine iyisiniz.benim nişanlın 53 gün sonra askerden gelecek.bide düğün 5 temmuzda ben hangisini saysam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?